-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ενδεχομένως τα πρόστιμα εκεί να είναι σχεδιασμένα ώστε να είναι δυσβάσταχτα και για τους οικονομικά εύπορους.Κατά την γνώμη μου, τα πρόστιμα πρέπει να είναι δυσβάσταχτα, αλλιώς δεν έχουν νόημα. Αν αντί για 400+ Ευρώ από μια κλήση είχα αναγκαστεί να πληρώσω 2000, τότε πραγματικά θα είχα σταματήσει να τρέχω τόσο πολύ.
και κάποιον με Cayenne Turbo S θα τον σταματούσε λες; ή θα έλεγε:
πόσο είναι; 2.000; οκ πάρε 4.000 και γράψε με για τα επόμενα χλμ.
Νόημα έχει η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αφαίρεση διπλώματος για κάποιο χρονικό διάστημα, οτιδήποτε άλλο είναι εισπρακτικό
Άφησε το αυτοκινητάκι σου για μία βδομάδα, -αρχικά- μετακινήσου με ΜΜΜ και ταξί -αυτή είναι πραγματική τιμωρία στην Ελλάδα - ή με σωφέρ αν έχεις τόσα ευρώ, αλλά όχι να οδηγείς εσύ
-
Mα αν το πρόστιμο είναι μεγάλο για τους εύπορους.....για τον μέσο Έλληνα ειναι το λιγότερο......αδύνατο να πληρωθεί!
Εγώ λέω για τα όρια ταχύτητας αν τα περάσεις πάνω απο 30χλμ να σου κατασχέτουν το αμάξι, να σου ρίχνουν ένα φούτσο, και να σε αναγκάζουν να ζήσεις με την πεθερά σου για ένα μήνα....τι λέτε? Θα ξανατρέξετε?
-
Μην δίνετε ιδέες παρακαλώ.... από αυτό που λες προτιμώ να ψάξω για 2000
-
Το νόημα των προστίμων είναι να λειτουργούν αποτρεπτικά, για τις παραβάσεις, όχι να είναι προσιτά στον μέσο οδηγό.Ναι ...στη Σουιδια....
Οχι στην Ελλαδα....
Εδω δουλευουν για να γεμιζουν τα διαφορα ταμια.....Το '50' που εχουν πριν την Βαρκιζα -τα τελευταια 90 χρονια- και ρανταρ στην κατηφορα..... οπου με οπισθεν χτυπας 65-70.... ειναι πλεον αδαμαντορθχειο!!!!
10 την ημερα να γραψουν, εχουμε ξεχρεωσει τα 'δανεια της Αγγλιας'.....Μ εχουν γραψει εκει με 72.....
Δεν τους ειδα κ αφησα το φρενο.... -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Το νόημα των προστίμων είναι να λειτουργούν αποτρεπτικά, για τις παραβάσεις, όχι να είναι προσιτά στον μέσο οδηγό.
Δηλαδή οι Σκανδιναβοί είναι βλάκες που καθορίζουν το πρόστιμο ανάλογα με το εισόδημα του οδηγού?
Ναι.....
Εμεις θα το καθοριζαμε αναλογα με τον κυβισμο και την ιπποδυναμη του αυτοκινητου.... -
Ενδεχομένως τα πρόστιμα εκεί να είναι σχεδιασμένα ώστε να είναι δυσβάσταχτα και για τους οικονομικά εύπορους.Κατά την γνώμη μου, τα πρόστιμα πρέπει να είναι δυσβάσταχτα, αλλιώς δεν έχουν νόημα. Αν αντί για 400+ Ευρώ από μια κλήση είχα αναγκαστεί να πληρώσω 2000, τότε πραγματικά θα είχα σταματήσει να τρέχω τόσο πολύ.
Οι 'οικονομικα ευποροι'..... Εχουν τα κοννε τους στην αστυνομια.....
Και δεν πληρωνουν ποτε.
Αν πληρωναν, δεν θα βλεπες ΠΟΤΕ Χαμμερ/Καγιεν/Χ5/Τσεροκυ διπλοπαρκαρισμενο η παρκαρισμενο πανω σε πεζοδρομιο....Οπως και η φορολογια, εχει στοχο τις κατωτερες ταξεις της οικονομιας μας.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Mα αν το πρόστιμο είναι μεγάλο για τους εύπορους.....για τον μέσο Έλληνα ειναι το λιγότερο......αδύνατο να πληρωθεί!Εγώ λέω για τα όρια ταχύτητας αν τα περάσεις πάνω απο 30χλμ να σου κατασχέτουν το αμάξι, να σου ρίχνουν ένα φούτσο, και να σε αναγκάζουν να ζήσεις με την πεθερά σου για ένα μήνα....τι λέτε? Θα ξανατρέξετε?
Κατασχεση περιουσιακων στοιχειων υπαρχει μονο σε περιπτωση οικονομικων εγκληματων η χρεοκοπιας.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
τι ειδους μελετες και μετρησεις γινονται οταν αποφασιζεται το οριο ταχυτητας σε εναν δρομο;
Πάει ο πρόεδρος της κοινότητας μαζί με τον προϊστάμενο του αστυνομικού τμήματος, σαλιώνουν τον δείκτη του χεριού τους και τον σηκώνουν ψηλά. Ε, έτσι αποφασίζουν πόσο θα είναι το όριο...
-70, να το αφήσω?
-Άστο και πιάσε άλλο...Οχι.... δεν βγαινουν ετσι......
Ειναι ο προεδρος της κοινοτητας με τον λογιστη....
-Ποσα φαγαμε στις ρωσιδουλες προχθες;;;;
-χχ.000 ευρω....
-μαλιστα..... χχ.000ευρω/150ευρω=ψ -οπου ψ τα θυματα που πρεπει να γραψουν.... Ωραια...παρε μου τον διοικιτι της τροχαιας και πες του να φερει κ μερικες πινακιδες μαζι του..... -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ναι.....
Εμεις θα το καθοριζαμε αναλογα με τον κυβισμο και την ιπποδυναμη του αυτοκινητου....Οταν με σταματούν με το Accent με σκίζουν
Οταν είμαι με την 430 η με το Cayenne μου λένε καλό δρόμο και να προσέχεις......το το θες και συ το Accent?
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ναι.....
Εμεις θα το καθοριζαμε αναλογα με τον κυβισμο και την ιπποδυναμη του αυτοκινητου....Οταν με σταματούν με το Accent με σκίζουν
Οταν είμαι με την 430 η με το Cayenne μου λένε καλό δρόμο και να προσέχεις......εγω οταν ειμαι με την 430 δε μου κανουν τιποτα.. ουτε καν σημασια δεν της δινουν οι περισσοτεροι.. καμια φορα της ανοιγο-κλεινουν την πορτα ( ειναι κλιμακας 1/19 )
γκαμω το και εγω θελω τετοιο καρο
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
εγω οταν ειμαι με την 430 δε μου κανουν τιποτα.. ουτε καν σημασια δεν της δινουν οι περισσοτεροι.. καμια φορα της ανοιγο-κλεινουν την πορτα ( ειναι κλιμακας 1/19 ) -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Mα αν το πρόστιμο είναι μεγάλο για τους εύπορους.....για τον μέσο Έλληνα ειναι το λιγότερο......αδύνατο να πληρωθεί!
Εγώ λέω για τα όρια ταχύτητας αν τα περάσεις πάνω απο 30χλμ να σου κατασχέτουν το αμάξι, να σου ρίχνουν ένα φούτσο, και να σε αναγκάζουν να ζήσεις με την πεθερά σου για ένα μήνα....τι λέτε? Θα ξανατρέξετε?
Κατασχεση περιουσιακων στοιχειων υπαρχει μονο σε περιπτωση οικονομικων εγκληματων η χρεοκοπιας.
Μην την κάνουμε εδώ αυτήν την συζήτηση, ειδικά για χρεωκοπία, που έχει σχέση με την εταιρία που έχεις κλπ κλπ, γιατί μπορείς να χρεωκοπήσεις και να αποζημιώσεις μέχρι το κεφάλαιο σου βλέπε ΕΠΕ.
Το ποστ ήταν καθαρά χιουμοριστικό εκτός, αν θεωρείς πιθανό να σου τραβάνε κανα μανίκι για οποιαδήποτε παρανομία και να κάνεις!
Παρεπιπτόντως μπορεί να γίνει και συντηριτική κατάσχεση της περιουσίας κάποιου, αλλά είπαμε μεγάλη κουβέντα, και οφ τόπικ μάλιστα!
-
Παντως το '5', '6' και '7' εχουν πολυ πλακα
-
Δίκιο έχεις.
Εσύ τι ψήφισες, αν δεν είμαι αδιάκριτος;
-
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=34&page_id=4774Καλύτερα
Koutofragkoi einai re i germanoi, den kseroun re, edo vlepo na kikloforoun oi perissoteroi me diesel....Sou leo den kseroun
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=34&page_id=4774
Καλύτερα
Koutofragkoi einai re i germanoi, den kseroun re, edo vlepo na kikloforoun oi perissoteroi me diesel....Sou leo den kseroun
Ασε τωρα,γιατι αμα αρχισω τα καντηλια και τις θρησκειες δεν τελειωνω ουτε αυριο
Δες μονο φατσα υπουργου μεταφορων(κι αυτος και οι πρωην...) και βγαλε συμπερασματα -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Επίσης η κλήση πρέπει να πηγαίνει στην εφορία και εκεί να αναπροσαρμόζεται προς τα επάνω το πρόστιμο ανάλογα με το εισόδημα.Mε ποιό εισόδημα; Aυτό που οι πολίτες ΔHΛΩNOYN στην εφορία;
-
Είχε τις προάλλες το Discovery αφιέρωμα στους Γερμανικούς αυτοκινητόδρομους. Αν δείτε τις προδιαγραφές με τις οποίες κατασκευάζονται και τις συγκρίνετε με τους δικούς μας, θα κλάψετε.
Το μέσο πάχος ασφάλτου εκεί είναι 2 με 3 φορές μεγαλύτερο από όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Αποτέλεσμα; Ο δρόμος δεν χαλάει ποτέ σχεδόν και τεράστια κομμάτια του δεν χρειάστηκαν επισκευή για δεκαετίες. Όσο για σχεδιασμό κλίσεων, πρόβλεψη αποστράγγισης υδάτων, σήμανση και αστυνόμευση, απλώς βρίσκονται σε άλλο πλανήτη από τους δικούς μας, με εξαίρεση (ίσως) την Α.Ο.
-
9). Τα ορια ταχυτητος να αναπροσαρμοσθουν προς τα κατω.
Ανωτατη ταχυτης στας Ε.Ο. και μονον τα 10 χλμ εις δε τας πολεις το πολυ 5 χλμ ανα 10ωρον.
(Ετσι λυνεται αυτοματως το κυκλοφοριακο των πολεων και της ρυπανσης της ατμοσφαιρας,μιας και θα πηγαινουμε γρηγοροτερα με τα ποδια.)
Όρια ταχύτητας