-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
επειδη η ηλιθιοτητα απο ορισμενους εκδηλωθηκε σε ολο της το μεγαλειο και επειδη δεν αξιζει να απαντησω σε κα8ε ενα ξεχωριστα βαλτε κατι καλα μεσα στο καυκαλο σαςη γνωμη ειναι σαν την κολοτρυπιδα
ολοι εχουν απο μια
απλα καποιοι την εχουν σε μεγεθος αγωγου πετρελαιουκαι κατι που το εχω πει πολλες φορες και αποδεικνυει το ποσο κομπλεξικοι και σκατομυαλοι ειναι καποιοι....Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ...αυτο προοριζεται για ολους εκεινους που δεν ξερουν την τυφλα τους αλλα και για εκεινους που νομιζουν (στην φαντασια τους και μονο) οτι ξερουν....
οσο για καποιον που μιλησε περι ανακαλυψη τροχου....
ΝΑΙ ΡΕ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑΚΟ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ για τα ελληνικα δεδομενα ανακαλυψαμε και τον τροχο και την φωτια, οταν καποιοι δεν ειχαν τριχες ουτε στα @ρχιδι@ τους....οταν καποιοι νομιζανε οτι το club to site to forum ta trackday oi filan8rwpikes, ta tourings, ta kart nights, to the game, oi agwnes, kai 10des alles εκδηλωσεις ηταν απλα αγνωστες λεξεις που δεν ειχαν καν οριστει στο ελληνικο λεξικο και αν το αμφισβητεις στα @@@@ μουη μ@λακια που σας δερνει και αποδεικνυει τον κομπλεξισμο ορισμενων ειναι οτι δεν σχολιαζεται γενικα ουτε καν τα κακως κειμενα....σχολιαζεται μονο οτι ειναι ουσιαστικα εναντιον του τροπου σκεψης που υπαρχει εδω μεσα....μιλατε για ζωα και εδω υπαρχει ατομο που καθετε στην μεσαια λωριδα για να στριψει αριστερα αλλα κανεις δδεν τολμαει να τον κρινει....
1995-2007 keep on going
for the rest
go and get a life
και για να μην ειμαι off topic
ειστε ολοι (ξερετε ποιοι) ενα κακογουστο ανεκδοτο βγαλμενο απο ανθρωπο χωρις μυαλο....
Kατ΄αρχήν το βίντεο είναι όχι για γέλια,αλλά αίσχος.(να διαχωρίζουμε τις έννοιες επιτέλους).
Εχω το δικαίωμα κρίσης νομίζω,έτσι?Καλά δε μιλάμε για ομοιοκαταληξία στοίχων.......
Με τον τρόπο που λειτουργείτε στο βίντεο κάπως έτσι υποθέτω λειτουργείτε και στην πραγματικότητα,κοντολογίς αυτά ειναι τα ιδανικά σας,και δε διαφέρετε σε τπτ από μια ομάδα ανθρώπων που σκοπό έχει τον προσυλιτισμό,γιατί ουσία δε βλέπω.
Τι να τα κάνω ρε φίλε τα έβεντ και τα πανυγήρια όταν βιντεισκοπείτε (εγώ θα αισθανόμουν ντροπή) κόντρες σε δημόσιους δρόμους?
Είδα το τζιπ να παίρνει στροφή με 'όσα' και έιπα πάει τον σκότωσε τον απένατι!!
Τι είναι αυτό δηλ?
Μαγκιά?
Ευχομαι να μη με καρφώσει κανένας δικός σας(ή μη δεν έχει σημασια,η μαλακία την ίδια ταμπέλα έχει) σε τέτοια φάση και βγώ ζωντανόςΤον έχω σταυρώσει στην άσφαλτο τον καριόλη
Τι βγαίνει απ όλη αυτή την κωμωδία?
Η μαγκιά με τα λαμπάκια τις εξατμίσεις και τους καρναβαλισμούς γενικότερα?
Τι επιδιώκετε σαν κλάμπ?
Την ασφαλή οδήγηση ή τις κόντρες σε δημόσιους χώρους?
Την ουσιαστική βελτίωση ή τον καρναβαλισμό?
Και γιατί χρησιμοποιείτε την κρατική αδράνεια και δεν κάνετε κάτι ουσιαστικό?
Προφανώς το χρησιμοποιείτε ως άλλοθι.Αν δεν είναι έτσι το βιντεο απο μόνο του σας προσβάλει,αλλά για να δικαιολογείς αυτό το αίσχος και να μπείτε στη διαδικασία να το κατασκευάστε, μάλλον αυτή είναι η ταυτότητα σας.
Eχετε κι εσείς δικαίωμα στο θάνατο,πρόβλημά σας ΄καρφί δε μου καίγετε,δε σας φταίει ο υπόλοιπος κόσμος όμως σε τπτ
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
**
Να το πω ακόμα μια φορά? Συζήτηση για το TFRC δεν θα ξαναγίνει εδώ μέσα.-**τώρα το είδα
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
**
Να το πω ακόμα μια φορά? Συζήτηση για το TFRC δεν θα ξαναγίνει εδώ μέσα.-**τώρα το είδα
Αφου το ειδεσ γιατι δεν εκανες ενα edit στο ποστ σου?
-
......ας μας πουν ξεκαθαρα τι ειρωνευονται και προσβαλουνα) την οπτικη και ηχητικη ποιοτητα?
β) τον στιχο?
γ) τις μουσικες γνωσεις και φωνητικες εικανοτητες του δημιουργου?
δ) το TFRC και τα οσα πρεσβευει?αν κρινουν το
α) συγνωμη κιολας αλλα ειπαμε οτι ειναι μια αυτονομη ερασιτεχνικη προσπαθεια ενος ατομου με την χρηση ενος υπολογιστη (εναν πρωταρη στην πιστα ετσι θα του μιλαγατε η θα τον συμβουλευατε?)
β) οποιοι γνωριζουν καταλαβαινουν την σημασια του...για τους υπολοιπους ειναι απλα ενας στοιχος με η χωρις περιεχομενο
γ) εδω δεν εχω να σχολιασω κατι αυτος ειναι και αυτες τις ικανοτητες εχει....
δ) τοτε ας ξαναδιαβασουν τα bold του προηγουμενου ποστ μουΔεν είχα ιδέα για το TFRC, το έμαθα από τον 'ύμνο' του.
Aν τώρα θεωρείς ότι αυτό το audio/video σας εκφράζει και αξίζει να προβάλεται ανοιχτό στο διαδίκτυο σαν YMNOΣ του TFRC δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο.
(Kαι αν ένας πρωτάρης στην πίστα είχε αυτή την απόδοση, αντί να του λέω 'μεγάλε είσαι και ο πρώτος' θα τον συμβούλευα να ασχοληθεί με κάποιο άλλο σπορ.) -
**
Αφου το ειδεσ γιατι δεν εκανες ενα edit στο ποστ σου?
Δε σ' άρεσε εε?
Φτάνει που το διάβασες,μου αρκεί
Αν είναι ακατάλληλο ας το σβήσουν οι mods,no problem
-
για να ξεκαθαρησουν καποια πραγματα
το συγκεκριμενο video clip δεν ειναι ο υμνος μας....δεν εχουμε υμνο....
ειναι μια ανησυχια του δημιουργου του που μπορουν να την καταλαβουν μονο οσοι εχουν ζησει καταστασεις...rabit.....βλεπω οι χεραδες του πληκτρολογιου εχουν εξελιχθει πολυ!
g-60 η οδηγηση μας ποτε δεν εβλαψε κανεναν...εδω και 12+ χρονια (πολλα χρονια και πολλα εκατομυρια χιλιομετρα για να ειναι συμπτωση)
η σου ομως βλαπτει αποδεδειγμενα.... -
Το θέμα του TFRC κλείνει μαζί με το θέμα 'ανέκδοτα'. Μόνο έτσι νομίζω ότι θα σταματήσει [mod]
Ανέκδοτα [#4]