-
Ο χρήστης skye έγραψε:
μετανοιτε ευλογητος..
ο χριστος σωζει...έρχεται ο skullone
-
skye μάι φρεντ, ντοντ γουόρυ μια χαρά είσαι!
-
παω να χτυπησω κανα burger και ερχομαι να πιω
με ελληνικη μουσικη κλπ
θα τους τρελανω τους γκει στο τερμα ο νοτης λεμε
-
Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Asimov!
-
= ?
-
ΑΑΑΑαχχχχ.... τι πιο ωραίο από dvd και μετά three cheese bacon burger και 2-3 μακφάρλαντ...
ωραία είναι η ζωή...
Τι κάνουν τα παλικάρια;
Άσχετο. Ξέρει κανείς τι παίζει με τις ειδικά κρατημένες θέσεις αναπήρων; Η ταμπέλα που απαγορεύει το παρκάρισμα θα πρέπει να γράφει και τον αριθμό του αυτοκινήτου που επιτρέπεται να παρκάρει;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι κάνουν τα παλικάρια;
Δουλειά.
Άσχετο. Ξέρει κανείς τι παίζει με τις ειδικά κρατημένες θέσεις αναπήρων; Η ταμπέλα που απαγορεύει το παρκάρισμα θα πρέπει να γράφει και τον αριθμό του αυτοκινήτου που επιτρέπεται να παρκάρει;
Ναι.
-
Ρωτάω γιατί στην γειτονιά μου ξαφνικά έσκασε μύτη μια τέτοια θέση. Η ταμπέλα δεν αναφέρει αριθμό κυκλοφορίας, παρά μόνο αριθμό απόφασης. Έρχεται λοιπόν μια 145, παρκάρει, και βγαίνει απλά μια μάνα με την κόρη της.
Και πιάνει και 3 θέσεις αυτή η ιστορία γιατι παρκάρουμε διαγώνια στο σημείο αυτό.
-
Αναπηρικό μπορεί να βγει στο όνομα της ανήλικης κόρης, και να το οδηγεί η μάνα, για αριθμό....νομίζω ότι πρέπει να γράφει η πινακίδα.
Ολύμπιε έχεις δει ρε σκύλο να τρώει γιαούρτι? α κα ιδεν σε συμβουλεύω να γιαουρτώσεις κανένα σκύλο για να δείς.....θα πρέπει να είσαι στα πόδια γρήγορος!
-
Μα η κόρη δεν είναι ανάπηρη!
Εμένα ο δικός μου ο σκύλος τρώει χαλαρά γιαούρτι...
-
Τα σκυλιά μου τρώνε οτιδήποτε. Μα οτιδήποτε. Μέχρι και σαπούνι έχουν φάει (και μετά έβγαζαν μπουρμπουλήθρες).
Πάντως για μια-δύο μέρες δε μύριζε άσχημα το στόμα τους, ο κήπος είχε μια ευωδιά από Fa.
-
Και έλεγα πώς να λύσω το πρόβλημα της δυσοσμίας του δικού μου...
-
ΠαλιοΟλύμπιε, είχε πεθάνει της πείνας το κακόμοιρο!
Το δικό μου (της μανας μου ειναι) είχε φυτιλιάσει το εσωτερικό ενός κράνους μηχανής σπαστό πανάκριβο αν θυμάμαι BMW
-
Καλά, εμένα έφαγε τον φλοιό μιας καρυδιάς στο κτήμα...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
ΠαλιοΟλύμπιε, είχε πεθάνει της πείνας το κακόμοιρο!Δεν ξέρω αν το πρόσεξες, αλλά χρησιμοποίησα πληθυντικό.
Τα σκυλιά μου δεν έχουν ποτέ μείνει νηστικά. Αλλά πεινάνε πάντα. Και τρώνε οτιδήποτε περισσεύει. Γενικώς.
Εχουν φάει άπειρα γάντια κήπου, κάμποσα εργαλεία, διάφορα χαλάκια, μπλούζες/παντελόνια που έγινε το λάθος να ξεχαστούν έξω, ένα ξύλινο τραπέζι (ω ναι), διάφορα φυτά, 2 πλαστικές καρέκλες, ένα remote ενισχυτή , και κάμποσα γατιά...
Οταν λέω 'έχουν φάει', εννοώ ότι βρήκαμε ελάχιστο μέρος από το καθένα.
-
Τελικά όλα ίδια είναι....
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
ΠαλιοΟλύμπιε, είχε πεθάνει της πείνας το κακόμοιρο!
Δεν ξέρω αν το πρόσεξες, αλλά χρησιμοποίησα πληθυντικό.
Τα σκυλιά μου δεν έχουν ποτέ μείνει νηστικά. Αλλά πεινάνε πάντα. Και τρώνε οτιδήποτε περισσεύει. Γενικώς.
Εχουν φάει άπειρα γάντια κήπου, κάμποσα εργαλεία, διάφορα χαλάκια, μπλούζες/παντελόνια που έγινε το λάθος να ξεχαστούν έξω, ένα ξύλινο τραπέζι (ω ναι), διάφορα φυτά, 2 πλαστικές καρέκλες, ένα remote ενισχυτή , και κάμποσα γατιά...
Οταν λέω 'έχουν φάει', εννοώ ότι βρήκαμε ελάχιστο μέρος από το καθένα.
Μ' αρεσε το τραπέζι και οι καρέκλες! Σετ τα κάνουν;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μ' αρεσε το τραπέζι και οι καρέκλες!Και σε εκείνα το ίδιο, απ'ό,τι φάνηκε.
-
Ε δεν μπορεί να είναι όλα ίδια.........πως να φάει ένα κανις ένα κράνος ή ένα ξύλινο τραπέζι?
-
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#7]