-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Και ο Πατ Ραϊλι να ερχοταν δεν θα εφερνε καλυτερα αποτελεσματα..Ειναι τοσο χαμηλο το επιπεδο στα 'κατω στρωματα' της Α1, που αυτο δεν ισχυει. Τα ροστερ πχ του Μακεδονικου, του Αιγαλεω, του Απολλωνα Π. ειναι πολυ κατωτερα απ' αυτο της ΑΕΚ. Κι ομως ΟΛΟΙ αυτοι καταφεραν να την κερδισουν. Η μηπως νομιζεις οτι το η Ολυμπια Λ. ή Μαρουσι πχ εχουν κανα μεγαλυτερο μπατζετ... Επισης τα τελευταια χρονια υπηρξαν ομαδες με πολυ σοβαροτερα οικονομικα και διοικητικα προβληματα που οχι μονο επιβιωσαν αλλα εφεραν και σπουδαια αποτελεσματα (πχ Ηρακλης του Κακιουση). Πολλες φορες τα προβληματα λειτουργουν αναποδα. Αντι να σε διαλυσουν, σε συσπειρωνουν. Αρκει να εχεις φτιαξει εξαρχης το οικοδομημα με τα σωστα υλικα. Η ΑΕΚ το καλοκαιρι μαζευοντας βετερανους μισθοφορους κι εναν τελειωμενο προπονητη (με σχετικα μεγαλο ομως κασε), εσκαψε το λακκο της. Ο Μαλακος χαζος ηταν δλδ. που πηρε τον Μπαρτζωκα?
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Και ο Πατ Ραϊλι να ερχοταν δεν θα εφερνε καλυτερα αποτελεσματα..
Ειναι τοσο χαμηλο το επιπεδο στα 'κατω στρωματα' της Α1, που αυτο δεν ισχυει. Τα ροστερ πχ του Μακεδονικου, του Αιγαλεω, του Απολλωνα Π. ειναι πολυ κατωτερα απ' αυτο της ΑΕΚ. Κι ομως ΟΛΟΙ αυτοι καταφεραν να την κερδισουν. Η μηπως νομιζεις οτι το η Ολυμπια Λ. ή Μαρουσι πχ εχουν κανα μεγαλυτερο μπατζετ... Επισης τα τελευταια χρονια υπηρξαν ομαδες με πολυ σοβαροτερα οικονομικα και διοικητικα προβληματα που οχι μονο επιβιωσαν αλλα εφεραν και σπουδαια αποτελεσματα (πχ Ηρακλης του Κακιουση). Πολλες φορες τα προβληματα λειτουργουν αναποδα. Αντι να σε διαλυσουν, σε συσπειρωνουν. Αρκει να εχεις φτιαξει εξαρχης το οικοδομημα με τα σωστα υλικα. Η ΑΕΚ το καλοκαιρι μαζευοντας βετερανους μισθοφορους κι εναν τελειωμενο προπονητη (με σχετικα μεγαλο ομως κασε), εσκαψε το λακκο της. Ο Μαλακος χαζος ηταν δλδ. που πηρε τον Μπαρτζωκα?
Δεν θα εβαζα το χερι μου στη φωτια για το ροστερ της ΑΕΚ...
Ταπουτος,λιγο Κομματος αντε κ ο Γκαγκα και ΤΕΛΟΣ.
Καταντια εε?Ειναι η πικρη αληθεια ομως.
-
Bαγκους να σε φωναζω 'μπαμπα';
Για το γατακι που αυτοαποκαλειται τιγρης σου ειχα πει οταν τον πηρατε οτι ειναι ο χειροτερος ελληνας προπονητης ever Λαζαρο Λεσιτς incl.
-
Ξεχνάς τον Κυρίτση μου φαινεται...
BTW, είμαστε με τα καλά μας? Ο γαύρος πήρε παίχτη για 2-3 αγώνες όλους και όλους? Μας κοροϊδεύουν?
-
Ειχα την τυχη να μπορεσω να βρω εισιτηριο για το Aris-Barca ... και να βρεθω στο Palais εχθες το βραδυ.
Ο Μπασκετικος Αρης εδειξε (ΙΜΟ) για μια ακομα φορα οτι τουλαχιστον μεσα στο Palais ειναι ...
80 % ο κοσμος του
15 % οι παιχτες του
5 % οτι κατσει ( το τριποντο του Μασεη ... η αριστερη ραβερσα του Σιγαλα )Απο την αρχη του αγωνα φανηκε οτι θα ηταν μια πολυ δυσκολη βραδια. Χωρις σουτ ...χωρις ριμπαουντ ... χωρις Καστλ ( ποτε θα παιξεις ρε ? ).
Σεμιναριο Μπασιλε στον 1ο ημιχρονο ... και δωρεαν μαθηματα απλου μπασκετ απο τον Ναβαρο στην 3η περιοδο ( που ομως εφαγε ενα ταπιδι απο τον Καστλ και στην επαναφορα του την πεταξε στα ποδια ...)
Το ματσ τελειωσε στο 20' πριν απο το τελος του αγωνα με την ειδηση οτι κερδισε η Μπενετον...η παραταση δεν ειχε νοημα .
υγ
1#... respect στον αρχηγο της Εθνικης απο ολα τα Αρειανα .... Ο Μιχαλης ανταπεδωσε με την χειροτερη εμφανιση που εχει κανει ποτε στην Μπαρτσα ... 1 στα τοσα (και αυτο απο ασιστ αλλου ... οκ η κινηση του ηταν καλη ) ...αστοχα φολοου ... μπρος πισω ....2# ... το Palais ειναι ο Μπασκετικος Ναος της Ελλαδας ...εισαι δεν εισαι Αρης ..εισαι δεν εισαι Σαλονικιος ... τοσα χρονια ... τοσοι αγωνες ...και ακομα νοιωθεις καπως οταν μπαινεις μεσα. Δεν ξερω , ..οι σκαλες ... η πρωτη εικονα μολις μπεις στην σαλα ... αυτο το διαχυτο φως ...δεν ξερω ...
3# ...20'' πριν απο το τελος του κανονικου αγωνα το ματσ ειναι ισοπαλο ...εχουμε μια επιθεση και αυτη ειναι ολη δικη μας. Κατι παιζει τριγυρω ..κερδισε η Μπενετον ...αναβω τσιγαρα ...το πεταλο ξεκινα σε ρυθμους 'πορο πομ περο' ...'Στα @ρχιδι@ μ@ς ...Αρης Ολε ολεο Ολε'....αααααα μπερεκετι !!!!!
-
Έχασα 30 κιλά μόλις τέλειωσε η Νάπολι. Και ας κεράσουμε κάτι τον Χατζή...
Αυτός μας έστειλε στους 16 Μια καλή κλήρωση τώρα... -
τον χατζη?
ο πανιωνιος τι σχεση εχει?
-
... εε μαλλον ηθελε να γραψει 'Κακιουζη'
( Ο οποιος ηταν πραγματικα ο 6ος παικτης του Αρη ... σε καποια φαση οι Αρειανοι τραγουδουσαν το 'Μιχαλακη εισαι τρελα κτλ ' και νομιζα οτι τον κοροιδευαν για την αποδοση του παρα οτι τον καλουσαν να παιξει στον Αρη)
-
... μάλλον ήθελε να γράψει τον Ζήση για τη νίκη της Μπενετον στη Νάπολι
-
Καλή χρυσή η πρόκριση, αλλά ένα ματς που έχεις ματώσει επί 40 λεπτά και το έχεις πάει στην παράταση, απέναντι σε μια σαφώς ανώτερη ομάδα ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΤΑΣ.
Για κανένα λόγο. Εμένα πάντως μου έμεινε πικρή γεύση.Ας μη γκρινιάζουμε όμως, έτσι κι αλλιώς η πρόκριση είναι ένα μικρό θαύμα.
Κι έχουμε άλλα 6 ματς για να γκρινιάζουμε ή να πανηγυρίζουμε. -
Εμενα μου αρεσε ο 'μπασκετικος λαος'...
Στα @@ μας... Παραπαραμπα περομπερο!!
Κατα τ'αλλα αν και δεν ειμαι και ο μεγαλυτερος φιλος του Αρη, τα συγχαρητηρια μου!
-
χε χε διαβασα λεει υπαρχει περιπτωσει να βρεθουν παναθηναικος ολυμπιακος μαζι? ε ρε γλεντιαααααααααα
-
Ψιτ... να μην επαναπαύονται οι βάζελοι, γιατί οι προϊστορία στα μεταξύ μας παιχνίδια στην Ευρώπη άλλα λέει... Ακόμα και όταν στα χαρτιά είχατε ισχυρότερη ομάδα.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ψιτ... να μην επαναπαύονται οι βάζελοι, γιατί οι προϊστορία στα μεταξύ μας παιχνίδια στην Ευρώπη άλλα λέει... Ακόμα και όταν στα χαρτιά είχατε ισχυρότερη ομάδα.Πελαααααααατες μας, εχετε δικιο, ο πελατης εχει παντα δικιο
-
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
Ψιτ... να μην επαναπαύονται οι βάζελοι, γιατί οι προϊστορία στα μεταξύ μας παιχνίδια στην Ευρώπη άλλα λέει... Ακόμα και όταν στα χαρτιά είχατε ισχυρότερη ομάδα.
Πελαααααααατες μας, εχετε δικιο, ο πελατης εχει παντα δικιο
Μηδένα προ του τέλους κακάριζε...
Επίτηδες το κακάριζε, καθώς βάζελοι=κότες
-
Αγωνιστικα τον θελω τον γαυρο ή τον Αρη για αντιπαλο (σε σχεση με Μπαρτσα) γιατι δινει δυο νικες ευκολα.
Συναισθηματικα δεν τον θελω, μηπως και προκριθει και αυτος και εχει πλακα στο F4. -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
τον χατζη?ο πανιωνιος τι σχεση εχει?
σορυ ζηση ήθελα να γράψω όπως είπαν και κάποιοι φίλοι
λάθος -
Εγώ θέλω τον παο στον τελικό. Θα σας σκίσουμε βαζέλια...
Λέμε τώρα... -
Αδικια χθες στον διαγωνισμο καρφωματων..
Προκοβουν οι Ελληνες στο εξωτερικο.. click
-
Ο χρήστης christaras73 έγραψε:
Εγώ θέλω τον παο στον τελικό. Θα σας σκίσουμε βαζέλια...
Λέμε τώρα...δεν σου απαντώ αποδίδοντας φόρο τιμής στον Άρη της δεκαετίας του 80...
Μακάρι να πάνε όλοι εκεί να έχουμε οικογενειακό διπλό...
Επίσης καταδικάζω την συμπεριφορά του φίλου παραπάνω ο οποίος αποκάλεσε τον Ολυμπιακό πελάτη μας...(καλά ρε δεν ντρέπεσαι; Θέλεις να καταλάβουν τι τους περιμένει και να αποκλειστούν νωρίτερα; Μετά εμείς με ποιον θα κάνουμε πλάκα στο final 4; Ανασκευάζω λοιπόν..ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα που του αξίζει μια θέση στο final 4 )
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#2]