-
Να σε καλά να το χαρείς φίλε μου, σου εύχομαι καλορίζικο και καλοτάξιδο.
-
ΓΙΑΝΝΗΣ Μ6, ευχαριστώ για τις ευχές σου αλλά είμαι....κοριτσάκι άρα φίληηηη!
cosneo ευχαριστώ για το attachment, είναι όντως κουκλί
stavrosG, δεν πήρα την alloy, τα εξτρά που είχε σαν κοριτσάκι που είμαι... δεν με ενδιέφεραν (ζάντες αλουμινίου, προβολείς ομίχλης, δερμάτινο τιμόνι), στην alloy η αρχική τιμή είναι 13990 δηλαδή 700 πάνω
Το swift gla πήρες?Με γεια!Τώρα βγαίνουν μόνο τα deluxe.
Και montzo, θα βάλω φώτο όταν το πάρω!
Μαζί με το θερμόμετρο που θα προσθέσω κι έναν διακριτικό- τύπου ΑΜΑΝ TELESHOPPING -ανεμιστήρα μέσα θα βάλω ως standard εξοπλισμό μερικά σκόρδα, μπλε ματάκια, αγιασμό του τρέχοντα μήνα κοκ -
Καλορίζικο και καλά χιλιόμετρα... είχα την τύχη να δοκιμάσω ένα κόκκινο πριν λίγους μήνες και έμεινα με τις καλύτερες εντυπώσεις!!!!
Ο χρήστης nena έγραψε:
αλλά αφού τα ήθελα εξίσου γιατί να πάρω το ακριβότερο?Δεν μπορώ να μη σχολιάσω αυτό...
Κύριοι, μαζέψτε τα και σπίτια σας! Καθόμαστε και κάνουμε αναλύσεις επί αναλύσεων για το αν το τάδε κουμπι είναι έτσι και το δίνα διακοπτάκι έπρεπε να μπει εκεί και άλλες 1002 σαχλαμάρες προκειμένου να πείσουμε τον άλλο να πάρει αυτό που μας αρέσει εμάς, πολλές φορές χωρίς συγκεκριμένο λόγο...Δεν έχω ακούσει πιο στιβαρή δικαιολογία αγοράς ποτέ στη ζωή μου!!!!!!!!
Σας υποβάλλω τα σέβη μου, δεσποινίς... -
Διασκεδαστική η παράθεσή σου d-jet!
Είδες πόσο απλό είναι μερικές φορές? πάρε αυτό που σου αρέσει κι ακούγεται καλό-ε καλά δεν θα έπαιρνα και lada όσο κι αν μου άρεσε !
Δεν θα το παντρευτείς κι όλας-σε 3 χρονάκια παίρνεις άλλο(όχι βέβαια οτι δεν μπορείς να ξαναπαντρευτείς ).
Πρέπει να σου αρέσει για να μετανιώνεις λιγότερο κάθε φορά που γυρνάς απο το service ή το συνεργείο (κουνηθείτε απο τις θέσεις σας και φτύστε τον κόρφο σας )
Προσωπικά δυσκολεύτηκα γιατί μου αρέσουν τα suv-οειδή(cross polo),οι 'απομιμήσεις' του mini (fabia,swift)-πριν με πλακώσουν οι οπαδοί τους δώστε προσοχή στα '' που έβαλα και το μόνο sport που μου άρεσε ήταν το m2.
Ξέρει κανείς τι παίζει με τα service?Θα γυρνάω σπίτι με ύφος εμφράγματος?ή δεν θα γυρνάω καθόλου? -
Ο χρήστης nena έγραψε:
Δεν θα το παντρευτείς κι όλας-σε 3 χρονάκια παίρνεις άλλο(όχι βέβαια οτι δεν μπορείς να ξαναπαντρευτείς ).
Πρέπει να σου αρέσει για να μετανιώνεις λιγότερο κάθε φορά που γυρνάς απο το service ή το συνεργείο (κουνηθείτε απο τις θέσεις σας και φτύστε τον κόρφο σας )Πολύ σωστα!!
-
Ο χρήστης nena έγραψε:
Ξέρει κανείς τι παίζει με τα service?Θα γυρνάω σπίτι με ύφος εμφράγματος?ή δεν θα γυρνάω καθόλου?
Δεν είναι Yaris πάντως. Όπως είχαν γράψει και οι 4Τ, τα ανταλλακτικά του 2 είναι ακριβότερα από αυτά του Yaris. Σε κάποιες περιπτώσεις το κόστος είναι το διπλάσιο.
-
ΩΧ!Πάντως, δεν νομίζω οτι μπορεί να συγκριθεί το after sales της toyota, 'ντέπομαι' που το λέω
Η κοινή λογική έλεγε yaris αλλά το καινούριο είναι λίγο μπλιάχ για τα δικά μου γούστα!
Εγώ..για καλό και για κακό θα έχω τα υπογλώσσια μαζί μου όταν πάω για αλλαγή λαδιών! Στα 15000 ή έτος... μου είπαν για τα λάδια και 30000 το κανονικό κοκ, ομοίως..με το jetta που πήρε ο αδερφός μου -
Ο χρήστης nena έγραψε:
StavrosG, δεν πήρα την alloy, τα εξτρά που είχε σαν κοριτσάκι που είμαι... δεν με ενδιέφεραν (ζάντες αλουμινίου, προβολείς ομίχλης, δερμάτινο τιμόνι), στην alloy η αρχική τιμή είναι 13990 δηλαδή 700 πάνω
Το swift gla πήρες?Με γεια!Τώρα βγαίνουν μόνο τα deluxe.Ναι, το GLA πήρα. Έβγαινε περίπου στα ίδια με το touring (σκέτο), και την ημέρα που αποφάσισα για το 2, πήρε αύξηση 900
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Η κοινή λογική έλεγε yaris αλλά το καινούριο είναι λίγο μπλιάχ για τα δικά μου γούστα!
Επιτέλους, και μια λογική άποψη
η αδερφή μου όμως το βρίσκει κ όμορφο και πρακτικό και με την 6ετη εγγύηση γίνεται ακόμα πιο θελκτικό.
λογική την βρίσκω...
-
stavrosG, είχα την εντύπωση οτι το 2 είχε αυτές τις τιμές απο την πρώτη στιγμή, το ξέρω γιατί το περίμενα πώς και πώς το Σεπτέμβρη..
Το 3θ swift,γλύκα σκέτη!Είχες δει και το 3θ colt?Πολύυυ όμορφο!
Το swift δεν συγκρίνεται σε γοητεία, δεν υπάρχει περίπτωση να περάσεις δίπλα απο κάποιον και να μην γυρίσει να σε κοιτάξει.
Τα κυβικά δεν άλλαξαν, κάτι λεπτομέρεις εμφανισιακές άλλαξαν και ipod, αισθητήρες παρκαρίσματος, λεπτομέρειες. Όποιος πρόλαβε το gla τον Κύριο είδε! Την μια μέρα είχε μείνει μόνο άσπρο και την άλλη τίποτα.Δεν άξιζε η διαφορά για το deluxe.
Ε,ένα κουκλάκι να μην το βάλω στο κουκλάκι m2?
Το yaris, το προηγούμενο ήταν πολύ όμορφο, το νέο, μπα!Αλλά περί ορέξεως...Μην δίνετε σημασία στο γούστο μου πάντως γιατί δεν μ'αρέσει η mercedes για παράδειγμα. -
Ο χρήστης nena έγραψε:
......Το yaris, το προηγούμενο ήταν πολύ όμορφο, το νέο, μπα!Αλλά περί ορέξεως...Μην δίνετε σημασία στο γούστο μου πάντως γιατί δεν μ'αρέσει η mercedes για παράδειγμα.Πολύ εύστοχο το παράδειγμα.... δείχνεις για μια ακόμα φορά το πόσο σωστή είσαι!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
......Το yaris, το προηγούμενο ήταν πολύ όμορφο, το νέο, μπα!Αλλά περί ορέξεως...Μην δίνετε σημασία στο γούστο μου πάντως γιατί δεν μ'αρέσει η mercedes για παράδειγμα.
Πολύ εύστοχο το παράδειγμα.... δείχνεις για μια ακόμα φορά το πόσο σωστή είσαι!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
......Το yaris, το προηγούμενο ήταν πολύ όμορφο, το νέο, μπα!Αλλά περί ορέξεως...Μην δίνετε σημασία στο γούστο μου πάντως γιατί δεν μ'αρέσει η mercedes για παράδειγμα.
-
Ο χρήστης nena έγραψε:
Όποιος πρόλαβε το gla τον Κύριο είδε! Την μια μέρα είχε μείνει μόνο άσπρο και την άλλη τίποτα.Δεν άξιζε η διαφορά για το deluxe.Για να βεβαιωθω οτι καταλαβα καλά, καταργησαν τις GL και GLA και φερνουν μονο τις DELUXE που πανε 600-700 παραπανω? Ε βεβαια μολις πηγαν λιγο καλα οι πωλησεις να το θαψουν το αμαξακι... Δεν μπορουσαν να πεταξουνε το μακρυ κιβωτιο ή να φερουν το 1.5 να μην τρεχουμε σε παραεισαγωγες...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
τρελοι πεφτουλες...
-
Δε λες τίποτα adis
Ο χρήστης nena έγραψε:
stavrosG, είχα την εντύπωση οτι το 2 είχε αυτές τις τιμές απο την πρώτη στιγμή, το ξέρω γιατί το περίμενα πώς και πώς το Σεπτέμβρη..
Το 3θ swift,γλύκα σκέτη!Είχες δει και το 3θ colt?Πολύυυ όμορφο!
Το swift δεν συγκρίνεται σε γοητεία, δεν υπάρχει περίπτωση να περάσεις δίπλα απο κάποιον και να μην γυρίσει να σε κοιτάξει.
Τα κυβικά δεν άλλαξαν, κάτι λεπτομέρεις εμφανισιακές άλλαξαν και ipod, αισθητήρες παρκαρίσματος, λεπτομέρειες. Όποιος πρόλαβε το gla τον Κύριο είδε! Την μια μέρα είχε μείνει μόνο άσπρο και την άλλη τίποτα.Δεν άξιζε η διαφορά για το deluxe.Το είδα και το colt, αλλά με ψιλοχαλάει το μπρος μέρος, και τρόμαξα από την αντιπροσωπεία (και εδώ και την κεντρική) οπότε...
Για το swift με είχε προειδοποιήσει για ενδεχόμενη αύξηση στην τιμή ο αντιπρόσωπος εδώ και το πρόλαβα πάντωςΕ,ένα κουκλάκι να μην το βάλω στο κουκλάκι m2?
Έναν τεράστιο κούκλο στο πίσω κάθισμα δεμένο με τη ζώνη ασφαλείας γιατί όχι;
-
mirage,corsair,d-jet..ώστε έχετε 'πρόβλημα' με το γούστο μου ε? Κρίμα γιατί σας βρήκα πολύ γοητευτικούς
Είπαμε, περί ορέξεως...κιμαδοπρασόπιτα Ο άνθρωπος μετράει αλλά στο αυτοκίνητο 'παίζει' η ομορφιά!
Αν περάσω τα 40 θα ήθελα το στεφάνι μου να έχει passat ή 'έστω' ένα phaeton βρε αδερφέ όχι mercedes!paparoupas,ναι τέλος το gla, τώρα μόνο deluxe..είχε μείνει ένα gla χάλια πράσινο σκούρο και τώρα είμαι βέβαιη οτι δεν έμεινε ούτε αυτό. Πούλησε τρελά το swift, καθώς είναι unisex, βγήκε καλό (εκτός απο τακάκια και δισκόφρενα-καλέ όλα τα έμαθα, να δείτε που στο τέλος θα ανοίξω συνεργείο ) και πολύ οικονομικό αναλογικά αυτών που προσφέρει (ουπς,για θυμίστε μου γιατί δεν το πήρα έστω σε άσπρο-όταν υπήρχε? )
adis, δεν κάθονται ήσυχα τα 'παλιόπαιδα',ε?
stavrosg, τι χρώμα πήρες και ποιο μήνα?
χαχα,ναι θα βάλω μια πολύ διακριτική αρκούδα πίσω,καλή ιδέα αλλα φοβάμαι γιατί δεν έχω πλαινούς πίσω -
Ο χρήστης nena έγραψε:
stavrosg, τι χρώμα πήρες και ποιο μήνα?Αρχές Δεκεμβρίου, σε σκούρο μπλε μεταλλικό
-
Ο χρήστης nena έγραψε:
Παιδάκια καλή χρονιά!
Τελικά το παρήγγειλααα!
...
Τέλη Φλεβάρη θα είναι δικό μου, κοκκινάκι της φωτιάς φυσικάTόσο πολύ αργεί;
Εμένα με είπανε 40 μέρες το αργότερο αλλά το πιθανότερο τέλη Ιανουαρίου να μου το έχουν.
Θα δούμε.
Mazda 2 2007