-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Angel!!!!φανταζομαι πως ναι..
ο asimov νομιζω τα ξερει καλα αυτα τα γλωσσολογικα
νομιζω ομως πως ειναι παλουκια
αυτα πρεπει να'χουν και ιδεογραμματα και τετοιαΟ Asimov κάνει ότι ξέρει, δεν ξέρει στ' αλήθεια! Ελπίζω να με διαβάζει!
Τι Τόκυο για σπουδές ρε; Εκεί θες 3χιλιάρικα το μήνα για να τη βγάλεις! Και η γλώσσα είναι πολύ δύσκολη. Χάθηκαν οι ευρωπαϊκές χώρες;
htanso21
τσέκαρε το http://www.airtickets.gr -
Παιδιά σήμερα σας αφήνω νωρίς. Τα γεγονότα της ημέρας με κούρασαν.
Καληνύχτα και καλή συνέχεια.
Και προσοχή γιατί ο κόσμος είναι κακός.... -
Καληνύχτα ρε Νίκο! Και κουράγιο, μην μασάς. Εδώ είμαστε και εμείς.
-
Απλά δε θέλω να στεναχωρούν τους ανθρώπους που αγαπώ... Thanks doctor...
-
καληνυχτα bro
ειναι κακος αλλα γι'αυτο η φυση μας εχει χαρισει ισαμε 900 τ.μ @@ για να γραφουμε τους κακους ανθρωπους
-
Kαι λίγα βάζεις μαν...
-
Κόψτε κάτι ρε!
-
παντα λεω πως τα δα ολα...
μα παντα τελικα διαψευδομαι..yo
κοιμηθηκατε;
-
Για λεγε...
-
τι να πω..
διπλα μενει μια κινεζα η οποια συνουσιαζεται και ακουγεται μεχρι εδω..chin chin
εσυ τι κανεις;
-
Ψάχνω μουσικές στο νετ...
Λέω να παίξω και λίγο Medal of honor για να εκτονώσω να βαρβαρα ένστικτά μου!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ψάχνω μουσικές στο νετ...Λέω να παίξω και λίγο Medal of honor για να εκτονώσω να βαρβαρα ένστικτά μου!
Κοινωνια ωρα μηδεν...
6 ωρα το πρωι???
Εχασε το δρομο της η νεολαια, θα ναι στα πλαισια της κρισης των θεσμων
Δεν πας να συνουσιαστεις κι εσυ σαν την γειτονισσα του σκαι, αντι να στραβωθεις στα παιχνιδια???
Που ναι οι καιροι που ημουνα νιατο σαν του λογου σου.... Κινεζα για Κινεζα δεν αφηνα...... -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ψάχνω μουσικές στο νετ...
Λέω να παίξω και λίγο Medal of honor για να εκτονώσω να βαρβαρα ένστικτά μου!
Κοινωνια ωρα μηδεν...
6 ωρα το πρωι???
Εχασε το δρομο της η νεολαια, θα ναι στα πλαισια της κρισης των θεσμων
Δεν πας να συνουσιαστεις κι εσυ σαν την γειτονισσα του σκαι, αντι να στραβωθεις στα παιχνιδια???
Που ναι οι καιροι που ημουνα νιατο σαν του λογου σου.... Κινεζα για Κινεζα δεν αφηνα......Δεν έχω κινέζα γειτόνισσα! Παιχνίδι στο pc είχα πάρα πολύ καιρό να παίξω και είπα να ασχοληθώ, σαν παιδί και γω!
Αυτό σου ξέφυγε όμως!
Angel!!!!
φανταζομαι πως ναι..
ο asimov νομιζω τα ξερει καλα αυτα τα γλωσσολογικα
νομιζω ομως πως ειναι παλουκια
αυτα πρεπει να'χουν και ιδεογραμματα και τετοιαΟ Asimov κάνει ότι ξέρει, δεν ξέρει στ' αλήθεια! Ελπίζω να με διαβάζει!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ο Asimov κάνει ότι ξέρει, δεν ξέρει στ' αλήθεια! Ελπίζω να με διαβάζει!
- Κατ' αρχην ειναι ήδη 9.... Ποτε κοιμασαι ρε ανθρωπε του θεού
- Δεν εχω αισθητηρα να πιανει τα εγκαθετα σχολια του φορουμ
- Αλλα στα χω φυλαγμενα, κι εσενα και της αλληνης
- Κινεζα δεν εχεις, αλλα του φουστη, μια γειτονισσα της προκοπης θα εχεις Ολοι εχουμε
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ο Asimov κάνει ότι ξέρει, δεν ξέρει στ' αλήθεια! Ελπίζω να με διαβάζει!
- Κατ' αρχην ειναι ήδη 9.... Ποτε κοιμασαι ρε ανθρωπε του θεού
- Δεν εχω αισθητηρα να πιανει τα εγκαθετα σχολια του φορουμ
- Αλλα στα χω φυλαγμενα, κι εσενα και της αλληνης
- Κινεζα δεν εχεις, αλλα του φουστη, μια γειτονισσα της προκοπης θα εχεις Ολοι εχουμε
- Ούτε εγώ έχω καταλάβει! Χθες κοιμήθηκα το απόγευμα και μετά 10-2, κάτι τέτοιο!
- Να χεις το νου σου! Παραμονεύουν παντού!
- Σιγά και ανατριχιάσαμε!
- Κι όμως όχι...
-
Δηλαδή τις γυναίκες στην Αλεξανδρούπολη επειδή ήμουν φαντάρος τις έβλεπα ωραίες;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Δηλαδή τις γυναίκες στην Αλεξανδρούπολη επειδή ήμουν φαντάρος τις έβλεπα ωραίες;NAI!
Πως λέμε Θεσσαλονίκη...καμία σχέση!
-
charm
Εχω μια διπλα στο σπιτι στην Αργυρουπολη... Λιγο ψηλη για τα γουστα μου, μελαχροινη, κορυφαιο σωμα (ειναι γυμναστρια στο επαγγελμα), πολυ χαριτωμενο μωρο. Το μονο κακο ειναι οτι εχει ενα Golf IV 1.4 με Τριπολιτσιωτικες πινακιδες
Ειναι χρονια τωρα που την χαζευω αλλα δεν εχω πει ουτε κουβεντα (και κανα δυο πληροφοριες που εχω παρει, τις εχω παρει απο εγκαθετους ) γιατι θα χαλασω τη μαγεια της ανεκπληρωτης επιθυμιας (ή για να μην ξεφτιλιστω στη γειτονια, διαλεγεις και παιρνεις ) -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εχω μια διπλα στο σπιτι στην Αργυρουπολη... Λιγο ψηλη για τα γουστα μου, μελαχροινη, κορυφαιο σωμα (ειναι γυμναστρια στο επαγγελμα), πολυ χαριτωμενο μωρο. Το μονο κακο ειναι οτι εχει ενα Golf IV 1.4 με Τριπολιτσιωτικες πινακιδες
Ειναι χρονια τωρα που την χαζευω αλλα δεν εχω πει ουτε κουβεντα (και κανα δυο πληροφοριες που εχω παρει, τις εχω παρει απο εγκαθετους ) γιατι θα χαλασω τη μαγεια της ανεκπληρωτης επιθυμιας (ή για να μην ξεφτιλιστω στη γειτονια, διαλεγεις και παιρνεις )Πάνε καλύτερα σε άλλη γειτονιά γιατί να σε κοροϊδεύει ο περιπτεράς και ο μανάβης δε λέει!
Εγώ από γείτονες/γειτόνισσες...
-
Asimov
ΒΟΥΡ ΣΤΟΝ ΝΤΟΡΒΑ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΜΠΟΛΙΝΙΑ ΣΟΥ ΜΑΝΑΒΗΔΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΡΙΧΤΡΕΣ
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#6]