-
Καλησπέρα
Σκέφτεται ενάς φίλος μου να πουλήσει ένα Ford Mondeo Ghia μοντέλο 10/2001 με δέρμα, οροφή, ESP και Antispin κοντά στα 12.000
-
Καλησπέρα
Σκέφτεται ενάς φίλος μου να πουλήσει ένα Ford Mondeo Ghia μοντέλο 10/2001 με δέρμα, οροφή, ESP και Antispin κοντά στα 12.000
-
Καλησπέρα
-
Εχει να κάνει με χλμ, εξωτερική και εσωτερική κατάσταση, και αν θα βρει κανένα θυματάκι!
-
Οπ ναι ξέχασα να το γράψω... 76.000ΚΜ έχει...
-
Εξαιρετικά χλωμό θα το έβρισκα να πουληθεί σ' αυτή την τιμή και σ' αυτά τα χιλιόμετρα, ειδικά αν είναι η βασική έκδοση Ambiente 1.8...
Είναι λιγότερο από 7.000 φθηνότερο από ένα καινούριο του κουτιού που φαντάζομαι λόγω αλλαγής μοντέλου μπορεί να είναι ακόμη φθηνότερα... Είναι και εκτός εγγύησης πια... Κάτι πιο κοντά στα 10.000 θα ήταν ΟΚ πάντως. -
Λέει ο άνθρωπος είναι το Ghia και έχει οροφές κλπ.
-
Το Ghia καινούριο κοστίζει 21500
-
21500 χωρίς δέρμα οροφή και antispin
-
εγω παλι νομιζω οτι η τιμη που το δινει ειναι καλη με βαση τα εκτρα που εχει να φυσικα εχει κανει και το μεγαλο το service
-
Η τιμή είναι οριακή, θα πρέπει να βρεθεί κάποιος που δεν γνωρίζει, ή να πουληθεί επαρχία!
Μία γνώμη περί Ford Mondeo