-
Δεν ψηφισατε δεξια να φατε με χρυσα κουταλια?
Τι φωναζετε τωρα ρε? -
TRAVELLER νομίζω ότι συμφωνούμε απόλυτα στο ότι η ΝΔ ψηφίστηκε για να υλοποιήσει κάποιες δεσμεύσεις της. Συμφωνούμε επίσης ότι θα την στείλουμε στον αγύριστο για άλλα 20 χρόνια, αν δεν το κάνει. Αλλά το να ξέρουμε τι ζητάμε είναι θεμελιώδες - κι εγώ δεν έχω δει κανέναν ακόμα να απαιτεί καλύτερες συνθήκες, κυρίως ζητάμε περισσότερα χρήματα, λιγότερη δουλειά - και να μην ισχύουν οι Νόμοι για την πάρτη μας.
Και κάποιοι ετοιμαζόμαστε να μεταναστεύσουμε. -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
...Αν ενας θεσμος χρησιμοποιηθηκε για λαθος σκοπους, δε φταιει ο θεσμος.....
Ε ναι ρε Γιώργη, για τους σκοπούς μιλάμε, μην παίζουμε με τις λέξεις
Ας τον ονομάσουν 'νέο επιθεωρητή' και ας τους δώσουν και αξιολογικά καθήκοντα, αρκεί να το αξίζει εμπράκτως και όχι να έχουν 25% τη συνέντευξη.Τώρα με συγχωρείς, αλλά κάτι τέτοιο περιλαμβάνεται στις προτάσεις της Ομοσπονδίας προς την Κυβέρνηση, για την βελτίωση της Παιδείας στην Ελλάδα σήμερα; Έχουν υπάρξει τέτοιες προτάσεις;
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
TRAVELLER νομίζω ότι συμφωνούμε απόλυτα στο ότι η ΝΔ ψηφίστηκε για να υλοποιήσει κάποιες δεσμεύσεις της. Συμφωνούμε επίσης ότι θα την στείλουμε στον αγύριστο για άλλα 20 χρόνια, αν δεν το κάνει. Αλλά το να ξέρουμε τι ζητάμε είναι θεμελιώδες - κι εγώ δεν έχω δει κανέναν ακόμα να απαιτεί καλύτερες συνθήκες, κυρίως ζητάμε περισσότερα χρήματα, λιγότερη δουλειά - και να μην ισχύουν οι Νόμοι για την πάρτη μας.
Και κάποιοι ετοιμαζόμαστε να μεταναστεύσουμε.Ειλικρινα τωρα,και περα απο οποια πιστευω,πιστευεις οτι θα κανουν τα θαυματα που υποσχεθηκαν?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
TRAVELLER σε διαβεβαιώ οτι η άποψη που έχω για τα πολιτικά κόμματα (και οχι μόνο το κυβερνών) είναι η χείριστη.Επαναλαμβάνω.
Θεωρώ οτι η απεργία των δασκάλων έχει πολιτικά κίνητρα και οτι αυτά που ζητάνε είναι παράλογα. Αύξηση 40% και όχι έλεγχος δεν είναι θέματα που δέχομαι.
Υπάρχει κόσμος που πεινάει.
Οι εκπαιδευτικοί δεν είναι σε αυτούς.Αυτή είναι η άποψή μου. Μπορει να διαφωνείτε ή να συμφωνείτε.
Αλλά μην το πάτε προς την κατεύθυνση πολιτικών πιστεύω και προδοτών ή δοσίλογων. Δεν είναι ετσι ρε παίδες!
Τσάμπα έγγραφα
Για την αξιολόγηση έχω εκφράσει αποψη, ομοίως και 'για τον κόσμο που πεινάει'.
Προσωπικά πολύ γουστάρω να ικανοποιηθούν πρώτα από εμένα αυτοί 'που πεινάνε' (π.χ συνταξιούχοι).
Λες να γίνει;; (ρητορικό) -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ειλικρινα τωρα,και περα απο οποια πιστευω,πιστευεις οτι θα κανουν τα θαυματα που υποσχεθηκαν?Όλα; Όχι, βέβαια! Αλλά ας κάνουν κάποια από τα βασικότερα, αλλιώς σπίτι τους.
-
...Αν ενας θεσμος χρησιμοποιηθηκε για λαθος σκοπους, δε φταιει ο θεσμος.....
Ε ναι ρε Γιώργη, για τους σκοπούς μιλάμε, μην παίζουμε με τις λέξεις
Ας τον ονομάσουν 'νέο επιθεωρητή' και ας τους δώσουν και αξιολογικά καθήκοντα, αρκεί να το αξίζει εμπράκτως και όχι να έχουν 25% τη συνέντευξη.Τώρα με συγχωρείς, αλλά κάτι τέτοιο περιλαμβάνεται στις προτάσεις της Ομοσπονδίας προς την Κυβέρνηση, για την βελτίωση της Παιδείας στην Ελλάδα σήμερα; Έχουν υπάρξει τέτοιες προτάσεις;
Όχι, δεν περιλαμβάνεται. Εγώ το έβαλα το link με τα αιτήματα πρώτος
Αλλά τη δική μου άποψη γράφω.
Μόρφωση-αξιολόγηση-μισθοί. Πάνε μαζί αυτά
-
Ειλικρινα τωρα,και περα απο οποια πιστευω,πιστευεις οτι θα κανουν τα θαυματα που υποσχεθηκαν?
Όλα; Όχι, βέβαια! Αλλά ας κάνουν κάποια από τα βασικότερα, αλλιώς σπίτι τους.
Τιποτα δεν προκειτε να κανουν Ηλια.
Το μονο που γνωριζουν ειναι ξεπουλημα των κρατικων περιουσιων.
Οταν θα ξεπουληθουν ολα να δουμε τοτε τι θα ξεπουλησουν για να μη ξαναχρεωθουμε?
Και γ@μω την οικονομικη πολιτικη εε?
Για να παρεις τετοιες αποφασεις θελει.......μαστερ,πως να το κανουμε!!
Ρε αλλαζει ο λυκος να αλλαξουν κι αυτοι? -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Και κάποιοι ετοιμαζόμαστε να μεταναστεύσουμε.Ειλικρινα τωρα,και περα απο οποια πιστευω,πιστευεις οτι θα κανουν τα θαυματα που υποσχεθηκαν?
Θέλω πολύ να το πιστέψω. Μπέσα μιλάω. Αλλά όταν βλέπω να έχουν βγάλει το ποίημα 'ΟΙ ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΤΑΙ' από το βιβλίο της ΣΤ΄που είναι ήταν ένας ύμνος στην κοινωνική προσφορά και έχουν μπει οι συνταγές της κας Βέφας με παραπομπές στην ...βιβλιογραφία της τι να πιστέψω ;;
-
Πλάκα κάνεις έτσι? Πες μου ότι κάνεις πλάκα για τη Βέφα....
Καλά ρε παιδιά πιστεύατε ότι ακούγατε προεκλογικά? Κα ιοι δάσκαλοι πάλι καλά είναι, οι συνταξιούχοι τι να πούνε δλδ!!!
-
Θέλω πολύ να το πιστέψω. Μπέσα μιλάω. Αλλά όταν βλέπω να έχουν βγάλει το ποίημα 'ΟΙ ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΤΑΙ' από το βιβλίο της ΣΤ΄που είναι ήταν ένας ύμνος στην κοινωνική προσφορά και έχουν μπει οι συνταγές της κας Βέφας με παραπομπές στην ...βιβλιογραφία της τι να πιστέψω ;;
Θελει χρονια ακομα για να εκλειψουν οι νοσταλγιες της χουντας......
Υπομονη -
Αμα αρχισουμε τις ανεκπλήρωτες προεκλογικες υποσχεσεις,δεν θα τελειωσουμε ουτε αυριο.
Αν και προσωπικα μου αρεσουν οι υποσχεσεις απο τα αριστερα,ειναι περα απο καθε αισιοδοξια και ρεαλισμό -
Να πω κάτι και να φύγω;
Πλέον δεν ελπίζω και πολλά. Οι συνδικαλιστές κατάντησαν υπάλληλοι κομμάτων κι αν νομίσατε ότι αυτά που γράφουμε τα γράφουμε μόνο για τους δασκάλους, απατατάσθε! Ισχύουν για όλους τους 'Πατέρες'. Οι αποφάσεις παίρνονται μόνο αν έχουν τη σύμφωνη γνώμη των συνδικαλιστών που 'πρόσκεινται' στο κόμμα και αυτοί ασχολούνται πρωτίστως με το 'πόσα βάζει ο ντορβάς' - αν καταλαβαίνετε τι εννοώ. Έτσι, έχουμε, πχ, Πρόεδρο Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών να είναι παράλληλα Δ/νων Σύμβουλος Α.Ε. που έχουν συστήσει μερικές ΕΑΣ, Νομαρχιακός Σύμβουλος, Γραμματέας της ΠΑΣΕΓΕΣ, σύμβουλος του Υπ. Γεωργίας - κι αυτά είναι μόνον όσα γνωρίζω εγώ! Ο ίδιος τύπος, με το ΔΣ του, αποφάσισε ότι του αξίζει μισθός άνω των 100.000 ευρώ ετησίως από τη μια δουλειά μόνον, + εκτός έδρας, οδοιπορικά, αυτοκίνητο με οδηγό πληρωμένο από την ΑΕ, αποζημίωση 200 ευρώ για κάθε συνεδρίαση του ΔΣ και κάτι άλλες μικροπαροχές, όπως έξοδα παράστασης και κινητό.
Έχω δει τα καλύτερα καινούρια σπίτια να τα φτιάχνουν συνδικαλιστές, τους έχω πετύχει και σε καζίνο, να χάνουν μύρια (δρχ), όταν εγώ έκανα σαματά μ' ένα 5χίλιαρο όλο το βράδυ.
Αυτή η δημοσίευση δεν μιλάει για καθηγητές, αλλά μιλάει **και **γι' αυτούς. -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Πλάκα κάνεις έτσι? Πες μου ότι κάνεις πλάκα για τη Βέφα....Τεύχος 1ο, Ενότητα 4η , 'ΔΙΑΤΡΟΦΗ', γλώσσα ΣΤ' Δημοτικού
και αυτό είναι...παρωνυχίδα αλλά δεν είναι τα νέα βιβλία το θέμα μας και δεν πάω παρακατω.
-
TRAVELLER σε διαβεβαιώ οτι η άποψη που έχω για τα πολιτικά κόμματα (και οχι μόνο το κυβερνών) είναι η χείριστη.
Επαναλαμβάνω.
Θεωρώ οτι η απεργία των δασκάλων έχει πολιτικά κίνητρα και οτι αυτά που ζητάνε είναι παράλογα. Αύξηση 40% και όχι έλεγχος δεν είναι θέματα που δέχομαι.
Υπάρχει κόσμος που πεινάει.
Οι εκπαιδευτικοί δεν είναι σε αυτούς.Αυτή είναι η άποψή μου. Μπορει να διαφωνείτε ή να συμφωνείτε.
Αλλά μην το πάτε προς την κατεύθυνση πολιτικών πιστεύω και προδοτών ή δοσίλογων. Δεν είναι ετσι ρε παίδες!
Τσάμπα έγγραφα
Για την αξιολόγηση έχω εκφράσει αποψη, ομοίως και 'για τον κόσμο που πεινάει'.
Προσωπικά πολύ γουστάρω να ικανοποιηθούν πρώτα από εμένα αυτοί 'που πεινάνε' (π.χ συνταξιούχοι).
Λες να γίνει;; (ρητορικό)Οχι μωρέ, δεν έγγραφες τζάμπα. Αλλά έχουμε απλά διαφορετική γνώμη.
Και καταλαβαίνεις οτι το γεγονός οτι δεν έχεις εσυ πολιτικά κίνητρα δεν σημαίνει αυτόματα το ίδιο για όλους και ειδικά για τους επικεφαλης!Οχι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα ποτέ.
Και αύριο θα λήξει και η απεργία των δασκάλων, όπως έληξαν και όλες οι προηγούμενες και θα ψάχνουμε να δούμε τι πήραν και αν πήραν!Οπως πριν χρόνια που σε μια απεργία τραπεζικών, το Κράτος τους έδωσε επίδομα καυσοξύλων αλλά δεν το πήρε πρέφα κανείς!
-
...τη δική μου άποψη γράφω.
Μόρφωση-αξιολόγηση-μισθοί. Πάνε μαζί αυτάΔεν χρειάζεται να το πω ότι συμφωνούμε, έτσι;
-
άντε να συμφωνήσω κι εγώ με έναν , εκτός του Asimov
-
Αυτός δεν πιάνει, συμφωνεί πάντα.
-
Ρε τι εκανα παλι εγω? Μαλωστε με την ησυχια σας Εχω φτιαξει και ποπ-κορν
-
Sorry έλειπα από το γραφείο...
Τα παρακάτω είναι τα αιτήματα των απεργών:
[b][color=blue]
ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ- Αυξήσεις στους μισθούς των εκπαιδευτικών – επιμόρφωση
• 1.400
- Αυξήσεις στους μισθούς των εκπαιδευτικών – επιμόρφωση
Καθηγητές στα σχολεία