-
Καλημέρα.
Αφορμή για το παρόν post ήταν η παραλαβή του μηνιαίου λογαριασμού μου Πιστωτικής Κάρτας από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
Εντός του φακέλου λοιπόν, υπήρχε ένα διαφημιστικό φυλλάδιο εκδιδόμενο από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, το οποίο διαφήμιζε μια «προσφορά» για ψηφιακό αποκωδικοποιητή αποκλειστικά και μόνο για τους κατόχους πιστωτικών καρτών του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου σε τιμή έκπληξη. Ο εν λόγω αποκωδικοποιητής ήταν μάρκας SAGEM χωρίς να αναγράφεται το μοντέλο του. Περισσότερες πληροφορίες & παραγγελίες ανέφερε ότι μπορούσα να ζητήσω από το τηλέφωνο 210..............
Πήρα τηλέφωνο λοιπόν και ρώτησα για την προσφορά αυτή, η οποία ήταν πράγματι μεγάλη έκπληξη!! Το μοντέλο λοιπόν ήταν το ITG 62GR και η τιμή-έκπληξη ήταν 99
-
Καλημέρα.
Αφορμή για το παρόν post ήταν η παραλαβή του μηνιαίου λογαριασμού μου Πιστωτικής Κάρτας από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
Εντός του φακέλου λοιπόν, υπήρχε ένα διαφημιστικό φυλλάδιο εκδιδόμενο από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, το οποίο διαφήμιζε μια «προσφορά» για ψηφιακό αποκωδικοποιητή αποκλειστικά και μόνο για τους κατόχους πιστωτικών καρτών του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου σε τιμή έκπληξη. Ο εν λόγω αποκωδικοποιητής ήταν μάρκας SAGEM χωρίς να αναγράφεται το μοντέλο του. Περισσότερες πληροφορίες & παραγγελίες ανέφερε ότι μπορούσα να ζητήσω από το τηλέφωνο 210..............
Πήρα τηλέφωνο λοιπόν και ρώτησα για την προσφορά αυτή, η οποία ήταν πράγματι μεγάλη έκπληξη!! Το μοντέλο λοιπόν ήταν το ITG 62GR και η τιμή-έκπληξη ήταν 99
-
Καλημέρα.
-
Ας προσεχες
Δεν σου ειπα και το πιο ωραιο,τα ψηφιακα καναλια ειναι για το πεος και κακος εδωσες λεφτα για αποκωδικοποιητη -
Μα δεν νομίζω να τον πήρε τελικά τον αποκωδικοποιητή...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ας προσεχες
Δεν σου ειπα και το πιο ωραιο,τα ψηφιακα καναλια ειναι για το πεος και κακος εδωσες λεφτα για αποκωδικοποιητη.....δεν διάβασες το post μου όλο μάλλον ή δεν το κατάλαβες και απαντάς έτσι....
Δεν αναφέρω πουθενά οτι τον αγόρασα! Έγραψα το post αυτό για να προστατέψω άλλους κατόχους κάρτας από το Τ.Τ
-
Ολες οι τραπεζες πουλανε κατι αντιστοιχο..
Η Eurobank πουλαει 'φτηνα' ταξίδια..
Η Εμπορικη κατι σταυρουδάκια...
Η Diners παλι τα δικα της...Μονο ο εαυτος μας μπορει να μας προστατεψει.
Αν καποιος ειναι ηλιθιος,καλυτερα να του τα φαει το ΤΤ (που θα του γυρισει κατι πισω) παρα ο παπατζης της Ομονοιας. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
a ρε Tiger με τα ωραία σου!
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
a ρε Tiger με τα ωραία σου!
Μα δεν φταιω εγω,τις προαλλες ειχε ερθει ο λογαριασμος της καρτας και ειχε μεσα κατι για σταυρούς!Μοναδικη προσφορα κτλ
-
Αυτό το κάνουν για να τους έχουμε υποχρέωση
Ευχαριστώ δεν θα πάρω -
Χμ, νομίζω οτι βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος!!
Δεν εξετάζουμε εάν είναι καταναλωτικώς ορθόν το να αγοράσεις αποκωδικοποιητή από το ΤαχΤαμ, αλλά η παραπλάνηση του κατόχου κάρτας με την παρουσίαση του προϊόντος ώς προσφορά, τη στιγμή που το ίδιο προϊόν κοστίζει 25% φθηνότερα στην αγορά!!
Η παραπλάνηση δε πιστοποιείται και απο το γεγονός οτι δεν αναγράφεται ο κωδικός του μοντέλου μαζί με τυχόν 'κανονική' τιμή αγοράς στο εμπόριο - όπως συχνά συμβαίνει με άλλα προϊόντα - παρά ασαφώς μόνο η μάρκα του, αναγκάζοντας τον κάτοχο της κάρτας & ενδιαφερόμενο να τηλεφωνήσει για περισσότερες λεπτομέρειες.
Τουλάχιστον εγώ έτσι το βλέπω.......
-
Καλά αυτό, αλλά η Πειραιώς που ξαφνικά πριν κανα 2 χρόνια άρχισε να χρεώνει ταχυδρομικά έξοδα (0,78
-
[quote='dpurpler']Καλά αυτό, αλλά η Πειραιώς που ξαφνικά πριν κανα 2 χρόνια άρχισε να χρεώνει ταχυδρομικά έξοδα (0,78
-
Άσε που για να πάρεις δάνειο από το ΤΤ πρέπει να είσαι ΜΟΝΟ Δημόσιος Υπάληλος!
ΟΛΕΣ οι ιδιωτικές τράπεζες μου έδιναν ότι ώρα ήθελα. (όπως και πήρα τελικά).
Πήγα και γω ο αφελής να επωφεληθώ από το καλύτερο επιτόκιο.Το ΤΤ, μετά από μία εβδομάδα, με απέριψε. Και το αστείο είναι ότι η υπάλληλος με είχε προιδεάσει:
' Αχ, δεν είστε Δημόσιος.... Κακό αυτό...Χμμμ.. Καλά ας κάνουμε την αίτηση και θα δούμε....Χμμμμ.'
Το ακόμα πιο γελοίο είναι ότι την ίδια εποχή το ΤΤ διαφημιζόταν με κάτι 'και καλά εργαζόμενους' (μία κοπέλα ταμία, έναν φούρναρη κλπ) και σλόγκαν 'βοηθάμε αυτούς που μας βοηθάνε όλους' (κάπως έτσι)
Τρέχα βρες μαρκετίστες και στρατηγικές.
Δεν το πουλάνε να ησυχάσουμε;;;
-
[quote='charmak66'][quote='dpurpler']Καλά αυτό, αλλά η Πειραιώς που ξαφνικά πριν κανα 2 χρόνια άρχισε να χρεώνει ταχυδρομικά έξοδα (0,78
-
'ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ' του λέω, και'Γειά σας'
-
Εχουν πολή φάση οι τράπεζες όταν δούνε ότι τα'χεις πάρει και θες να τους στείλεις την κάρτα σε παζλ.
Πρώτα σε ρωτάει όλο παράπονο ο ταμίας, μετά σε στέλνει στον διευθυντή για κλάψα, μετά σε στέλνουν σε ένα ρωσιδάκι 2μετρο ξανθό και αν δεν πιάσει ούτε αυτό μάλλον αναλαμβάνει ο Abdul
-
O Αbdul τι κάνει;
-
Ο χρήστης Meimaridis έγραψε:
...μετά σε στέλνουν σε ένα ρωσιδάκι 2μετρο ξανθόΔυστυχως αυτο δεν το κανουν
Αν το κανανε τοτε θα ειχα γυρω στις 10 καρτες -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
...μετά σε στέλνουν σε ένα ρωσιδάκι 2μετρο ξανθό
Δυστυχως αυτο δεν το κανουν
Αν το κανανε τοτε θα ειχα γυρω στις 10 καρτες
Tαχ.Ταμιευτήριο - Κοροϊδία!!