-
Και η απάντηση του Ο.Τ.Ε. για την επιβολή προστίμων από την Ε.Ε.Τ.Τ.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Και η απάντηση του Ο.Τ.Ε. για την επιβολή προστίμων από την Ε.Ε.Τ.Τ.\
μιλάμε για μεγάλο μπο@#$λο αυτός ο ΟΤΕ
12 μέρες για να ασχοληθεί να μου φτιάξει τη γραμμή όπως όφειλε (είμαι στο ιδιόκτητο της βιβόντι). Γραμμή που χάλασε μετά από επίσκεψη τεχνικών του ΟΤΕ βέβαια Ενώ στο κομπιούτερ τους φαινόταν πως μου αλλάξαν πόρτα, και προφανώς αυτό δημιούργησε το πρόβλημα.
Τελείως τυχαία τα κωλόπαιδα του ΟΤΕ φτιάξαν τη γραμμή αφού η μάνα μου τους έκανε τηλεφωνική καταγγελία στον...Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 (την ίδια μέρα παρακαλώ)
Και συνεχίζει να στελνει πάγια ενώ έχω φύγει από το κολοχανείο τους από το Δεκέμβρη. Τακτική που κάνουν επίτηδες αφού ξέρουν ανθρώπους πιο μεγάλης ηλικίας που φοβηθηκαν και γύρισαν πίσω
Μιλάμε τελείως ανευθυνοι άνθρωποι, που και να θέλουν δεν μπορούν να συνενοηθούν μεταξύ τους τα ζωα, αφού δεν σηκώνουν ποτέ κανένα τηλέφωνο, ακόμα και για να συνεννοηθούν μεταξύ τους. Δοκιμάστε να πάρετε τηλ στα κεντρικά της Ν Ιωνίας ή τους τεχνικούς και θα δείτε!
Αν μέχρι τον Άυγουστο που θα έχω άδεια συνεχίσουν να στέλνουν λογαριασμό θα πάω στα κεντρικά της Ν Ιωνίας το πρωι (γιατί το απόγευμα είναι μόνο 2 κοπελίτσες που σου λένε απλά πως θα δωσουν το αίτημα σου στους..πρωινούς) και θα τους βάλω να φάνε όλους τους λογαριασμούς που μου έχουν έρθει (έχω κάνει και καταγγελία στην ΕΕΤΤ, για να είμαι καλημένος )
Και η βιβο είναι ανοργάνωτη αλλά τέτοια απάθεια και γράψιμο μόνο στο δημόσιο -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Και η απάντηση του Ο.Τ.Ε. για την επιβολή προστίμων από την Ε.Ε.Τ.Τ.Μόνον εμένα μου φαίνεται μια χαρά η ανακοίνωση του ΟΤΕ; Τα αυτονόητα λέει...Ίσως με μια επιφύλλαξη για την βλάβη των γραμμών της Vivodi, γιατί αφού η Vivodi τις νοικιάζει από τον ΟΤΕ ουσιαστικά, έχει ο τελευταίος υποχρέωση να τις επισκευάσει!
Πάντως, κανένας δεν θα τον υποχρεώσει να...σκοτωθεί και στην δουλειά για να εξηπηρετήσει την Vivodi βέβαια...
Βρε τα μονοπώλια! Μια χαρά! Ασε που πετάει το καρφάκι για τα call centers των ανταγωνιστών!
Εγώ πάντως , προσπαθούσα επί μέρες να βγάλω στην Forthnet αλλά χωρίς επιτυχία: δεν έμπαινα καν σε αναμονή, παρακαλώ καλέστε αργότερα και έπεφτε η γραμμή! Πόσα άτομα άραγε έχει προσωπικό στα τηλέφωνα; Είναι δικό της προσωπικό, ή το δίνει φασόν; -
Η forthnet είχε πάντα εξαιρετικό helpdesk.
Αλλά με τη ζήτηση που υπάρχει τώρα, μάλλον της πέφτει μεγάλος ο όγκος.
Ο ΟΤΕ χρησιμοποιούσε συμβασιούχους με 5μηνα και ημιαπασχόληση, οι οποίοι δεν ήξεραν που τους πάνε τα 4. Στην καμπούρα των πελατών έμαθαν μερικά πράγματα κι αυτό μετά από πολύ καιρό. Οι δε μόνιμοι υπάλληλοι του helpdesk μίλαγαν με φίλους στο τηλέφωνο, δωρεάν φυσικά.
Είναι θέμα χρόνου να στρώσει η κατάσταση. Προς το παρόν ο γιγάντιος και με αμέτρητο προσωπικό ΟΤΕ μπορεί να κάνει τον καμπόσο - όχι όμως για πολύ. -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Και η απάντηση του Ο.Τ.Ε. για την επιβολή προστίμων από την Ε.Ε.Τ.Τ.
Μόνον εμένα μου φαίνεται μια χαρά η ανακοίνωση του ΟΤΕ; Τα αυτονόητα λέει...Ίσως με μια επιφύλλαξη για την βλάβη των γραμμών της Vivodi, γιατί αφού η Vivodi τις νοικιάζει από τον ΟΤΕ ουσιαστικά, έχει ο τελευταίος υποχρέωση να τις επισκευάσει!
Πάντως, κανένας δεν θα τον υποχρεώσει να...σκοτωθεί και στην δουλειά για να εξηπηρετήσει την Vivodi βέβαια...
Βρε τα μονοπώλια! Μια χαρά! Ασε που πετάει το καρφάκι για τα call centers των ανταγωνιστών!
Εγώ πάντως , προσπαθούσα επί μέρες να βγάλω στην Forthnet αλλά χωρίς επιτυχία: δεν έμπαινα καν σε αναμονή, παρακαλώ καλέστε αργότερα και έπεφτε η γραμμή! Πόσα άτομα άραγε έχει προσωπικό στα τηλέφωνα; Είναι δικό της προσωπικό, ή το δίνει φασόν;κάνεις λάθος. Ο κανονισμός λέει πως εντός 48ωρών οποιαδήποτε βλάβη πρέπει να έχει επισκευαστεί.
Κάτσε εσύ να μιλάς άμεσα με τα βλαμένα του 134 και πλήρωνε 50 ευρώ για 8αρα γραμμή με upload μονο 386+20 πάγιο+ γύρω στα 20 για τηλεφωνήματα (σύνολο 90) ενώ οι εναλλακτικοί στα δίνουν με 35ευρώ (10αρι νετ) -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αλλά με τη ζήτηση που υπάρχει τώρα, μάλλον της πέφτει μεγάλος ο όγκος.Ακριβως.
**HighFidelity **φυσικα και εχει προσωπικο..αν τυχει και πας ποτε απο καλλιθεα θα τους δεις λογικα..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ακριβως.
Βεβαια αυτο δεν ειναι δικαιολογια Ας παρουν κι αλλους
(δεν προκειται, αλλα λεμε τωρα) -
τεχνικούς να πάρουν να γίνεται η δουλειά
εκτός και αν δεν είναι ISP και εναλλακτικοί αλλά call centers
όσο γρήγορα και αν σου απαντάν και όσο υπευθυνα-σοβαρά δεν αλλάζει το γεγονός οτι έχεις βλάβη-πρόβλημα και δεν θα λυθεί επειδή σήκωσαν το τηλ.
όλο δημόσιες σχέσεις και αηδίες αντί να γίνεται η δουλειά -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ακριβως.
Βεβαια αυτο δεν ειναι δικαιολογια Ας παρουν κι αλλους
(δεν προκειται, αλλα λεμε τωρα)Aυτό ήθελα να πω κι εγω΄χθες αλλά είχε πάει 3 η ώρα και δεν...
Είμαι πάνω από 5 χρόνια στη forthnet ή κάπου εκεί γύρω . Αυτό που λέει ο pasxos 'τωρινό', (εάν κατάλαβα καλά) μόνο τωρινό δεν είναι.
Είναι υπόθεση μηνών και έχει καταντήσει 'αρρώστια'.
Παλαιότερα δεν ήταν έτσι, δε καμια περίπτωσηΣε αντίθεση με το τεχνικό τμήμα τους που μου έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις , ως και σπίτι με παίρνουν τηλέφωνο μερικές φορές.
Υ.Γ Για να μην ψάχνω γιατί είναι και πολλοί οι πάροχοι και βαριέμαι , μήπως ξέρει κανείς ποιός έχει τη φθηνότερη 1024? Γραμμή κι εξοπλισμό έχω, μια σκέτη συνδρομή αορίστου θέλω.
-
Αν θες τη γνωμη μου μεινε στη forthnet
Εχεις δικιο που διαμαρτυρεσαι καθως ειναι ψιλομπ.... το μαγαζι, αλλα στην τελικη ολοι οι εναλλακτικοι τα ιδια ειναι. Τεχνικα, οπως καλα καταλαβες καταβαλλονται φιλοτιμες προσπαθειες ωστε να ειναι ΟΚ και οι προοπτικες ειναι οι καλυτερες μεταξυ ολων των εναλλακτικων... Ισως η HOL* να ειναι καλη επιλογη, καθως ακουω καλα λογια τελευταια και νομιζω οτι το call center λειτουργει ικανοποιητικα. Παντως ειναι κριμα να πληρωνεις διπλα παγια. Γιατι δεν κανεις μια συνδρομη 'ολα σε ενα' να πληρωνεις κανα σαρανταρι και να ξενοιαζεις; Και η HOL και η forthnet εχουν τετοια πακετα, ενω κι ο ΟΤΕ ειναι μια σιγουρη λυση (συντομα θα δινει κι αυτος τα αντιστοιχα, ισως λιγο πιο ακριβα)*να συμβαλλεις κι εσυ μπας και κανει καμια μεταγραφη ο Σωκρατης
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ακριβως.
:
Άντε πάλι. Ρε συ με συγχύζεις και είμαι σε κρίσιμη ηλικία για έμφραγμα.
Και τι τον νοιάζει το πελάτη αν έχει μεγάλο όγκο.
Να κόψουν το λαιμό τους και να προσλάβουν προσωπικό.
(Για να μη συγχυστείς κι εσύ σου ξαναλέω ότι δεν μιλώ μόνο για την forthnet, αλλά γενικά) -
ΡΕ Αντε παλι τα ιδια.. Ειπαμε,για να ικανοποιηθουν ολοι πρεπει να εχουν 1500 ατομα στο call center.Ε,αμα ησουν εσυ ιδιοκτητης,θα προσλαμβανες τοσα ατομα γι αυτο το τμημα;Αντε,μη με συγχυζεις τωρα..
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ρε συ με συγχύζεις και είμαι σε κρίσιμη ηλικία για έμφραγμα.Κρύβε λόγια.
-
Μια φιλη θελει να βαλει adsl (μαζι με νεα γραμμη τηλεφωνου) και ο οτε (134) της ειπε οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμοι τεχνικοι στη περιοχη της..
Ηξερα για ελλειψη πορτων, αλλα και τεχνικων;;
Μενει στα Ιλισια.
Ποσο πιο κεντρο θελουν μωρε;
Εμενα πως με ειχανε συνδεσει σε 3 μερες και δεν ειχα προλαβει να παρω ρουτερ;Τι προτεινετε παιδια;
Σκεφτομαι να της πω να παει κατευθειαν σε εναλλακτικο, καμια forthnet πχ.
Θελει ~4ΜΒ (καλα, και 1 να ειναι δε θα χαμπαριασει και πολλα)..
Μπορει η forthnet -και η καθε φορθνετ- να κανει κατευθειαν νεα συνδεση (θεωρωντας παντα οτι καλυπτει το ιδιοκτητο της στη περιοχη) χωρις να περασει πρωτα απο οτε; -
Θα πω και εγώ το παράπονό μου, γιατί δεν έχω πει ακόμα. Έχω κάνει αίτηση από 31/5 για 2play και 6/6 έγινε λέει η παραλαβή και προώθηση της αίτησης. Για να κάνει 7 μέρες, να παραληφθεί η αίτηση πρέπει να έκανε Σαββατοκύριακο στη Χαλκιδική τότε με τις απανωτές βροχές και μετά να έκανε και 3 μέρες λουτρά στην Αιδηψό.
Επίσης, συνεχίζω να έχω DSL 768 χωρίς να μου το κόψουν. Τηλέφωνο τα ίδια. Έχω αρχίσει να ανησυχώ μήπως δεν έχει γίνει σωστά η δουλειά και με έχουν κοροιδέψει. Θα πάω και στο adsl.gr να πω τον πόνο μου σχετικά με το ότι ο adis4gr έχει ακόμα DSL 768 -το κοινό, από το οποίο μου υποκλέπτει τακτικότατα και σε μεγάλες ποσότητες bandwidth- και δεν έχει αναλάβει η Forthnet την διακοπή του.
Δράμα η κατάσταση, έπρεπε να ανοίξω θέμα 'Κοροϊδία με Forthnet Qashqai 2play'!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Δράμα η κατάσταση, έπρεπε να ανοίξω θέμα 'Κοροϊδία με Forthnet Qashqai 2play'!Και δεν ανοιγεις;
-
απο χτες δεν συγχρονίζει το Modem με την γαμωotenet
τους παίρνω τηλ. κ μου λένε μια χαρά είναι η γραμμή.
παίζει να είναι πρόβλημα του ΟΤΕ;; -
Ναι. Κι έπεσες σε Σ/Κ.
Από Δευτέρα, εκτός αν κάνουν εργασίες και το έκοψαν προσωρινά.
Έχω περάσει τα ίδια 3-4 φορές.
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 854#525854 -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
απο χτες δεν συγχρονίζει το Modem με την γαμωotenet
τους παίρνω τηλ. κ μου λένε μια χαρά είναι η γραμμή.
παίζει να είναι πρόβλημα του ΟΤΕ;;πριν καμια ώρα έγινε το κονε...
3 μέρες!!
μπράβο οτε...
-
Απο χθες συνδεμενος με NetOne, πρωτες εντυπωσεις αψογες. Συνονικα τους πηρε καμια 20αρια μερες για ανενεργο βρογχο, μια χαρουλα.
Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;