-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&race_id=0&article_id=11229Παναγια μου κανε το θαυμα σου....μια εγκαταλειψη τιποτα αλλο..
παντως αν ημουν ο ψηλος δε θα θελα υπο αυτες τις συνθηκες να παρω το πρωταθλημα
Λάθος τρόπος σκέψης πιστεύω.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Παναγια μου κανε το θαυμα σου....μια εγκαταλειψη τιποτα αλλο..
παντως αν ημουν ο ψηλος δε θα θελα υπο αυτες τις συνθηκες να παρω το πρωταθλημα
Ενώ το να πάρει το πρωτάθλημα ο κοντός με εγκατάλειψη του ψηλού είναι δίκαιη συνθήκη;
Ούτε κ αυτό είναι σωστό. Άλλο εγκατάλειψη εντός rally κ άλλο τραυματισμός που τον κρατάει μακρυά από τις ειδικές.
Τον φάγαμε τον άνθρωπο.
Άλλωστε σίγουρα δεν κερδίζει το WRC από απουσία του Loeb. O ψηλός ίσως. Κ μια κ θέλω να πάρει το παγκόσμιο , σίγουρα θέλω να το πάρει με τον κοντό μέσα.
-
Οπως το λέει ο Κλεισθένης. Ακόμη κι αν ο ψηλός το πάρει τελικά, είναι πιο δίκαιο να το πάρει με το Loeb μέσα παρά έξω.
Αλλά αυτά γίνονται...
-
Σίγουρα με όλους μέσα είναι πιο δίκαιο και πιο καλό για εμάς τους απ΄έξω. Αλλά πάντα η τύχη είναι βασικός παράγοντας σε όλα τα αθλήματα.
Δηλαδή έχουμε κάποιο απόλυτο φαβορί που προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς αγώνες για τέσσερα χρόνια και στο ζέσταμα του τελικού παθαίνει κάποιο τράβηγμα και δε συμμετέχει. Αυτό κάνει τον νικητή του τελικού λιγότερο άξιο. -
§
Εμένα πιο σωστό μου φαίνεται πρωτάθλημα οδηγών στον Loeb και κατασκευαστών στη Ford...
To τι έγινε με το Loeb όμως δεν έχει σημασία αν ήταν εντός ή εκτός αγώνων.
(Να πω την αλήθεια προτιμώ το ότι είχε 'έξοδο' με το ποδήλατό του παρά να είχε χτυπήσει σε έξοδο με το WRC, αν θεωρήσουμε ότι θα του συνέβαινε κάτι οπωσδήποτε).
Όχι ότι ο ψηλός έχει εξασφαλισμένο το πρωτάθλημα, ελπίζω να μην φροντίσει κανένας να τον 'εγκαταλείψει' στους αγώνες που υπολοίπονται ( αν και δε νομίζω να υπάρχουν θεατές στο WRC που πετάνε ή 'φυτεύουν' πέτρες στους αγωνιζόμενους, έτσι δεν είναι; )
Και στο κάτω κάτω αν το πάρει ο ψηλός δεν θα του το έχει χαρίσει κανένας, το αξίζει όπως το αξίζει και ο Loeb γιατί ήταν σε δικό τους αγώνα σχεδόν σε κάθε γύρο του πρωταθλήματος ως τώρα...
§
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Οπως το λέει ο Κλεισθένης. Ακόμη κι αν ο ψηλός το πάρει τελικά, είναι πιο δίκαιο να το πάρει με το Loeb μέσα παρά έξω.Αλλά αυτά γίνονται...
Και αυτά και άλλα γίνονται. Για το θέμα ατυχίας μπορούμε να πούμε πολλά και τελικά να καταλήξουμε ότι όλα τα πρωταθλήματα τα παίρνει ο πιο τυχερός ή ο λιγότερο άτυχος. Γιατί αν βγάλουμε τον τραυματισμό του Λεμπ έξω, θα δούμε ότι σε πολλά πράγματα ήταν πιο τυχερός από τον ψηλό, όπως εκεί που πάτησαν την ίδια πέτρα και ο ένας έφυγε αλώβητος, ενώ ο άλλος ξεράθηκε επί τόπου ή το σκηνικό που τερμάτισε ο Γάλλος την ειδική και άνοιξαν οι ουρανοί.
Αλλά όπως ξέρουμε, όλα στο παιχνίδι είναι... Εδώ το αμερικάνικο γελάδι στα moto gp έφτασε να διεκδικεί πρωτάθλημα με τις ατυχίες των άλλων.
-
Με Pons η xsara στην Αυστραλια,α ρε colin δεν σου εκατσε η xsara.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Οπως το λέει ο Κλεισθένης. Ακόμη κι αν ο ψηλός το πάρει τελικά, είναι πιο δίκαιο να το πάρει με το Loeb μέσα παρά έξω.
Αλλά αυτά γίνονται...
Και αυτά και άλλα γίνονται. Για το θέμα ατυχίας μπορούμε να πούμε πολλά και τελικά να καταλήξουμε ότι όλα τα πρωταθλήματα τα παίρνει ο πιο τυχερός ή ο λιγότερο άτυχος. Γιατί αν βγάλουμε τον τραυματισμό του Λεμπ έξω, θα δούμε ότι σε πολλά πράγματα ήταν πιο τυχερός από τον ψηλό, όπως εκεί που πάτησαν την ίδια πέτρα και ο ένας έφυγε αλώβητος, ενώ ο άλλος ξεράθηκε επί τόπου ή το σκηνικό που τερμάτισε ο Γάλλος την ειδική και άνοιξαν οι ουρανοί.
Αλλά όπως ξέρουμε, όλα στο παιχνίδι είναι... Εδώ το αμερικάνικο γελάδι στα moto gp έφτασε να διεκδικεί πρωτάθλημα με τις ατυχίες των άλλων.
Ένταξει , εννοείται ότι θες κ την τύχη μαζί σου. Απλά το σημείο που υπογραμμίζω είναι οτι άλλο να είναι κάποιος άτυχος σε ειδική κ άλλο να πάει να κουρνιάξει κάπου με το ποδήλατο του κ να χάσει την σεζόν.
Δεν πάει να πει κάτι για τον Marcus ή για τον οποιονδήποτε Marcus μια κ έχει αγωνιστεί πάρα πολύ για να είναι εκεί που είναι κ είναι σε θέση για να εκμεταλευθεί την ευκαιρία που του δίνεται.
Απλά είπα ότι το πρωτάθλημα (αν το πάρει) δεν θα έχει την ίδια γεύση αν ήταν κ ο Loeb εντός παιχνιδιού. -
Ο χρήστης spyros έγραψε:
Με Pons η xsara στην Αυστραλια,α ρε colin δεν σου εκατσε η xsara.Δυστυχώς!
Να τον χαίρονται.Κρίμα για τον Colin. Ονείρο ήταν. Μακάρι να βρεί κάποιο άλλο bucket.
Τον άλλον δεν τον έχω ικανό για κάτι καλύτερο τις 5ης θέσης. -
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Απλά είπα ότι το πρωτάθλημα (αν το πάρει) δεν θα έχει την ίδια γεύση αν ήταν κ ο Loeb εντός παιχνιδιού.
Νομιζεις οτι δεν υπαρχουν ανθρωποι στη Ford που δεν σκεπτονται το ιδιο;
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Με Pons η xsara στην Αυστραλια,α ρε colin δεν σου εκατσε η xsara.
Δυστυχώς!
Να τον χαίρονται.Άγονται και φέρονται στην Kronos, και οι ενέργειές τους είναι τελείως σπασμωδικές. Έφερε κάποια θετικά αποτελέσματα ο Sordo, έγινε αμέσως Νο2. Τραυματίζεται ο Loeb, έρχεται ο Colin. Δεν τερματίζει ο Colin, πηγαίνει μέτρια ο Sordo, αλλά φέρνει ένα θετικό αποτέλεσμα ο Pons (που δε μετράει καν!), μας κάνει ο Pons. Τώρα που θα φορτωθεί άγχος ο Pons, γνωρίζοντας την τακτική της Kronos και την παντελή έλλειψη εμπιστοσύνης στους οδηγούς, να δω τι θέση θα φέρει.
Κάτι μου λέει ότι στους τρεις εναπομείναντες αγώνες, θα δούμε τρεις διαφορετικούς οδηγούς στη μία Xsara. Και φυσικά έτσι αποτέλεσμα δεν έρχεται...
-
Στο RAC θα ήταν καλύτερα να οδηγεί τη Xsara ο McRae.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Στο RAC θα ήταν καλύτερα να οδηγεί τη Xsara ο McRae.Σαφώς!
-
τελειως λαθος αποφαση.αλλα πως το κανουμε αντικαταστατης του κοντου δεν υπαρχει.
8α χαρω πολυ η κρονος να μην παρει τπτ.
τωρα για το πονς τι να πω.δεν το περιμενα να τον επιλεξει.ο τυπος ειναι κουλος.μονο και μονο που εριξε τη ξαρα στο χαντακι επειδη νευριασε οταν ο συνοδηγος του carlos de bario εχασε τα γραπτα του αυτο μου φτανει..
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
μονο και μονο που εριξε τη ξαρα στο χαντακι επειδη νευριασε οταν ο συνοδηγος του carlos de bario εχασε τα γραπτα του αυτο μου φτανει..Τι έκανε λέει?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
μονο και μονο που εριξε τη ξαρα στο χαντακι επειδη νευριασε οταν ο συνοδηγος του carlos de bario εχασε τα γραπτα του αυτο μου φτανει..
Τι έκανε λέει?
Αν θυμάμαι καλά τη περίπτωση (Η ηλικία βλέπεις) ο συνοδηγός του 'έχασε' κάποια σελίδα στις σημειώσεις και ενώ το κατάλαβε και του το είπε, ο Πόνς συνέχισε να πηγαίνει 'τάπα' χωρίς σημειώσεις και ... .
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
μονο και μονο που εριξε τη ξαρα στο χαντακι επειδη νευριασε οταν ο συνοδηγος του carlos de bario εχασε τα γραπτα του αυτο μου φτανει..
Τι έκανε λέει?
Αν θυμάμαι καλά τη περίπτωση (Η ηλικία βλέπεις) ο συνοδηγός του 'έχασε' κάποια σελίδα στις σημειώσεις και ενώ το κατάλαβε και του το είπε, ο Πόνς συνέχισε να πηγαίνει 'τάπα' χωρίς σημειώσεις και ... .
Παρ' όλα αυτά, ο Pons δε νευρίασε, ίσα-ίσα που στο τέλος, όταν ο συνοδηγός του έκλαιγε, ο Pons τού έλεγε ότι δεν πειράζει...
-
ναι αλλα δεν μπορεις να πηγαινεις ταπα χωρις σημειωσεις.και επειδη το εχω το βιντεο οταν εχασε τις σημειωσεις αρχιζε και φωναζε ο βλακας και το εριξε στο χαντακι.ευτυχως δεν επαθε κατι η ξαρα βγηκε και συνεχισε.
-
Πιστευω πως ο Μαρκους θαπρεπε να παρετηθει στην Αγγλια,ωστε να μην παρει τον τιτλο.Αν ειναι δυνατον να παιρνει τιτλο με τετοιον τροπο!Ναι μεν ηταν ανταγωνιστικος φετος αλλα ο τιτλος αξιζει στον λεμπ που εστω και να μη κερδιζε επαιρνε τη δευτερη.ΔΕΝ εφταιγε Μαρκους αλλα τα λιγα προβληματα του φοκους που δεν το εκανε κ αυτος παντα.Οσο για τις ατυχιες ηταν μοιρασμενες.Σκεφτειτε λεμπ στο μοντε.
-
Καλώς τον! Ε όχι και να παραιτηθεί ο Gronholm! Δε νομίζω να το έκανε κανείς στη θέση του...
Τραυματίστηκε ο Loeb!