-
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΧΧΧΦΤΟΥ
-
Ο χρήστης baz έγραψε:
Εγώ θα ήθελα να δω ένα video από το εργαλείο........................Να το δώ πως κερνάει τσάι.......
Με τσαγέρα προφανώς
-
Μεγάλο respekt στην Yugara .-
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εγώ θα ήθελα να δω ένα video από το εργαλείο........................
Να το δώ πως κερνάει τσάι.......
Με τσαγέρα προφανώς
Ως τσαγερό που είναι...
-
Ναι αλλά τι τσαγερό
-
Έχω ανέκδοτα με yugo αλλά φοβάμαι μην προσβάλω τον φίλο μας.
Δεν κρατιέμαι όμως θα πω ένα!!
Τι διαφορά έχει το yugo από το yugo gt; Το gt έχει και αναπτήρα!
Τι διαφορά έχει το yugo gt από το yugo gti; Στο gti δουλεύει ο αναπτήρας!!Πέρα από την πλάκα είναι καλό να περιποιείσαι ένα αμάξι όσο παλιό κι αν είναι. Αρκεί να μην περνάμε τα όρια της υπερβολής/καγκουριάς...
-
Και άμα θελει να το πουλησει υπάρχει τροπος να διπλασιάσει την αξία του...
γεμίζοντας το ρεζερβουάρ πριν
Χωρίς πλάκα ομως με έναν καλούτσικο κινητήρα και με εκτεταμέμες 'πινελιές' στο στήσιμο, θα κερνάει όντως τσαγάκια του βουνού το αμάξι. Τιμημένο βάρος....
-
(Μπαίνει ο τύπος σε autoplus...)
-Γεια σας, θα ήθελα 2 πατάκια για ένα yugo...
-Χμμμ, καλή ανταλλαγή φαίνεται! -
-
Γιατι τα yugo εχουν θερμαινομενο πισω τζαμι?
Για να ζεστενεις τα χερια, οταν σπρωχνεις το χειμωνα
-
Γιατί το yugo αργεί να ξεκινήσει στο φανάρι; Γιατί πάτησε τσίχλα!
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Γιατί το yugo αργεί να ξεκινήσει στο φανάρι; Γιατί πάτησε τσίχλα!ΦΤΑΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
-
Πώς μπορείς να εξαφανίσεις ένα Yugo;
Το ψεκάζεις με αντισκωριακό.Γιατί τα Yugo έχουν τέσσερα πεντάλ;
Με το τέταρτο ανοίγει ο αερόσακος.Γιατί το βιβλιαράκι που έχουν τα Yugo έχει τόσες πολλές σελίδες;
Γιατί περιέχει τα δρομολόγια των λεωφορείων και των τρένων.Ποιό είναι ο όνειρο όλων των κατόχων Yugo;
Να τους σταματήσουν για υπερβολική ταχύτητα....και πάλι σόρρυ στον ιδιοκτήτη yugo...
-
Πλάκα πλάκα εγώ ήξερα έναν τύπο με Γιούγκο και ποτέ δεν του χάλασε...
Ειχαν άσχημο όνομα ως προς την αξιοπιστία;
-
Νομίζω ότι για τα yugo δεν ισχύει ενδιάμεση κατάσταση. Είτε σου βγαίνουν σκυλιά, είτε χαλάνε συνέχεια...
-
Ειστε απολυτως σιγουροι οτι προκειται για Yugo?
Το παιδι ειπε Zastava και υπαρχουν κι αλλα ''μοντελα'' αυτης της μαρκας.Πλακα πλακα παντως με μια μικρη ερευνα που εκανα το Υugo εβγαινε στην καλυτερη εκδοση του με ονομα Coral 65 EFI εβγαινε με μοτερ Fiat 1300 κυβικα, 68 ιππων και ηλεκτρονικο ψεκασμο Bosch Motronic.
Ενδεικτικες επιδοσεις (απο το site):
0-100: 14sec
Max. Speed: 160km/hhttp://freeweb.deltha.hu/zastava.in.hu/koral.htm
Παρολα αυτα εχω την εντυπωση πως ο φιλος μας εχει καποιο απο τα αλλα Zastava. Ας μας πει τουλαχιστον να ξερουμε...
-
Α! και κατι αλλο που βρηκα στην παραπανω ιστοσελιδα...!!!
Η υπερτατη ''νουμοπαγιδα'' (οπως ειπε κι ο φιλος με το Zastava) κατα την γνωμη μου ειναι αυτο:
http://freeweb.deltha.hu/zastava.in.hu/koralk2.jpg
Οποιος διαφωνει ας το πει...... -
Τι είναι ένα Yugo στην κορυφή ενός βουνού;
Οφθαλμαπάτη!!
-
Το cabrio πάντως με πιο ωραίες ζάντες και προφυλακτήρα μπρος θα ήταν κουκλί... Τώρα αν έχει μανιβέλα για να πάρει μπρος είναι άλλο θέμα.
-
alexx
Το ξέρεις ότι το αυτοκίνητο στο αβαταρ σου έχει αρκετές σχεδιαστικές ομοιότητες με το yugo υποθέτω.
ζασταβα που κερναει τσαγια