-
Την όποια βοήθεια σας.
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα επαγγελματικό το οποίο προς το παρον είναι αγροτικο /(ιδιωτης). Το θέμα είναι ότι πρέπει να κόψω εγώ τιμολόγιο αγορας. Επειδή με αυτό το τρόπο, προς το παρον, έχω κάποια χρονικά κολλήματα, η ερώτηση μου είναι η εξής: αν το αγοράσει ο πατέρας μου (αγρότης), ως αγροτικό μετά μπορεί να μου το κάνει μεταβίβαση? Μετά απο πόσο καιρό, αν γίνετε?
Φυσικά απο την στιγμή που το 'παίρνω' εγω βγαίνει επαγγελματική άδεια! -
Την όποια βοήθεια σας.
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα επαγγελματικό το οποίο προς το παρον είναι αγροτικο /(ιδιωτης). Το θέμα είναι ότι πρέπει να κόψω εγώ τιμολόγιο αγορας. Επειδή με αυτό το τρόπο, προς το παρον, έχω κάποια χρονικά κολλήματα, η ερώτηση μου είναι η εξής: αν το αγοράσει ο πατέρας μου (αγρότης), ως αγροτικό μετά μπορεί να μου το κάνει μεταβίβαση? Μετά απο πόσο καιρό, αν γίνετε?
Την όποια βοήθεια σας.
Ετσι πηρα εγω ενα μεταχειρισμενο επαγγελματικο πριν 2 μηνες...
Το τιμολογιο αγορας δεν χρειαζεται να το θεωρησεις στην εφορια απλα πληρωνεις ενα χαρτοσημο 3.6% (αν θυμαμαι καλα) μεσα στον μηνα και αυτο ηταν. Δεν υπαρχει ΦΠΑ.
(οφ τοπικ)
Προσεξε με τα επαγγελματικα διοτι τα περισσοτερα ειναι λιωμενα ή στουκια.
Εκτος αν ειναι γνωστος και το ξερεις.. (/οφ τοπικ)
Μεταβίβαση αυτοκινήτου