-
Δημητρη, κανείς δεν είναι καταδικασμένος επειδή δεν συμφωνεί με εσένα.
Εχει την γνώμη του.Και οχι δεν κατάλαβες τι θέλει να πει απο την πρωτη του δημοσίευση.
Κατάλαβες αυτό που θέλεις να καταλάβεις.Αλλά ακόμα κι αν ειναι ετσι...τι θα έπρεπε να γίνει?
Να σταματήσει να λεει αυτά που θέλει? Οπως με τον Brillas? Που δέχθηκε επίθεση επειδή συμμετείχε στην Ομπλού? -
Δηλαδη αυτος να εχει την γνωμη του και να γραφει ο,τι θελει.
Εγω δεν το διατηρω στις δημοσιευσεις μου αυτο το δικαιωμα?
Αν μαλιστα καπου το ξεπερασα,το ξεπερασα παραπανω απο αυτον που προκαλει?
-
Ρε Δημήτρη!!
Τι ακριβώς λες?!...Οτι δεν έχεις δικαίωμα να γράφεις την γνώμη σου? Η ότι πρέπει να ελέγχουμε αν η γνώμη του καθενός συμφωνει με κάποια πρότυπα?
Η ειρωνεία δεν είναι μέσα στα δικαιώματα. Πριν λοιπόν επιτεθείς, συζήτησε.
-
Ο χρήστης fotis-84 έγραψε:
εφοσον ειναι νεος χρηστης ,,δεν θα επρεπε απο το πρωτο κιολας μηνυμα να πυροβολει!!Καλημερα σε ολους,
Διαβαζω ξανα για παρανομες δοκιμες αλλα ακρη δεν βγαζω...
Παρατηρω οτι διαμαρτυρονται οδηγοι οι οποιοι τελικα δεν κυνηγανε τιποτα...και γενικα ισχυριζονται οτι κανουν το χομπυ τους. Αυτο λοιπον δεν στεκει, και δεν στεκει γιατι δεν ειναι δυνατον κυριε SP0+ να παραπονιεσαι οταν το μονο που κανεις ειναι 2 αναβασεις το χρονο. Τι σε νοιαζει εσενα αν ο Ζαχος κανει δοκιμες? Μηπως νομιζεις οτι υπαρχει οδηγικη συγκριση μεταξυ σας η οτι θα τον περναγες αν δεν εκανε οσες δοκιμες οσες εσυ? Και δεν απευθυνομαι μονο σε σενα αλλα και σε αλλους. Μηπως δηλαδη ο Αμαξοπουλος στεναχωριεται που χανει απο το 1300?Ανδρεας Ζυμαρης
Κυριε Ανδρεα Ζυμαρη μηπως εισαστε λιγο αδικος ... ?
Δεν θα αναφερθω σε αλλους ... αλλα δεν θα μπορουσα σε καμια περιπτωση να ακυρωσω ή να αδικησω , την καθε προσπαθεια ακομα και του τελευταιου αγωνιζομενου ... με τροπο αλλαζονικο - προσβλητικο , οπως ο δικος σας ...
Εντελος πληροφοριακα να σας ενημερωσω οτι φετος ειχα μπει στην διαδικασια και ειχα ετοιμασει αυτοκινητο για ραλλυ ... ασχετος του οτι δεν συμετειχα λογω των θανατων των συναθλητων μου ...
ΟΜΩΣ ο μεγαλος και αλυτος γρυφος ηταν ...
ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ , ΜΕ ΓΡΑΨΙΜΟ (4) ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ ??? ...
Σε εντελως αγνωστες διαδρομες για μενα ...Και εν τελη εχετε καθησει ποτε σε μπακετ ... ?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ρε Δημήτρη!!Τι ακριβώς λες?!...Οτι δεν έχεις δικαίωμα να γράφεις την γνώμη σου? Η ότι πρέπει να ελέγχουμε αν η γνώμη του καθενός συμφωνει με κάποια πρότυπα?
Η ειρωνεία δεν είναι μέσα στα δικαιώματα. Πριν λοιπόν επιτεθείς, συζήτησε.
Το μετρο της ειρωνειας ποιος το βαζει?
Δηλαδη τα χαχανητα διπλα απο τα ονοματα μας ειναι σεβασμος στον χρηστη και δεν το ηξερα?
Η η ειρωνεια ειναι μια 'κωμικη' υπογραφη?
Καλη και η λογοκρισια,αλλα .......
-
Ανδρεας Ζυμαρης>
Κυριε Ανδρεα Ζυμαρη μηπως εισαστε λιγο αδικος ... ?
Δεν θα αναφερθω σε αλλους ... αλλα δεν θα μπορουσα σε καμια περιπτωση να ακυρωσω ή να αδικησω , την καθε προσπαθεια ακομα και του τελευταιου αγωνιζομενου ... με τροπο αλλαζονικο - προσβλητικο , οπως ο δικος σας ...
Εντελος πληροφοριακα να σας ενημερωσω οτι φετος ειχα μπει στην διαδικασια και ειχα ετοιμασει αυτοκινητο για ραλλυ ... ασχετος του οτι δεν συμετειχα λογω των θανατων των συναθλητων μου ...
ΟΜΩΣ ο μεγαλος και αλυτος γρυφος ηταν ...
ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ , ΜΕ ΓΡΑΨΙΜΟ (4) ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ ??? ...
Σε εντελως αγνωστες διαδρομες για μενα ...Και εν τελη εχετε καθησει ποτε σε μπακετ ... ?
δεν διαφωνω μαζι σου,
Πιστευεις ομως οτι στον πρωτο σου αγωνα πρεπει να πας γρηγορα η σωστα?
Γιατι ειναι αγραφος νομος οτι αν με ελαχιστες δοκιμες προσπαθησεις να κινηθεις αερα τοτε ακομα και αν δεν βγεις τα περισσοτερα πατηματα σου θα ειναι λαθος.
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι σημασια εχει να ξεκινησεις με σωστες βασεις οι οποιες στη συνεχεια θα σου επιτρεψουν να πας πιο γρηγορα ακομα και με τεσσερα περασματα.
Και να εισαι σιγουρος οτι θα εισαι πιο αποτελεσματικος στους χρονους απο πολλους που θα προσπαθουν να πανε λιγο πιο γρηγορα κανοντας συνεχως λαθη... -
Ο χρήστης az έγραψε:
..... Πιστευεις ομως οτι στον πρωτο σου αγωνα πρεπει να πας γρηγορα η σωστα?
Γιατι ειναι αγραφος νομος οτι αν με ελαχιστες δοκιμες προσπαθησεις να κινηθεις αερα τοτε ακομα και αν δεν βγεις τα περισσοτερα πατηματα σου θα ειναι λαθος.
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι σημασια εχει να ξεκινησεις με σωστες βασεις οι οποιες στη συνεχεια θα σου επιτρεψουν να πας πιο γρηγορα ακομα και με τεσσερα περασματα.
Και να εισαι σιγουρος οτι θα εισαι πιο αποτελεσματικος στους χρονους απο πολλους που θα προσπαθουν να πανε λιγο πιο γρηγορα κανοντας συνεχως λαθη...Στον πρωτο μου αγωνα θα ηθελα να παω ... ΠΡΩΤΑ ΣΩΣΤΑ ...και κατα δευτερον γρηγορα ...
Την λογικη που μου ανεπτυξες δεν την καταλαβαινω ... διοτι πολυ απλα ισως μου κοστισει και την ζωη μου ... καθως επισης και του συνοδηγου μου ...
-
Ο χρήστης az έγραψε:
Και να εισαι σιγουρος οτι θα εισαι πιο αποτελεσματικος στους χρονους απο πολλους που θα προσπαθουν να πανε λιγο πιο γρηγορα κανοντας συνεχως λαθη...Έτοιμοι για αγωνιστικοί μέντορες οι Έλληνες θεατές.
-
Σας εχουν πειράξει οι θεατές?
-
Ο χρήστης MAX106R16V έγραψε:
..... Πιστευεις ομως οτι στον πρωτο σου αγωνα πρεπει να πας γρηγορα η σωστα?
Και να εισαι σιγουρος οτι θα εισαι πιο αποτελεσματικος στους χρονους απο πολλους που θα προσπαθουν να πανε λιγο πιο γρηγορα κανοντας συνεχως λαθη...Στον πρωτο μου αγωνα θα ηθελα να παω ... ΠΡΩΤΑ ΣΩΣΤΑ ...και κατα δευτερον γρηγορα ...
Την λογικη που μου ανεπτυξες δεν την καταλαβαινω ... διοτι πολυ απλα ισως μου κοστισει και την ζωη μου ... καθως επισης και του συνοδηγου μου ...
Τι δεν καταλαβαινεις? Αυτο ακριβως σου ειπα! Αντι να σε ενδιαφερει να πας γρηγορα, φροντισε με τις δοκιμες που εχεις κανει (λιγες) να πας σωστα. Αν δεν αισθανεσαι οτι μπορεις να πας αερα μην πας. Δεν καταλαβαινω πως θα κινδυνευσεις....
-
Σε αυτο που λεει ο κ.Ζυμαρης μαλλον εχει δικιο. Νομιζω οτι με 4 περασματα και με καλα γραπτα -γιατι ο συνοδηγος ειναι μελος του πληρωματος και οχι ερμα- μπορεις να κινηθεις αξιοπρεπως . Τωρα εαν φοβασαι την 5Α και θες να την θυμασαι εσυ προσωπικα και οχι να στην διαβασει ο συνοδηγος τοτε......σε μια ειδικη 30χλμ μαλλον καπου θα χασεις τον μπουσουλα.
-
Ο χρήστης hyperion έγραψε:
Και να εισαι σιγουρος οτι θα εισαι πιο αποτελεσματικος στους χρονους απο πολλους που θα προσπαθουν να πανε λιγο πιο γρηγορα κανοντας συνεχως λαθη...Έτοιμοι για αγωνιστικοί μέντορες οι Έλληνες θεατές.
Δεν σε καταλαβαινω?
-
Λοιπόν φίλε μου Ανδρέα Ζυμάρη....
-
Φέτος έτρεξα μόνο σε μία ανάβαση (άρα λιγότερες από δυο που αναφέρεις...Έχω όμως τρέξει και σε περισσότερες σε μία χρονιά...)
-
Δεν είπα τίποτα για κανένα Ζάχο...Λέω την άποψή μου και μόνο....
-
Αν εννοείς ότι στους αγώνες που κάνω σέρνομαι ('οπως και ο Αμαξόπουλος), σε προκαλώ να μελετήσεις χρόνους και αποτελέσματα....Επίσης σε προκαλώ-προσκαλώ σε συνοδήγηση για να τσεκάρεις κάποια πράγματα....Πάμπερς θα φέρω εγώ.....
-
Καλωσόρισες στην παρέα μας και καλές δημοσιεύσεις
-
Την επόμενη φορά που θα με προκαλέσεις, δεν θα είμαι τόσο ευγενής όπως δεν είμαι με κανένα εμπαθή και φερέφωνο....
Τουλάχιστον τα λες επώνυμα (αν αυτό είναι το πραγματικό σου όνομα)
Φιλικά (;)
Σπύρος Πούντος
-
-
Ο χρήστης MAX106R16V έγραψε:
...ΟΜΩΣ ο μεγαλος και αλυτος γρυφος ηταν ...
Σε εντελως αγνωστες διαδρομες για μενα ...Χθες, διαβάζοντας ένα παλιό τεύχος των 4Τ του 2002, έπεσα σε μια συνέντευξη του ΑΜ σαν παλαιού αγωνιζόμενου (τότε δεν ήταν Πρόεδρος της ΕΘΕΑ).
Εκεί λοιπόν έλεγε ότι κατά τη γνώμη του οι αγώνες ράλλυ έχουν την ωραιότερη μορφή τους όταν οι Ειδικές γίνονται prima vista χωρίς καμία απολύτως δοκιμή...
Αυτό βέβαια δεν είναι έφικτο αφού θα έπρεπε να αλλάξουν ριζικά οι διαδρομές ΟΛΩΝ των αγώνων και να συνεχίσουν να αλλάζουν σε τακτά χρονικά διαστήματα, να αστυνομεύεται η παράνομη δοκιμή, να αποκλείονται οι τυχόν τοπικοί ραλλίστες, κλπ....
Πάντως δεν σας κρύβω ότι η ιδέα του prima vista μου ακούγεται σαν μια πολύ ωραία ουτοπία
-
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
Τον ξέρεις και κάνεις αυτό το απαράδεκτο σχόλιο?
-
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σας εχουν πειράξει οι θεατές?Όχι τουναντίον. Είναι έτοιμοι να δώσουν και αναλυτικές συμβουλές στους αγωνιζόμενους!
-
Ο χρήστης hyperion έγραψε:
Όχι τουναντίον. Είναι έτοιμοι να δώσουν και αναλυτικές συμβουλές στους αγωνιζόμενους!
Ακους ,θρασος που το'χουνε να μπαινουν σε 'αγωνιστικο 'θεμα και να λενε τη γνωμη τους.ΟΧΙ,εδω μονο οσοι εχουν κανει Τζιμκανες και πανω εχουν το ελευθερο να γραφουν,οι αλλοι μονο αναγνωση.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Όχι τουναντίον. Είναι έτοιμοι να δώσουν και αναλυτικές συμβουλές στους αγωνιζόμενους!
Ακους ,θρασος που το'χουνε να μπαινουν σε 'αγωνιστικο 'θεμα και να λενε τη γνωμη τους.ΟΧΙ,εδω μονο οσοι εχουν κανει Τζιμκανες και πανω εχουν το ελευθερο να γραφουν,οι αλλοι μονο αναγνωση.
Κατά την κοινή λογική, για να δώσω συμβουλές σε κάποιον για κάτι, θα πρέπει αυτό το κάτι να το γνωριζω.
Εκτός εάν δεν ισχύει η κοινή λογική στις συζητήσεις μας εδω.
EDIT