-
Έγινε και ο skye εγκάθετος!
Χάλασε ο κόσμος!
-
Πάει... τσιμπαώ τα κουβαδάκια μου και πάω να παίξω σε άλλη παραλία...
αφού κανείς δεν με πάει εδώ....
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πάει... τσιμπαώ τα κουβαδάκια μου και πάω να παίξω σε άλλη παραλία...αφού κανείς δεν με πάει εδώ....
Και όχι μόνο τα κουβαδάκια!
τομπούλο (έτσι-μία λέξη)
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πάει... τσιμπαώ τα κουβαδάκια μου και πάω να παίξω σε άλλη παραλία...αφού κανείς δεν με πάει εδώ....
Δόκτορα.... ΣΕ ΠΑΩ ΡΕ!!!!!!
-
Πολύ αργά...φόρτωσα τα μπογαλάκια μου στον γαλάζιο μου κουβά, και θα πάρω τους δρόμους...για άλλη γη, άλλα μέρη... στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα...
Ευχαριστώ πολύ Νίκο, και εγώ σε πάω...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πολύ αργά...φόρτωσα τα μπογαλάκια μου στον γαλάζιο μου κουβά, και θα πάρω τους δρόμους...για άλλη γη, άλλα μέρη... στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα...Ευχαριστώ πολύ Νίκο, και εγώ σε πάω...
μη φευγεις
s.a.g.a.p.o
-
Αν είναι να υπάρχει αγάπη, ίσως να αλλάξω γνώμη...
η δική σου αγάπη θεραπεύει τα πάντα...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αν είναι να υπάρχει αγάπη, ίσως να αλλάξω γνώμη...η δική σου αγάπη θεραπεύει τα πάντα...
αν η δικια μου αγαπη θεραπευε τα παντα
δε θα μουν μονος
-
Δεν μπορούν να το εκτιμήσουν όλοι...
-
πολύ αγάπη έπεσε!
-
υπαρχει κ η πιο απλη εξηγηση:
με εχουν χεσμενο
-
Εγώ όχι πάντως...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
υπαρχει κ η πιο απλη εξηγηση:με εχουν χεσμενο
Skye αυτό που χαίρομαι σε εσένα είναι η αισιοδοξία σου!!!!!
Ποιος σε έχει χεσμένο να του τρίξω τα δόντια;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
υπαρχει κ η πιο απλη εξηγηση:
με εχουν χεσμενο
Skye αυτό που χαίρομαι σε εσένα είναι η αισιοδοξία σου!!!!!
Ποιος σε έχει χεσμένο να του τρίξω τα δόντια;
Ποιές!
-
ποιος μ'εχει χεσμενο...
λοιπον:
- η πρωην μου
- κατι παιδια που εκανα παρεα τα τελευταια χρονια γιατι τα εφτιαξα με μια κοπελα που δε συμπαθουσαν
- ενας παλιος μου φιλος που εκανα κατι με μια γκομενα του και ο μαλακας πηγα και του το'πα.. βασικα ειχαν χωρισει κατι μηνες αλλα αυτος την ηθελε ξερω'γω.. ειχαμε παει να δωσουμε καταθεση.. εγω και αυτη. για ενα τροχαιο. και η αληθεια ειναι οτι αυτη ηταν π*(&&&&^& και το κυνηγησε αλλα εγω τελειως μαλακας.. απορω πως την πατησα.. και να πεις οτι εχω καποια δικαιολογια.. @@.. να ημουν εστω μεθυσμενος..
και τεσπα,
εκανα που εκανα τη βλακεια, τι ηθελα και το'πα κιολας; βασικα ειχα τυψεις και αισθανομουν πολυ ασχημα.. γτπ
και την ιδια μερα κιολας τον επιασα και του ειπα ξερεις εκανα αυτο και αυτο.. συγνωμη.. μου λεει τι να σου πω ρε μαλακα.. απολες τις γυναικες της αθηνας αυτη επρεπε..; και ειχε δικιο
μετα αρχισα να κοβω γιατι αισθανομουν ασχημα
και αυτη την εβρισε. κακως. αυτη πουτανακι ηταν, εγω εκανα τη μαλακια..
και το κακο ειναι οτι ειμαι βεβαιος οτι με εχει συγχωρεσει γι'αυτο..
δε με εχει συγχωρεσει ομως για τη συμπεριφορα μου μετα απ'αυτο.. και ουτε προκειται...
αυτα για αρχη
-
Για αρχή; Δεν φτάνουν; Έχει κι άλλα;
-
συνέχισε!
ό,τι έχει να κάνει πάντως,
είναι από 'λαλακίες' σου με γκόμενες -
Ο χρήστης skye έγραψε:
ποιος μ'εχει χεσμενο...λοιπον:
- η πρωην μου
Αυτή δε μας νοιάζει. Μια φορά αυτή 10 εσύ... Τουλάχιστον έτσι να λες... (εσύ δεν ήσουν γκέι;;; )
- κατι παιδια που εκανα παρεα τα τελευταια χρονια γιατι τα εφτιαξα με μια κοπελα που δε συμπαθουσαν
Μαλακία από τους φίλους σου. Έχουν άδικο.
- ενας παλιος μου φιλος που εκανα κατι με μια γκομενα του και ο μαλακας πηγα και του το'πα.. βασικα ειχαν χωρισει κατι μηνες αλλα αυτος την ηθελε ξερω'γω.. ειχαμε παει να δωσουμε καταθεση.. εγω και αυτη. για ενα τροχαιο. και η αληθεια ειναι οτι αυτη ηταν π*(&&&&^& και το κυνηγησε αλλα εγω τελειως μαλακας.. απορω πως την πατησα.. και να πεις οτι εχω καποια δικαιολογια.. @@.. να ημουν εστω μεθυσμενος..
και τεσπα,
εκανα που εκανα τη βλακεια, τι ηθελα και το'πα κιολας; βασικα ειχα τυψεις και αισθανομουν πολυ ασχημα.. γτπ
και την ιδια μερα κιολας τον επιασα και του ειπα ξερεις εκανα αυτο και αυτο.. συγνωμη.. μου λεει τι να σου πω ρε μαλακα.. απολες τις γυναικες της αθηνας αυτη επρεπε..; και ειχε δικιο
μετα αρχισα να κοβω γιατι αισθανομουν ασχημα
και αυτη την εβρισε. κακως. αυτη πουτανακι ηταν, εγω εκανα τη μαλακια..
και το κακο ειναι οτι ειμαι βεβαιος οτι με εχει συγχωρεσει γι'αυτο..
δε με εχει συγχωρεσει ομως για τη συμπεριφορα μου μετα απ'αυτο.. και ουτε προκειται...
αυτα για αρχη
Ζήτα συγγνώμη. Έχετε και οι δύο από λίγο άδικο. Δεν αξίζει για κάτι τέτοιο.
Πάντως ιστορίες με έχω και εγώ.... -
Πείτε κάτι ρε παιδιά...
-
Skye δεν έχει συνέχεια;
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#6]