-
Ο χρήστης kavy έγραψε:
ΠΌμως, το RS του φίλου μου πήγαινε τόσο καλά που πραγματικά μου έκοψε τη διάθεση για μελλοντική είσοδο στα Μέγαρα. Ίσως με το επόμενο, ποιος ξέρει...Πες τα. Ετσι κι εγω, με το μπαρμπα-Focus 1.4, νοιωθω μετα ενα κενο...
Δηλαδη, μπαινω μετα με τον υπολογιστη στον simulator και οδηγω ενα Caterham Seven Clone, και ειναι πιο διασκεδαστικο απο το real thing με το Focus.
Αστειευομαι και υπερβαλλω, ενταξει. Υποθετω πως καποιος μπορει παντα να διασκεδασει με ο,τι εχει.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
απο πλευράς οδήγησης όχι μόνο δεν το ευχαριστήθηκα αλλά θεωρώ ότι το περιβάλον ήταν επικυνδηνο και δεν υπήρχε καμία ασφάλεια!
Πάντα ακουγα την μυθική φράση 'το ασφαλές περιβάλλον μιας πίστας'
Αυτό δυστυχώς εξαρτάται και από τους οδηγούς, και μερικοί είναι απλά επικίνδυνοι
Με την ευκαιρία να πω κι εγώ ένα παράπονο, για ένα μπλe Golf. Εντάξει ξέρουμε ότι η συγκεκριμένη σειρά δε στρίβει, συνδιαζόμενο αυτό με το ότι ούτε ο οδηγός του συγκεκριμένου το κατέχει το στρίβειν κάνουν ένα συνδυασμό ...... .
Ανοιγόταν στις στροφές κι εκεί που νόμιζες ότι σου δίνει τη γραμμή να περάσεις έκλεινε απότομα τη τροχιά του.Καλό θα ήταν να γίνεται μια ενημέρωση όταν πηγαίνουν να πληρώσουν για την είσοδο ώστε να γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν μέσα στη πίστα.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Χάρηκα πολύ που γνώρισα επίσης νέα πρόσωπα...
και η φίλη μου επίσης...
το μόνο που μένει βέβαια....είναι να την πείσω να μου ξαναμιλήσει...Σ'αυτό σίγουρα έχω κι εγώ ανάμειξη και ζητώ ταπεινά συγνώμη...
Άντε βρε άχρηστε με τον ανθρωποδιώχτη σου.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
τον ιδιοκτήτη της μπλε(*) BMW,Επέλεξε τι προτιμάς.
Α) Ban
B) Επίσκεψη σε οφθαλμίατρο.Ωραία περάσαμε.
..............................................Καλά περάσαμε, σίγουρα. Αλλά αυτό με το γλυκό μη το ξανακάνεις σε παρακαλώ. Είμαι ευαίσθητος άνθρωπος (Άσε τον Ολύμπιο να λέει, από ζήλια είναι).
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
τον ιδιοκτήτη της μπλε(*) BMW,
Επέλεξε τι προτιμάς.
Α) Ban
B) Επίσκεψη σε οφθαλμίατρο.Μάλλον δεν είναι τυχαίο που αύριο το απόγευμα έχω κανονισμένη επίσκεψη στον οφθαλμίατρο
-
Αυτό που χρειάζεται δεν είναι κριτής, λίγο συγκεντρωμένοι να είμαστε, και να μην λειτουργούμε κομπλεξικα, σιγά μην κάνω άκρη εγώ να με περάσει αυτός! Έχω κάνει άκρη και με έχει περάσει στις Σέρρες Στάρλετ με 75 μουλάρια, δεν είναι ντροπή!
Σε κάπια φάση πήγα να μπώ μέσα με το 106 του Τίμου, με τον Τίμο δίπλα, και βλέπω κορίνα στην είσοδο, και την πίστα γεμάτη, έρχεται ένα ψηλός -μου είπε ο Τίμος ποιος ήταν αλλά δεν θυμάμαι - κύριος, κα ιτου κάνω πριν μου πει τπτ θα περιμένουμε λίγο, σε 3-4' μας άνοιξε και μπήκαμε....δεν είναι τόσο δύσκολο!
-
Πότε θα γίνει το επόμενο;;;
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
έρχεται ένα ψηλός -μου είπε ο Τίμος ποιος ήταν αλλά δεν θυμάμαι - κύριος,Με μπλε μπλούζα (κανονικό μπλε, όχι σαν του Κούκου) και 'αξύριστος'? Ο αγαπητός Σπύρος ήταν (sp0+).
-
Δεν θυμάμε να φορούσε μωβ μπλούζα, ρε Τίμο ποιος ήταν θυμάσε?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Δεν θυμάμε να φορούσε μωβ μπλούζα, ρε Τίμο ποιος ήταν θυμάσε?Οχι δεν ηταν ο sp0+. Ηταν η αυτου εξοχοτης ο προεδρος kouk ο ιδιος, με μπλουζα ιδια με το χρωμα της BMW του (και δεν προκειται να εκφερω γνωμη οσον αφορα το τι ειναι αυτο το χρωμα )
-
Οχι αμα μπορείς, πες οτι δεν είναι ΜΠΛΕ!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Οχι αμα μπορείς, πες οτι δεν είναι ΜΠΛΕ!!!
(την αλλη φορα θα σε παω βολτα ομως, και θα δουμε τι χρωμα θα παρεις στα φρενα στο τελος της ευθειας )
-
ΜΠΛΕ θα γίνω....
-
Δεν ενοχλήθηκα απο την κίνηση την Κυριακή. Μήπως ο χαμός έγινε μετά τις 13.30?
(Σημείωση: ήρθα στις 10.00 και έφυγα μόνο όταν το τεπόζιτο μου έδειξε 'άδειο'. Οταν βγήκα στην εθνική όμως, ή ένδειξη ανέβηκε δειλά στο 1/4 περίπου. . Νομίζω το είχα ξαναπροσέξει στα pits. ).
H μόνη στιγμή που αγχώθηκα λίγο ήταν όταν το έταιρο Ζ έκανε τετ-α-κέ μπροστά μου - αλλά είχα κόψει πρίν 'βγεί' γιατί την είχα μυριστεί την φάση. Κατα τ'άλλα, no problem. Αν και φοβάμαι ότι ίσως εγώ να δημιούργησα πρόβλημα στον φίλο με το S2000 όταν του άναψα τα αλάρμ μπροστά του και να το μπέρδεψα (είχα κάνει ήδη 4 πολύ πατημένους γύρους).
-
Αν και φοβάμαι ότι ίσως εγώ να δημιούργησα πρόβλημα στον φίλο με το S2000 όταν του άναψα τα αλάρμ μπροστά του και να το μπέρδεψα (είχα κάνει ήδη 4 πολύ πατημένους γύρους).[/quote]
Καλημερα
Κανενα προβλημα φιλε μου.
Γενικα μπραβο -
Εσυ ησουν με το Suzuka blue ... ?
-
Εγω.....
Nurbungring blue... -
Ο χρήστης SteliosC έγραψε:
Εγω.....
Nurbungring blue...Α μαλιστα....
Ετσι εξηγειται το οτι πηγαινε τοσο καλα αυτο το S...
Εγω ημουν με το μπλε 106, αυτο με τις 14αρες, μπορεις να το δεις στην υπογραφη μου.
Το δικο μας S εκατσε σπιτι... -
Εχει πολλα περιθωρια ακομα μιας και τα μπροστινα λαστιχα ειχαν βγαλει λινα απο πριν ερθω στη πιστα...
Δεν το ειχα ξαναβαλει σε πιστα, και δεδομενων των συνθηκων, πιστας(βρομικη) ελαστικων(40000km), το περιμενα πολυ πιο αργο.Κριμα που δεν γνωριστηκαμε, την επομενη φορα ισως.
-
Ωραία περάσαμε την Κυριακή
Δεν ήταν βέβαια η ιδανικότερη μέρα για να πετύχεις αξιόλογο χρόνο γιατί αφ'ενός η πίστα γλύστραγε πολύ και αφ'ετέρου, έπρεπε να παίξεις τζόκερ για να σου κάτσει καθαρός γύρος!
Όπως και να χει όμως, θαυμάσαμε αξιόλογα αυτοκίνητα και driftarισματα από μερικούς πολύ 'θερμούς' οδηγούς που δυστυχώς αγνοούσαν την κίνηση της πίστας
Προσωπικά διασκέδασα πάρα πολύ και προσπάθησα να βελτιώσω αυτή τη ρημαδο Κ9 που τη ζωή μου χει φάει...
Και ναι επιτέλους, αυτή τη φορά, δεν είχα καμία έξοδο..Μη με ρωτάτε πως τα κατάφερα, ήταν τυχαίο, δεν το επεδίωξα !!!
:: 4ΤF-TD10 :: 29/10/06 ::