-
Δεν μου λέτε, επειδή έχει πέσει αρκετά η ταχύτητα μου σε μετρήσεις (κάτω από 450kb), να τους κάνω ένα τηλέφωνο ή δεν θα βγει τίποτα;
-
Και δεν κάνεις;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
όλοι έχετε αdsl...μόνο εγώ ρε φούστη μου δεν έχω. Βαριέμαι την διαδικασία.Εγώ έστειλα τα fax σήμερα. Για να δούμε...
Σύντομα κοντά σας με 1024ΜΒps.
Μάνο, η σύνδεση που έδειξα τις ταχύτητες είναι 512 τώρα, γιατί να γίνει 768? 1024 θα γίνει.
-
Ναι, σωστά. Μπερδεύτηκα.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μην φας, ετοιμαζω γλαροσουπα...
Το τηλεπικοινωνιακο τοπιο στην Ελλαδα ειναι ακομα σε νηπιακο σταδιο και οι ενναλακτικοι φορεις δεν ειναι ουτε καν σε beta σταδιο... μαλλον σε gamma. Δεν εχουν ουτε καν εξασφαλισμενο μελλον... σημερα ειναι αυριο δεν ειναι. Τεχνικως αντιμετωπιζουν προβληματα ειτε αφορα στην ποιοτητα ομιλιας, ειτε στις ταχυτητες δικτυου... υποσχονται πολλα, χωρις να υπαρχει η υποδομη για να τα παρεχουν. Εγω σε τετοιες συνθηκες αρνουμαι να φυγω απο την οποια σιγουρια μου παρεχει ο ΟΤΕ. Ο καλυτερος δεν ειναι αλλα ουτε ομως ο χειροτερος. Χωρις να θελω να δικαιολογησω τον ΟΤΕ, απλα θα πω πως μεχρι προσφατα ηταν κρατικη υπηρεσια με οτι σημαινε αυτο για τις πρακτικες λειτουργιας του... θα αλλαξει και αυτος σιγα σιγα.
Beta testing ομως αρνουμε να κανω. Οταν σε 5-7 χρονια ομαλοποιηθει το τοπιο και ξεκαθαρισουν οι παικτες και η υποδομη τους, τοτε το ξανασυζηταμε.
Ελα ελα λέμεεε Εχω ολόκληρο καζάνι γλαρόσουπα για όλο το φορουμ..
Αφήνουμε την πλάκα και πάμε στα σοβαρά...
Το τηλεπικοινωνιακο τοπιο στην Ελλαδα ειναι ακομα σε νηπιακο σταδιο
Συμφωνούμε αλλά αυτό από που το ξέρεις;Απλή εκτίμηση;Υποθέτω θα το συγκρίνεις με το επίπεδο της Αγγλίας πχ.. Απλή λεπτομέρεια που όμως έχει μια βάση για τη συνέχεια του ποστ σου.
οι ενναλακτικοι φορεις δεν ειναι ουτε καν σε beta σταδιο
Το χω ξαναγράψει νομίζω..Αν εννοείς καμια Telepassport κι εγώ μαζί σου.. Για κάποιες από τις υπόλοιπες όμως...
Δεν εχουν ουτε καν εξασφαλισμενο μελλον
Ενα ενα τα παίρνω γιατί έχουν ενδιαφέρον.. Αυτά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα λες.. Εχεις δει κάποια overviews για την κατάσταση κάποιας εταιρίας; Πού; Σε εφημερίδα;Αν θέλεις ψάξε να βρεις **από μέσα **καταστάσεις οικονομικές (οι οποίες θα γνωρίζεις ότι είναι απολύτως αληθείς γιατί ελέγχονται).Και επίσης να δεις καταστάσεις της Tellas πχ που θεωρείται δημόσια όπως ο ΟΤΕ που υποστηρίζεις.. Θα σου φυγει το βλέφαρο απ το ποσό ζημιών που θα δεις..Αυτό θα το χεις καταλάβει και απ τις μειωμένες διαφημίσεις της..
Τελος πάντων τα υπόλοιπα δε θελω να τα σχολιάσω.Οχι επειδή απαξιώ (προς θεού φιλική συζητηση κάνουμε) αλλά έχεις μια γνώμη την οποία δεν μπορώ να στην αλλάξω,γιατί δεν είμαι και πωλητής στο κάτω κάτω.. Απλά μερικά πράγματα ξεφεύγουν τόσο πολύ απ την πραγματικότητα που δεν μπορώ να φανταστώ το λόγο που γίνεται κάτι τέτοιο..
- Εχω μεν πολυ καλη εικονα απο τις Αγγλικες τηλεπικοινωνιες γιατι ημουν εκει στο μεταβατικο τους σταδιο, αλλα δεν επιδιωκω καποια συγκριση ουτε οσο αφορα το επιπεδο υπηρεσιων (πχ ταχυτητες δικτυου) ουτε στις τιμες.... Εχω μια εικονα απο εκει και ξερω που πρεπει να φτασουμε... να ξεκαθαρισουν και να εδραιωθουν μερικες σοβαρες εταιριες οι οποιες και θα ανταγωνιστουν... και οχι εταιριουλες δεξια και αριστερα που τσαμπουνανε πως φυτεψανε 50-100-200χλμ οπτικη ινα. Ειναι τουλαχιστον αστεια τα νουμερα αυτα. Δεν μιλαμε για το χωριο μου... μιλαμε για μια χωρα ολοκληρη. Κανεις δεν εχει την απαιτηση απο την μια μερα στην αλλη να γινουν αλλαγες... αλλα ποιες οι δυνατοτητες τους για μια ευρυτερη καλυψη?
- Φυσικα... η ΤΕΛΛΑΣ... τρανταχτο παραδειγμα ζημιογονας εταιριας που ακομα και η ΔΕΗ δεν αντεχει το κοστος της. Να μιλησουμε για καποιες αλλες εταιριες που προσφατως σωθηκαν επειδη καποιος αλλος ανελαβε τα χρεη τους? Οι οικονομικες καταστασεις καλες ειναι... αλλα μαγειρεμενες. Εγω θα ηθελα να μου πει ο ΟΤΕ ποιοι και ποσα χρωσταν για την ενοικιαση των κυκλωματων, αυτο θα ηταν ποιο ενδιαφερον.
Επισης ΕΙΝΑΙ επιφοβες και παλι ασχετως των οικονομικων καταστασεων. Ποιος μου διαβεβαιωνει πως θα αντεξουν μακροχρονια το κοστος επεκτασης το οποιο ειναι δυσβασταχτο. Εχουν απο πισω τους funds ικανα να στηριξουν μια διεισδυση? Ποσοι απο αυτους θα καταφερουν να ξεπερασουν το critical mass που χρειαζετε... και ποσοι αλλοι θα καταρευσουν στην προσπαθεια? - Σχετικα με την Forth.... πλεον οχι και τοσο αξιοπιστο δικτυο οσο παλιοτερα. Στην δε τηλεφωνια η ποιοτητα ομιλιας που σου παρεχουν δεν ειναι ιδιαιτερα ενθαρυντικη (οχι πως των αλλων ενναλακτικων ειναι). Τελος αργησαν πολυ να κινηθουνε σε οτι αφορα το ιδιοκτητο δικτυο... Θα πρεπει να τρεξουν...
Κοιτα, ασχολουμε και βλεπω τι γινεται στις αγορες τηλεποικοινωνιων τα τελευταια 10 χρονια και εχω παρα πολυ καλη εικονα της πραγματικοτητας. Δεν ισοπεδωνω καμια εταιρια, δεν ειμαι υπερ καμιας εταιριας (δεν μου δινουν λεφτα... οποτε ) Εγω απλα θα πω 'not just yet'
-
Δεκτόν...ούτε εμένα πάντως μου δίνουν λεφτά οπότε..
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
- Σχετικα με την Forth.... πλεον οχι και τοσο αξιοπιστο δικτυο οσο παλιοτερα. Στην δε τηλεφωνια η ποιοτητα ομιλιας που σου παρεχουν δεν ειναι ιδιαιτερα ενθαρυντικη (οχι πως των αλλων ενναλακτικων ειναι). Τελος αργησαν πολυ να κινηθουνε σε οτι αφορα το ιδιοκτητο δικτυο... Θα πρεπει να τρεξουν...
Μια χαρά τη βρίσκω 1,5 χρόνο που τη χρησιμοποιώ αποκλειστικά (με προεπιλογή μάλιστα για να μη σχηματίζω το πρόθεμα 1789). Κάποιες ελάχιστες φορές, κυρίως τους πρώτους μήνες, ακουγόταν μια ηχώ. Τώρα άριστα 10.
-
Κι εγώ έχω αντιρρήσεις σε διάφορα σημεία του ποστ όπως αυτό,απλά όμως διαφωνούμε χωρίς να σημαίνει ότι είναι κάτι το φοβερό ή κακό..
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όμως... έρχονται τα ωραία!
Όταν με το καλό δημιουργηθεί το ιδιόκτητο δίκτυο της forthnet θα κουνήσω μαντήλι. Αυτή τη στιγμή για τη γραμμή τηλεφώνου και ADSL πληρώνω στον ΟΤΕ μηνιαίως κάπου 35-40 ευρώ χωρίς χρόνο ομιλίας και σύνδεση.Εδώ:
Αναμενόμενη κάλυψη μέσω ιδιόκτητου δικτύου FORTHnet: 01/08/2007Αργει ακόμα...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
όλοι έχετε αdsl...μόνο εγώ ρε φούστη μου δεν έχω. Βαριέμαι την διαδικασία.
Εγώ έστειλα τα fax σήμερα. Για να δούμε...
.
Σε ρώτησε κανείς;
-
Άντε, με το καλό ΝΙκόλα!
-
Ούτε εμένα με ρώτησε κανείς, αλλά θα το πω από μόνος μου. Πάλι είμαι χωρίς νετ από χθες το βράδυ.
-
Και πώς γράφεις εδώ?
Κάποιος μας δουλεύει...
-
αν διάβαζες, θα ήξερες πως μπαίνει, το έχει ήδη πει!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
αν διάβαζες, θα ήξερες πως μπαίνει, το έχει ήδη πει!Εγκαθετοπρόεδρε, καλημέρα. Μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς!
(ούτε μια πλάκα δεν μπορούμε να κάνουμε πια, αμάν!)
-
Εγκαθετοπρόεδρος είναι μόνο ένας! Θα ανοίξει και site...ούτε αυτο δεν έχεις πάρει χαμπάρι ρε hifiman?
-
Ε πού να σας προλάβω ρε, αφού εμφανίζεται ο ένας πρόεδρος μετά τον άλλον εδώ μέσα!
-
-
Τα έχω και τα δύο, πολύ καλά (αν και το ένα χάλασε και πρέπει να το αντικαταστήσω...)
Πάρε το 4551 γιατί είναι πιο νέο μοντέλο.
-
Μια χαρά τα NEC.
Έφτιαξαν το net. Μάλλον έπιασε τόπο η πρωινή επιχειρηματολογία ('Θα σας σουτάρω' ).
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#7]