-
στον τσουκαλα 1 ο χατζητσοπανης προηγειται και πηρε 12,11'' απο τον κυρκο και 15,47'' απο τον τσολακιδη. ο σωτηρχος ακολουθει με 23,60'' και ο παραδεισης με 26,87'' διαφορα απο τον πρωτο.
μπραβο στον Αλεξανδροπουλο Δημητρη ο οποιος ειναι 7ος γενικης με 106 Α6!
-
η πρώτη έγινε με πότε με ψιλόβροχο, πότε σταματούσε και έριξε και 1-2 καλές βροχές.. χαμός...
ακυρώθηκε ο Ταξιάρχης από ότι μου λένε, μάλλον για βροχή και ομίχλη
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
η πρώτη έγινε με πότε με ψιλόβροχο, πότε σταματούσε και έριξε και 1-2 καλές βροχές.. χαμός...ακυρώθηκε ο Ταξιάρχης από ότι μου λένε, μάλλον για βροχή και ομίχλη
Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΟΜΙΧΛΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ.
ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ glf ΜΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
αχά ! οτι ξέρουμε το λέμε, εγώ με θεατές και αγωνιζόμενους μιλάω οπότε αυτό το 'καλό' δεν το ήξερα.
-
είχαμε και έξοδο πλοηγού..
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
είχαμε και έξοδο πλοηγού....KΡΙΜΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ !!!!
...........ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ!!!
-
Ο χρήστης ALPINESTARS έγραψε:
είχαμε και έξοδο πλοηγού..
..KΡΙΜΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ !!!!
...........ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ!!!
ποιος ηταν ο πλοηγος???
νικο ξερεις τι προβλημα αντιμετωπισε ο βαγγελης ζαχος?
μπραβο στον σωτηρχο που πηρε την 5η ειδικη....(μαλλον πρεπει να στεγνωσε)
-
δεν ξέρω ποιος, ένα λευκό 106 πήρε η Express με αυτοκόλλητα της οργάνωσης.
για Ζάχο δεν έμαθα.. ευτυχώς που βλέπω οτι δεν συνεχίστηκαν οι εγκαταλείψεις και ο Αλεξανδρόπουλος συνεχίζει να πηγαίνει τέρμα και στην 5η ειδική, τον Τσουκαλά ΙΙ που τον κοντύνανε
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
δεν ξέρω ποιος, ένα λευκό 106 πήρε η Express με αυτοκόλλητα της οργάνωσης.για Ζάχο δεν έμαθα.. ευτυχώς που βλέπω οτι δεν συνεχίστηκαν οι εγκαταλείψεις και ο Αλεξανδρόπουλος συνεχίζει να πηγαίνει τέρμα και στην 5η ειδική, τον Τσουκαλά ΙΙ που τον κοντύνανε
εχει πολυ ψυχη ο δημητρης ..... παρα πολυ καλο χρονο στην 5η ειδικη και ο γαλανης με το Ν2!!!!!!
-
Mόλις γύρισα σπίτι! 3 ειδικές είδαμε (Τσουκαλά 1, Τσουκαλά 2, και Χολομών 2)
Τόσο νερό δεν έχω ξαναφάει σε ράλλυ!
Μούσκεμα λέμε!! -
double post
-
Τα γραπτά του 'EL-EM'¨:
'Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΟΜΙΧΛΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ'
Οι δικές μου επισημάνσεις :
Ειδική 1 , 'ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ 1 ', μήκος 16,42 km
Νο. 16 'ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ' - ΤΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Golf II E/11 Έξοδος
Νο. 31 ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ P205 S16 E/11 ΈξοδοςΕιδική 6 , 'ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ 2' , μήκος 7,8 km
Νο. 2 ΠΑΡΑΔΕΙΣΗΣ - ΚΑΚΑΛΗΣ P206 S1600 A Έξοδος
Νο. 24 ΚΟΥΤΣΜΑΝΗΣ - ΜΑΥΡΟΣ FIESTA ST A ΈξοδοςΣημειώστε , πως στην Ε.Δ.1 το Νο. 31 ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ με το Νο. 16 και ΧΤΥΠΗΣΕ (ΕΠΕΣΕ ΕΠΑΝΩ στο)το ήδη εκτός δρόμου Golf, ενώ το ίδιο συνέβη και στην Ε.Δ. 6 , όπου το Νο. 24 ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ με το Νο. 2 και ΧΤΥΠΗΣΕ (ΕΠΕΣΕ ΕΠΑΝΩ στο) το ήδη εκτός δρόμου Ρ206 .........................
Και αναρωτιέμαι , υπάρχουν τόσες συμπτώσεις , όπου οι 'θεοί των Ελληνικών Αγώνων' θα (συνεχίσουν να) μας προστατεύουν ???
Σας θυμίζει ΕΛΠΑ 2004 ??????????????
Οι διελεύσεις ήταν υπο έλεγχο ??????????????????????????????
(Οι κριτές είχαν 'μπακλαβάδες' ??? , τους τηρούσαν ??? και εάν ΝΑΙ , ήξεραν τί να κάνουν , σε περίπτωση που ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΚΙ ΕΜΕΙΝΕ ΚΕΝΟ ???????????????????????????????????????????????????????????????Νο. 16 έως Νο. 31 , στην Ε.Δ. 1 = κάποια λεπτά της ώρας (ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ 10) διαφορά , μέσα στα οποία οι κριτές και η οργάνωση ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ
Νο. 2 έως Νο. 24 , στην Ε.Δ. 6 , το ίδιο σκηνικό , με ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15 min διαφορά , ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΣας ρώτησα άν κάτι σας θυμίζει απο ΕΛΠΑ 2004 , γιατί ΚΑΙ εκεί ο ΚΡΙΣΙΜΟΣ χρόνος , τόσος ήταν , 10 με 15 λεπτά .......
Και για να καταλάβουμε ΟΛΟΙ μας, οι Αγώνες διεξάγονται ΜΕ ασφάλεια μόνο με ΑΙΘΡΙΟ καιρό ?????
Στο τέλος λοιπόν της 1ης ημέρας του ΔΕΘ , έχω την απαίτηση να μάθω :
1:ποιός είναι ο υπεύθυνος ασφαλείας του αγώνα ?
2:ποιοί είναι υπεύθυνοι (και ταυτόχρονα υπεύθυνοι ασφαλείας) των Ε.Δ. 1 και Ε.Δ. 6 , που θα γίνουν και ΑΥΡΙΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3: ποιά θα είναι η έκθεση του παρατηρητή (της ΕΘΕΑ) του αγώνα , ειδικά για τα συμβάντα αυτά?(Προς αποφυγή παραξηγήσεων , τις απόψεις αυτές , τις εκφράζω ως εν δυνάμει συμμετέχων στον εν λόγω αγώνα , με δηλωμένη όμως την στάση μου πως απέχω απο κάθε αγωνιστική δραστηριότητα)
Το ασθενοφόρο στον Ταξιάρχη , πού ήταν , ΟΕΟ
Η επικοινωνία , αυτό που το βάζεις , ΟΕΟ , δεν λειτουργούσε λόγω ομίχλης , σχετικής υγρασίας που λέμε στην καθομιλουμένη , ή μήπως ΔΕΝ είχε ελεγχθεί ΠΟΤΕ ???????? , πράγμα ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΒΕΝΤΑ !
Καληνύχτα τους Ελληνικούς Αγώνες
(μέχρι νεοτέρας ...)
Αποστόλης Κ. Νούσιας
Lisense No. 14165
ΓιάννεναΥ.Γ. μία ερώτηση για όσους πέρνουν μέρος στον Αγώνα (και τους εύχομαι καλό τερματισμό):
Αντίγραφα των (ΝΕΩΝ !!!!!) ασφαλιστηρίων συμβολαίων πήρατε ? ζητήσατε? σας δώσανε χωρίς να τα ζητήσετε ?
ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ , ΑΛΛΑ , ΠΙΣΤΕΥΩ , ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΩΣ ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΩΝ , ΧΡΗΖΩ ΚΑΠΟΙΑΣ , ΟΠΟΙΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ
-
Ο χρήστης rallycards έγραψε:
Mόλις γύρισα σπίτι!
Τόσο νερό δεν έχω ξαναφάει σε ράλλυ!
Μούσκεμα λέμε!!Τάσσο ,
μάλλον , οι καιρικές συνθήκες που περιγράφεις είναι η αιτία για την οποία , η λέξη ΑΠΟΧΗ-μόνη ή σε φράση με άλλες- είναι ΕΙΔΟΣ ΕΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ σε πολλά ειδησιογραφικά portals.
Επίσης , για την συμμετοχή σε αγώνες αυτοκινήτου , πρώτιστο ρόλλο έχουν , ΜΑΖΙ με τα τσιγκάκια , και οι καιρικές συνθήκες , ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ασφάλισης , όροι και συνθήκες που έχουν ....ΠΛΗΡΩΣ εξασφαλισθεί (....?????...!!!!!....) απο τα ΝΕΑ (τα Παλαιά πού είναι ΟΕΟ ?????????? ) ασφαλιστήρια συμβόλαια ,
αντίγραφα των οποίων , βεβαίως , βεβαίως ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ για πολλοστή φορά , οι αγωνιζόμενοι , που ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΖΗΤΗΣΑΝΤον ύπνον του δικαίου κοιμώμενος ,
Έλλην Αγωνιζόμενος,
ίσως , πλήν εμού,
Αποστόλης Νούσιας -
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Τα γραπτά του 'EL-EM'¨:'Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΟΜΙΧΛΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ'
Οι δικές μου επισημάνσεις :
Ειδική 1 , 'ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ 1 ', μήκος 16,42 km
Νο. 16 'ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ' - ΤΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Golf II E/11 Έξοδος
Νο. 31 ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ P205 S16 E/11 ΈξοδοςΕιδική 6 , 'ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ 2' , μήκος 7,8 km
Νο. 2 ΠΑΡΑΔΕΙΣΗΣ - ΚΑΚΑΛΗΣ P206 S1600 A Έξοδος
Νο. 24 ΚΟΥΤΣΜΑΝΗΣ - ΜΑΥΡΟΣ FIESTA ST A ΈξοδοςΣημειώστε , πως στην Ε.Δ.1 το Νο. 31 ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ με το Νο. 16 και ΧΤΥΠΗΣΕ (ΕΠΕΣΕ ΕΠΑΝΩ στο)το ήδη εκτός δρόμου Golf, ενώ το ίδιο συνέβη και στην Ε.Δ. 6 , όπου το Νο. 24 ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ με το Νο. 2 και ΧΤΥΠΗΣΕ (ΕΠΕΣΕ ΕΠΑΝΩ στο) το ήδη εκτός δρόμου Ρ206 .........................
Και αναρωτιέμαι , υπάρχουν τόσες συμπτώσεις , όπου οι 'θεοί των Ελληνικών Αγώνων' θα (συνεχίσουν να) μας προστατεύουν ???
Σας θυμίζει ΕΛΠΑ 2004 ??????????????
Οι διελεύσεις ήταν υπο έλεγχο ??????????????????????????????
(Οι κριτές είχαν 'μπακλαβάδες' ??? , τους τηρούσαν ??? και εάν ΝΑΙ , ήξεραν τί να κάνουν , σε περίπτωση που ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΚΙ ΕΜΕΙΝΕ ΚΕΝΟ ???????????????????????????????????????????????????????????????Νο. 16 έως Νο. 31 , στην Ε.Δ. 1 = κάποια λεπτά της ώρας (ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ 10) διαφορά , μέσα στα οποία οι κριτές και η οργάνωση ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ
Νο. 2 έως Νο. 24 , στην Ε.Δ. 6 , το ίδιο σκηνικό , με ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15 min διαφορά , ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΣας ρώτησα άν κάτι σας θυμίζει απο ΕΛΠΑ 2004 , γιατί ΚΑΙ εκεί ο ΚΡΙΣΙΜΟΣ χρόνος , τόσος ήταν , 10 με 15 λεπτά .......
Και για να καταλάβουμε ΟΛΟΙ μας, οι Αγώνες διεξάγονται ΜΕ ασφάλεια μόνο με ΑΙΘΡΙΟ καιρό ?????
Στο τέλος λοιπόν της 1ης ημέρας του ΔΕΘ , έχω την απαίτηση να μάθω :
1:ποιός είναι ο υπεύθυνος ασφαλείας του αγώνα ?
2:ποιοί είναι υπεύθυνοι (και ταυτόχρονα υπεύθυνοι ασφαλείας) των Ε.Δ. 1 και Ε.Δ. 6 , που θα γίνουν και ΑΥΡΙΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3: ποιά θα είναι η έκθεση του παρατηρητή (της ΕΘΕΑ) του αγώνα , ειδικά για τα συμβάντα αυτά?(Προς αποφυγή παραξηγήσεων , τις απόψεις αυτές , τις εκφράζω ως εν δυνάμει συμμετέχων στον εν λόγω αγώνα , με δηλωμένη όμως την στάση μου πως απέχω απο κάθε αγωνιστική δραστηριότητα)
Το ασθενοφόρο στον Ταξιάρχη , πού ήταν , ΟΕΟ
Η επικοινωνία , αυτό που το βάζεις , ΟΕΟ , δεν λειτουργούσε λόγω ομίχλης , σχετικής υγρασίας που λέμε στην καθομιλουμένη , ή μήπως ΔΕΝ είχε ελεγχθεί ΠΟΤΕ ???????? , πράγμα ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΒΕΝΤΑ
Kάποια από αυτά τα είδα, και τα άλλα τα άκουσα, και γώ! Να προσθέσω και τον βούρκο του σέρβις πάρκ! Όσον αφορά τις πολλές εξόδους, ιδιαίτερα τις 2 διπλές, άγιο είχαμε! Ευτυχώς όλοι καλά! Άντε να δούμε αύριο, τι θα γίνει...
-
ΔΕΘ 2006
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΒΡΗΚΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ.
ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΟΜΙΧΛΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ.
ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ 3 ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ Ι , ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ Ι , ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΙΙ.
Ο ΧΑΤΖΗΤΖΟΜΠΑΝΗΣ ΔΙΚΑΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΧΑΤΖΗΑΝΕΣΤΗ-ΤΣΑΜΑΚΔΑ Νο29 ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΑΣΜΑ(ΤΣΟΥΚΑΛΑ Ι).
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ , ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΡΟ.ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. -
Αλλαγές:
To SP θα μεταφερθεί από την περιοχή της Αγίας Παρασκευής έξω από την Αρναία, μέσα στην Αρναία στο Δημοτικό Σχολείο!Συγνώμη για το λάθος μου!!! Τελικά ήταν στο Λύκειο Αρναίας!
-
Α! Και όσοι ξεκινήσετε αύριο για τον αγώνα ο καιρός θα είναι το ίδιο χάλια! Το πολύ πολύ να γλιτώσουμε καναδυο ώρες βροχή!!! Γμτ!!!
-
Να μην ξεχάσω να αναφέρω και αυτούς που εντυπωσίασαν σήμερα!
Χατζητσοπάνης, Τσολακίδης, Σωτήρχος, Αλεξανδρόπουλος, Κωνσταντίνου, Γαλάνης, Μπεσλίδης, Σκαλτσάς! Παντού πολύ ωραίοι!!! Μπραβο τους! Και για να μην παρεξηγούμαστε, άθλος ήταν σήμερα και μόνον να τερματίσεις, απλά τα παιδιά αυτά μας έδωσαν και κάτι παραπάνω!!! -
egw to mono pou exwna pros8esw einai oti simera giname loutsa...opou k an pigame,alla xalali...
as elpisoume aurio na einai pio anoixtos o kairosto best of tis imeras einai stin Tsoukalas 1....
eimai sti fourketa sti Megali Lagkada, opou kanena dekalepto prin perasei o Kyrkos kai enw brexei kanonika enas pappous katebainei to dromo kai tin peftei sta platania,enw milaei sto kinito..
'nai,piga na katebw alla de me afisan...ti? exei rally? kai pou na to kserw....a,de mporw na katebw e;; ti..prepei na perimenw na teleiwsoun;;poso...miamisi wra;;; 'kali tou wra tou kuriou opou kai nanai...
-
asxeto...platania den exei ekei... kati kastanies mono...
Ράλλυ ΔΕΘ - 7,8 Οκτωβρίου 2006