-
Ούτε εγώ. Ολα ανοιχτά τα έχω (στο router).
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Aααααχχχχ συνιταλοφιλε...θα σε μαλωσω... Τσουβαλιαζεις γενικως κατι το οποιο δε μου αρεσει καθολου..γενικως.. Δεν ειναι ολοι οι...εναλλακτικοι (για ποσο ακομα;) το ιδιο..τεσπα,αυτη την εντυπωση εχεις,δεν αντιλεγω,αλλα μην τα βαζεις ολα σε ενα...υπαρχει μεγαλο ποσοστο ευχαριστημενων (οπως εγω) ισως μεγαλυτερο των δυσαρεστημενων...και επισης δεν καταλαβαινω αυτη την αντιμετωπιση: 'Στα διαλα οι εναλλακτικοι,τα λαμογια...κλπ κλπ..)' ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ (δεν αναφερομαι σε σενα ιταλοφιλε ) αν δε σου αρεσουν οι εναλλακτικοι,ΜΗΝ ΠΑΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ.Δε σε υποχρεωνει κανενας και ουτε πληρωνεις ΕΣΥ απ την τσεπη σου για την υπαρξη η μη του καθε παροχου.-Δε σου αρεσει η εταιρια για καποιο λογο;Ε μη πας. ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.Αλλα νταξ,κλασσικη ελληνικη αντιληψη..'στα διαλα επειδη δε μου παιρνουν και π(π@ να ουμ'...Τα μισά και παραπάνω από αυτά που γράφεις τα είπα εγώ και όχι ο HF.
Μήπως θέλεις πριν γράψω κάτι που έχει να κάνει με τη forthnet να στο στέλνω πρώτα με p.m και εάν το εγκρίνεις να το ανεβάζω;;
Λέω κάπου ψέματα;; Εάν ναι, πες το στα ίσα.
Εάν δε γράφω ψέματα , τότε, το τι θα γράψω, το πώς θα το γράψω , το πότε θα το γράψω και αν θα το γράψω δεν έχει να κάνει με σένα.
Κατανοητό;;
-
E;
Γκέγκε;
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Aααααχχχχ συνιταλοφιλε...θα σε μαλωσω... Τσουβαλιαζεις γενικως κατι το οποιο δε μου αρεσει καθολου..γενικως.. Δεν ειναι ολοι οι...εναλλακτικοι (για ποσο ακομα;) το ιδιο..τεσπα,αυτη την εντυπωση εχεις,δεν αντιλεγω,αλλα μην τα βαζεις ολα σε ενα...υπαρχει μεγαλο ποσοστο ευχαριστημενων (οπως εγω) ισως μεγαλυτερο των δυσαρεστημενων...και επισης δεν καταλαβαινω αυτη την αντιμετωπιση: 'Στα διαλα οι εναλλακτικοι,τα λαμογια...κλπ κλπ..)' ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ (δεν αναφερομαι σε σενα ιταλοφιλε ) αν δε σου αρεσουν οι εναλλακτικοι,ΜΗΝ ΠΑΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ.Δε σε υποχρεωνει κανενας και ουτε πληρωνεις ΕΣΥ απ την τσεπη σου για την υπαρξη η μη του καθε παροχου.-Δε σου αρεσει η εταιρια για καποιο λογο;Ε μη πας. ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.Αλλα νταξ,κλασσικη ελληνικη αντιληψη..'στα διαλα επειδη δε μου παιρνουν και π(π@ να ουμ'...
Τα μισά και παραπάνω από αυτά που γράφεις τα είπα εγώ και όχι ο HF.
Μήπως θέλεις πριν γράψω κάτι που έχει να κάνει με τη forthnet να στο στέλνω πρώτα με p.m και εάν το εγκρίνεις να το ανεβάζω;;
Λέω κάπου ψέματα;; Εάν ναι, πες το στα ίσα.
Εάν δε γράφω ψέματα , τότε, το τι θα γράψω, το πώς θα το γράψω , το πότε θα το γράψω και αν θα το γράψω δεν έχει να κάνει με σένα.
Κατανοητό;;
Αν προσεξεις σε καποια παρενθεση λεω οτι δεν αναφερομαι στον hf αλλα σε αλλους (οχι μονο σε σενα,γραφουν και αλλοι κατα καιρους κατι τετοια που γραφεις κι εσυ).Αρα ακυρο το πρωτο σου σημειο.Μετα,δεν εχω καμια απαιτηση να μου τα στελνεις πρωτα με πμ και μετα να τα ανεβαζεις.'Απαιτηση' εχω (σαν αναγνωστης που εχει καποια σχεση με το αντικειμενο) να γραφεις πραγματα που ισχυουν (καθολικα) και οχι να δημιουργεις λανθασμενες εντυπωσεις λογω της αγνοιας σου.ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ τα ιδια γινονται και στο τοπικ σου,το μπασκετ,οπου δεν ανεχεσαι να γραφει ο καθε ασχετος με το θεμα που εσυ πιστευεις οτι ξερεις καλα,σωστα; Επισης,ψεμματα δεν μπορω να κρινω αν λες,λες ομως καποιες αναληθειες.και ειπα και παραπανω,οτι αηδιαζω με το στυλ 'να πατε να μαμηθειτε,αφου δεν ειστε αξιοι να μου παρετε και π%π@.'Αυτο δε μπορω.Πες οτι θες,οτι ολοι μεσα στις εταιριες (την καθε φορθνετ) ειναι ασχετοι,ξερεις που το γραφω (οπως γραφεις κι εσυ αν γυρισω εγω και πω ότι ο διαμαντιδης ειναι ασχετος),το στυλακι αυτο ΕΜΕΝΑ με προσβαλει ομως.Και στην τελικη,στο ξαναλεω,αν δε γουσταρεις,πορτοκαλιες εχει κι ο Οτε,μεινε στον ΟΤΕ λοιπον ή αν εισαι καπου αλλου ξαναγυρνα στον ΟΤΕ,ειναι πολυ απλο.
Κατανοητο;;
-
έβαλε μόνο 2 και ΚΑΝΕΝΑ
πρέπει να μιλάει σοβαρά...
-
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Κατανοητο;;Κάτι πιο πρωτοτυπο ίσως;; :hmmm:
Αν προσεξεις σε καποια παρενθεση λεω οτι δεν αναφερομαι στον hf αλλα σε αλλους (οχι μονο σε σενα,γραφουν και αλλοι κατα καιρους κατι τετοια που γραφεις κι εσυ)
Τι ακριβώς 'τέτοια' γράφω εγώ;; Να σου φρεσκάρω λίγο τη μνήμη γιατί πάνω στο άγχος σου σαν συνήγορος υπεράσπισης συγκεκριμένου ΙSP ξεχνάς μερικα βασικά πράγματα:
1ον Δεν έχω γράψει παραπάνω από 10 φορές και αν στις 60+ σελίδες.2ον Τρεις ή τέσσερις φορές έχω γράψει κατι σα 'θέση'. Τα άλλα όλα ήταν ερωτήσεις όπως η σημερινή.
3ο Εάν εσύ χαλιέσαι που με βλέπεις να γράφω ότι με έχουν γκαστρώσει και δε μπορώ να πιάσω πλέον γραμμή στην εξυπηρέτηση πελατών της αγαπημένης σου forthnet, τι να πω κι εγώ που το ζω μέρα παρά μέρα;;Λαμόγια τους είπα και γι αυτό χαλάστηκες αλλά λίγα είπα. Για προσπάθησε κι εσύ να επικοινωνήσεις και να σου λένε 'for english press nine' Ποιο nine μωρή καργιόλα;; Και μετά να πέφτει η γραμμή και να σου λένε να ξαναδοκιμάσεις και αυτό να κρατάει μήνες;; Μήπως λέω ψέματα;; Προφανώς και καποιοι μιλάνε με τις γραμμές της forthnet , αλλά εγώ δε μπορούσα να τους βγάλω στη γραμμή να τους ρωτήσω γιατί μου στέλνουν αποδείξεις πληρωμής την ώρα που δεν έχω πληρώσει! Διότι το έκαναν και αυτό και όχι μόνο σε μένα. Μήπως δεν το ξέρεις;;
4ο Πάνω στο άγχος σου για υπεράσπιση ξέχασες ότι έχω γράψει πολύ καλά λόγια για το τεχνικό τμήμα της ίδιας εταιρείας. Τότε βέβαια δε χαλάστηκες έτσι δεν είναι;; Να μάθεις να μη χαλιέσαι ούτε στους επαίνους ούτε στο μπινελίκι (εάν μπορεί να ειπωθεί μπινελίκι η μια και μόνη φορά που τους αποκάλεσα λαμόγια).
5ο Χέστηκα για τον ΟΤΕ και για άλλον οποιονδήποτε εναλλακτικό και αυτό φαίνεται από το ότι δεν έχω χρεωθεί με '108' ούτε τη συκοφάντηση ούτε την υπεράσπιση κανενός. Μπορείς να πεις το ίδιο και για σένα; Χλωμό μάλλον ε;
6ο Μήπως έχεις ξεχάσει τι έχεις γράψει εσύ για τον ΟΤΕ; Βγήκε κανένας ρε μάστορα να σου πει τι και πως θα κάνεις και τι και πώς θα γράφεις; Και εάν βγήκε , αυτός δεν ήμουν εγώ..> 'Απαιτηση' εχω (σαν αναγνωστης που εχει καποια σχεση με το αντικειμενο) να γραφεις πραγματα που ισχυουν (καθολικα) και οχι να δημιουργεις λανθασμενες εντυπωσεις λογω της αγνοιας σου.
'Καθολικά' δε μπορώ να γράψω από τη στιγμή που γράφω μόνο για την παρτη μου κάτι άλλο θες να πεις εδώ και το' χασες.
Ποιας άγνοιας άνθρωπέ μου;; Ποιας άγνοιας;; Καταλαβαίνεις ότι δε μπορώ να βγάλω την εξυπηρέτηση πελατών να ρωτήσω πέντα πράγματα;; Καταλαβαίνεις;; Τι διάολο να κάνω να στο πω λιανά;; Τι σχέση έχει αυτό με άγνοια;;; Καταλαβαίνεις ότι οι γαμημένες τους γραμμές είναι μονίμως απασχολημένες;;;Επισης,ψεμματα δεν μπορω να κρινω αν λες,λες ομως καποιες αναληθειες.
Ψέματα και αναλήθειες είναι το ίδιο πράγμα ειπωμένο διαφορετικά. Ποιες ...αναλήθειες είπα; Πες μου 'αυτό και αυτό που λες είναι...αναλήθεια'
και ειπα και παραπανω,οτι αηδιαζω με το στυλ 'να πατε να μαμηθειτε,αφου δεν ειστε αξιοι να μου παρετε και π%π@.'Αυτο δε μπορω.
Ρε πας καλά;; Πού είπα εγώ όλα αυτά για πίπες και για πίτσες μπλε;; Ρε άνθρωπε είσαι καλά ή να βάλω τις φωνές; Είπα : 'άει στο διάολο με τα λαμόγια' τα άλλα όλα είναι δικά σου. Κι εάν εσύ αηδιάζεις που τα βλέπεις γραμμένα, εγώ που τα ζω τι να πω;;
Πες οτι θες,οτι ολοι μεσα στις εταιριες (την καθε φορθνετ) ειναι ασχετοι,ξερεις που το γραφω (οπως γραφεις κι εσυ αν γυρισω εγω και πω ότι ο διαμαντιδης ειναι ασχετος),το στυλακι αυτο ΕΜΕΝΑ με προσβαλει ομως.Και στην τελικη,στο ξαναλεω,αν δε γουσταρεις,πορτοκαλιες εχει κι ο Οτε,μεινε στον ΟΤΕ λοιπον ή αν εισαι καπου αλλου ξαναγυρνα στον ΟΤΕ,ειναι πολυ απλο
Σε προσβάλει το στυλάκι ε;; Να κάνω ένα ψαξιματάκι να βρω ότι σε προσβάλει όταν η κουβέντα έρχεται μόνο στη forthnet ενώ όποιος γράψει κάτι για οποιονδήποτε άλλο εναλλακτικό καθόλου δεν προσβάλεσαι; να ρίξω ένα ψαξιματάκι αύριο; για πες.
Επίσης να ρίξω ένα ψαξιματάκι τι έχεις 'σούρει' κατά καιρούς στον ΟΤΕ;; άσε ρε pasxos , άντε πες τα σε κανέναν άλλον αυτά που αυτοχρίσθηκες προστάτης των 'αδικημένων' και 'υβριζόμενων' εναλλακτικών!
Δε σε είδα να συγκινηθείς όταν τα έχωνε (και καλά έκανε) ο HF στην «Οn» το μεσημέρι!άντε πες τα σε κανέναν άλλονΤωρα αυτά με την 'τελική' και τα 'πολύ απλά' και τα 'αν δε γουστάρω' δεν τα πολυκατάλαβα. Το τι γουστάρω και που θα πάω είναι θέμα για υπόδειξη; Όπως ήμουνα τόσα χρόνια στη forthnet ΄, πριν την ανακαλύψεις εσύ που κόπτεσαι, θα πάω καπου αλλού τώρα , μετά καπου πιο...αλλού και πάει λέγοντας. Εσύ γιατί χαλιέσαι;
**Τα περί μπασκετ ήταν φτηνούλια **άσε που δεν είχαν καμια σχέση με αυτό που γράφουμε εδώ και τα περασα στο ντούκου
-
καλα το να πιασεις γραμμη φανταζει ανεκδοτο χωρια που ειναι λαχειο!
μη το συζηταμε...
το γεγονος οτι τα 801-100 τηλεφωνα τους οταν τα καλεις σου λενε ο αριθμος που πληκτρολογησατε ειναι λαθος..
in forthnet we trust
που θα παει, θα φτιαξει (οσο ζω ελπιζω)ρε γρηγορη... να ρθω και εγω με το λαπτοπ για λιγο ασυρματο?
edit: ενταξει, να μη λεμε μονο τα ασχημα.. 10 λεπτα αναμονη για να μιλησω με πωλησεις φορθνετ τελεφονι... και τα ωραια του ΟΤΕ υπαρχουν ακομα τηλεφωνα φερεσυχνα τα οποια δεν μετατρεπει και υστερα υπαρχει και η Forthnet η οποια λεει πως δεν μπορει να παρει το τηλεφωνο στο δικο της δικτυο...
-
Είχες κανένα νέο για το θέμα μας? Γιατί εγώ ακόμα περιμένω...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Είχες κανένα νέο για το θέμα μας? Γιατί εγώ ακόμα περιμένω...αμε! παρε τηλεφωνο να σου πω!
καλα, εν ταχει..
εμενα η αιτηση καταχωρηθηκε στις 20 του μηνα (!), ενω της φιλης στις 7.. ιδια μερα την στειλαμε...
πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι σε μια βδομαδα περιπου θα εχω νεα...
χθες γυριζοντας σπιτι ειδα ειδοποιηση απο την acs.. μαλλον το ρουτερ.. πηρα τηλεφωνο να μου το φερουν σημερα στη δουλεια.. περασε ο ανθρωπος της acs, αλλα δεν μου φεραν το κουτι μου...
κατα τα αλλα το username μου ειναι ανενεργο, γιατι η συνδεση εμφανιζεται κοκκινη στο router μου...
στην αναμονη.. -
Είσαι σίγουρος ότι έχεις βάλει σωστά τα στοιχεία σου;
Μερικές φορές πρέπει να μπει η διεύθυνση κάπως περίεργα, πχ username.paroxos.gr@paroxos.gr. Για ψάξτο για να μην περιμένεις άδικα ενώ η σύνδεση είναι ΟΚ. -
τα στοιχεια ειναι αποθηκευμενα στον ρουτερ και δεν εχει γινει καποια αλλαγη. Δουλευε ετσι για 6 μηνες.. Ξαφνικα δεν γινεται authentication με το username/password μου..
δεδομενου οτι μου ειχαν στειλει λογαριασμο και δεν τον πληρωσα, θεωρω οτι μου το ληξαν..
ο λογος που δεν το πληρωσα ειναι γιατι ηδη εχω πληρωσει για την περιβοητη προσφορα της 1ης ιουνιου -
Στη σελίδα status νέων συνδέσεων της Forthnet, για τον ένα αριθμό μου βγάζει τα εξής:
03/07/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ 02/07/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet
Για τον άλλο δεν έχει πληροφορίες.
Εγώ όμως είχα στείλει και τις 2 αιτήσεις (με την προσφορά της 01/06/07) ταυτόχρονα, στις 10/06/2007.
Ελπίζω να ισχύει η προσφορά και να μη χρεώνουν κανονικά επειδή παρέλαβαν μετά τις 15/06/07. Θα γίνει χαμός έτσι και κάνουν τέτοια μαγκιά.
-
20/06/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet
20/06/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕαυτα λεει για μενα..
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Κατανοητο;;
Κάτι πιο πρωτοτυπο ίσως;; :hmmm:
Δεν ειμαι καλος στην πρωτοτυπια.
Αν προσεξεις σε καποια παρενθεση λεω οτι δεν αναφερομαι στον hf αλλα σε αλλους (οχι μονο σε σενα,γραφουν και αλλοι κατα καιρους κατι τετοια που γραφεις κι εσυ)
Τι ακριβώς 'τέτοια' γράφω εγώ;; Να σου φρεσκάρω λίγο τη μνήμη γιατί πάνω στο άγχος σου σαν συνήγορος υπεράσπισης συγκεκριμένου ΙSP ξεχνάς μερικα βασικά πράγματα:
1ον Δεν έχω γράψει παραπάνω από 10 φορές και αν στις 60+ σελίδες.2ον Τρεις ή τέσσερις φορές έχω γράψει κατι σα 'θέση'. Τα άλλα όλα ήταν ερωτήσεις όπως η σημερινή.
3ο Εάν εσύ χαλιέσαι που με βλέπεις να γράφω ότι με έχουν γκαστρώσει και δε μπορώ να πιάσω πλέον γραμμή στην εξυπηρέτηση πελατών της αγαπημένης σου forthnet, τι να πω κι εγώ που το ζω μέρα παρά μέρα;;Λαμόγια τους είπα και γι αυτό χαλάστηκες αλλά λίγα είπα. Για προσπάθησε κι εσύ να επικοινωνήσεις και να σου λένε 'for english press nine' Ποιο nine μωρή καργιόλα;; Και μετά να πέφτει η γραμμή και να σου λένε να ξαναδοκιμάσεις και αυτό να κρατάει μήνες;; Μήπως λέω ψέματα;; Προφανώς και καποιοι μιλάνε με τις γραμμές της forthnet , αλλά εγώ δε μπορούσα να τους βγάλω στη γραμμή να τους ρωτήσω γιατί μου στέλνουν αποδείξεις πληρωμής την ώρα που δεν έχω πληρώσει! Διότι το έκαναν και αυτό και όχι μόνο σε μένα. Μήπως δεν το ξέρεις;;
[color=red]Σαφως και το ξερω.Το εχουμε ξανασυζητησει το γιατι μερικες φορες δεν μπορεις να πιασεις ευκολα γραμμη.Να αλλαξει αυτο προς το παρον δε γινεται.Επισης,η Φορθνετ δεν ειναι η αγαπημενη μου,υπαρχουν και αλλες 2-3 πολυ αξιολογες εταιριες.Προφανως ομως δεν εχεις δουλεψει σε εταιρια για να ξερεις τι απαιτειται για να ειναι ολο το πελατολογιο ικανοποιημενο απο τις υπηρεσιες και κατα ποσο αυτο ειναι εφικτο.
4ο Πάνω στο άγχος σου για υπεράσπιση ξέχασες ότι έχω γράψει πολύ καλά λόγια για το τεχνικό τμήμα της ίδιας εταιρείας. Τότε βέβαια δε χαλάστηκες έτσι δεν είναι;; Να μάθεις να μη χαλιέσαι ούτε στους επαίνους ούτε στο μπινελίκι (εάν μπορεί να ειπωθεί μπινελίκι η μια και μόνη φορά που τους αποκάλεσα λαμόγια).
Βρε συ,σιγα μην καθομαι να βλεπω αν εσυ εχεις γραψει μια φορα στις 60 σελιδες καλα λογια για μια ταδε εταιρια..ποσο μαλλον αν το θυμαμαι.Αυτο που μου χτυπαει στο ματι αυτο σχολιαζω.Υπερασπιστης καποιας εταιριας δεν ειμαι γιατι ακομα καμια δεν ειναι σε αριστο επιπεδο.Αν καποιος γινει,να του βγαλω το καπελο.Χαλιεμαι μονο στο στυλ αυτο που χρησιμοποιησες.
5ο Χέστηκα για τον ΟΤΕ και για άλλον οποιονδήποτε εναλλακτικό και αυτό φαίνεται από το ότι δεν έχω χρεωθεί με '108' ούτε τη συκοφάντηση ούτε την υπεράσπιση κανενός. Μπορείς να πεις το ίδιο και για σένα; Χλωμό μάλλον ε;
:hmmm: Απο πανω.
6ο Μήπως έχεις ξεχάσει τι έχεις γράψει εσύ για τον ΟΤΕ; Βγήκε κανένας ρε μάστορα να σου πει τι και πως θα κάνεις και τι και πώς θα γράφεις; Και εάν βγήκε , αυτός δεν ήμουν εγώ[/color].
Δεν εχω γραψει τιποτα συγκεκριμενο απο οσο θυμαμαι για τον Οτε.Γενικα εχω γραψει,ναι,και αυτο ισως να ηταν το λαθος μου.Αν διαφωνουσε κανεις ας εβγαινε να μου το πει,κι αν στο τελος ειχε δικιο να το παραδεχομουν.Δεν εχω κολληματα.Δεν ειμαι παντογνωστης.Αν καταλαβες οτι σου κανω υποδειξεις για το τι και πως θα το γραψεις,καταλαβες λαθος.
.> 'Απαιτηση' εχω (σαν αναγνωστης που εχει καποια σχεση με το αντικειμενο) να γραφεις πραγματα που ισχυουν (καθολικα) και οχι να δημιουργεις λανθασμενες εντυπωσεις λογω της αγνοιας σου.
'Καθολικά' δε μπορώ να γράψω από τη στιγμή που γράφω μόνο για την παρτη μου κάτι άλλο θες να πεις εδώ και το' χασες.
Ποιας άγνοιας άνθρωπέ μου;; Ποιας άγνοιας;; Καταλαβαίνεις ότι δε μπορώ να βγάλω την εξυπηρέτηση πελατών να ρωτήσω πέντα πράγματα;; Καταλαβαίνεις;; Τι διάολο να κάνω να στο πω λιανά;; Τι σχέση έχει αυτό με άγνοια;;; Καταλαβαίνεις ότι οι γαμημένες τους γραμμές είναι μονίμως απασχολημένες;;;Αν δε μπορεις να πεις κατι που ισχυει καθολικα,δεν το λες καθολου.Αυτο ηθελα να γραψω κι αυτο σου εγραψα,επομενως δε νομιζω οτι εχασα κατι εδω..
Επισης,ψεμματα δεν μπορω να κρινω αν λες,λες ομως καποιες αναληθειες.
Ψέματα και αναλήθειες είναι το ίδιο πράγμα ειπωμένο διαφορετικά. Ποιες ...αναλήθειες είπα; Πες μου 'αυτό και αυτό που λες είναι...αναλήθεια'
Αναληθεια ή ψεμα θεωρω τη δηλωση 'οτι ολοι ειναι για το φουτσο' επειδη δεν σηκωνουν το τηλεφωνο,δεν μπορω να βρω γραμμη κλπ.Αυτο μονο.Δε ειναι ψεμμα οτι μερικες φορες δε ΓΙΝΕΤΑΙ να βγαλεις γραμμη,προς θεου.
και ειπα και παραπανω,οτι αηδιαζω με το στυλ 'να πατε να μαμηθειτε,αφου δεν ειστε αξιοι να μου παρετε και π%π@.'Αυτο δε μπορω.
Ρε πας καλά;; Πού είπα εγώ όλα αυτά για πίπες και για πίτσες μπλε;; Ρε άνθρωπε είσαι καλά ή να βάλω τις φωνές; Είπα : 'άει στο διάολο με τα λαμόγια' τα άλλα όλα είναι δικά σου. Κι εάν εσύ αηδιάζεις που τα βλέπεις γραμμένα, εγώ που τα ζω τι να πω;;
Αυτο για τις πιπες ειναι υπερβολη που χρησιμοποιησα για να χαρακτηρισω πληρεστερα το στυλ που γραφουν ορισμενοι κατα καιρους για τους εναλλακτικους.Δεν αναφερομαι μονο σε σενα.Στο ξεκαθαρισα και στο προηγουμενο ποστ νομιζω.
Πες οτι θες,οτι ολοι μεσα στις εταιριες (την καθε φορθνετ) ειναι ασχετοι,ξερεις που το γραφω (οπως γραφεις κι εσυ αν γυρισω εγω και πω ότι ο διαμαντιδης ειναι ασχετος),το στυλακι αυτο ΕΜΕΝΑ με προσβαλει ομως.Και στην τελικη,στο ξαναλεω,αν δε γουσταρεις,πορτοκαλιες εχει κι ο Οτε,μεινε στον ΟΤΕ λοιπον ή αν εισαι καπου αλλου ξαναγυρνα στον ΟΤΕ,ειναι πολυ απλο
Σε προσβάλει το στυλάκι ε;; Να κάνω ένα ψαξιματάκι να βρω ότι σε προσβάλει όταν η κουβέντα έρχεται μόνο στη forthnet ενώ όποιος γράψει κάτι για οποιονδήποτε άλλο εναλλακτικό καθόλου δεν προσβάλεσαι; να ρίξω ένα ψαξιματάκι αύριο; για πες.
Επίσης να ρίξω ένα ψαξιματάκι τι έχεις 'σούρει' κατά καιρούς στον ΟΤΕ;; άσε ρε pasxos , άντε πες τα σε κανέναν άλλον αυτά που αυτοχρίσθηκες προστάτης των 'αδικημένων' και 'υβριζόμενων' εναλλακτικών!
Δε σε είδα να συγκινηθείς όταν τα έχωνε (και καλά έκανε) ο HF στην «Οn» το μεσημέρι!άντε πες τα σε κανέναν άλλονΝα τα πω σε καναν αλλον γιατι; Σε σενα τα ειπα γιατι σχολιασα ακριβως τα οσα ειπες ΕΣΥ.Ψαξε βρες αν θες τα οσα εχω πει για τη Φορθνετ,την Τελλας τον ΟΤΕ κλπ..Τα οποια δεν ειναι μονο σ αυτο το θεμα,ειναι και σε καποια απο τα 11-12 Περι Υπολογιστων.Στο ξαναλεω,υπερασπιστης της Φορθνετ δεν ειμαι.Επισης αδικημενοι οι εναλλακτικοι δεν ειναι,κανουν σαφως αρκετα λαθη ολοι.Οι χαρακτηρισμοι ομως πολλες φορες ξεφευγουν,ακριβως λογω αγ
νοιας.(δεν αναφερομαι σε σενα,εσυ εχεις γραψει ελαχιστα σ αυτο το θεμα) Εχω πει πχ και για το adsl.gr οτι,οπως κι εδω μεσα,ετσι κι εκει γραφουν ατομα παντελως ασχετα.Ετσι,θεωρω αδυνατο να μπει καποιος εδω μεσα για να αποφασισει τι αμαξι θα παρει,αλλα εξισου αδυνατο να μπει καποιος εκει και να αποφασισει πως θα κινηθει στο θεμα ιντερνετ ή τηλεφωνιας.Τωρα αυτά με την 'τελική' και τα 'πολύ απλά' και τα 'αν δε γουστάρω' δεν τα πολυκατάλαβα. Το τι γουστάρω και που θα πάω είναι θέμα για υπόδειξη; Όπως ήμουνα τόσα χρόνια στη forthnet ΄, πριν την ανακαλύψεις εσύ που κόπτεσαι, θα πάω καπου αλλού τώρα , μετά καπου πιο...αλλού και πάει λέγοντας. Εσύ γιατί χαλιέσαι;
[color=red]Σαφως και πριν απο σενα την ανακαλυψα,δεν τιθεται θεμα... Εκτος αν εισαι ο Τζωρτζακης και δεν μου το λες. Σου ειπα οτι δεν χαλιεμαι για το τι θα κανεις.Εγω αλλωστε ειπα,αν δεν εισαι ευχαριστημενος (αναφαιρετο δικαιωμα σου) μπορεις ελευθερα να πας σε καποιον αλλο ή στον ΟΤΕ.και αν οντως σε ταλαιπωρουν ή σε κοροϊδευουν,αυτο ειναι το σωστο.Μ αναγκαζεις να λεω τα ιδια ομως,χαλιεμαι απο το στυλ αυτο που χρησιμοποιησες (3η-4η φορα ειναι;) ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
**Τα περί μπασκετ ήταν φτηνούλια **άσε που δεν είχαν καμια σχέση με αυτό που γράφουμε εδώ και τα περασα στο ντούκου[/color]
Φτηνουλια δε νομιζω.Ειναι παραστατικο παραδειγμα για να καταλαβεις το πως και γιατι αντιδρασα σ αυτα που ειπες.Νομιζω θυμασαι τι ειχες πει καποτε...να περιμενουμε να φυγουν οι καφροι-ασχετοι.Θα μπορουσα να το πω κι εγω για σενα σ αυτο το θεμα, απ'ό,τι βλεπεις ομως καθομαι και σου απανταω σε σεντονι.Αλλο αν εσυ δεν απαντας στο αλλο θεμα.Τεσπα,αυτα απο μενα,αν καταλαβες μερικα πραγματα,αξιζε ο κοπος μου τοση ωρα..κοπος,λεμε τωρα.
-
φιλη εχει φρικαρει...
αντιμετωπιζει δυσκολια συνδεσης με το crypto f360 και προσπαθει να μιλησει με τεχνικο εδω και 2 μερες..
εχει αφησει και 2 μηνυματα.. -
Ο χρήστης tm έγραψε:
φιλη εχει φρικαρει...
αντιμετωπιζει δυσκολια συνδεσης με το crypto f360 και προσπαθει να μιλησει με τεχνικο εδω και 2 μερες..
εχει αφησει και 2 μηνυματα..νωρις ειναι ρε, εγω προσπαθουσα 8 μερες...
τους βρηκα ενα πρωι στις 7:30 μετα απο 20' αναμονης...
α, τις τελευταιες 10 μερες δε μου κοβει καν το τηλεφωνο επειδη 'ολοι ειναι απασχολημενοι καλεστε αργοτερα...', μου πεταει ενα fast busy και πεφτει η γραμμη κατευθειαν. Αφου νομιζα οτι μου κοψανε το κινητο!
-
ειχες προβλημα με τη ρυθμιση του f360?
-
τι ειναι αυτο?
-
crypto
router που δινει η αγαπημενη φορθνετ
Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;