-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Eρώτηση.Γιατί σε όλα τα ζάσταβα που βλέπω στο δρόμο, οι ροδες τους οταν τις κοιτάς από πίσω είναι έτσι : ---/
(= αριστερος τροχος
/= δεξιος τροχός)Ειναι και καμπερωμενο και καστερωμενο απο τη μανα του!
Πλακα -πλακα, ενας θειος μου εχει ενα yugo που του εχει βαλει μηχανη 1.6 απο φιατ.
Η πλακα ειναι οτι παταει απο μικρα gti εως βαρια μερσεντικα κλπ στην εθνικη μονο, γιατι απο στριψιμο κ φρενα κλαφτα! -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Eρώτηση.
Γιατί σε όλα τα ζάσταβα που βλέπω στο δρόμο, οι ροδες τους οταν τις κοιτάς από πίσω είναι έτσι : ---/
(= αριστερος τροχος
/= δεξιος τροχός)Ειναι και καμπερωμενο και καστερωμενο απο τη μανα του!
Πλακα -πλακα, ενας θειος μου εχει ενα yugo που του εχει βαλει μηχανη 1.6 απο φιατ.
Η πλακα ειναι οτι παταει απο μικρα gti εως βαρια μερσεντικα κλπ στην εθνικη μονο, γιατι απο στριψιμο κ φρενα κλαφτα!Ισως του θείου σου να θέλει ένα σετ ελατήρια - αμορτισέρ... Η ανάρτησή του σαν σχέδιο είναι μια χαρά πάντως... Γόνατα ΜακΦέρσον μπροστά με ψαλίδια βάσης και αντιστρεπτική δοκό, ενώ πίσω είναι ημι-ανεξάρτητη , με ψαλίδια βάσης, αμορτισέρ και εγκάρσια φύλλα σούστας στο ρόλο των ελατηρίων. Το ημιανεξάρτητη το λέω γιατί τα ψαλίδια μοιράζονται τα φύλλα σούστας. Πίσω αντιστρεπτική δεν υπάρχει, αλλά κάποιοι έχουν βάλει after-market.
Tα φρένα είπα παραπάνω πόσο εύκολα αναβαθμίζονται. Στο δικό μου ήταν άψογα, απλώς αν δεν έχει από τη μαμά του σερβόφρενο (πολλά της εποχής δεν είχαν...), βάζεις με καμιά 30 ευρώ ένα από μεταχειρισμένο... Οι αεριζόμενοι του Uno Turbo μαζί με τις δαγκάνες βιδώνουν πάνω όπως είναι, ούτε σωληνάκια δεν αλλάζεις. -
HighFidelity
ωραιος
-
-
Έχω λιώσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...................
-
-
βαλτα στα ανεκδοτα ρε.
ειναι απιστευτα.
εχω λιωσει...
έντιτ: more power, come on, twenty-five, twenty-five, more power, twenty-five, twenty-four, twenty-three, it's slowing down!!!
ζασταβα που κερναει τσαγια