-
Καταρχάς αυτός δεν είναι Αρειανός έχεις δίκιο. Αλλά Καλημερίδης, Νάτου, Πακλατζής, Τραπεζανίδης, Καραγεωργίου, Σαββίδης. Θες να σου πω και άλλους τους οποίους μάλλον δεν γνωρίζεις γιατί δεν βγαίνουν στο γυαλί τόσο συχνά?
Δεν έδειχνε μόνο τα εντός είσαι άδικος στο ξαναλέω. Τώρα γιατί δεν έδειχνε όλα τα εκτός και μένα δεν μου άρεσε αλλά είναι πολλά τα οποία
συντελούν στο να γίνει μια μετάδοση και για τα οποία δεν φταίει πάντα το οπιοδήποτε κανάλι. Απλά στον κόσμο έξω βγαίνει η αίσθηση ότι μας αδικούν και μας κάνουν και και και. Άκουσέ με είμαι σε θέση να γνωρίζω κάποια πράγματα τα οποία δεν τα ξέρεις. **Υπηρξαν περιπτώσεις άρνησης από το κανάλι μετάδοσης αγώνα για κάποιους λόγους αλλά υπήρξαν αντίστοιχες περιπτώσεις από τον σύλλογο. **Φυσικά έξω δεν βγαίνει η άρνηση του συλλόγου παρά μόνο του καναλιού. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ε όχι και να βρίζουμε επειδή χάσαμε από τον ΠΑΟΚ, έλεος!Τον έχεις δει τον ΠΑΟΚ φέτος;
-
αστο ρε christara...
μακαρι να υπερκερασει τον οσφπ ο αρης γιατι ειναι μεγαλη ευκαιρια...το κακο ειναι οτι και ο αρης δεν εμπνεει καμια εμπιστοσυνη στο παιχνιδι....
-
Ο χρήστης christaras73 έγραψε:
Καταρχάς αυτός δεν είναι Αρειανός έχεις δίκιο. Αλλά Καλημερίδης, Νάτου, Πακλατζής, Τραπεζανίδης, Καραγεωργίου, Σαββίδης. Θες να σου πω και άλλους τους οποίους μάλλον δεν γνωρίζεις γιατί δεν βγαίνουν στο γυαλί τόσο συχνά?Δεν έδειχνε μόνο τα εντός είσαι άδικος στο ξαναλέω. Τώρα γιατί δεν έδειχνε όλα τα εκτός και μένα δεν μου άρεσε αλλά είναι πολλά τα οποία
συντελούν στο να γίνει μια μετάδοση και για τα οποία δεν φταίει πάντα το οπιοδήποτε κανάλι. Απλά στον κόσμο έξω βγαίνει η αίσθηση ότι μας αδικούν και μας κάνουν και και και. Άκουσέ με είμαι σε θέση να γνωρίζω κάποια πράγματα τα οποία δεν τα ξέρεις. **Υπηρξαν περιπτώσεις άρνησης από το κανάλι μετάδοσης αγώνα για κάποιους λόγους αλλά υπήρξαν αντίστοιχες περιπτώσεις από τον σύλλογο. **Φυσικά έξω δεν βγαίνει η άρνηση του συλλόγου παρά μόνο του καναλιού.Εγώ ξέρω ότι όσες φορές βλέπω το π@υστροκάναλο χτυπάνε τα νεύρα μου... Ελπίζω μετά τον ΟΤΕ να βάλει σειρά και στην κρατική τηλεόραση η κυβέρνηση .. ας γίνει καλωδιακή και να πληρώνουμε ότι γουστάρουμε να βλέπουμε μόνο.....
Ποιό εκτός έδρας μάτς έδειξε??? Τον τελικό στο Σαρλερουά??? δεν με νοιάζει ήμουν εκεί......ΑΡΗΣ ΡΕΕΕΕΕΕ
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αστο ρε christara...μακαρι να υπερκερασει τον οσφπ ο αρης γιατι ειναι μεγαλη ευκαιρια...το κακο ειναι οτι και ο αρης δεν εμπνεει καμια εμπιστοσυνη στο παιχνιδι....
Θα διαφωνισω οτι ο Αρης δεν εμπνεει εμπιστοσυνη στο παιχνιδι.Μια ομαδα η οποια εχει σκοπο σε καθε παιχνιδι να κερδισει με την αμυνα της,εχει μια μεγαλη βαση.Στα περισσοτερα παιχνιδια η αμυνα θα σε βγαλει ασπροπροσωπο γιατι στηριζεται σε καποιες αρχες οι οποιες εχουν να κανουν περισσοτερο με την προπονηση,τη φυσικη κατασταση και την αντοχη των παιχτων παρα με το ταλεντο τους.
Αντιθετως μια ομαδα με παιχνιδι γρηγορο και φιλοσοφια 'να βαλω περισσοτερα απο οσα θα φαω' ειναι πιο επιρρεπης σε 'παραξενες' και εκτος προγραμματος ηττες, κατι που στο φετινο Αρη δεν εχει συμβει(η ηττα σε ενα ντερμπυ απο τον ΠΑΟΚ ειναι παντα μεσα στη σκεψη ολων).
Ενα παραδειγμα ομαδας με στυλ παιχνιδιου που δεν πειθει (κατα την γνωμη μου και εντελως φιλικα το λεω αυτο) ειναι ο Ολυμπιακος που εχει κανει ηττες που δυσκολα θα γινονταν με διαφορετικη φιλοσοφια οπως η εντος με τον Αρη και προχτες με τον Πανιωνιο.
Εγω παντως σαν αρειανος φετος νιωθω πολυ σιγουρος για την ομαδα του Ματσον σε ματς που τις προηγουμενες χρονιες αφηνα ανοιχτο και το παραθυρακι της ηττας.
-
Ο χρήστης xsara16v έγραψε:
Εγώ ξέρω ότι όσες φορές βλέπω το π@υστροκάναλο χτυπάνε τα νεύρα μου... Ελπίζω μετά τον ΟΤΕ να βάλει σειρά και στην κρατική τηλεόραση η κυβέρνηση .. ας γίνει καλωδιακή και να πληρώνουμε ότι γουστάρουμε να βλέπουμε μόνο.....
Ποιό εκτός έδρας μάτς έδειξε??? Τον τελικό στο Σαρλερουά??? δεν με νοιάζει ήμουν εκεί......ΑΡΗΣ ΡΕΕΕΕΕΕ
Η μονη θεραπεια για σενα ειναι να κανει καναλι ο σουπερ3 και να μην βλεπεις ΕΤ3. για αυτο που λες μετα τον ΟΤΕ και η ΕΤ3 με την ελπιδα θα μεινεις. Δεν εδειξε μονο τον τελικο και ημουν και εγω εκει περα οπως και σε παρα πολλα εκτος εδρας ( Βελιγραδι, Σοφια, Γανδη, Μοναχο, Σαραγόσα, Τορινο) Αυτά.
-
αστο ρε christara...μακαρι να υπερκερασει τον οσφπ ο αρης γιατι ειναι μεγαλη ευκαιρια...το κακο ειναι οτι και ο αρης δεν εμπνεει καμια εμπιστοσυνη στο παιχνιδι....
Ελα ρε ο φιλος ειναι κολλημενος Σουπερας και αυτοι οπως ολοι οι συνδεσμιτες δεν φημιζονται για την αντικειμενικοτητα τους.
Τωρα για να υπερκερασει οπως λες τον γαβρο κατι μπορει να γινει φετος αλλα τα οικονομικα δεδομενα του ενος και του αλλου δεν αφήνουν και πολλα περιθωρια για επομενες χρονιες. το προβλημα με τον ΑΡΗ ειναι οτι δεν εχει ενα δυνατο και σιγουρο 5αρι να βαζει την μπαλα κατω απο το καλαθι με σιγουρια σε καθε παιχνιδι. Με τον παοκ δεν παιξαν οι ψηλοι και χασαμε. πηγαμε στην τουρκια με καλους Μασει-Ουιλκινσον και κερδισαμε ανετα. Επισης χτυπησαμε στα ισα Μπαρτσελονα... Κατι γινεται αλλα δυστυχως τα λεφτα δεν φτανουν για περισσοτερα
-
christasas73,μην ξεχνας οτι ο Μασει με τον Γουιλκινσον ειναι απο τα πιο παραγωγικα διδυμα ψηλων στην φετινη ευρωλιγκα.Ενα καλο 5αρι θα εδινε μεγαλυτερο βαθος στην ομαδα αφου Φλετσερ-Γιαννουλης αποδεικνυονται λιγοι και πιστευω οτι οι Μασει-Γουιλκινσον ειναι φοβεροι φετος για να τους αλλζαμε και τον χρονο συμμετοχης και τις αρμοδιοτητες τους στο παιχνιδι.
Επισης ο Καστλ αν δεν κανω λαθος ειναι 35 και εξακολουθουμε να στηριζουμε μεγαλο κομματι του παιχνιδιου μας,αμυντικο και επιθετικο, σε αυτον.Δεν θελω να πω οτι δεν ειναι απο τους καλυτερους και πιο χρησιμους παιχτες της ομαδας.Απλα θελω να σου πω οτι καλο το 5αρι που λες και συμφωνω απολυτα αλλα για να παμε για μεγαλυτερα πραγματα και φετος και τις επομενες χρονιες θελουμε κι αλλο...οτι κι αν ειναι αυτο.
Φετος παντως αν συνεχισουμε με αυτο το ρυθμο,να ΄καθαριζουμε' τους ΄μικρους' και νικησουμε ειτε Ολυμπιακο,ειτε Παναθηναϊκο στο Αλεξανδρειο,με ηττα του Ολυμπιακου στο ΟΑΚΑ ειμαστε 2οι στην κανονικη περιοδο. .Ολα γινονται εδω που φτασαμε.
-
ΧΡΗΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ
Στην ουσια δεν διαφωνουμε αλλά σκέψου με δεδομένο οτι οπως και εσυ ο ιδιος λες και συμπληρώνω εγώ:
Καστλ 35 χρονων και απολύτως βασικός, πόσο θα αντέξει?
Ραούφ 37 και παίζει μόνο Ευρώπη, μεγάλη κλάση και φαίνεται αλλά μεγάλωσε
Σκέιλς καλή ηλικία αλλά πότε 30 πόντους πότε 3
γιαννούλης-Φλέτσερ δεν τους βλέπουμε σχεδόν ποτέ
Σεραπίνας ερωτηματικό
Καλαιτζής μόνο για άμυνα και οργάνωση από επίθεση...
Ηλιάδης παλιό μπάσκετ αλλά αποτελεσματικό και μέχρι τώρα πάει καλά
Παντελιάδης ???
Μάσει-Ουιλκινσον όταν παίζουν δεν παίζονται όταν δεν παίζουν χάνουμεΈπειτα είναι το οικονομικό. Προτιμώ να είμαστε σε αυτήν την κατάσταση με καλά οικονομικά παρά να αρχίσουμε να κυνηγάμε γαβροβάζελους που δεν πιάνονται και να διαλυθεί η ομάδα. αυτό που με αρέσει είναι ότι η διοίκηση το έχει πάρει απόφαση και πορεύεται με τη λογική ξοδεύω λίγο λιγότερα από αυτά που μπορώ να διαθέσω. Παλαιότερα δίναμε τον άμπακο χωρίς να έχουμε και κοντέψαμε να διαλυθούμε.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Τον έχεις δει τον ΠΑΟΚ φέτος;Πολλές φορές. Και τον παλιό και τον καινούριο.
Και ξαναρωτάω: πιστεύεις ότι πρέπει να βρίζουμε επειδή χάσαμε ένα παιχνίδι από τον ΠΑΟΚ;Και μιας και μαζευτήκαμε αρκετοί Αρειανοί, ( ) το πρόβλημα στο ρόστερ μας φέτος είναι ο Γιαννούλης. Με ένα πεντάρι που θα βοηθούσε ουσιαστικά θα είμασταν ένα επίπεδο πάνω. Στο Ελληνικό πρωτάθλημα λόγω γενικότερης έλλειψης ψηλών αυτό δεν φαίνεται, αλλά στην Ευρωλίγκα κάνει μπάμ.
Έχουμε και ένα προβληματάκι στο 3, αλλά λόγω της πληθώρας περιφεριακών αυτό καλύπτεται. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Και ξαναρωτάω: πιστεύεις ότι πρέπει να βρίζουμε επειδή χάσαμε ένα παιχνίδι από τον ΠΑΟΚ;
Μάλλον ναι και οχι επειδή ο παοκ ειναι χαλιας. προτιμω να χασω παιχνιδι απο τον Αχιλλεα Τριανδριας παρα απο τον παοκ
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Τον έχεις δει τον ΠΑΟΚ φέτος;
Πολλές φορές. Και τον παλιό και τον καινούριο.
Και ξαναρωτάω: πιστεύεις ότι πρέπει να βρίζουμε επειδή χάσαμε ένα παιχνίδι από τον ΠΑΟΚ;NAI! Αφού είμαστε χάλια ρε συ...είναι κρίμα να έχετε έστω και μία ήττα, από την ομάδα που θα χάσει φέτος μέσα-έξω από όλες τις υπόλοιπες διεκδικήτριες...
Υ.Γ. Αν ξυπνήσουμε και παίζουμε καλά στη συνέχεια και έρθουν νίκες, εγώ ο ίδιος θα πάρω το ποστ και θα το καταπιώ!
-
Μην λες πολλες κουβεντες γιατι μπορει να χρειαστεις πολλες σοδες στο τελος για να χωνεψεις
-
Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί, μπας και ανακάμψει η ΠΑΟΚάρα!
Παρ'όλα αυτά, δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος!
Υ.Γ. Κατάλαβα καλά το νόημα του ποστ ή να ψάξω βαθύτερα;
-
Η διοικηση του Αρη εχει δειξει σοβαρη μεχρι τωρα.Το καλοκαιρι ολοι τους εβριζαν που δεν εφεραν καποιο μεγαλο ονομα φετος και αυτοι συνεχισαν ακαθεκτοι.Τα αποτελεσματα μεχρι τωρα τους δικαιωνουν παντως.Οποτε δεν πιστευω να κανουν καμια γκαφα και χρεωθει η ομαδα.
Ακουγα χτες την εκπομπη του Σουπερ3 στο ραδιο και ελεγαν οτι δεν πρεπει να χειροκροταμε αντιπαλους και επιθετικες ενεργειες τους(οπως στο ματς με την Ζαλγκιρης).Τα ελεγαν με αφορμη τον Παπαλουκα και το σημερινο παιχνιδι.Ποια ειναι η γνωμη σας περι του θεματος γενικα?Οχι μονο για τον Αρη αλλα και για τον Ολυμπιακο που με την Δυναμο οι μισοι χειροκροτησαν τον Φωτση και οι μισοι τον γιουχαραν.
Σημερα τον Παπαλουκα θα τον χειροκροτησω.2 μεταλλια μας εφερε και ειναι απο τους καλυτερους παικτες στην Ευρωπη.Τιμη μας κιολας που ειναι Ελληνας και τιμα και με το παραπανω τα χρωματα της Εθνικης.
-
για παοκ..
τι να πει κανεις για μια ομαδα με τοσα οικονομικα προβληματα που αλλαζει κορμο καθε τρεις και λιγο...με τον πανιωνιο να μη χανει η 5η θεση θα ναι καλη...
για αρη...
οι νικες επι της φενερ στη τουρκια, επι του οσφπ και επι του πανιωνιου ειναι αυτες που ξεχωριζουν...νομιζω οτι εξακολουθει να ειναι χειροτερος αποτι περσι, εχει ξεκαθαρο αμυντικο προσανατολισμο και καλα κανει με αυτο το ροστερ που χει...ο σκειλς ξερει μπασκετ αλλα μαλλον δεν τα χει και καλα με τον ματσον...το να κρινει κανεις τις μεταγραφες γιαννουλη και καλαιτζη το βλεπω ατοπο...εχουν να παιξουν σοβαρο μπασκετ απο το 2001-2002 περιπου και δε μπορει κανεις να περιμενει κατι απο αυτους...
το μεγαλο του μελημα πρεπει να ειναι να περιορισει τις απωλειες του οταν ντεφορμαριστει και να περασει τον απογοητευτικο οσφπ...τοτε θα μπορει να πει κανεις οτι με τα ψεματα εκανε ομαδα...
για παπαλουκα...
αμα χαιρετουσε τον κοσμο η εκανε καποιο νοημα εγω θα τον χειροκροτουσα...αν δε κανει, φοραει φανελα ρωσικης ομαδας και οχι της εθνικης...
-
για παοκ..για αρη...
οι νικες επι της φενερ στη τουρκια, επι του οσφπ και επι του πανιωνιου ειναι αυτες που ξεχωριζουν...νομιζω οτι εξακολουθει να ειναι χειροτερος αποτι περσι, εχει ξεκαθαρο αμυντικο προσανατολισμο και καλα κανει με αυτο το ροστερ που χει...ο σκειλς ξερει μπασκετ αλλα μαλλον δεν τα χει και καλα με τον ματσον...το να κρινει κανεις τις μεταγραφες γιαννουλη και καλαιτζη το βλεπω ατοπο...εχουν να παιξουν σοβαρο μπασκετ απο το 2001-2002 περιπου και δε μπορει κανεις να περιμενει κατι απο αυτους...
το μεγαλο του μελημα πρεπει να ειναι να περιορισει τις απωλειες του οταν ντεφορμαριστει και να περασει τον απογοητευτικο οσφπ...τοτε θα μπορει να πει κανεις οτι με τα ψεματα εκανε ομαδα...
..
Αν πάρεις μια-μια τις θέσεις στο roster του ΑΡΗ θα καταλάβεις γιατί είναι καλύτερος από πέρυσι και μάλιστα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.... σου το λέει άνθρωπος που βλέπει τον ΑΡΗ σε ΟΛΑ τα παιχνίδια με διαρκείας εδώ και 8 χρόνια τουλάχιστον.
Ο Καλαϊτζής κάνει αυτό που ξέρει να κάνει και θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο, μην ξεχνάς ότι έμεινε έξω 2 μήνες. Τώρα πάντως δείχνει δυνατός και απο παιχνίδι σε παιχνίδι είναι καλύτερος....
Ο Γιαννούλης δεν μπορεί να κριθεί επίσης λόγω τραυματισμού... αλλά για τα πλέυ οφ νομίζω θα είναι έτοιμος.
Το συμπέρασμα ότι ο Σκειλς δεν τα έχει καλά με τον Ματσόν από που το βγάζεις??????Δεν νομίζω ότι θα ντεφορμαριστεί ποτέ ο φετινός ΑΡΗΣ, γιατί έχει πλούσιο ρόστερ και είναι στημένος για δύσκολη σεζόν....
-
Ο χρήστης ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ έγραψε:
Ακουγα χτες την εκπομπη του Σουπερ3 στο ραδιο και ελεγαν οτι δεν πρεπει να χειροκροταμε αντιπαλους και επιθετικες ενεργειες τους(οπως στο ματς με την Ζαλγκιρης).Τα ελεγαν με αφορμη τον Παπαλουκα και το σημερινο παιχνιδι.Ποια ειναι η γνωμη σας περι του θεματος γενικα?Οχι μονο για τον Αρη αλλα και για τον Ολυμπιακο που με την Δυναμο οι μισοι χειροκροτησαν τον Φωτση και οι μισοι τον γιουχαραν.Σημερα τον Παπαλουκα θα τον χειροκροτησω.2 μεταλλια μας εφερε και ειναι απο τους καλυτερους παικτες στην Ευρωπη.Τιμη μας κιολας που ειναι Ελληνας και τιμα και με το παραπανω τα χρωματα της Εθνικης.
Εγώ, πάντως, αν η επίθεση είναι καλή δεν διστάζω να πω μπράβο ή να χειροκροτήσω οποιονδήποτε, και σίγουρα όχι επειδή είναι Έλληνας ή παίκτης της Εθνικής. Εδώ χειροκρότησα (μου ξέφυγε κυριολεκτικά) έναν εκπληκτικό αιφνιδιασμό του Άρη μέσα στην Πυλαία...Καλά που δεν έφαγα ξύλο να λέω...
Για το αν είναι ο Φώτσης ή ο Παπαλουκάς, δεν με νοιάζει. Αν μια επίθεση είναι ωραία, είναι ωραία ας την κάνει και Μαλαισιανός!
Αυτά επί προσωπικού. Κατά τ'άλλα, δεν νομίζω ότι οι Έλληνες φίλαθλοι έφτασαν σε τέτοιο επίπεδο να χειροκροτάει αντιπάλους παίκτες ή ομάδες αν παίζουν ωραίο μπάσκετ...ακόμα και αν αυτοί είναι στην Εθνική. Και δυστυχώς οι οργανωμένοι είναι ακόμα οι αρχηγοί μέσα στα γήπεδά μας...
-
NAI! Αφού είμαστε χάλια ρε συ...είναι κρίμα να έχετε έστω και μία ήττα, από την ομάδα που θα χάσει φέτος μέσα-έξω από όλες τις υπόλοιπες διεκδικήτριες...Κρίμα μπορεί να είναι, αλλά άλλο αυτό και άλλο το να βρίζουμε. Με αυτή τη λογική οι Παναθηναϊκοί που χάσανε από την Ολυμπιάδα θα έπρεπε να κατεδαφίσουν το ΟΑΚΑ.
Κι ο ΠΑΟΚ δεν είναι πλέον τόσο κακός. Πιστεύω θα βγει εύκολα πέμπτος.Για τον Άρη τώρα, χειρότερος από πέρυσι σίγουρα δεν είναι, φέτος έχει περισσότερες εναλλακτικές λύσεις, μεγαλύτερο βάθος. Το δείχνουν άλλωστε και τα αποτελέσματα.
Αυτά που έχει πετύχει μέχρι τώρα μοιάζουν με θαύμα. Με μπάτζετ ελάχιστα υψηλότερο από τον ΠΑΟΚ ή τον Πανιώνιο π.χ. και με αρκετές λάθος επιλογές παιχτών, είναι δεύτερος στο πρωτάθλημα και με το ένα πόδι στους 16 της Ευρωλίγκα!
Για τον αγώνα τώρα:
- Εκπληκτική άμυνα σε όλη τη διάρκεια του ματς
- εκπληκτική ατμόσφαιρα με τρελή γιουχα στους Ρώσους που επηρρεάστηκαν φανερά
- χειροκροτήθηκε ο Παπαλουκάς
- χάνω πολύ δύσκολα στο Παλέ ακόμα και από την πρωταθλήτρια Ευρώπης
- ο Γιαννούλης έπαιξε αρκετό χρόνο και δεν ήταν τραγικός
- ο @#%$^#$% που πέταξε τον καφέ
- ο υπερβολικός σεβασμός των διαιτητών στην ΤΣΣΚΑ (δεν πήραμε ούτε ένα αμφισβητούμενο σφύριγμα σε τέτοια έδρα)
- η μ@λ@κι@ του Καλαϊτζή στην τελευταία επίθεση
- ο Ματζόν πάλι τον πήρε τον υπνάκο
- δυστυχώς χάσαμε
-
Ακουγα χτες την εκπομπη του Σουπερ3 στο ραδιο και ελεγαν οτι δεν πρεπει να χειροκροταμε αντιπαλους και επιθετικες ενεργειες τους(οπως στο ματς με την Ζαλγκιρης).Τα ελεγαν με αφορμη τον Παπαλουκα και το σημερινο παιχνιδι.Ποια ειναι η γνωμη σας περι του θεματος γενικα?Οχι μονο για τον Αρη αλλα και για τον Ολυμπιακο που με την Δυναμο οι μισοι χειροκροτησαν τον Φωτση και οι μισοι τον γιουχαραν.
Σημερα τον Παπαλουκα θα τον χειροκροτησω.2 μεταλλια μας εφερε και ειναι απο τους καλυτερους παικτες στην Ευρωπη.Τιμη μας κιολας που ειναι Ελληνας και τιμα και με το παραπανω τα χρωματα της Εθνικης.
Εγώ, πάντως, αν η επίθεση είναι καλή δεν διστάζω να πω μπράβο ή να χειροκροτήσω οποιονδήποτε, και σίγουρα όχι επειδή είναι Έλληνας ή παίκτης της Εθνικής. Εδώ χειροκρότησα (μου ξέφυγε κυριολεκτικά) έναν εκπληκτικό αιφνιδιασμό του Άρη μέσα στην Πυλαία...Καλά που δεν έφαγα ξύλο να λέω...
Για το αν είναι ο Φώτσης ή ο Παπαλουκάς, δεν με νοιάζει. Αν μια επίθεση είναι ωραία, είναι ωραία ας την κάνει και Μαλαισιανός!.
Αυτά επί προσωπικού. Κατά τ'άλλα, δεν νομίζω ότι οι Έλληνες φίλαθλοι έφτασαν σε τέτοιο επίπεδο να χειροκροτάει αντιπάλους παίκτες ή ομάδες αν παίζουν ωραίο μπάσκετ...ακόμα και αν αυτοί είναι στην Εθνική. Και δυστυχώς οι οργανωμένοι είναι ακόμα οι αρχηγοί μέσα στα γήπεδά μας...
+1.
Για τα μπολτ: +123456789
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#2]