-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Προς αντικειμενικους
Αλλα ετσι ειναι η Ευρωπη ενα 10λεπτο χαλαρωσαμε και...H ποιά;;;
Ειστε στο Uefa και νομίζετε ότι πιάσατε τον παπά απ τα @@.Ουουου δεν βλεπεις, εχουμε κατουρηθει ολοι απο τη χαρα μας. Να σκεφετεις ακομα και ΤΕΛΙΚΟ ονειρευόμαστε
Μου αρεσετε παντως εχετε γελιο, πραγματα που δεν τα κανατε ποτε, ουτε θα τα κανετε, τα υποβιβαζετε και τα ισοπεδώνετε. Μεχρι προχθες τρελαθηκατε που δεν βγηκατε 3οι και ξαφνικα το UEFA (που ουτε εκει δεν αξιζετε να παιζετε) δεν ειναι καν Ευρωπη.Οπότε ασε την ευρώπη εκεί που ειναι και πιάσε κανα ελληνικό πρωτάθλημα..
Μα οχι παρακαλω, μη σας παρουμε τη δουλεια..
Προς Ολυμπιακούς
Παλι βγαλαμε γλωσσιτσα ;; Τι ειπαμε βρε;; Δεν βαλατε μυαλο;;Μια ζωή τη βγαζουμε και σας τη δεί(χ)νουμε...
Οχι μια ζωη. Καθε χρονο τετοιο καιρο βαζετε την ουρα κατω απο τα σκελια, σκυβετε το κεφαλακι και κραζετε του παιχτες σας. Ουτε να μας κοιταξετε στα μ,ατια δεν μπορειτε. Αλλα με τον καιρο, με τη φανατιλα του Κοκκαλη, με την Καλαμαρια και το Αιγαλεω παιρνετε τα πανω σας και γινοσαστε παλι ομαδαρα. Αντε τρεχτε ολοι στο Κοραισκακι να πανηγυρισουμε το 10ο!! Forza Θρυλαρα-Ομαδαρα!!...
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Μου αρεσετε παντως εχετε γελιο, πραγματα που δεν τα κανατε ποτε, ουτε θα τα κανετε, τα υποβιβαζετε και τα ισοπεδώνετε. Μεχρι προχθες τρελαθηκατε που δεν βγηκατε 3οι και ξαφνικα το UEFA (που ουτε εκει δεν αξιζετε να παιζετε) δεν ειναι καν Ευρωπη.
Δεν αξίζει να παίζει ο ΟΣΦΠ και αξίζετε δλδ εσείς ε; Καλό.Και πού το άκουσες ότι 'τρελαθήκαμε' που δε βγήκαμε 'Ευρώπη';Πολλούς 'αντικειμενικούς' Σωτηρακόπουλους διαβάζετε μου φαίνεται ε; Αυτοί το είπαν;
Οπότε ασε την ευρώπη εκεί που ειναι και πιάσε κανα ελληνικό πρωτάθλημα..
Η δουλειά είναι ηδη done φιλε og2002gr... Οπότε μη μπαίνετε σε κόπο.
Μια ζωή τη βγαζουμε και σας τη δεί(χ)νουμε...
Οχι μια ζωη. Καθε χρονο τετοιο καιρο βαζετε την ουρα κατω απο τα σκελια, σκυβετε το κεφαλακι και κραζετε του παιχτες σας. Ουτε να μας κοιταξετε στα μ,ατια δεν μπορειτε. Αλλα με τον καιρο, με τη φανατιλα του Κοκκαλη, με την Καλαμαρια και το Αιγαλεω παιρνετε τα πανω σας και γινοσαστε παλι ομαδαρα. Αντε τρεχτε ολοι στο Κοραισκακι να πανηγυρισουμε το 10ο!! Forza Θρυλαρα-Ομαδαρα!!...
Πολύ Σωτηρακόπουλο διαβαζεις κι εσυ μάλλον.. Βάζω την ουρα στα σκέλια επειδή δε βγηκα uefa(μπλιαχ); Την ουρα στα σκελια θα την εβαζα ΜΟΝΟ αν καθε χρόνο εχανα και το πρωτάθλημα και τα μεταξύ μας παιχνίδια.. Οπότε αστο,ας μην παμε παρακάτω γιατι πολύ απλά δεν εχει παρακάτω...
Και τελος μιλάς για τη φανατίλα του Κόκκαλη κλπ κλπ και δε βλέπεις το παραμύθι που σου πουλάνε για τον προπονητή σου και τους παίκτες σου...Εγινε προπονηταράς ο Μουνιόζ επειδή πηρε ντερμπυ με αυτογκόλ και ενα παιχνίδι του uefa που δεν παίξατε ΟΥΤΕ ΚΑΝ κλωτσοσκούφι. Τωρα που η ομαδα ΠΑΡΑΠΕΕΙ δε βγαινει να πει κανείς τίποτα για τον κύριο..Αλλα δεν πειράζει,ειναι μεγαλη ηδονή η 4αρα στο Uefa( sorry το σκεφτομαι και λιώνω.. ) όπως και οι τρίπλες του αμυντικού yepes στον ΑΡΧΗΓΟ (μη χεσω ) γκονθαλεθ...ΕΙΧΕ ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ...λες και επαιζαν μήλα... Και στο τελος του πετάει και το κορυφαίο:'Σακούλα για εμμετό να σου δώσω;'Ολα αυτα τα λεω και δεν πιστευω ότι ο ΟΣΦΠ ειναι πολύ μακρια από σας,αλλά προς θεού όχι και να τη λες στον +5..
Υγ:Πλακίτσα κάνουμε ετσι;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μου αρεσετε παντως εχετε γελιο, πραγματα που δεν τα κανατε ποτε, ουτε θα τα κανετε, τα υποβιβαζετε και τα ισοπεδώνετε. Μεχρι προχθες τρελαθηκατε που δεν βγηκατε 3οι και ξαφνικα το UEFA (που ουτε εκει δεν αξιζετε να παιζετε) δεν ειναι καν Ευρωπη.
Δεν αξίζει να παίζει ο ΟΣΦΠ και αξίζετε δλδ εσείς ε; Καλό.Και πού το άκουσες ότι 'τρελαθήκαμε' που δε βγήκαμε 'Ευρώπη';Πολλούς 'αντικειμενικούς' Σωτηρακόπουλους διαβάζετε μου φαίνεται ε; Αυτοί το είπαν;
Οπότε ασε την ευρώπη εκεί που ειναι και πιάσε κανα ελληνικό πρωτάθλημα..
Η δουλειά είναι ηδη done φιλε og2002gr... Οπότε μη μπαίνετε σε κόπο.
Μια ζωή τη βγαζουμε και σας τη δεί(χ)νουμε...
Πολύ Σωτηρακόπουλο διαβαζεις κι εσυ μάλλον.. Βάζω την ουρα στα σκέλια επειδή δε βγηκα uefa(μπλιαχ); Την ουρα στα σκελια θα την εβαζα ΜΟΝΟ αν καθε χρόνο εχανα και το πρωτάθλημα και τα μεταξύ μας παιχνίδια.. Οπότε αστο,ας μην παμε παρακάτω γιατι πολύ απλά δεν εχει παρακάτω...
Και τελος μιλάς για τη φανατίλα του Κόκκαλη κλπ κλπ και δε βλέπεις το παραμύθι που σου πουλάνε για τον προπονητή σου και τους παίκτες σου...Εγινε προπονηταράς ο Μουνιόζ επειδή πηρε ντερμπυ με αυτογκόλ και ενα παιχνίδι του uefa που δεν παίξατε ΟΥΤΕ ΚΑΝ κλωτσοσκούφι. Τωρα που η ομαδα ΠΑΡΑΠΕΕΙ δε βγαινει να πει κανείς τίποτα για τον κύριο..Αλλα δεν πειράζει,ειναι μεγαλη ηδονή η 4αρα στο Uefa( sorry το σκεφτομαι και λιώνω.. ) όπως και οι τρίπλες του αμυντικού yepes στον ΑΡΧΗΓΟ (μη χεσω ) γκονθαλεθ...ΕΙΧΕ ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ...λες και επαιζαν μήλα... Και στο τελος του πετάει και το κορυφαίο:'Σακούλα για εμμετό να σου δώσω;'Ολα αυτα τα λεω και δεν πιστευω ότι ο ΟΣΦΠ ειναι πολύ μακρια από σας,αλλά προς θεού όχι και να τη λες στον +5..
Υγ:Πλακίτσα κάνουμε ετσι;
εννοειται πως πλακιτσα κανουμε
ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ -
Πόσο θα προχωρήσεις κι εσύ μωρέ;Πάλι πίσω θα ρθεις..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πόσο θα προχωρήσεις κι εσύ μωρέ;Πάλι πίσω θα ρθεις..Βρυξελλες,Βρυξελλες ερχονται οι βαζελες.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Βρυξελλες,Βρυξελλες ερχονται οι κουρέλες.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Βρυξελλες,Βρυξελλες ερχονται οι κουρέλες.
Φωναζαν οι Βελγοι μολις ειδαν τον Θρυλο.
-
Σημερα η κληρωση.....
Αρκετες δυσκολες ομαδες παιζει να κληρωθουν με την ΑΕΚ..Νανσί (Γαλλία), Άγιαξ (Ολλανδία), Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία), Θέλτα Βίγκο (Ισπανία), Ντιναμό Βουκουρεστίου (Ρουμανία), Σεβίλη (Ισπανία), Οσασούνα (Ισπανία), Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ)
Μακρια απο Σεβιλη,Οσασουνα κ Αγιαξ.
Την πρωτη δεν την παιρναμε με τιποτα,τις αλλες 2 θα γινει μαχη,αλλα οι πιθανοτητες δεν θα ειναι μαζι μας.Κατα τα αλλα πολυ καλη κληρωση αν μας κατσει η Μακαμπι(υπενθυμιζω οτι της ειχαμε ριξει 8 γκολ σε 2 αγωνες τη χρονια που ειχε κερδισει τον ΟΣΦΠ 3-0 ) Ντιναμο.
Παρι,Νανσι,Θελτα ουτε κρυο ουτε ζεστη...
-
Εγω θέλω PSG!
-
Ειμαστε τοσο ατυχοι που θα μας κατσει καμμια Σεβιλη και θα συνεχισουμε στον καναπε...
Απο τις ομαδες αυτες προτιμω Μακαμπι κ Ντιναμο.
Την Παρι μια σοβαρη ΑΕΚ την περναει φρονω...
-
Την Παρί την περνάει οποιαδήποτε σοβαρή ομάδα!
-
Εχω 2 στα υποψην που δεν την περνανε...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Εχω 2 στα υποψην που δεν την περνανε...Για σοβαρές λέμε...
-
εγω παντως θα ηθελα παρι (που δεν γινεται) για να επαληθευτω οτι το προχτεσινο ματσακι ηταν στημενο
-
ΛΑΝΣ-ΠΑΝΑΤΙΝΑΙΚΟΣ!!!!
Για να δούμε!!!
-
ΑΕΚ-PSG!!!!!!!!!!!!!!
Δεν έλεγα ότι θέλω
-
-
Εγκάθετα σχόλια...δεν λαμβάνονται υπόψη!!!
-
βρε καλως τα τα γαλλακια...
-
Ο χρήστης BladeRunner82 έγραψε:
Ο Ολυμπιακος με ποια επεσε?Χαϊδάρι
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#7]