-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ονομα δεν ειναι ο Φερερ μην τρελαθουμε τωρα....
Σιγα τον προπονητη.Στην Μπετις και στην Μπαρτσελονα ηταν σιγα τις ομαδουλες....
τον ήξερες και απο χτες εσύ ε? πως λέμε Καπέλο....ακριβώς το ίδιο.
Εφόσον ήταν τόσο όνομα και ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ προπονητής γιατί άφησε την Μπάρτσα και ήρθε στην ΑΕΚ...επειδή του έδωσε λεφτά ο Ντέμης?Ο Be-gone ηταν κλασεις ανωτερος....
Ποιός το ειπε αυτό? Μόλις ζοριστούμε κύριε αντικειμενικέ και καλά φίλαθλε ...να την πούμε στον άλλον αμέσως! Εγώ δεν μίλησα συγκεκριμένα αλλά γενικότερα για τις ελληνικές ομάδες. Κάτι ξεχασμένοι έρχονται πάντα και κάτι βαλκάνιοι εδώ.-
*οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.....
τα αφήνει να ωριμάσουν!
Επειδη δεν τον ηξερες,δεν σημαινει οτι δεν ηταν ονομα.Αν σου αρεσει το ποδοσφαιρο δεν βλεπεις μονο Ελλαδα ή αντε κ το champions league...Yπαρχουν πολλα πρωταθληματα τα οποια μπορεις να παρακολουθεις....
Καπελο δεν ειναι,αλλα προπονητης στις ακαδημιες κ στη μεγαλη ομαδα της Μπαρτσα και για πολλα χρονια μαλιστα δεν μπορει να ειναι τυχαιος..Ειτε το θελεις ειτε οχι ειναι το μεγαλυτερο ονομα που εχει ερθει στην Ελλαδα μεχρι στιγμης και αυτο οχι γιατι το λεει ο Bagus...
Κατα τα αλλα εγω δεν εχω πει πουθενα οτι ειμαι αντικειμενικος..Αλλα μηπως νομιζεις οτι εισαι εσυ ???Η ο Cavallino ή ο Spyros ή ο Bujican ???Μην τρελαθουμε τωρα..Φιλαθλοι των ΑΕΚ/ΠΑΟ/ΟΣΦΠ/ΠΑΟΚ κτλ ειμαστε κ παντα θα βλεπουμε τα πραγματα ο καθενας απο την σκοπια του...Το θεμα ειναι οτι εγω το ξερω αυτο...Εσυ μαλλον δεν το εχεις καταλαβει ακομα....
Τον Be-gone τον ανεφερα για πλακα,εξ'ου κ τα emoticons...Ουτε ζοριστηκα ουτε να στην πω ηθελα...Αν το ηθελα αυτο θα σου ελεγα κατι για την Ευρωπαϊκη περιπετεια της ομαδας σου...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Επειδη δεν τον ηξερες,δεν σημαινει οτι δεν ηταν ονομα.Αν σου αρεσει το ποδοσφαιρο δεν βλεπεις μονο Ελλαδα ή αντε κ το champions league...Yπαρχουν πολλα πρωταθληματα τα οποια μπορεις να παρακολουθεις....αυτά που μου λες τα ξέρω...προπονητής στις ακαδημίες...τι λες ρε παιδί μου...
Καπελο δεν ειναι,αλλα προπονητης στις ακαδημιες κ στη μεγαλη ομαδα της Μπαρτσα και για πολλα χρονια μαλιστα δεν μπορει να ειναι τυχαιος..Ειτε το θελεις ειτε οχι ειναι το μεγαλυτερο ονομα που εχει ερθει στην Ελλαδα μεχρι στιγμης και αυτο οχι γιατι το λεει ο Bagus...
E πάλι καλά που το παραδέχεσαι...γιατί εδώ προσπαθούμε να αποδείξουμε τα αυτονόητα.
Κατα τα αλλα εγω δεν εχω πει πουθενα οτι ειμαι αντικειμενικος..Αλλα μηπως νομιζεις οτι εισαι εσυ ???Η ο Cavallino ή ο Spyros ή ο Bujican ???Μην τρελαθουμε τωρα..Φιλαθλοι των ΑΕΚ/ΠΑΟ/ΟΣΦΠ/ΠΑΟΚ κτλ ειμαστε κ παντα θα βλεπουμε τα πραγματα ο καθενας απο την σκοπια του...Το θεμα ειναι οτι εγω το ξερω αυτο...Εσυ μαλλον δεν το εχεις καταλαβει ακομα....
Εγώ το έχω καταλάβει αλλά όταν μιλούν οι ολυμπιακοί το ρίχνετε στον χαβαλέ και στην ειρωνεία. Οταν μιλάνε οι βαζελοχανούμηδες τουμπέκα. Αυτό βλέπω τόσο καιρό εδώ μέσα.
Τον Be-gone τον ανεφερα για πλακα,εξ'ου κ τα emoticons...Ουτε ζοριστηκα ουτε να στην πω ηθελα...Αν το ηθελα αυτο θα σου ελεγα κατι για την Ευρωπαϊκη περιπετεια της ομαδας σου...
Για να κοροιδέψεις κάτι πρέπει να μην είσαι ομοιοπαθής. Μας χόρτασε η ΑΕΚ με την ευρωπαική της πορεία πάω πάσο.
-
Nαι σωστα....Το συνδρομο Αντιολυμπιακων vs Ολυμπιακων(καθοτι η νεα κοσμοθεωρια των γαυρων ειναι οτι υπαρχουν 2 αντιπαλα στρατοπεδα,οι ολυμπιακοι και οι αντιολυμπιακοι) Οκ πασο
Δες τα πραγματα οπως ειναι ρε Σαββα...Σαν Αεκτζης θα κοροϊδεψω τους γαυρους κ τους βαζελους.Εσυ σαν γαυρος θα κοροϊδεψεις τα χανουμια κ τους βαζελους κ αντιστοιχα το ιδιο θα κανουν κ οι βαζελοι...Οσο για την Ευρωπαϊκη πορεια την φετινη(αφου για αυτη μιλησα πριν) μπορω με σιγουρια να πω οτι σε χορτασα εκτος αν εχεις κερδισει την Μιλαν πολλες φορες κ ησουν ηδη χορτασμενος...Και λαβε υπ'οψην οτι η Ευρωπαϊκη πορεια δεν τελειωνει εδω σαν μερικους μερικους....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Nαι σωστα....Το συνδρομο Αντιολυμπιακων vs Ολυμπιακων(καθοτι η νεα κοσμοθεωρια των γαυρων ειναι οτι υπαρχουν 2 αντιπαλα στρατοπεδα,οι ολυμπιακοι και οι αντιολυμπιακοι) Οκ πασο
Δες τα πραγματα οπως ειναι ρε Σαββα...Σαν Αεκτζης θα κοροϊδεψω τους γαυρους κ τους βαζελους.Εσυ σαν γαυρος θα κοροϊδεψεις τα χανουμια κ τους βαζελους κ αντιστοιχα το ιδιο θα κανουν κ οι βαζελοι...Το να κάνεις καζούρα δεν είπα ότι είναι μεμπτό. Αλλά ακόμα κι εδώ μέσα πολλοί έχουν δηλώσει ότι είναι αντι-ολυμπιακοί. Καλά έξω στην πιάτσα είναι κοινό μυστικό, εάν δεν το παραδέχεσαι απλά εθελοτυφλείς. Δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό.
Οσο για την Ευρωπαϊκη πορεια την φετινη(αφου για αυτη μιλησα πριν) μπορω με σιγουρια να πω οτι σε χορτασα εκτος αν εχεις κερδισει την Μιλαν πολλες φορες κ ησουν ηδη χορτασμενος...Και λαβε υπ'οψην οτι η Ευρωπαϊκη πορεια δεν τελειωνει εδω σαν μερικους μερικους....
Α τώρα αναφερόμαστε στην φετινή πορεία...
Δεν μου λες 2 χρονιές με την Ζενίτ σου λέει κάτι? Γιατί να μου κάνουν κριτική οι αψεγάδιαστοι να πω οκ. Αλλά να μου κάνει κριτική η ΑΕΚ για την Ευρώπη ε όχι πάει πολύ. Οι μόνοι που δικαιούνται να μιλούν είναι οι βάζελοι κ αυτοί όχι πάντα.
Παραδέχομαι ότι ο γαύρος τα τελευταία χρόνια έχει κακή ευρωπαική πορεία αλλά το να κερδίζεις με 1-0 την Μίλαν στην έδρα σου μην μου το λες για άθλο. Και ο γαύρος έχει κερδίσει στην έδρα του μεγάλες ευρωπαικές ομάδες. -
Με την ιδια λογικη ρε Σαββα κ εσυ εισαι αντιαεκτζης κ αντιβαζελος τοτε...
Μην βλεπετε φαντασματα ή να αρχισουμε ολοι να βλεπουμε...Με τη Ζενιτ μου λεει πολλα(με λιγα) αλλα δεν με πειραζει γιατι οι συνθηκες ηταν ειδικες...Το 7-0 παντως δεν το επιασα.. Θυμασε ???
Η ΑΕΚ εχει κανει περισσοτερες καλες πορειες απο οτι εχεις κανει εσυ...
-
Nαι εγώ είμαι ο κολλημένος κι εσείς οι ανοικτόμυαλοι!
Κοινό γνώρισμα...όλων των ΑΕΚτζήδων.Οσο είμαστε στο βούρκο (άρθρο 44 κτλ κτλ) είμαστε αντικειμενικοί. Μόλις σηκώσουμε κεφάλι βλέπε φέτος έχουμε και τις αντίστοιχες δημοσιεύσεις και τις αντίστοιχες συμπεριφορές έξω στην πιάτσα.
Ζωγραφιές...remember openmind φίλε bladerunner82?
-
μπλαμπλαμπλαμπλαμπλα
εμειςεσειςεμειςεσειςεμειςεσεις
ευρωπηελλαδαευρωπηελλαδαευρωπηελλαδα
Νυστα! Πολλη νυστα
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
μπλαμπλαμπλαμπλαμπλαεμειςεσειςεμειςεσειςεμειςεσεις
Νυστα! Πολλη νυστα
μην μας διαβάζεις ... δεν σε ανάγκασε κανείς.
ούτε οφτόπικ είμαστε. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
μπλαμπλαμπλαμπλαμπλα
Νυστα! Πολλη νυστα
ούτε οφτόπικ είμαστε.Εισαστε ,εισαστε αφου το τοπικ μιλαει για ομαδες και σεις μιλατε για γαβροχανουζελες.
-
Αφου ο Greo νυσταξε,ας μιλησουμε για κατι πιο ενδιαφερον:
Ο Γκυζιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 28η αγωνιστικής της Β2’ κατηγορίας, καθώς κέρδισε τον τρίτο στη βαθμολογία Ηφαιστο με 1-0 και μείωσε τη διαφορά τους μόλις στους δύο βαθμούς. Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση και έδωσε πνοή στον Γκυζιακό πέτυχε ο Δήμας στις καθυστερήσεις.
Στο περιφερειακο πρωταθλημα τωρα(η ανω παραγραφος ειναι απο τοπικο)-->
ΑΡΑΧΘΟΣ ΠΑΧΥΚΑΛΑΜΟΥ: Ο Βασίλης Λάιος ανέλαβε από χθες την τεχνική ηγεσία του Αράχθου Παχυκαλάμου. Πρόκειται για τον παλιό ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Άρτας, ο οποίος αντικαθιστά τον Χρήστο Νίκου. «Το υλικό είναι πολύ καλό και ο στόχος της παραμονής εφικτός», δήλωσε χθες ο νέος τεχνικός του Αραχθου.
ΠΡΟΣΤΟΣΑΝΗ: Σε χειρουργική επέμβαση θα υποβληθεί σήμερα ο ποδοσφαιριστής της Προστοσάνης Γιώργος Μουράτης. Ο αμυντικός της ομάδας της Δράμας θα χειρουργηθεί στην Καβάλα όπου θα του γίνει συρραφή του κομμένου τένοντα.
ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Πέντε λεπτά χωρίζουν τον Νέστο από τη νίκη κόντρα στον Ορφέα Ξάνθης. Τα ίδια έχει και η ομάδα της Ξάνθης για να παλέψει να ανατρέψει το εις βάρος της 3-1 στον αγώνα που είχε διακοπεί στις 26 Νοεμβρίου. Οι δύο ομάδες θα βρεθούν και σήμερα στο γήπεδο, στις 15:00, όπως ακριβώς είχαν αγωνιστεί και τότε. Ο Νέστος είχε προηγηθεί με δύο γκολ του Μπανίδη και ένα του Λεκάκη, ενώ είχε μειώσει για τον Ορφέα ο Καλπακίδης. Η ομάδα της Χρυσούπολης έπαιζε με δέκα παίκτες καθώς είχε αποβληθεί ο Σιαμαντάς.
-
Ομάδα είναι ΜΟΝΟ ΜΙΑ ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ . και -
Πρόεδρος είναι ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ο ΚΟΚΑΛΗΣ . και -
Προπονητής είναι ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ο ΛΕΜΟΝΗΣ . και -
Στόχος είναι ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ο τελικός το CL . και -
Ρε τι λέμε τώρα...
Για κλάμματα είμαστε.
Ξενέρωσα όσο δε παίρνει και δεν πρόκειται να συνέλθω, ακόμη κι αν αρχίσουμε να ρίχνουμε 5άρες...
Βήματα πίσω δίχως αμφιβολίαΜια και μιλάμε για τους προπονηταράδες που στάθηκαν λίγοι μπροστά στις απαιτήσεις της ομάδας και στις προσωπικότητες των παικτών-αστέρων της, ένα έχω να πω:
Απ τη στιγμή που κάποιος κύριος Όλεγκ Μπλαχίν πέρασε και εμείς τον αφήσαμε να φύγει...δε θα κάνουμε ποτέ ομάδαΕδώ κολλάει το . και -
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
μπλαμπλαμπλαμπλαμπλα
Νυστα! Πολλη νυστα
ούτε οφτόπικ είμαστε.Εισαστε ,εισαστε αφου το τοπικ μιλαει για ομαδες και σεις μιλατε για γαβροχανουζελες.
Ε ας μιλήσει για τον Ηρακλή...δεν χρειάζεται να νυστάζει διαβάζοντας μας.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Αφου ο Greo νυσταξε,ας μιλησουμε για κατι πιο ενδιαφερον:ΠΡΟΣΤΟΣΑΝΗ: Σε χειρουργική επέμβαση θα υποβληθεί σήμερα ο ποδοσφαιριστής της Προστοσάνης Γιώργος Μουράτης. Ο αμυντικός της ομάδας της Δράμας θα χειρουργηθεί στην Καβάλα όπου θα του γίνει συρραφή του κομμένου τένοντα.
Ομαδαρα! Τρενο στη Δ' με προπονητη τον πρωτο ξαδερφο της δικιας μου
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Αφου ο Greo νυσταξε,ας μιλησουμε για κατι πιο ενδιαφερον:Ο Γκυζιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 28η αγωνιστικής της Β2’ κατηγορίας, καθώς κέρδισε τον τρίτο στη βαθμολογία Ηφαιστο με 1-0 και μείωσε τη διαφορά τους μόλις στους δύο βαθμούς. Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση και έδωσε πνοή στον Γκυζιακό πέτυχε ο Δήμας στις καθυστερήσεις.
Στο περιφερειακο πρωταθλημα τωρα(η ανω παραγραφος ειναι απο τοπικο)-->
ΑΡΑΧΘΟΣ ΠΑΧΥΚΑΛΑΜΟΥ: Ο Βασίλης Λάιος ανέλαβε από χθες την τεχνική ηγεσία του Αράχθου Παχυκαλάμου. Πρόκειται για τον παλιό ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Άρτας, ο οποίος αντικαθιστά τον Χρήστο Νίκου. «Το υλικό είναι πολύ καλό και ο στόχος της παραμονής εφικτός», δήλωσε χθες ο νέος τεχνικός του Αραχθου.
ΠΡΟΣΤΟΣΑΝΗ: Σε χειρουργική επέμβαση θα υποβληθεί σήμερα ο ποδοσφαιριστής της Προστοσάνης Γιώργος Μουράτης. Ο αμυντικός της ομάδας της Δράμας θα χειρουργηθεί στην Καβάλα όπου θα του γίνει συρραφή του κομμένου τένοντα.
ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Πέντε λεπτά χωρίζουν τον Νέστο από τη νίκη κόντρα στον Ορφέα Ξάνθης. Τα ίδια έχει και η ομάδα της Ξάνθης για να παλέψει να ανατρέψει το εις βάρος της 3-1 στον αγώνα που είχε διακοπεί στις 26 Νοεμβρίου. Οι δύο ομάδες θα βρεθούν και σήμερα στο γήπεδο, στις 15:00, όπως ακριβώς είχαν αγωνιστεί και τότε. Ο Νέστος είχε προηγηθεί με δύο γκολ του Μπανίδη και ένα του Λεκάκη, ενώ είχε μειώσει για τον Ορφέα ο Καλπακίδης. Η ομάδα της Χρυσούπολης έπαιζε με δέκα παίκτες καθώς είχε** αποβληθεί ο Σιαμαντάς.**
Παλι ο Σιαμαντας!!!!!Γιατι αυτη τη φορα;
-
Η εκδίκηση του Κόκκαλη σ αυτούς που τον γιούχαραν στο γήπεδο?:
Τάκης Λεμονής!!!!Αν γίνει κ αυτό τότε μπράβο Πρόεδρε. Θα μας κόψεις κ τον καναπέ!
Ο Σόλιντ ότι κ να έγινε στην Ευρώπη πρέπει να τελειώσει τουλάχιστον την χρονιά. Για την ώρα είμαστε +5 από τον 2ο κ συνεχίζουμε κύπελλο.
Τώρα θ αλλάξει ο προπονητής?Πραγματικά αν έρθει ο Sir Takis δεν θα παρακολούθησω άλλο τον γαύρο τουλάχιστον για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Βαρέθηκα πια. Καμία βελτίωση σε κανένα επίπεδο. Άραγε ασχόλειται κανείς εκεί μέσα με το ποδόσφαιρο?
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
..................................
ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Πέντε λεπτά χωρίζουν τον Νέστο από τη νίκη κόντρα στον Ορφέα Ξάνθης. Τα ίδια έχει και η ομάδα της Ξάνθης για να παλέψει να ανατρέψει το εις βάρος της 3-1 στον αγώνα που είχε διακοπεί στις 26 Νοεμβρίου. Οι δύο ομάδες θα βρεθούν και σήμερα στο γήπεδο, στις 15:00, όπως ακριβώς είχαν αγωνιστεί και τότε. Ο Νέστος είχε προηγηθεί με δύο γκολ του Μπανίδη και ένα του Λεκάκη, ενώ είχε μειώσει για τον Ορφέα ο Καλπακίδης. Η ομάδα της Χρυσούπολης έπαιζε με δέκα παίκτες καθώς είχε αποβληθεί ο Σιαμαντάς.Άδικη πέρα για πέρα η αποβολή Σιαμαντά. Έχω πληροφορίες ότι ο ταλαντούχος παίκτης του Nέστου πριν από ένα μήνα έτρωγε ντονέρ με τον Πρόεδρο και τον Mπουλούτ σε χάι-κεμπαπτζίδικο του Kεφαλαρίου, ιδιοκτησίας Λούβαρη. Έτσι εξηγούνται όλα.
-
kleisj
Μ αυτό το άβαταρ είσαι φτυστός ο κυνηγός....
-
Ζημια εκανε ο Σιαμαντας βλεπω
Θααα τον παρακολουθω απο δω κ περα
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
kleisjΜ αυτό το άβαταρ είσαι φτυστός ο κυνηγός....
Sorry δεν το καταλάβα. Ποιός κυνηγός?
-
ο HUNTER...
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#7]