-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
μηπως να μαντέξετε και που το βλέπω?
Μπουρναζι-Περιστερι.
οχι, εκεί μάλλον θα πηγαίνει για.....γνώμες!!
-
ασημί μπράβο με κίτρινο (μουσταρδί για την ακρίβεια ) σετάκι προφυλακτήρων κ αεροτομής στην Ξάνθη
κάτι τέτοιες στιγμές είναι που μου λείπει η κάμερα στο κινητό
-
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
:inlove: -
Ο χρήστης kkot έγραψε:
αρχηγός!!Δε μπορεί πλάκα μας κάνεις.
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
ασημί μπράβο με κίτρινο (μουσταρδί για την ακρίβεια ) σετάκι προφυλακτήρων κ αεροτομής στην Ξάνθηκάτι τέτοιες στιγμές είναι που μου λείπει η κάμερα στο κινητό
:inlove:
Δε πας καλά εσύ παιδάκι μου.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
αρχηγός!!
Δε μπορεί πλάκα μας κάνεις.
του ανήκει μια θέση στο hall of fame!!!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
αρχηγός!!
Γιατι πλακα;Εχει ενα ιδιαιτερο γουστο το παιδι με τη μπεμπα.
ασημί μπράβο με κίτρινο (μουσταρδί για την ακρίβεια ) σετάκι προφυλακτήρων κ αεροτομής στην Ξάνθη
κάτι τέτοιες στιγμές είναι που μου λείπει η κάμερα στο κινητό
:inlove:
Δε πας καλά εσύ παιδάκι μου.
Σου;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
αρχηγός!!
-
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
αρχηγός!!
ειναι απλα απιστευτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
ο κατοχος χρειαζεται επειγοντος ψυχολογικη υποστηριξη
-
Τόσες σελίδες τι κάνουμε εδώ νομίζεις;;
-
Δεν ανεβαζετε τη φωτο του κοττακη πουθενα γιατι το opendns μου βγαζει κατι βλακειες..
-
Σήμερα είδα στο Magic ένα αφιέρωμα στο meeting του Hyundai Coupe Club. 25-30 αμάξια μαζευτήκαν με τους ιδιοκτήτες τους, από καμια 10αριά που έδειξε στην τηλεόραση τα 5 τουλάχιστον είχαν απλώστρες, body-kit, γενικότερες αισθητικές παρεμβάσεις.
Μιλάμε ότι το αμάξι αυτό είναι φτιαγμένο για Αυστραλούς... -
Πλάκα πλάκα αυτό το αμάξι στην Ελλάδα κατέχει ρεκόρ επέμβασης από τον ιδιοκτήτη. Σε λίγο θα καταντήσουμε να αναφέρουμε 'καγκουρό με Coupe χωρίς aftermarket'
-
Ο χρήστης Kosa έγραψε:
Πλάκα πλάκα αυτό το αμάξι στην Ελλάδα κατέχει ρεκόρ επέμβασης από τον ιδιοκτήτη. Σε λίγο θα καταντήσουμε να αναφέρουμε 'καγκουρό με Coupe χωρίς aftermarket'Μαζί με τα 206 και τα Tigra
-
Μπά, το 206 το 'χουνε και κάτι γκομνείτσες, το 'χουνε και μεγάλοι άνθρωποι, κυκλοφορεί αρκετά και απείραχτο. Το Tigra σίγουρα. Δεν έχω δει ποτέ μα ποτέ μαμά. ΒΤW τί κακάσχημο σουλούπι είναι αυτό;;; Από τα πιο άχημα ever.
-
Αν έχετε ακούσει ανέκδοτα από Γερμανούς για τα Opel Manta θα αλλάζατε άποψη για τα hyundai!!
-
Ε πες τίποτα ντε. Γιατί μας αφήνεις στην απ'έξω;
-
Μου τα 'λεγε η θεία μου όταν ήμουν μικρός...
Γιατί οι μπαριέρες έχουν βαθούλωμα στη μέση; Για να μην χτυπάνε το αριστερό τους χέρι οι Manta-Fahrers (που κλασικοί γύφτοι έχουν όλο το χέρι απ'έξω)Δεν θυμάμαι άλλα γιατί όπως προείπα ήμουν μικρός, αλλά το σκεπτικό είναι ότι κάποτε υπήρχε αυτή η ράτσα στη Γερμανία και καγκούρευε τα Manta γιατί ως σουλούπι ήταν ήδη γυφτέ (κατά τη γνώμη μου).
Πάντως είχαν πλάκα! Δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα...
Australia Uber Alles!!!!! [#2]