-
Άσε ρε... Θεός των Φιατίστι; Και τι θαύματα σας κάνει; Να παίρνουν μπρος τα αμάξια σας;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
**Αμα ξαναπαιρνα, παλι Φοκους θα παιρνα **:yahoo: Οσα αλογακια του λειπουν τοσα @ρχ..κια εχει το ατιμο **Ton παιρνουν τα **VW, τα ιταλικα, τα γαλλικα, τα τζαπονια, οι φερραρι, ολα Ανοιγω πολεμο μ' ολο το φορουμ
Αφου δεν τις σηκώνεις τις Μακφαρλαντ τι τις πίνεις και λες πράματα που δε στέκουν... Κι ελεγα μετα το gti του chrmes να ταπεινώσω και το δικό σου αλλά πλέον δεν θα ασχοληθώ καθόλου... Για τα κάρα των tazio,olympiou και drdino θα κανονίσω κόντρα με τρακτερ.. Δε σπαταλώ χρόνο και βενζινη για δαυτα...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καληνύχτα Χαρούκο!!!
Συνεχως με επιβεβαιώνεις...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αφου δεν τις σηκώνεις τις Μακφαρλαντ τι τις πίνεις και λες πράματα που δε στέκουν... Κι ελεγα μετα το gti του chrmes να ταπεινώσω και το δικό σου αλλά πλέον δεν θα ασχοληθώ καθόλου... **Για τα κάρα των tazio,olympiou και drdino **θα κανονίσω κόντρα με τρακτερ.. Δε σπαταλώ χρόνο και βενζινη για δαυτα...
Ετσι και ξαναβάλεις το κάρο του ακατανόμαστου δίπλα στο δικό μου, θα σε πάρει και θα σε σηκώσει, παλιοφασίστα Μουσολίνι.
-
Μηπως να το εβαζα πριν από το δικό του; Αλλά τι σημασια εχει;Ο τυφλός απ τον μονόφθαλμο..
-
Συμφωνώ με τον Ολύμπιο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Άσε ρε... Θεός των Φιατίστι; Και τι θαύματα σας κάνει; Να παίρνουν μπρος τα αμάξια σας;Μάλλον δεν το κατανόησες.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μηπως να το εβαζα πριν από το δικό του; Αλλά τι σημασια εχει;Ο τυφλός απ τον μονόφθαλμο..Εσύ θα έπρεπε να ξέρεις καλύτερα, αλλά σαν τους alfisti έτσι κι οι fiatisti είστε κολλημένοι. Δε σας ενδιαφέρουν τα ενυδρεία σας, μόνο πώς θα ρίξετε τους υπόλοιπους.
Συμφωνώ με τον Ολύμπιο.
Αει πάγαινε κι εσύ ρε μη σου χαλάσει το βερνίκι στα νύχια.
-
Εκείνο που μου έδωσες ρε Ολύμπιε πρέπει να ξέρεις ότι δεν χαλάει. Του πο@στη, σε 20 νύχια το έβαλες, ακόμα να μάθεις;;;;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εκείνο που μου έδωσες ρε Ολύμπιε πρέπει να ξέρεις ότι δεν χαλάει. Του πο@στη, σε 20 νύχια το έβαλες, ακόμα να μάθεις;;;;Οπως είπες, το έδωσα πίσω σ'εκείνον (?) που του ανήκει.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Συμφωνώ με τον Ολύμπιο.Άσε ρε... Θεός των Φιατίστι; Και τι θαύματα σας κάνει; Να παίρνουν μπρος τα αμάξια σας;
Μάλλον δεν το κατανόησες.
Εσυ δεν κατανόησες..ειπα δε σπαταλω χρόνο και βενζινα για καρα σαν το δικό σου.Α!Το δικό σου εχει ακόμα τσοκ;
Μηπως να το εβαζα πριν από το δικό του; Αλλά τι σημασια εχει;Ο τυφλός απ τον μονόφθαλμο..
Εσύ θα έπρεπε να ξέρεις καλύτερα, αλλά σαν τους alfisti έτσι κι οι fiatisti είστε κολλημένοι. Δε σας ενδιαφέρουν τα ενυδρεία σας, μόνο πώς θα ρίξετε τους υπόλοιπους.
Εχουμε ξεπεράσει τα προβλήματα καθημερινής επιβίωσης με το τουτού μας οπότε κάπου πρέπει να αξιποιήσουμε τη φινέτσα και τη δύναμή μας..
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Συμφωνώ με τον Ολύμπιο.Αει πάγαινε κι εσύ ρε μη σου χαλάσει το βερνίκι στα νύχια.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Εκείνο που μου έδωσες ρε Ολύμπιε πρέπει να ξέρεις ότι δεν χαλάει. Του πο@στη, σε 20 νύχια το έβαλες, ακόμα να μάθεις;;;;
Οπως είπες, το έδωσα πίσω σ'εκείνον (?) που του ανήκει.
Είχες και 2ο και το έδωσες στον Χάρη;
Πασχαλέρι, όποτε θέλεις έλα με τον κουβά σου, εγώ θα φέρω το 304 που έχει τσοκ...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εχουμε ξεπεράσει τα προβλήματα καθημερινής επιβίωσης με το τουτού μαςΠώς? Αποφασίσατε να τα κλειδώσετε (όχι ότι έχει και διαφορά) και να πηγαίνετε με τα πόδια?
οπότε κάπου πρέπει να αξιοποιήσουμε τη φινέτσα και τη δύναμή μας..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πασχαλέρι, όποτε θέλεις έλα με τον κουβά σου, εγώ θα φέρω το 304 που έχει τσοκ...
Ντινούκο....τι να κατσω να ασχοληθω ρε..με 200 κιλά παραπάνω σε κάνω πάρτυ.. Φαντάσου ότι βάζω μεσα olympio,tazio και kid και πάλι σε παίρνω..
Εχουμε ξεπεράσει τα προβλήματα καθημερινής επιβίωσης με το τουτού μας
Πώς? Αποφασίσατε να τα κλειδώσετε (όχι ότι έχει και διαφορά) και να πηγαίνετε με τα πόδια?
οπότε κάπου πρέπει να αξιοποιήσουμε τη φινέτσα και τη δύναμή μας..
Ρε είπαμε....------>
Οταν μας προσφερουν αυτό που θελουμε και πάρουμε τη δόση μας τα κλειδώνουμε...και δεν 'κλειδώνουν' από μόνα τους σαν κάτι άλλα...
-
Με το 304 είπαμε θα έρθω...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Με το 304 είπαμε θα έρθω...Ελα όπως θέλεις...
Ασχετο...ο lkar δε βλεπω να παρακολουθεί...μήπως ξεχασε το στοίχημα;;; Αντε γιατι τα εξοδα μεγαλώνουν..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
.....να ταπεινώσω και το δικό σου αλλά πλέον δεν θα ασχοληθώ καθόλου...Δε γεννηθηκε ακομα αυτος.....
-
Δεν ξεμεθυσες ακόμα ε;
-
Asimov, πρόσεξε...
Δεν κάνει να έχεις εναντίον σου τον Πασχερν και το drdino...
-
Οχι, ζαλισμενος ειμαι, αμα ειχα ξεμεθυσει τα γελια μου θα φτανανε μεχρι Μεταμορφωση
drdino
Eσενα γιατι εναντιον, συνεταιρικο το χετε το Bravo?
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#7]