-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
rocksta οντως τι εγινε?
μαλλον...πως παει?
edit ok!!!!
Ο Άδης πρώτα αναφέρεται σε τετελεσμένο γεγονός: 'τι έγινε';
Μετά καταλαβαίνει ότι έχει να κάνει μ εμένα οπότε το αλλάζει σε παροντικο: 'Πως πάει';Αυτό θα πει να έχουν καταλάβει οτι κινούμαι με ρυθμούς χελώνας
αλλα μαλλον εσυ κατι εχεις αντιληφθει σε οτι αφορα τη ταχυτητα κρουσης...
-
Πωωωω! Τι φαΐ έφτιαξα πάλι ο άτιμος;
Αρχίζει και πέφτει η απόδοση καταμεσής της εξεταστικής και ανησυχώ...
-
πολυ την εχεις ριξει αποτι καταλαβαινω...ερωτευμενος?
-
Μπαααα...καμία σχέση!
Απλά με απατάει η μνήμη μου!
-
γυναικες...τι περιμενεις..
-
Και τώρα παμε εν χορώ το 'αγαπημένο μου':
ΠουυυυΤάαααΝεςςςςς
-
Καλημέρα παίδες!!! Για να δω αναφορά...
-
Καλημέρα Ντινε.
-
Ωραία υπογραφή...
-
μερα-νυχτα...
-
Άπιαστο όνειρο...
-
Καλημέρα....
Αρχίσαμεδίαιτα -
ακομα και στη κυπρο απιαστο?
φαντασου εδω...
-
Και εγώ το ίδιο... ίσως η πιο value-for-money βελτίωση για τα κάρα μας. Και με διπλό κέρδος! Βέβαια, πολλαπλό κέρδος έχει και μια καλή σουβλακοφαγία, αλλά τι να κάνουμε...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και εγώ το ίδιο... ίσως η πιο value-for-money βελτίωση για τα κάρα μας. Και με διπλό κέρδος! Βέβαια, πολλαπλό κέρδος έχει και μια καλή σουβλακοφαγία, αλλά τι να κάνουμε...Εκτός του προφανούς, τι άλλα κέρδη προσφέρει;
-
Καλύτερες επιδόσεις μικρότερη κατανάλωση....
Πάντως δεν άρχισε μόνο το αυτοκίνητο αλλά και εγώ....
Για να δούμε!!!!!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ακομα και στη κυπρο απιαστο?φαντασου εδω...
Βασικά είναι άπιαστο γιατί είμαι φοιτητής και το συγκεκριμένο έχει πια σταματήσει η παραγωγή, αρα μέχρι να τελειώσω δεν θα υπάρχει για αγορά, ελπίζουμε όμως για το R-35
-
Κέρδη στον μαγαζάτορα, μεγαλύτερη μπάκα=καλύτερη αεροδυναμικό σχήμα=>λιγότερη κατανάλωση ενέργειας σε ανουσιες διαδικασίες όπως το τρέξιμο και το περπάτημα, αυξηση στο τιράζ των σιμέκο και ζαντάκ, να συνεχίσω;
-
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
ακομα και στη κυπρο απιαστο?
φαντασου εδω...
Βασικά είναι άπιαστο γιατί είμαι φοιτητής και το συγκεκριμένο έχει πια σταματήσει η παραγωγή, αρα μέχρι να τελειόσω δεν θα υπάρχει για αγορά, ελπίζουμε όμως για το R-35
κοιτα...αμα ησουν ελλαδιτης θα πρεπε να κανεις διαφορες περιεργες δουλειες και παλι δε σου εγγυωμαι οτι θα μπορουσες να το κυκλοφορησεις...
οποτε ενα r34 στη κυπρο ειναι βατο ονειρο...λυπησου και μας που μενουμε εδω..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κέρδη στον μαγαζάτορα, μεγαλύτερη μπάκα=καλύτερη αεροδυναμικό σχήμα=>λιγότερη κατανάλωση ενέργειας σε ανουσιες διαδικασίες όπως το τρέξιμο και το περπάτημα, αυξηση στο τιράζ των σιμέκο και ζαντάκ, να συνεχίσω;Άμα έλεγες για κέρδη άλλων έχω και γω κάμποσα...
Τους καρδιολόγους που τους πας;
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#4]