-
Εγω ειδα οτι πηγαιναμε πενθημερη με ενα αεροπλανο της πλακας που απογειωθηκε μεσα απο μια παιδκη χαρα( )Και πριν απογειωθει εγω ελεγα για πλακα τι σαραβαλο ειναι αυτο και θα πεσει και τετοια.Μπαινουμε μεσα,καθομαι γαλαρια( ) ,απογειωνομαστε κανει μια κωλοτουμπα του αεροπλανο και πεφτει...
-
ΟΜΑΔΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ το κάνατε το thread, ρε τι είστε εσείς
-
o κλαρξον ειχε πει οτι το οπελ βεκτρα ειναι ελαχιστα πιο βαρετο απ'το να ακους τις λεπτομεριες απ'το ονειρο που ειδε καποιος αλλος
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Έτσι εξηγούνται όλαshame on you
-
Εγώ την προηγούμενη εβδομάδα είδα πως ήμουν με τον sv2 και βολτάραμε κάνα 2ωρο...!! Επίσης είδα πως ήμουν σε ένα Μ5 ενός μου. Γενικός πολλά αυτοκινητιστικά όνειρα με ωραία αμάξια τα οποία μένουν και όταν ξυπνάς λες τι έγινε τώρα??
-
Πιστεύετε ότι είναι σημαδιακά?
Πιστεύετε ότι είναι απλά 'παιχνίδια' του μυαλού μας όση ώρα κοιμόμαστε?
Κάπου στη μέση μήπως? -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Πιστεύετε ότι είναι σημαδιακά?
Πιστεύετε ότι είναι απλά 'παιχνίδια' του μυαλού μας όση ώρα κοιμόμαστε?
Κάπου στη μέση μήπως?Είχαμε τέτοιο θέμα....
-
To βρήκα....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
To βρήκα....Στ' ονειρό σου;
-
-
εγώ ειδα ένα πολυ κουλο ονειρο προχθες!!!!!!!!!!!!!!
ημουν λεει στο γυμναστήριο μου κ μιλάω με μια (ημιγυμνη) τύπισσα. γυρίζει στο ξεκάρφωτο κ μου λεει
'τη δικηγορίνα εγώ την πδ@ω'
'είστε.. απο τη λέσβο δλδ σωστά??' τη ρωτώ
'ναι!' αποκρίνεταιτώρα θα μου πειτε κ τι έγινε.. το θέμα ειναι τι έγινε μολις ξύπνησα!!
ανοιγω την tv να παιζει ενώ τρώω την τυροπιτούλα μου ( ) κ έπεσα στην εξής φάση:
τρώει ο τύπος με μια τύπισσα, μπαίνουν μέσα 2 γυναίκες απο τις οποίες η μια ειχε κ την κοιλια τούμπανο. ευθύς ο τυπος προσπαθησε να κρυφτει, τον ρωτάει η συνοδευόμενή του τι έπαθε κ λεει ο τύπος:
'τις βλεπεις αυτές εκει? η κοιλαρού είναι η πρώην γυναίκα μου. κ τώρα τα έχει με την άλλη δίπλα της!!! α.. το παιδί εινια δικό μου'
κ μετά λένε οτι τα ναρκωτικα κανουν κακό. αν έπαιρνα πάω στοιχημα οτι δε θα έβλεπα τετοιες @@
-
Πριν αρκετό καιρό 'έφυγε' η πεθερά μου!!!! ' Έφυγε'αφού ταλαιπορήθηκε αφάνταστα πολύ απο την αρρώστια που την βασάνιζε!!!Το τελευταίο βράδυ πριν συμπληρωθούν 40 μέρες και γίνει το μνημόσυνο, την είδα στον ύπνο μου!!!
Ήμουνα σε ένα νησάκι, γύρω μου δεκάδες άλλα νησάκια που το καθένα είχα ένα άνθρωπο, κάποιους τους ήξερα και κάποιους όχι. Στο όνειρο ήταν όλοι συγγενείς και γνωστοί της. Η πεθερά μου ήταν σε μια βάρκα και την πήγαιναν απο νησάκι σε νησάκι όπου μιλούσε για λίγο με΄τους ανθρώπους που ήταν πάνω. Κάποια στιγμη η βαρκούλα ήρθε και στο νησάκι μου. Κατέβηκε, με πλησίασε και αγκαλιαστίκαμε. Θυμάμαι μες στο όνειρό μου μια απίστευτη ανατριχίλα την ώρα που την ακούμπισα!!! Αφου φιλιθήκαμε,με δάκρυα στα μάτια μου είπε ότι φεύγει. Κάνοντας μια κίνηση να φύγει την πιάνω απο το χέρι και της ζήτησα να μη φύγει.
'Δε μπορώ να μείνω άλλο. Δεν μπορώ θέλω να ξεκουραστώ, άσε με να φύγω' μου είπε με δάκρυα στα μάτια και έφυγε.Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεχάσω ποτέ μου αυτό το όνειρο!!!!
-
Ισως ειναι παραλογο και ισως και αστειο αλλα πολλες φορες βλεπω στον υπνο μου σκηνες ,οχι ιστοριες ,με προσωπα και αντικειμενα σε χωρο που παντα ειναι αγνωστος η τουλαχιστον να μου θυμιζει κατι και μετα απο καποιο χρονικο διαστημα τις βλεπω ζωντανα να εμφανιζονται στην ζωη μου .
Παντος απο τα χειροτερα ονειρα που εχω δει ειναι οτι ειμαι ναυαγος σε τρικιμια ,μεγαλα κυματα στον ωκεανο και πανω στην απογνωση μου βλεπω ενα ΤΑΝΚΕΡ να σηκωνει την πλωρη του και να με βαζει απο κατω .
Μεγαλη πικρα! -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Ισως ειναι παραλογο και ισως και αστειο αλλα πολλες φορες βλεπω στον υπνο μου σκηνες ,οχι ιστοριες ,με προσωπα και αντικειμενα σε χωρο που παντα ειναι αγνωστος η τουλαχιστον να μου θυμιζει κατι και μετα απο καποιο χρονικο διαστημα τις βλεπω ζωντανα να εμφανιζονται στην ζωη μου .
Παντος απο τα χειροτερα ονειρα που εχω δει ειναι οτι ειμαι ναυαγος σε τρικιμια ,μεγαλα κυματα στον ωκεανο και πανω στην απογνωση μου βλεπω ενα ΤΑΝΚΕΡ να σηκωνει την πλωρη του και να με βαζει απο κατω .
Μεγαλη πικρα! -
deja vu σημαίνει άλλο πραμα απο οσο ξερω...
ειναι να εχεις την αίσθηση οτι το έχεις ξαναδει αυτο που βλεπεις εκείνη τη στιγμή.
deja vecu είναι αν το έχεις ζήσει κιολας.
αν ονειρεύεσαι κατι σήμερα κ τελικά γίνεται το ίδιο μετά απο Χ καιρό (αυτό δε λες κουπέα?) πώς λέγεται άραγε?!
LSD ισως
-
Εννοείς διαφόρικο να υποθέσω...
-
Ναι αλλα χωρις lsd !
Any way,,,'παγωνω' πραγματικα οταν συνειδητοποιημενα βλεπω οτι οι σκηνες των ονειρων μου συμβαινουν στη καθημερινη μου ζωη!
Δοξα το θεο απο φαρμακα και αλλες αρωστιες ειμαι ντουρος!
Τι λετε γιατρε? ,,,,Θα δω τους αριθμους του τζοκερ? -
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
εγώ ειδα ένα πολυ κουλο ονειρο προχθες!!!!!!!!!!!!!!ημουν λεει στο γυμναστήριο μου κ μιλάω με μια (ημιγυμνη) τύπισσα. γυρίζει στο ξεκάρφωτο κ μου λεει
'ναι!' αποκρίνεταιτώρα θα μου πειτε κ τι έγινε.. το θέμα ειναι τι έγινε μολις ξύπνησα!!
ανοιγω την tv να παιζει ενώ τρώω την τυροπιτούλα μου ( ) κ έπεσα στην εξής φάση:
τρώει ο τύπος με μια τύπισσα, μπαίνουν μέσα 2 γυναίκες απο τις οποίες η μια ειχε κ την κοιλια τούμπανο. ευθύς ο τυπος προσπαθησε να κρυφτει, τον ρωτάει η συνοδευόμενή του τι έπαθε κ λεει ο τύπος:
'τις βλεπεις αυτές εκει? η κοιλαρού είναι η πρώην γυναίκα μου. κ τώρα τα έχει με την άλλη δίπλα της!!! α.. το παιδί εινια δικό μου'
κ μετά λένε οτι τα ναρκωτικα κανουν κακό. αν έπαιρνα πάω στοιχημα οτι δε θα έβλεπα τετοιες @@
Friends!
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
εγώ ειδα ένα πολυ κουλο ονειρο προχθες!!!!!!!!!!!!!!ημουν λεει στο γυμναστήριο μου κ μιλάω με μια (ημιγυμνη) τύπισσα. γυρίζει στο ξεκάρφωτο κ μου λεει
Αν έπαιρνες ναρκωτικά
- Δε θα θυμόσουν σε ποιό σημείο ξύπνησες, αν άλλαξε σκηνή ή πάτησες άλλο κανάλι
-Θα έβλεπες και τους τέσσερις μαζί σε όργιο μέχρις εσχάτων με μονο/δυσύλλαβους διαλόγους
Αχ
ναι
έτσι
ωω
μμμμ
-θα νόμιζες οτι παιδί είναι δικό σου
-
ΜΠΙΛ33 επίτηδες δεν ειπα ποια σειρα ηταν για να το κάνω κουιζάκι κ καλα!!
τι έγινε εκεινο το έρμο το τόπικ αραγε...
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Αν έπαιρνες ναρκωτικά- Δε θα θυμόσουν σε ποιό σημείο ξύπνησες, αν άλλαξε σκηνή ή πάτησες άλλο κανάλι
-Θα έβλεπες και τους τέσσερις μαζί σε όργιο μέχρις εσχάτων με μονο/δυσύλλαβους διαλόγους
Αχ
ναι
έτσι
ωω
μμμμ
-θα νόμιζες οτι παιδί είναι δικό σου
οκ θα σου πω αύριο τα περαιτέρω
REM