-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Αλήθεια, σε σχέση με άλλες μάρκες η εργατοώρα είναι ακριβή;
Όχι
Παιζει ομως μεγαλο ρολο το ποσες εργατοωρες χρεωνουν για καθε εργασια....
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
TLG
Τα 2 και 5 είναι ΟΚ.Τα υπόλοιπα είναι ya ta baza... (χωρίς παρεξήγηση το λέω)
Γινε λιγο ποιο σαφης αν μπορεις ....
Πως μπορει να ειναι 'ya ta baza' τα δυο χρονια εγγυηση ή η εμφανιση και οι χωροι ?? -
Δε νομίζω ότι υπάρχει εταιρεία που να βάζει όριο χιλιομέτρων κατά την πρώτη διετία. Μπορεί να κάνω τεράστιο λάθος, αλλά η διετής εγγύηση ισχύει για ο,τιδήποτε συμβεί στο αυτοκίνητο ανεξαρτήτως (κανονικής) χρήσης.
-
ΩΧ! το 7 μου διέφυγε τελείως. Ζητώ συγγνώμη και το βάζω στα ΟΟΟΟΟΟΚ (εννοειται).
Για ταξί μιλάμε; Το να το αγοράσει κάποιος επειδή είναι 'εμφανίσιμο' δεν είναι στα ΟΚ δυστυχώς... Καλά δε λέω να είναι και έκτρωμα, αλλά όχι και λόγος αγοράς.
-
Στα ταξι δεν ισχυει η εγγυηση που ισχυει κανονικα .....
Aσχετα απο το παραπανω , ξανατονιζω οτι το αυτοκινητο ειναι πολυ αξιοπιστο -μεχρι στιγμης- κ εχει πολυ καλη οδικη συμπεριφορα ....
-
- στην αντιπροσωπια της Λαρισας...
αναφερομαι για την αντιμετωπιση των μοτοποδηλατων τους...(peugeot)τωρα θα μου πειτε που κολλα η LION HELLAS με τα peugeot σκουτερακια...
το συνεργειο για τα σκουτερακια Peugeot ειναι ''μεσα'' στο συνεργειο για τα αυτοκινητα peugeot...3khm+ εκτος κεντρου πολεως.(αντε σπρωχνε το σκουτερακι 3 χιλιομετρα σε εθνικη οδο)...
....οταν εβγαλε προβλημα στον κινητηρα, τα ανταλλακτικα για να ερθουν απο Γαλλια κανανε 2 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ μηνες....+10μερες για να περαστουν ...συνολο 70μερες στο συνεργιο για προβλημα κινητηρα(μπιελα ,στροφαλο)
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ PEUGEOT!!!
-
Δυστηχώς μετά το πρώτο 3-4μηνο που είχα το rallye ορκίστηκα να μην ξαναπάρω peugeot λόγω του δικτύου και after sales. ΤΡΑΓΙΚΟΙ!!!
Καλά εγώ έμπλεξα κα ιμε την DAKAR βέβαια αλλά τι να κάνεις....δεν ήξερα!
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Αυτο που θα ηθελα ειναι αν εχετε τον χρονο να μοιραστητε τις δικες σας εμπειριες και τον τροπο αντιμετωπισης τους ...
χμμ! έχω χρόνο για να γράφω για τα Peugeot ?
χα!χα! αστείο! Πρέπει να γράφω καμιά βδομάδα ...Προτίμησα να το πουλήσω στους 7 μήνες ... γιατί ήθελα αυτοκίνητο ...
**υ.γ. καλά ξεμπερδέματα με την Lion. **Και εγώ είχα στείλει email στην Γαλλία και οι Γάλλοι το έστειλαν πίσω στην Lion . Με πήραν τηλέφωνο 2 φορές από την Lion να με ρωτήσουν γιατί έστειλα επιστολή στην Γαλλία. Μου έκλεισαν ραντεβού με τον Customer Support Manager-Administrator-Supervisor-Consultant-Chief Operator-Team Coordinator & Leader, πήγα και βρήκα ένα παιδάκι 19 χρονών που προσπαθούσε και καλά να κάνει Account Management σε 'περίοδο κρίσης' ... με ένα ερωτηματολόγιο που συμπλήρωνε και με την λογική 'θα προωθήσω το αίτημα σας'! Έλεος!!!! Ρόμπεςςςςς!!!!! Στο καρφίίί!!!!!!!
-
Εγώ παιδια έχω το rallye 9 χρόνια, δεν εχω προσθεσει το παραμικρο (μαμα).
Το αυτοκινητο δεν έχει παρουσιασει τπτ. Το μονο που εχω αλλαξει ειναι ο καταλύτης. (οχι στην αντιπροσωπεια). Ουτε σε εξουσιοδοτημενο εχω πατησει ποτε. -
Δεν έχω πατήσει στην LIOΝ για να έχω άποψη, αλλά με τον 307 μου 3 χρόνια μόνο λαδάκια - φίλτρα , ζουάν αλλάζω (σε εξουσιοδοτημένα επί της Μεσογειων) και φυσικά δεν έχω κανένα πρόβλημα (και βαθμολογώ τον ευατό στην κλιμακα 'ψείρας' με 8,5 με αριστα το 10)
-
Aπ'οτι φαινεται μεχρι στιγμης , ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ , με την Peugeot στη Ελλαδα......
Κατι πρεπει να κανουμε βρε παιδια .......εκτος απο υπομονη .. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Μου έκλεισαν ραντεβού με τον Customer Support Manager-Administrator-Supervisor-Consultant-Chief Operator-Team Coordinator & Leader, πήγα και βρήκα ένα παιδάκι 19 χρονών που προσπαθούσε και καλά να κάνει Account Management σε 'περίοδο κρίσης' ... με ένα ερωτηματολόγιο που συμπλήρωνε και με την λογική 'θα προωθήσω το αίτημα σας'! Έλεος!!!! Ρόμπεςςςςς!!!!! Στο καρφίίί!!!!!!!κανενας ανηψιος θα ηταν....
PEUGEOT - LION HELLAS προβληματα... προβληματα.....