-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
...
πρέπει επιτέλους να δώ αν στρίβει και στην πίστα το gt...Στρίβει, στρίβει, γιατί η kamil το στίβει!!!
-
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
...
πρέπει επιτέλους να δώ αν στρίβει και στην πίστα το gt...Στρίβει, στρίβει, γιατί η kamil το στίβει!!!
-
Στην πίστα δε δεχόμαστε Golf, μόνο αυτοκίνητα...
Η διαφήμιση δεν λέει 'αυτοκίνητο ή Golf' ? Oρίστε λοιπόν...
-
(δε θα ερθει ο ασπρος σιφουνας??)
-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Μπαρουτι δε λες τιποτα...
Εγω --->Χμμμμμμ.........κανόνισε την πορεια σου τομάρι, να έρθει και να με ράψει!
Μαρία cool στην ίδια ομάδα είμαστε!
Κατά 99% και εγώ μέσα, αν έχω βάλει ανάρτηση και φρένα, που προσπαθώ εδώ και 15 μέρες!
Μια ερώτηση μόνο όταν λέτε απαγορεύονται οι προσπεράσεις....γιατί αυτό?
Και αν απαγορεύονται πόσα αμάξαι μπαίνουν μέσα την ίδια στιγμή και με τι διαφορά?
ΥΓ. Ξέρει κανείς αν σταμάτησαν να σκάβουν δίπλα στην πίστα, και να την γεμίζουν σκόνη!?!?!?!
-
Κοιτα.... ερχεται με διαθεσεις να ραψει καποιον teamate... ποιον θα ραψει τωρα, εσενα ή τον gatony... δεν ξερω....
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
γράψτε κι εμένα στη λίστα εκτός απροόπτου...
πρέπει επιτέλους να δώ αν στρίβει και στην πίστα το gt...Θέλεις να σου πω εγώ, να σε βγάλω κι απ'τον κόπο?
ασε να μου λείπει καλύτερα...
προτιμώ να το δοκιμάσω μόνη μου -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
γράψτε κι εμένα στη λίστα εκτός απροόπτου...
πρέπει επιτέλους να δώ αν στρίβει και στην πίστα το gt...Θέλεις να σου πω εγώ, να σε βγάλω κι απ'τον κόπο?
ασε να μου λείπει καλύτερα...
προτιμώ να το δοκιμάσω μόνη μουΜα... δεν θα χρειαστεί να το ξαναοδηγήσω!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μα... δεν θα χρειαστεί να το ξαναοδηγήσω!ορθά μιλάς αν και καθήμενος....
ότι οδήγησες, (αν όντως έχεις οδήγησει το συγκεκριμένο)...οδήγησες...δεν έκει αλλο καρντια μου...ναι...ναι...θα μου πείς τώρα οτι και να σε πλήρωναν δεν το ξαναοδηγούσες...μμμμμμ καλααααααα
-
**@Krus: **Λες να έρθω ή έχεις ξαναμπει σε Μ5 στα Μέγαρα (ή και κάπου αλλού....);;;;
-
εγω δεν εχω ξαναμπει, ορκιζομαι!!
οποτε ελα! -
-
θα σε παω βολτα και με το Ιμπιζα, σιγουρα δεν εχεις ξαναμπει σε πιστα με τετοιο!!!
δελεαστικο ε?
-
Αρκεί να είναι σε Plato spec!
Θα τα πούμε εκεί! (και για τα Λέξους
)
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Αρκεί να είναι σε Plato spec!Θα τα πούμε εκεί! (και για τα Λέξους
)
plato Spec ε?
τι καλα που θα ηταν...η επομενη ερωτηση μου θα ηταν για το Λεξους, με προλαβες
ειπαμε, ΔΕΝ λεω οτι θα ερθω, μπας και σπασει ο ακανανομαστος το ποδι του και ερθω.
-
Πάντως αν δεν μπορέσεις να έρθεις με το day car, έλα με το day-dreaming car που έχεις στην υπογραφή σου!!!....
Κι αυτό μου κάνει... -
το παιρνει η γυναικα μου το Ατομ γιατι παρκαρεται ευκολα λεει...
εμενα με αφηνει με τον ασημι κουβα... -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το παιρνει η γυναικα μου το Ατομ γιατι παρκαρεται ευκολα λεει...Τι λες; Παίρνει η γυναίκα σου το Ariel; Λογικό μου ακούγεται. Αν και το Tide είναι καλύτερο.
-
To Coyot είναι εδώ, με άδεια, (αν και χωρίς την τετρακίνητη Τσέχα του) και εκτός απροόπτου θα είναι στα Μέγαρα, το άλλο Σάββατο.
Ιδίως αν του υποσχεθείτε βόλτες με τις αμαξάρες σας... -
Θα έρθω...!!!
Ακυρώθηκε το μάθημα λόγω εκλογών οπότε.... χαλαρά....
Μόνο που θα έρθω πάλι μόνη μου...
:: ΑΚΥΡΟΝ :: 4ΤF-TD10 :: 14/10/06 :: ΑΚΥΡΟΝ ::