-
Λοιπον, εχω και γαμω τ' αμαξακια Εκανε προολιγου τον Μπραλο με φουλ χωσιματα και τον οδηγο σε νιρβανα χωρις να προδωσει την εμπιστοσυνη ουτε δευτερο
Αμα ξαναπαιρνα, παλι Φοκους θα παιρνα Οσα αλογακια του λειπουν τοσα @ρχ..κια εχει το ατιμο Ton παιρνουν τα VW, τα ιταλικα, τα γαλλικα, τα τζαπονια, οι φερραρι, ολα Ανοιγω πολεμο μ' ολο το φορουμΚαι στο 51 εχωσα κι ενα 'creep' και ξεχαρμανιασα Αυτα ειναι
-
Ω ρε μάγκα αυτό το 51......
Ρε μήπως έβλεπες τον δρόμο για αυτοκινητόδρομο-2 λωρίδες ανά κατεύθυνση;
-
51 rulezzzzzzzzz
Καλως τον εγκαθετο Οχι ρε εχω χερια εγω
Κι αμα δε με κολλαγε ενας Τουρκος νταλικιερης στη Βινιανη στην S&B θα κανα ρεκορ διαδρομης Κι ημουνα και πτωμα κι εχω καταπιει god knows how many mcfarland -
Asimov, να ακονίσω το γαλλικό μου τσεκούρι;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
51 rulezzzzzzzzzΚαλως τον εγκαθετο Οχι ρε εχω χερια εγω
Κι αμα δε με κολλαγε ενας Τουρκος νταλικιερης στη Βινιανη στην S&B θα κανα ρεκορ διαδρομης Κι ημουνα και πτωμα κι εχω καταπιει god knows how many mcfarlandKανόνισε μλκ να πάθεις τίποτα!
Όχι ότι με νοιάζει, αλλά θα πέσει σε κατάθλιψη ο μισός γυναικείος πληθυσμός της Ελλάδας γιατί εμείς οι υπόλοιποι (όλοι μαζί) δεν θα μπορέσουμε να αναπληρώσουμε τέτοιο κενό!
-
Ακονισε ρε, σας εχω ολους Και πορσικο να μου φερετε, του ριχνω σημερα
Ω ρε μαγκα, γυριζουν ολαcharmak τι να παρω ρε να ξανερωσω? εχομε και δουλεια αυριο
-
Οδήγησες έτσι ρε συ;
Πιες νερά, πολλά νερά.
-
οταν οδηγησα ημουνα οκ τωρα φαγαμε την ηττα
κατσε να παραγγειλω τα νερα
charmak εισαι εγκαθετος οι γυναικες κομμενες
-
Γυρίζουν όλα ε;
Καθόλου επιστημονική συμβουλή, αλλά βασισμένη σε χρόνιες εμπειρικές παρατηρήσεις:
Απλά ξέρνα!Ας πρόσεχες!
Αύριο πάρε τον προϊστάμενό σου τηλέφωνο και πες του ότι είσαι άρρωστος!
-
κατσε τον παιρνω τωρα (τον πρισταμενο ντε )
χτυπανε οι φακινγκ μακφαρλαντ
-
Άμα είσαι άμαθος, χτυπάνε!
Καλά ρε, πόσες ήπιες;
-
Είναι πολύ ωραίες όμως οι μακφαρλαντ...
Πιες νερά Χρήστο, σοβαρά....
-
Νταξει ρε σεις θα την παλεψω Τα δυσκολα περασανε Με συγκινει ρε μπαγασεςς η αγαπη σας
Δεν ξερω ποσες ηπια, δεν πληρωσα εγω, ειχαμε παει σ' ενα περιεργο στη Λαμια κι εφερνε συνεχεια ομαγκας ο σερβιτορος κι εγω ελεγα ασε μην παρουμε αλλες εχω δρομο εγω μετα, αλλαααααα αγρον αγοραζε.....
-
5; 10;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δεν ξερω ποσες ηπια, δεν πληρωσα εγω, ειχαμε παει σ' ενα περιεργο στη Λαμια κι εφερνε συνεχεια ομαγκας ο σερβιτορος κι εγω ελεγα ασε μην παρουμε αλλες εχω δρομο εγω μετα, αλλαααααα αγρον αγοραζε.....
Μαθήματα σιδερένιας θέλησης by Asimov!
-
Asimov
αν δεν πας αυριο δουλεια, απλα πιες νερακι και αραξε να το απολαυσειςεπρεπε να σ'ειχα εδω να τα πιναμε με καμμενους βρετανους να κατεβαζεις 5-6 cans τη μερα να δεις που δε θα μασας μετα
-
Μπα οχι, δε νομιζω 4-5 ισως Βασικα δεν εχω φαει τιποτα απο το πρωι εχω και μια κουραση και μ' εστειλαν
skye
Ua παω αυριο δυστυχως, εχω μπατζετινγκ νο2 μακαρι να μουνα τωρα GB να κανα καμια εκδρομη και χεστες τις μπυρες πινουνε οι ρουφηχτρες ε? Θ' αραξω τωρα θα βαλω και μιουζικ μπας και με παρει ο υπνος... -
Σταμάτα να γράφεις και πιές νερά ρεεεεεε!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μπα οχι, δε νομιζω 4-5 ισως Βασικα δεν εχω φαει τιποτα απο το πρωι εχω και μια κουραση και μ' εστειλανΟ χειρότερος συνδυασμός! Τα συγχαρητήριά μου!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μπα οχι, δε νομιζω 4-5 ισως Βασικα δεν εχω φαει τιποτα απο το πρωι εχω και μια κουραση και μ' εστειλαν
Ο χειρότερος συνδυασμός! Τα συγχαρητήριά μου!
τελειως ομως
ποτε αδειο στομαχι.. φτιαξε ενα τσαι με φρυγανιες
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#7]