-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τέσπα, εγώ την μέρα που θα πάρω πτυχίο θα σηκωθώ να φύγω από δω πάνω και δε νομίζω να ξαναγυρίσω ποτέ (ποτέ μη λες ποτέ )...Βασικα το προβλημα σου ειναι, οτι κι αλλη εναλλακτικη σου, μικρη πολη της επαρχιας ειναι, οποτε και στις διακοπες σου ή στον χαβαλέ σου δε μπορεις να ξεφυγεις και ν' αλλαξεις παραστασεις. Αν γυρναγες πχ Χριστουγεννα-Πασχα-Καλοκαιρι και σε κανα ενδιαμεσο Αθηνα, να τα κανεις ολα μαζεμενα, να ξεφυγεις, να γυρισεις τις Μαλακασες και τα Καραισκακη, τους Δαναους και τα Ιντεαλ και τ' αλλα συναφη, δε θα ζοριζοσουνα τοσο. Αντιθετα, θα σ' αρεσε το ασπρο-μαυρο.
Ασε που μπορει να τακιμιασεις με καμια γιατρινα μικροτερη οταν θα εισαι στα τελειωματα και να 'χασεις' κανα δυο μαθηματα παρεπιπτοντως Και μετα να μας λες 'δε σελω να παρω πτυχιο και να φυγω απ' την πανεμορφη Αλεξ/πολη, αααχχχχχ ' και το Pub να γυρισει στις παλιες καλες ενδοξες εποχες της ψυχοθεραπειας
Ο παλιος κατι τετοιο επαθε -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Παντως θα συμφωνησω με τον κ. Powers...Dr Evil, thank you very much...
-
Oh, Dr. Evil, he has told her to you... listen there Mr. Powers. Scary!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
100K μόνιμοι +20Κ φοιτητές. (τα 2/3 είναι γυναίκες btw) -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
3. Αλλα στα χω φυλαγμενα, κι εσενα και της αλληνηςΕγω τι φταίω ρε πάλι?
- Σιγά και ανατριχιάσαμε!
Thats my boy!!
Ξεχασες το -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Παντως θα συμφωνησω με τον κ. Powers...
Dr Evil, thank you very much...
ρε βαλτοι ειστε ολοι κανα-δυο μερες τωρα??? δεν μπορω να δουλεψω γμ το κερατο μου
συγγνωμη αν σε εθιξα, Dr. Evil
ωωωππππππ, η 'αλληνη' και καλα δε μπαινει στο παμπ
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
ωωωππππππ, η 'αλληνη' και καλα δε μπαινει στο παμπΜπαινω να δω την λασπολογία σου και τα αυθαιρετα συμπεράσματα σου! (αυτο με τα 'ανορθόγραφα' πότε θα το υλοποιήσουμε? )
Και να αφήσετε τον Χαρη ήσυχο! Ο διπλανός του είναι ένας που ακουει τεζα ελληνική punk , δεν τραβάει αρκετα το παιδί? Αφήστε το στην δυστυχία του!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Μπαινω να δω την λασπολογία σου και τα αυθαιρετα συμπεράσματα σου! (αυτο με τα 'ανορθόγραφα' πότε θα το υλοποιήσουμε? )Δαιν ινε αφθερετα τα σιμπαιρασματα μου εσι δεν ξαιρις να δυαβαζις καλα μου φενετε εγο εκι που ιθελα να γραπσο αφτο εκι παλι μου ρθαι κατι αλο και κιτα τορα μπερδεφτικα αλα σιγα που μπικεσ για μενα μαγνιτι εχο?
ο χαρισ να αλαξι γιτονια αμα δε γουσταρι
-
Ελεος.. Ας ξαναγυρίσουμε στον άλλο τρόπο γραφής!! (δεν θα χρησιμοποιησω τον δόκιμο όρο, ξερεις εσυ )
-
Κατσε να υπογραψω κατι κ..λοενταλματα και μετα θα κανουμε μια μανιχαιστικη προσεγγιση στα πραγματα
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Τέσπα, εγώ την μέρα που θα πάρω πτυχίο θα σηκωθώ να φύγω από δω πάνω και δε νομίζω να ξαναγυρίσω ποτέ (ποτέ μη λες ποτέ )...
Βασικα το προβλημα σου ειναι, οτι κι αλλη εναλλακτικη σου, μικρη πολη της επαρχιας ειναι, οποτε και στις διακοπες σου ή στον χαβαλέ σου δε μπορεις να ξεφυγεις και ν' αλλαξεις παραστασεις. Αν γυρναγες πχ Χριστουγεννα-Πασχα-Καλοκαιρι και σε κανα ενδιαμεσο Αθηνα, να τα κανεις ολα μαζεμενα, να ξεφυγεις, να γυρισεις τις Μαλακασες και τα Καραισκακη, τους Δαναους και τα Ιντεαλ και τ' αλλα συναφη, δε θα ζοριζοσουνα τοσο. Αντιθετα, θα σ' αρεσε το ασπρο-μαυρο.
Τώρα με καταλαβαίνεις απόλυτα!
Τα υπόλοιπα, όπως είδες, τα έφαγε η λογοκρισία!
Ευχαριστώ τις λοιπές εγκάθετες δυνάμεις για την υποστήριξη! Αν και αμφιβάλλω αν είναι υποστήριξη, αλλά θα κάνω πως έτσι νομίζω...
-
ο παππους μου ηταν, ηταν στα ss...
ο παππους μου ηταν, ηταν στα ss... -
adis4gr σου βάλαν κάτι στο φαΐ;
-
adis4gr σου βάλαν κάτι στο φαΐ;το χεις ακούσει αυτο ποτε το τραγούδι?
ειναι λιγο 'δεξιο'...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
το χεις ακούσει αυτο ποτε το τραγούδι?
ειναι λιγο 'δεξιο'...
Α, τραγούδι είναι;
Ρε, σε 3 ωρες δίνω και έχω διαβάσει μισή ώρα! Πολύ μ' αρέσουν τα μαθήματα επιλογής!
-
-
Γειααααααααα, σκατά έγραψα και σήμερα αλλά είχαμε καλη επιτηρήτρια
-
Mε την κοπελιά τι γίνεται ρε τζιμ;
-
Ποια απ όλες ρε Ντίνο; Με την Χριστίνα τίποτα, plan aborted
Aλλά έχω καινούριο στόχο (μικρό σε ηλικία βέβαια ) αλλά πολύ καλό. Ίσως την ξερεις και αυτη. Έλσα τη λενε -
το χεις ακούσει αυτο ποτε το τραγούδι?
ειναι λιγο 'δεξιο'...
Α, τραγούδι είναι;
Ρε, σε 3 ωρες δίνω και έχω διαβάσει μισή ώρα! Πολύ μ' αρέσουν τα μαθήματα επιλογής!
θα στο δωσω να πεθανεις στο γελιο..απλα μην το ακουσει κανας αριστερος..
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#6]