-
Η ώρα της στούκας να μην έρθει...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μωρε καλα στα λεει η Φουνις...
Τι μου λέει δηλαδή; Ε; Για πες!
Επειδή εμείς έχουμε και δουλειές (να εγκαινιάσουμε το εξάμηνο) σας αφήνω προς το παρόν!
Να μου κανεις τη χαρη, εγω δε λέω τίποτα!!
Εμεινε απο επιχειρηματα και θέλει να μας βάλει να τσακωθουμε Χαρη!
Asimov τραβα διαβασε κανα μαθημα αεροναυπηγικης μπας και πάρεις πτυχιο και να μας αφησεις στην ησυχια μας εμας!
Εγω? Εσυ τον κοροιδεψες για τα βελανιδια
Εχει αλλο πτυχιο προτεραιοτητα. Αυτο για τις καλλονες/τραγουδιστριες Εμαθα και ονομα. Ειρηνη Δουκα το λενε το μωρο (λες να εχει καμια σχεση με τον γνωστο εγκαθετο συμφορουμιτη??? )
Α και κατι for the record. ΠΟΤΕ δε μενω απο επιχειρηματα
-
Δεν με κορόιδεψε, της άρεσε το αστείο μου!
-
Η 'πολευκτατική ανάγκη της κοινωνίας να διολισθαίνει μέσα σε έναν χώρο υποκειμενης αντικειμενικότητας διαμέσου της καταπίεσης του Εγώ' δεν είναι επιχείρημα! Περίεργες λέξεις βαλμένες σε τυχαία σειρά είναι!
-
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
2. Η 'πολευκτατική ανάγκη της κοινωνίας να διολισθαίνει μέσα σε έναν χώρο υποκειμενης αντικειμενικότητας διαμέσου της καταπίεσης του Εγώ' δεν είναι επιχείρημα! Περίεργες λέξεις βαλμένες σε τυχαία σειρά είναι!Αμα αφησεις το ολοημερο σερφινγκ στα φορα και ξεστραβωθεις και διαβασεις κανεναν απ' τους μεγαλους φιλοσοφους πχ λιγο Λακαν (ή εστω Ασιμοφ, τον φορουμιστα ) η σειρα θα σταματησει να ειναι τυχαια
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
- Η 'πολευκτατική ανάγκη της κοινωνίας να διολισθαίνει μέσα σε έναν χώρο υποκειμενης αντικειμενικότητας διαμέσου της καταπίεσης του Εγώ' δεν είναι επιχείρημα! Περίεργες λέξεις βαλμένες σε τυχαία σειρά είναι!
Αμα αφησεις το ολοημερο σερφινγκ στα φορα και ξεστραβωθεις και διαβασεις κανεναν απ' τους μεγαλους φιλοσοφους πχ λιγο Λακαν (ή εστω Ασιμοφ, τον φορουμιστα ) η σειρα θα σταματησει να ειναι τυχαια
Ναι μόνο που εδω δεν αναλυουμε την ψυχαναλυτικη θεωρία του Λακάν μεσιε!! Ειμαστε το 4TF!! Oποτε παιρνουμε την επιτηδευμενη προσπαθεια σου να μιλησεις με ενα λόγιο τρόπο σαν μία εκλαικευση διαφόρων θεωριων που εχεις διαβασει κατα καιρους (σε τιποτα παραλιες οταν δεν επαιζε τιποτα ενδιαφερον-κατα προτιμηση τοπλες) με στοχο α) το να μας εντυπωσιασεις (που δεν) και β) να μην βγαινει ακριβες νόημα από την φιλοσοφικη μπαρουφα οποτε να αποφυγεις κ τον αντιλογο γιατι ουσιαστικα.. δεν λες τίποτα! (κοινως η γενικοτητα και η αοριστολογια σε όλο της το μεγαλείο)
Τελος να τονισω ότι εισαι ο Χρηστος απτα Τρικαλα και ουχι ο Αsimov από Ρωσια!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
- Η 'πολευκτατική ανάγκη της κοινωνίας να διολισθαίνει μέσα σε έναν χώρο υποκειμενης αντικειμενικότητας διαμέσου της καταπίεσης του Εγώ' δεν είναι επιχείρημα! Περίεργες λέξεις βαλμένες σε τυχαία σειρά είναι!
Αμα αφησεις το ολοημερο σερφινγκ στα φορα και ξεστραβωθεις και διαβασεις κανεναν απ' τους μεγαλους φιλοσοφους πχ λιγο Λακαν (ή εστω Ασιμοφ, τον φορουμιστα ) η σειρα θα σταματησει να ειναι τυχαια
Ναι μόνο που εδω δεν αναλυουμε την ψυχαναλυτικη θεωρία του Λακάν μεσιε!! Ειμαστε το 4TF!! Oποτε παιρνουμε την επιτηδευμενη προσπαθεια σου να μιλησεις με ενα λόγιο τρόπο σαν μία εκλαικευση διαφόρων θεωριων που εχεις διαβασει κατα καιρους (σε τιποτα παραλιες οταν δεν επαιζε τιποτα ενδιαφερον-κατα προτιμηση τοπλες) με στοχο α) το να μα εντυπωσιασεις (που δεν) και β) να μην βγαινει ακριβες νόημα από την φιλοσοφικη μπαρουφα οποτε να αποφυγεις κ τον αντιλογο γιατι ουσιαστικα.. δεν λες τίποτα! (κοινως η γενικοτητα και η αοριστολογια σε όλο της το μεγαλείο)
Τελος να τονισω ότι εισαι ο Χρηστος απτα Τρικαλα και ουχι ο Ασιμοβ από Ρωσια!!
Αν ήμουν ο Asimov (ο φορουμας όχι ο Ισαακ ) θα έψαχνα τρύπα να κρυφτώ τώρα!
Well done Funis!
-
Για Λακάν δεν ξέρω, αλλά τώρα τελευταία ακούγεται αρκετά ένας Λακαμάς, έχει σχέση?
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ναι μόνο που εδω δεν αναλυουμε την ψυχαναλυτικη θεωρία του Λακάν μεσιε!! Ειμαστε το 4TF!! Oποτε παιρνουμε την επιτηδευμενη προσπαθεια σου να μιλησεις με ενα λόγιο τρόπο σαν μία εκλαικευση διαφόρων θεωριων που εχεις διαβασει κατα καιρους (σε τιποτα παραλιες οταν δεν επαιζε τιποτα ενδιαφερον-κατα προτιμηση τοπλες) με στοχο α) το να μας εντυπωσιασεις (που δεν) και β) να μην βγαινει ακριβες νόημα από την φιλοσοφικη μπαρουφα οποτε να αποφυγεις κ τον αντιλογο γιατι ουσιαστικα.. δεν λες τίποτα! (κοινως η γενικοτητα και η αοριστολογια σε όλο της το μεγαλείο)Τελος να τονισω ότι εισαι ο Χρηστος απτα Τρικαλα και ουχι ο Αsimov από Ρωσια!!
- Κατα καιρους, σε παραλιες, με τοπλες, καταπροτιμηση, ωστε να πουλησω και λιγο μουρη Και ως εκ θαυματος ανακαλυψα οτι ενα γκομενακι εχει κι αλλη χρησιμοτητα απο την προφανη... γινεται κινητρο
- Αοριστα δεν ειναι τα λογια μου, ειναι το μελλον του ξανθομπουμπουρα στην F1 (ααααααααχχχχχχχχχχχ )
- Οσο ηταν ο Asimov Ρωσος ειμαι κι εγω
Χαρουλη οι συμμαχιες με γυναικες δε βγαινουν σε καλο. Ειδικα οι ανιερες
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
2. Αοριστα δεν ειναι τα λογια μου, ειναι το μελλον του ξανθομπουμπουρα στην F1 (ααααααααχχχχχχχχχχχ )Οτι μου την ειπες τωρα δηλαδη?
Ειρωνικα σχολιακια απο ανθρωπο που πιστευει ότι 'ο καλυτερος οδηγος τωρα ειναι ο Μοντογια, κριμα που σταματησε απο Φ1 ρε γαμωτο' δεν μακουμπανε!!
- Οσο ηταν ο Asimov Ρωσος ειμαι κι εγω
Επισης ειστε το ιδιο 'Εβραιοι' (ααααααααααχχχχχ )
(εγω φταιω που ειχε Εβραιους γονεις, γεννηθηκε Ρωσια κ στα 3 του πηγε Αμερικη? Παγκοσμιοποιηση το κερατο μου )
Ναι ρε συ Χαρη, συμμαχησε με τον Ασιμοφ να ολισθαινετε παρεα!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ειρωνικα σχολιακια απο ανθρωπο που πιστευει ότι 'ο καλυτερος οδηγος τωρα ειναι ο Μοντογια, κριμα που σταματησε απο Φ1 ρε γαμωτο' δεν μακουμπανε!!ολα καλα, αλλα τωρα αγγιξες ευαισθητη χορδη
ο Χ.Π. ηταν ο μονος μαυρος/ασπρος σε μια στρατια γκρι politically correct συμβιβασμενων οδηγων
ο μονος που δεν τον χωνεψε το συστημα (κι αυτος το συστημα με τη σειρα του) και γι'αυτο τον απεβαλε
κι ο μονος που δεν ειχε γκομενα μια ξανθια πλει-κατι αλλα μια δυναμικη γυναικα
γι' αυτους τους λογους (ασε κατα μερος τις οδηγικες ικανοτητες) δε θα μπορουσα να ειμαι με εναν κρυοκωλο Φινλανδο αλλα με εναν φλογερο Κολομβιανο -
που μπορω στη θεσσαλονικη να νοικιασω ενα μχ5?
-
i love lsd
adis4gr
αν ερθεις τελος δεκεμβρη αθηνα μπορεις να οδηγησεις ενα τσαμπααν υπαρχει ακομα
-
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
adis4gr
αν ερθεις τελος δεκεμβρη αθηνα μπορεις να οδηγησεις ενα τσαμπααν υπαρχει ακομα
εχω ενα σχεδιο...αλλα δε βρισκω...αμα ξερει κανεις τπτ για ενοικιαση ας πει...οχι μονο μχ5..
-
Αν θες να ψάξεις για γκόμενα με το αμάξι, στο λέω από τώρα να το ξέρεις, τα αποτελέσματα είναι αμφιβόλου ποιότητος.
-
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Νομίζεις!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Αν θες να ψάξεις για γκόμενα με το αμάξι, στο λέω από τώρα να το ξέρεις, τα αποτελέσματα είναι αμφιβόλου ποιότητος.δε τον κοβω καλυτερα?????????
εχω κλιο για αυτες τις δουλειες...
-
Ακουσατε ακούσατε. Μου ηρθε σμσ στο ελληνικο νουμερο.
'Αρχηγέ, ο Νίκος ο Π****** είμαι. Κατεβαίνω δημοτικός σύμβουλος μαζί με τον ******. Ζητώ την ψήφο σας. Πες το και στους γονείς σου και απο μένα ότι θέλεις'
Αυτος ειναι ενας παλιος συμμαθητής, ετών 24. Πέρασε σε καποιο ΤΕΙ το οποίο το τελείωνε περσι (6ο έτος)... Τώρα εγώ φταίω να του απαντήσω κατάλληλα;;;
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Ακουσατε ακούσατε. Μου ηρθε σμσ στο ελληνικο νουμερο.'Αρχηγέ, ο Νίκος ο Π****** είμαι. Κατεβαίνω δημοτικός σύμβουλος μαζί με τον ******. Ζητώ την ψήφο σας. Πες το και στους γονείς σου και απο μένα ότι θέλεις'
Αυτος ειναι ενας παλιος συμμαθητής, ετών 24. Πέρασε σε καποιο ΤΕΙ το οποίο το τελείωνε περσι (6ο έτος)... Τώρα εγώ φταίω να του απαντήσω κατάλληλα;;;
Ζήτα του μια
ΕΛΕΟΣ!
-
Ζήτα του να κάνει καλό καιρό στη Σουηδία. Να δούμε τι θα σου απαντήσει.
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#6]