-
Αν δεν κάνω λάθος είχες πει ότι από τα μαμά αμορτισέρ ήσουν ευχαριστημένος (φαντάσου με τα ενισχυμένα ). Τέλος πάντων βαλέ τα boge να μας πεις και εντυπώσεις .
-
-
nik_marin Άλλαξε υπογραφή..... μερικοί ζηλεύουμε
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
nik_marin Άλλαξε υπογραφή..... μερικοί ζηλεύουμεOK
-
Λοιπόν τα νέα είναι τα εξής : ενώ πήγαινα στον λάστιχα για να περάσω τα primacy ,τελευταία στιγμή το συζητάμε και τελικά από σπόντα βάζω τα contipremium contact 2 .
πρώτες εντυπώσεις ,εάν και τα οδήγησα μόνο 15 χλμ με βροχή και βέβαια τη σύγκριση να κάνει κανείς με τα energy τα καημένα που είχαν 70000 χλμ στην πλάτη τους ,λοιπόν μου φάνηκαν καταρχήν πολλή αθόρυβα ,μαλακό λάστιχο ,απορροφάει τους κραδασμούς από τον δρόμο ,και πολύ στα8ερό στις στροφές -εάν και δεν το ζόρισα πολλή για να είμαι ειλικρινείς
τα αμορτισέρ δόθηκαν παραγγελία και περνιούνται μεθαύριο -
Όταν στρώσεις και λάστιχα, πες εντυπώσεις φίλε μου... Ποιά αμοριτσέρ τλκ;
-
boge φίλε μου drdino και τα βρήκα και σε καλή τιμή 200ευρω +50ευρο περαστικά. στα λαστιχα λίγο πιάστικα κοροιδο τα έβαλα με 370 και μέτα που ρώτησα κάπου αλλού ,ενώ τα είχα περάσει ,τα βρήκα 330.
πάντως τα λάστιχα φρεσκαδούρα . 23 εβδομάδα-ιούνιος- 2006 παραγωγή
-
Εδώ είναι ο κατάλογος για boge και sachs :
http://webcat.sachs.de/index.asp?SPr=4& ... c2_pdf.aspαν είναι εύκολο όταν τα βάλεις πες μας και κωδικούς.
Από μια γρήγορη μάτια που έριξα τα καλά της boge είναι :
32-d92-f μπροστά
32-d93-f μπροστά
32-d94-f πίσω -
εαν θυμαμαι καλα ειναι 32-d90-f μπροστα
32-d91-f μπροστα
32-d94-f πισω -
Ο χρήστης talstar έγραψε:
boge φίλε μου drdino και τα βρήκα και σε καλή τιμή 200ευρω +50ευρο περαστικά. στα λαστιχα λίγο πιάστικα κοροιδο τα έβαλα με 370 και μέτα που ρώτησα κάπου αλλού ,ενώ τα είχα περάσει ,τα βρήκα 330.πάντως τα λάστιχα φρεσκαδούρα . 23 εβδομάδα-ιούνιος- 2006 παραγωγή
Εντυπώσεις ???
ΑΛΛΑΓΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ -ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ PEYGEOT 406