-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
spirosΚαθε εταιρια θα δεχοταν απο πριν.... Για πες την εταιρια που εχει πελατες **στο πρωτο πειραματικο κεντρο του ΟΤΕ ** σα να λεμε το απωρθητο.Αφου σου ειπα τι παιζει στους Αμπελοκηπους...
Βασικα εχεις γινει προβλεψιμος γιατι το περιμενα οτι θα επικαλεστεις το επουσιωδες και τραγικο ερωτημα:'Και γιατι δεχτηκε την αιτηση',ερωτηση που εσυ (ισως) δεν επρεπε να την κανεις ΚΑΝ αλλα οκ,πες οτι ηταν πρωι και δεν ειχες ξυπνησει ακομα...
καλα, ψαξτο καλυτερα και μας ξαναλες αν ενεργοποιειται κοσμος εκει ή οχι.-
-
δηλαδη κοτζαμ αμπελοκηποι δεν εχουν ακομα 2play?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
spiros
Καθε εταιρια θα δεχοταν απο πριν.... Για πες την εταιρια που εχει πελατες **στο πρωτο πειραματικο κεντρο του ΟΤΕ ** σα να λεμε το απωρθητο.Αφου σου ειπα τι παιζει στους Αμπελοκηπους...
Βασικα εχεις γινει προβλεψιμος γιατι το περιμενα οτι θα επικαλεστεις το επουσιωδες και τραγικο ερωτημα:'Και γιατι δεχτηκε την αιτηση',ερωτηση που εσυ (ισως) δεν επρεπε να την κανεις ΚΑΝ αλλα οκ,πες οτι ηταν πρωι και δεν ειχες ξυπνησει ακομα...
καλα, ψαξτο καλυτερα και μας ξαναλες αν ενεργοποιειται κοσμος εκει ή οχι.-
Σου ειπα ρε και πιο πισω τι παιζει.Αλλη αποψη εχεις εσυ,αλλη εγω.(ναι ναι οκ,δεν προκειται για αποψη).Τεσπα,ψαξε κι εσυ καλυτερα κι ελα να μου πεις πως αφου δεν παιρνει παροχος ικριωμα μπορει να μπει στη ρεγκλετα.
Αυτα,το κουρασαμε.- -
Πάσχε, ξέρεις τι δουλειά κάνει ο Σπύρος?
-
εγκαθετος ειναι!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πάσχε, ξέρεις τι δουλειά κάνει ο Σπύρος?Πολυ πολυ πολυ καιρο πριν και δε λεει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ στο συγκεκριμενο θεμα.Εσυ ξερεις αν και τι κανω εγω;
Δε νομιζω να φανταστηκες οτι τα λεω ολα αυτα απ το κεφαλι μου... Ειπαμε ομως αυτο με το Σπυρο να το ληξουμε εδω. -
Για τώρα μιλάω. Αλλά, ΟΚ.
-
Ναι και για τωρα.
-
Tελικά θα μας πεί ο Σπύρος ποιός είναι ο πάροχος που ενεργοποιεί κανονικά στους Αμπελόκηπους ( ο Πασχάλης έγραψε αυτό που ξέρει για την 4νετ ) ή θα σφυράμε όλοι εδώ και θα βάζουμε και
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
spirosΚαθε εταιρια θα δεχοταν απο πριν.... Για πες την εταιρια που εχει πελατες **στο πρωτο πειραματικο κεντρο του ΟΤΕ ** σα να λεμε το απωρθητο.Αφου σου ειπα τι παιζει στους Αμπελοκηπους...
Τελικά θα πεις και σε εμάς που δεν είμαστε τόσο μέσα στα πράγματα γιατί δέχθηκε την αίτηση;
-
Για να τελειωνει το θεμα:
http://adslgr.com/forum/showthread.php? ... tent_start
οι Αμπελοκηποι εχουν πελατες εναλλακτικων εδω και πολυ καιρο. (Β' Αθηνας)
και εξακολουθουν να μπαινουν νεοι.
Αυτο που μπορει να εχει συμβει, ειναι καποιος παροχος να μην εχει δικες του ελευθερες πορτες να δωσει σε νεους πελατες. Αυτο συνηθως συμβαινει γιατι ο παροχος δεν εχει εγκαταστησει τον απαραιτητο επιπλεον εξοπλισμο στον κομβο ή γιατι ενημερωσε καθυστερημενα τον ΟΤΕ οτι θελει επιπλεον ορια, με αποτελεσμα ο ΟΤΕ να μην εχει προλαβει να του δωσει τα ορια που ζητησε. Πρακτικα δηλαδη και στις 2 περιπτωσεις φταιει ο παροχος.
Οκ, μπορει να υπαρχει και μια εξαιρεση την οποια δεν γνωριζω.Πασχο, σου ειπα να μην στηριζεσαι στο τι σου λενε οι αλλοι.
-
Δεν γνωριζω τι παιζει στη σελιδα αυτη ακριβως (τη γνωμη μου για το adsl.gr την ξερεις.. ) αλλα οπως σου πα και στο μσν μονο και μονο που λεει forthnet Αμπελοκηποι οκ gamhse ta..
Aυτα Σπυρετο...παλι κουραστηκα ο φουστης..
-
να απαντησω?
ασε, θα πιω ενα καφε καλυτερα!
-
Στην υγεια μου.Διαγωνισμο τι,το καναμε; Ειπαμε εξαρχης εχουμε διαφορετικη προσεγγιση πιθανως.Οκ και;Εισαι πιο γρηγορος;@@
-
Ρε παίδες, μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί μέρα με την μέρα, η ταχύτητα download της σύνδεσής μου ανεβαίνει?
Τώρα έχω:
Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.023 / 6.091
Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 25,21 / 29,05
Output Power (Up/Down) [dBm]: 11,5 / 19,5
Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 14,5 / 34,5
SN Margin (Up/Down) [dB]: 9,0 / 9,5Προχθές ήταν 1.023/6.000!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ρε παίδες, μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί μέρα με την μέρα, η ταχύτητα download της σύνδεσής μου ανεβαίνει?Τώρα έχω:
Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.023 / 6.091
Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 25,21 / 29,05
Output Power (Up/Down) [dBm]: 11,5 / 19,5
Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 14,5 / 34,5
SN Margin (Up/Down) [dB]: 9,0 / 9,5Προχθές ήταν 1.023/6.000!!
δεν ανεβαινει.
φανταζομαι οτι τωρα σε εχουν κλειδωσει σε ενα προφιλ που επιλεγει την ταχυτητα κλειδωματος της γραμμης βαση του SNR=9 (μπορει και 8 ή 10 δεν ξερω).
καποια στιγμη λοιπον ο ρουτερ εχασε τη συνδεση, συγχρονισε ξανα στην ταχυτητα με την οποια θα του επετρεπε να εχει SNR=9.γιαυτο και βλεπεις αυτες τις μικροδιαφορες στη ταχυτητα.
αν πχ, το target SNR ηταν 6, θα ανεβαινες στα 7,5mbps, αλλα θα κινδυνευες με περισσοτερες διακοπες στη γραμμη σου.
ειμαι κατανοητος ή μιλαω κινεζικα?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Στην υγεια μου.Διαγωνισμο τι,το καναμε; Ειπαμε εξαρχης εχουμε διαφορετικη προσεγγιση πιθανως.Οκ και;Εισαι πιο γρηγορος;@@ψιτ!
πλεον, πολυ πιο γρηγορος! -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
访新闻网,阅览随时更新的新闻、最新消息、视频和音频新闻以及专题报道。
新闻网以客观和与当地相关的视角,提供可信赖的国际和地区性新闻。 -
Ο χρήστης Spike έγραψε:
访新闻网,阅览随时更新的新闻、最新消息、视频和音频新闻以及专题报道。
新闻网以客观和与当地相关的视角,提供可信赖的国际和地区性新闻。Οχι ρε συ! Κατάλαβα!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Tελικά θα μας πεί ο Σπύρος ποιός είναι ο πάροχος που ενεργοποιεί κανονικά στους Αμπελόκηπους ( ο Πασχάλης έγραψε αυτό που ξέρει για την 4νετ ) ή θα σφυράμε όλοι εδώ και θα βάζουμε και
Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;