-
Δεν έχει αποκλειστεί ακόμα τίποτα πάντως. Τώρα έχει προτεραιότητα η νέα Ζ4.
Ορίστε το τελευταίο σκίτσο:
-
και να υπαρχουν δηλαδη στη γκαμα 2 καμπριο με μαλακη οροφη και παρομοια τιμη??κατι σαν 135 coupe kai z4 coupe 3.0si..Μου φαινεται too much...
ωραια σκιτσο.... -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Δεν έχει αποκλειστεί ακόμα τίποτα πάντως. Τώρα έχει προτεραιότητα η νέα Ζ4.Ορίστε το τελευταίο σκίτσο:
Αυτό το σκίτσο παίζει κανα 2 χρόνια τώρα..
Το project έχει μείνει πίσω. -
Ο χρήστης trancer έγραψε:
και να υπαρχουν δηλαδη στη γκαμα 2 καμπριο με μαλακη οροφη και παρομοια τιμη??κατι σαν 135 coupe kai z4 coupe 3.0si..Μου φαινεται too much...
ωραια σκιτσο....Νομίζω ότι υπάρχει χώρος και για τα δύο, απευθύνονται σε αρκετά διαφορετικά target groups. Είναι διαφορετικοί αυτοί που παίρνουν τα ΜΧ5 από αυτούς για τα Eos, Astra κλπ. Είναι πιθανό να πουλάνε και τα δύο μοντέλα που σημαίνει επιπλέον κέρδος. Ειδικά στην μικρή κατηγορία είναι εύκολο να πετύχει αφού έχει μείνει μόνο του το ΜΧ5 ενώ πλέον δεν υπάρχουν Elan, Barchetta, MR2, Rover. Η Ζ4, σε αντίθεση με την Ζ3 έχει αναβαθμιστεί και παίζει σε μια κατηγορία λίγο παραπάνω πιο κοντά σε Boxster, SLK κλπ. Αρχικά μάλιστα η Ζ4 επρόκετιο να είναι μόνο εξακύλινδρη αλλά αναγκάστηκαν να την φτηνύνουν βάζοντας τετρακύλινδρα όταν είδαν ότι μπορούν να κλέψουν πελάτες από πιο χαμηλά.
Αλλά και σε σχέση με Eos, Astra κλπ υπάρχει ψωμί για μια BMW ενώ βέβαια πρέπει να θέσει και κάτι απέναντι στο Α3. -
Μετά το 2010 θα βγει...ίσως και 2012. Καταλαβαίνετε ότι μιλάμε για εντελώς νέο πάτωμα, μικρότερο από τη Ζ4.
Τώρα προέχει η νέα Ζ4 πάντως.
-
H BMW Z2 πήρε πράσινο φως για εξέλιξη.
ΒΜW Z2