-
Άλλο ένα εγκάθετο post από τον μικρούλη εγκαθετούλι ο οποίος δεν κατάλαβε οτι αυτό που είπα περιφραστικά χρισημοποιώντας αυτή την μεταφορά είναι οτι Πετάω από την χαρά μου που τέλειωσε η εξεταστική
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ο χρήστης Mirage λέει:
teleionei eksetastiki
Ο χρήστης Mirage λέει:
san gomena
Ο χρήστης Mirage λέει:
pou foraei servieta
Ο χρήστης Mirage λέει:
me ftera aisthanomai>Τα συμπεράσματα μπορείτε να τα βγάλετε μόνοι σας. Mirage φαίνεται πως η πολύ παρέα με κάποιο συνονoματο σου έχει αρνητικές επιπτώσεις.
-
Έχω ήδη απαντήσει....Με τον συνονόματο είμαστε απλώς συνονόματοι καμιά άλλη ομοιότητα
-
Σόδομα και Γόμορα γίναμε εδώ μέσα...
-
Ρεμάλια καλησπέρα.
Μιράγκε το σηκώνεις το σακάκι? -
Κόλλησα από σας που βάζετε την κρέμα στο γαλακτομπούρεκο...
-
Α ρε και να είχαμε ένα ταψάκι από το Κοσμικόν
-
colin mcrae 2 σε network Παιζει κανεις????
-
Τέτοια ώρα?
-
Ρε θα βάλετε καμια coca cola να πιούμε?
-
Άστα από τότε που την έκανε ο Πάσχος το σέρβις είναι για κλάμματα
-
coca cola!!!
-
Καλά θα βάλω εγώ, τι τραβάει η ορεξή σας?
-
-
-
Κόκα κόλα θες?
Εχουμε κλασική
Εχουμε σε γυάλινο
Εχουμε ζωγραφιστή
Εχουμε και straight up
-
Μην κοροιδεύετε ρε, το αλκοόλ το έχω κόψει πολύ καιρό τώρα, και είχα κόψει κα ιγια κανα 2μηνο την coca cola, είπα να πιω μάι σημερα....
-
Μην κοροιδεύετε ρε, το αλκοόλ το έχω κόψει πολύ καιρό τώρα, και είχα κόψει κα ιγια κανα 2μηνο την coca cola, είπα να πιω μάι σημερα....
-
Oρίστε!
Η παλιά καλή κόκα-κόλα είχε και τετοια μέσα (εξού και το όνομα)!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Μην κοροιδεύετε ρε, το αλκοόλ το έχω κόψει πολύ καιρό τώρα, και είχα κόψει κα ιγια κανα 2μηνο την coca cola, είπα να πιω μάι σημερα....Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Μην κοροιδεύετε ρε, το αλκοόλ το έχω κόψει πολύ καιρό τώρα, και είχα κόψει κα ιγια κανα 2μηνο την coca cola, είπα να πιω μάι σημερα....Και γιατί τα γράφεις διπλά τότε?
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#7]