-
Κονι 1130. Μάλλον θα τα βάλω στο ταλαιπωρημένο φιέστα, να ζωντανέψει λίγο.
Θα ήθελα να ρωτήσω για τί κόστος μιλάμε, αν θα δω ουσιαστική διαφορά, κ από περιέργεια πόσο καλύτερα είναι τα 1150 (κ πόσο έχουν)...Επίσης, πού να κάνω την αλλαγή? Αντιπροσωπεία ή έτσι ιδιωτικό βελτιωτικό μαγαζί?
Θένκς για τα ινφο σας
-
Θα ήθελα να ρωτήσω για τί κόστος μιλάμε, αν θα δω ουσιαστική διαφορά, κ από περιέργεια πόσο καλύτερα είναι τα 1150 (κ πόσο έχουν)...Επίσης, πού να κάνω την αλλαγή? Αντιπροσωπεία ή έτσι ιδιωτικό βελτιωτικό μαγαζί?
Θένκς για τα ινφο σας
-
Θένκς για τα ινφο σας
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Θένκς για τα ινφο σας
Φιλε μου τα φοραει γνοστος μου απο το opel-club και ειναι πολυ ευχαριστημενος.
Προοδευτικο ελατηριο με ρυθμιζομενο σε σκληροτητα αμορτισερ.
Θα τα βρεις στο autorina στην Θεσσαλονικη στην περιοχη του Φοινικα λιγο μετα το plaisio.
Σε Corsa C 1.4 στοιχισαν 600 Euro περασμενα. -
Ρώτησα σε ένα μαγαζί με βελτιωτικά στη Σαλονίκη,'Ανάρτηση ΑΒΕΕ', κάτι τέτοιο, Ψελλού και Όλγας (Ντεπώ). Ο΄υπεύθυνος μου φάνηκε συνεργάσιμος, ήταν πληροφοριακός, είχε δικό του συνεργείο κ δε μου πρότεινε 'ένα παιδί θα σου κάνει τη δουλειά κτλ' και μου είπε:
Το κιτ δεν περνάει σε φιέστα 02. Περνάνε τα αμορτισέρ τα κίτρινα (600 ευρά) + H&R (35 mm χαμηλ., 170 ευρά) και Eibach (30 mm χαμήλ., 180 ευρά ) με τα H&R να έχουν 'διπλή ενέργεια' δηλ. μεταβλητό σπείρωμα για να έχουν μια κάποια μαλακότητα στις μικρές ταχύτητες. Καλές τιμές μου φάνηκαν.
Επι τη ευκαιρία ρώτησα για φρένα κ μου είπε σετ μπροστά διάτρητους + τακάκια Brembo στο ίδιο ενν. μέγεθος, μόνο στα 200 ευρά.
Τι λέτε?
Καλές τιμές? Για τα φρένα, δεν είναι λίγο φτηνά τα φρένα? -
Για τα φρενα να ξερεις οτι απλα αποκλειεται!
Προφανος ενουσε να παρει απλους δισκους Brembo (90 Euro εξαρτατε απο το αμαξι) και να τους κανει τρυπιτους στον ΤΟΡΝΟ! Οι Τρυπιτοι Brembo Εχουν κοντα στα 200Euro και συνδιαζονται με τακακι που κοστιζει 100Euro!!! Πανε μια βολτα απο την Eltrekka στην Πετρου συνδικα λιγο πιο κατω απο την Εγνατια να το διαπιστωσεις μιας και ειναι ο αποκλιστικος εισαγωγεας! Για το αν υπαρχει το κιτ για το αυκινητο σου μπορεις να το δεις απο το επεισημο site http://www.konisport.com -
Είχε τέτοιο πράμα τόσο κοντά που μένω?? Ε, ρε, αν δεν ξέρεις τα μέρια. Ευχαριστώ. Θα το κοιτάξω...
(Οι τιμές που ενέφερες είναι ανά τεμάχιο ή το ζευγάρι??)
-
Βασικα ξερω και εγω εναν ανθρωπο εδω Θεσσαλονικη που φερνει ΚΟΝΙ απο εξωτερικο σε καλυτερες τιμες απο αυτες της εδω αντιπροσωπειας...
Αν θες,μπορω να σου πω λεπτομερειες για το που και πως.
ΚΟΝΙ 1130, από πού? (Σαλονίκη)