-
Τα ξαναλέμε μόλις τελειώσει το Μαντ Μαξ.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Που επίσημα ρεεεεεεεεε;Στο autotriti; Πφφφφφ...μηχανικός ανθρωπος να μη βλεπει παραπέρα..
4Τ διάβασες; μα ΟΛΟΙ 41.900 λένε
Τσου... Δεν μ αρεσει να διαβαζω τιμες....θελω να τις ακούω...
Εσύ άντε να πουλήσεις κανένα μπρίκι...
Ναι ναι συγνωμη...ξεχασε ο προμηθευτής μου ο γαλλός να μου φερει το εμπόρευμα κι εχω ελλειψη.Μηπς πουλάς το δικό σου φίλε μου;
-
Αδερφάκι να 'όυμ, Πασχάλη δεν σε είπαμε;
Λοιπόν, το δικό σου το μπρίκι το αγοράζω τώρα, σου δίνω ένα 200αρι, και πολλά είναι...αμα έχει και βενζίνη μέσα, άντε, σου δίνω 240. Ακατέβατα όμως! Τα γαλλικά μπρίκια, δεν είναι για τα χέρια σου, πρέπει πρώτα να πας στον μπακάκο, και να πάρεις ένα ζευγάρι αγωνιστικά...οπότε άστο, δεν συμφέρει...Αλήθεια, το μπρίκι για το οποίο μιλάμε, πώς το είπαμε; Μαρέα, μαρέγκα, πώς; Πριν μου το φέρεις, βγάλε τα πατάκια και κράτα τα, δεν θέλω να σε κλέψω κιόλας...
-
Αδερφέ εισαι πολύ καλός αλλά λυπάμαι,κατω από 50 ευρω δεν το δινω.Δε θελω να το σκοτωσω.Ειναι και σε κατασταση κούτας..(χωρις το περιεχόμενο βεβαια) Σ ευχαριστω για το ενδιαφερον και καλορίζικο.
-
Μα εγώ σου δίνω 200!!!!!
Γιατί ρε φιλαράκι, καλή προσφορά είναι. Ξανασκέψου το!Εδώ ένας άλλος τρόμπας ήθελε να του ανταλλάξω ένα μανουάλι με ένα 307...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μηχανολόγους κ Αεροναυπηγούς Πάτρας.
Μου θυμησες Χρυσολούρη,Μάλλιοκλπ κλπ αγαπητούς.. Α μη ξεχασω και τον Παντελάκη που με ειχε κόψει 2 φορες γμτπμ.. Ο δρακόπουλος εμαθα εφυγε ε... Το φορμουλάκι πώς πάει;
Το φορμουλάκι βγήκε πρώτο (δεν θύμαμαι σε ποιον διαγωνισμό...), έδειξαν και στις ειδήσεις τον χρυσολούρη....
-
Για φετος μιλάς;Ειχε βγει πρωτο πριν 2 χρόνια νομιζω...Για να ζηλέψει κι ο Ντίνος να πω ότι την ομάδα που φτιαχνει το φορμουλάκι (στην οποία υπηρετησα κι εγω για λίγο) την ελέγχει στον διαγωνισμό ο Ross Brawn απ ό,τι ξερω....
-
όχι και εγώ για πρίν δυό χρόνια μιλάω...
-
yow
oloi στο club mou λενε yoooooooo
-
Ούπς τι παίζει ρε παιδιά? Πως κα ιδεν είχα δει το μαγαζί τόσο καιρό στην γειτονιά?
Να μπω ή κλείνετε?
-
Έλα, ανοιχτά είμαστε... τι να βάλω;
-
Βάλε χυμό βύσσινο life, αν δεν έχεις νεράκι με πάγο.....δεν πίνω αλκοολ όταν οδηγάω όταν δεν οδηγώ είμαι μεγάλος πότης πίνω και 2 ουισκάκια!
-
Άντε, γεια μας! χικ!
-
Φεύγεις?
-
Μπα, όχι ακόμα! Έχω να τελειώσω την μπυρίτσα μου και ένα στατικό που φτιάχνω...
-
Κοιμήθηκα 12-2 πάλι. Όοοοοοοο,τι να ναι!
-
Καλημέρα χάρη λοιπόν...
-
Φοιτητής,ε?
Θέλω να κάνω Masteeeeeeeeeeeeeer, ακούς φανταστικέ πατέρα?
-
Ναι...
Φλασιά: για τον χάρη μιλάς; Και αυτός φοιτητής είναι, ναι...
-
Ήρθα και εγώ....
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#6]