-
O Σταυρος πρεπει να ειχε δει PNE. Tελος παντων ειδα και γω.
Aκομα δεν εχω δει NHK 9αρι εντος σειρας παντως, αλλα εχω δει ενα σκασμο 'πληρωμενα' NHM -
Αυτο με τα 'πληρωμενα' ειναι πρωτοτυπια των Θεσσαλονικιων? Εγω ξερω και μερικους που μενουν Θεσσ/νικη (Θεσσ/νικιους εννοειται) και εχουν αμαξια με πινακιδες Αθηνων παντως!
-
Είδα χθές ΝΗΚ-90**,αλλά και ΙΖΝ-79**.Όσο για τα ΝΗΜ περισσότερα βλέπω απο ΝΗΚ.Το ίδιο είχε γίνει και με το ΝΗΙ τον Ιούνιο,ενω κυκλοφορούσαν τα ΝΗΗ.
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Αυτο με τα 'πληρωμενα' ειναι πρωτοτυπια των Θεσσαλονικιων? Εγω ξερω και μερικους που μενουν Θεσσ/νικη (Θεσσ/νικιους εννοειται) και εχουν αμαξια με πινακιδες Αθηνων παντως!Leasing και εταιρικα ειναι το πιθανοτερο. Πρεπει να εισαι εντελως γκαου για να θες αθηναϊκες πινακιδες στη Σαλονικη
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Leasing και εταιρικα ειναι το πιθανοτερο. Πρεπει να εισαι εντελως γκαου για να θες αθηναϊκες πινακιδες στη ΣαλονικηΕγώ που ήθελα το αντίθετο είμαι κι εγώ γκάου;
BTW, ΙΖΡ-62. -
Λες;
Μπα δε μασαει ενα σαλονικιωτικο αμαξι στη φλωροπρωτευουσα -
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Λες;
Μπα δε μασαει ενα σαλονικιωτικο αμαξι στη φλωροπρωτευουσαΈχεις δίκιο, όταν είμαι με τον Κόλλια στην Αθήνα με το ΝΖΥ του δε μας
πειράζει κανείς. Όταν είμαι εγώ με το ΥΧΤ μου στην πόλη σου όμως...@tazio: γιατί;
-
Δε διαπιστωσα τιποτα οταν ημουν επιβατης.
Μαλλον θελεις **greo security **:ysterical: -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
@tazio: γιατί;
Διότι εσείς το λέτε για πλάκα πιθανόν, αλλά οι παρεξηγήσεις δεν είναι δύσκολο να ξεκινήσουν.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Δε διαπιστωσα τιποτα οταν ημουν επιβατης.
Μαλλον θελεις **greo security **:ysterical:Θα το έχω υπόψη μου όταν σας ξαναεπισκεφτώ!
Τα ΝΗΜ,ΝΗΝ που βλέπετε απλώς υποδηλώνουν το απόθεμα που υπάρχει πλέον
εκεί (όπως και παντού). Μην εκπλαγείτε αν δείτε και ΝΗΟ,ΝΗΡ,ΝΗΤ,ΝΗΥ και
ΝΗΧ, ενώ σύντομα θα έχουν σταλεί και τα ΝΙΑ,ΝΙΒ,ΝΙΕ,ΝΙΖ. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
@tazio: γιατί;
Διότι εσείς το λέτε για πλάκα πιθανόν, αλλά οι παρεξηγήσεις δεν είναι δύσκολο να ξεκινήσουν.
Μπααααα, δε νομίζω να μας παρακολουθούν όσοι έχουν απλωμένα ζωνάρια.
Εμείς στο τόπικ αυτό έχουμε ένα επίπεδο... -
Tazio σε βρισκω λιγο υπερβολικο
-
Πιθανόν βρε παιδιά και να είμαι, αλλά αυτή η 'κόντρα' βορά νότου δε μου άρεσε ποτέ, οπότε συγχωρήστε μου την υπερβολή.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Πιθανόν βρε παιδιά και να είμαι, αλλά αυτή η 'κόντρα' βορά νότου δε μου άρεσε ποτέ, οπότε συγχωρήστε μου την υπερβολή.Ούτε σε μένα αρέσει αλλά ενίοτε την υφίσταμαι γι'αυτό και τη σχολιάζω.-
Παίδες έρχεται νέα χρονιά. Με τον greo και τον Kollia είχαμε συζητήσει το
ενδεχόμενο την πρωτοχρονιά να κλείσουμε αυτό το τόπικ με ένα
ανακεφαλαιωτικό ποστ για τη χρονιά που τελειώνει και να ξεκινήσουμε ένα
νέο όπου το πρώτο ποστ θα αναφέρει την εκάστοτε τελευταία παρατήρηση
για κάθε νομό ξεχωριστά (μαζί με κάποιες άλλες λεπτομέρειες ίσως; ) και
θα ανανεώνεται συνεχώς.Εγώ προσθέτω και μία πιθανή αλλαγή ονομασίας του τόπικ, πχ
'Πινακίδες κυκλοφορίας' ή κάτι παρεμφερές.Θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες όσων συμμετέχουν ενεργά στο τόπικ
αυτό, να τις συζητήσουμε και να πράξουμε ανάλογα.Ευχές σε όλους!
-
Το 'car plate spotting' μια χαρα ειναι...το αλλο μου θυμιζει ΕΦΟΡΙΑ!!!!
Anyway χρονια πολλα σε ολους!!!!! -
Συμφωνώ με τον τίτλο πινακίδες κυκλοφορίας.Ας έχουμε ελληνικό τίτλο.Στο θέμα μας τώρα ΟΡΕ-74**.
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Πιθανόν βρε παιδιά και να είμαι, αλλά αυτή η 'κόντρα' βορά νότου δε μου άρεσε ποτέ, οπότε συγχωρήστε μου την υπερβολή.Υπαρχει και κοντρα δυσης ανατολης.
Συγνωμη για το 'εκτος θεματος'.
-
ΕΕΜ-62 στα Γιαννιτσά
-
IZY 43*
αν αυξάνονται έτσι οι ρυθμοί το Δεκέμβριο, από το νέο έτος τι θα γίνει;
Car Plate Spotting [#2]