-
Αγαπητέ Θεοδόση ελπίζω αυτή τη φορά να αρχίσεις να επισκέπτεσαι πιο συχνά το forum...
Και στα to do να επιταχύνεις τις διαδικασίες βαφής της Bristol.... φαίνεται ότι θα την χρειαστώ στις ομορφιές της... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
φαίνεται ότι θα την χρειαστώ στις ομορφιές της... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Αγαπητέ Θεοδόση ελπίζω αυτή τη φορά να αρχίσεις να επισκέπτεσαι πιο συχνά το forum...
Και στα to do να επιταχύνεις τις διαδικασίες βαφής της Bristol.... φαίνεται ότι θα την χρειαστώ στις ομορφιές της...Βγάλαμε νέο????
-
Θα φάμε κουφέτα;
-
Κουφέτα;;; Ποιός;;; Πότε;;;; Πού;;;
-
Τελείωσα πριν μερικές μέρες την ανακατασκευή του κιβωτίου στο Rover P6 μου.
Είχα σκάσει μέχρι να βρώ τα ρουλεμάν αφού η RHP που τα κατασκέυαζε έχει κλείσει. Τα πλήρωσα λίγο ακριβά αλλά χαλάλι του.
-
Εγώ σήμερα είδα ότι έχει χαλάσει λίγο το ακροφύσιο του αριστερού πιτσιλιστιρίου, και είναι μεταλλικό γμτ. Να δω τι πατέντα θα κάνω...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ σήμερα είδα ότι έχει χαλάσει λίγο το ακροφύσιο του αριστερού πιτσιλιστιρίου, και είναι μεταλλικό γμτ. Να δω τι πατέντα θα κάνω...internet!
πάντως και τα παλιά Citroen μεταλλικό πιτσιλιστίρι είχαν
-
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
Τελείωσα πριν μερικές μέρες την ανακατασκευή του κιβωτίου στο Rover P6 μου.Είχα σκάσει μέχρι να βρώ τα ρουλεμάν αφού η RHP που τα κατασκέυαζε έχει κλείσει. Τα πλήρωσα λίγο ακριβά αλλά χαλάλι του.
-
Τελείωσα πριν μερικές μέρες την ανακατασκευή του κιβωτίου στο Rover P6 μου.Είχα σκάσει μέχρι να βρώ τα ρουλεμάν αφού η RHP που τα κατασκέυαζε έχει κλείσει. Τα πλήρωσα λίγο ακριβά αλλά χαλάλι του.
Καλορίζικο και καλές αλλαγές!
Onyx!, αγαπητέ, σου εύχομαι τα καλύτερα!!!
Και αν χρειαστείς και δεύτερο (δεν τολμώ να το βάλω μπροστά στη bristol), το ΜΒ μου είναι στη διάθεσή σου!! -
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Εγώ σήμερα είδα ότι έχει χαλάσει λίγο το ακροφύσιο του αριστερού πιτσιλιστιρίου, και είναι μεταλλικό γμτ. Να δω τι πατέντα θα κάνω...
internet!
πάντως και τα παλιά Citroen μεταλλικό πιτσιλιστίρι είχαν
Έψαξα στο ebay, αλλά δεν βρήκα προς το παρόν τίποτα. Βασικά, έχει στραβώσει το σωληνάκι από τις πολλές ρυθμίσεις που έχει φάει, και πλέον δεν ρυθμίζεται. Μάλλον θα βγάλω το κάλυμα των καθαριστήρων, θα του ρίξω και μια περιποίηση γιατί πέταξε λίγο την μπογιά του και θα δω αν παίζει να αλλάξω ολόκληρο το σωληνάκι...
-
έτοιμος!
σούπερ φωτογραφία κατά την γνώμη μου που έβγαλε ο αδερφός μου μέσα από το ami! :
αγωνία!!!
ΤΕΛΟΣ :
-
Πολλά ΑΜΙ συμμετείχανε στο Απολλώνιο όπως φαίνεται
-
και όλα με τον ίδιο αριθμό
καλά ντε...θα τις βγάλω!
-
Κατσε καλά ρε
-
καλά δεν τις βγάζω
-
P6 ε; Μάλλον το καλύτερο αυτοκίνητο που είχε βγάλει αυτή η εταιρία!
-
Επίλογος Απολλώνιου. Ήταν που ήταν παλιά η μπογιά, τώρα πάω σίγουρα για βάψιμο!
-
οχι ρε γ@μωτο!
Εγω δε τα εχω βγαλει ακομη... Λες........?
-
τι βρήκες από φαναρτζή?
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ [#2]