-
Για το d/l rate τι λες; Μου φαίνεται δεν το γλιτώνει το τηλέφωνο...
-
Έγω με 50-55 κατεβάζω απο ftp server. Οπότε 40 για torrent ειναι πολύ καλά.
Για την κάμερα εγγύηση θα παρέχει λογικά το site.
Σωστά Ποπολάρε;(Πάλι με πρόλαβε ο ν_ολύμπιος με τις φτηνές 1600PRO )
-
40 max me 35 σύνηθες από ftp λέω... torrent 20 και αν...
-
Ο χρήστης lukeduke έγραψε:
Έγω με 50-55 κατεβάζω απο ftp server. Οπότε 40 για torrent ειναι πολύ καλά.Για την κάμερα εγγύηση θα παρέχει λογικά το site.
Σωστά Ποπολάρε;(Πάλι με πρόλαβε ο ν_ολύμπιος με τις φτηνές 1600PRO )
εξαρταται ποσο καλοι ειναι οι seeders....... εγω εχω δει και 75 kb d/l σε torrent....
ναι παρεχει το εν λογω καταστημα...... τωρα τι εγγυηση ειναι??? ο θεος και η ψυχη του.... ευχομαι να μην μαθω..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
40 max me 35 σύνηθες από ftp λέω... torrent 20 και αν...απο που κατεβαζεις ρε ντινο??? και τι κατεβαζεις??
-
Δοκιμαστικά από mirror που πριν από 3 μέρες χτυπούσα 70αρια... θα τους πάρω τώρα τηλ να δούμε...
Aποτέλεσμα:
Επί 2 βδομάδες περίπου έβλεπα και εγώ 65αρια χαλαρά.
Τώρα που τους πήρα τηλ, μου είπαν πως η αναβάθμιση δεν έχει ολοκληρωθεί, και είναι φυσιολογικό να έχω στην αρχή 65, αλλά μετά πέφτει στην προηγούμενη ταχύτητα. Η αναβάθμιση λέει θα ολοκληρωθεί τέλη νοεμβρίου.Εντωμεταξύ, στο applet που είχε μπει, εμφάνιζε πως έχει ολοκληρωθεί η αναβάθμιση μου. Εγώ δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να κατεβάζω με 65-70 και μετά από 2 βδομάδες να πέφτω στα 30ρια. [/img]
-
@popol@ros
Μα ψηφιακή είναι. Τι να πάθει, ελάχιστα μηχανικά μέρη. Αν είναι προβληματική θα φανεί απο τα πρώτα λεπτά.
Υποθέτω και σε ψηφιακές θα ισχύουν οι αιτήσεις RMA όπως και στα εξαρτήματα Η/Υ. Οπότε το επιστρέφεις, σου στέλνουν άλλο και τελείωσε.@drdino
Για το κατέβασμα, μπορεί να παίζει ρόλο και η ώρα της ημέρας. Δοκίμασε διαφορετική ώρα.
Το ξαναλέω πάντως με OnDSL kit 384(νυν 768) έχω περίπου ίδιες ταχύτητες, 35-45 torrents και 50-55 ftp (με accelerated (segmented) download όμως)Τι έχεις router ή modem;
-
Από χθες dsl 1024.
-
Θείο κατσε να κανω μια προσπάθεια να το πάμε ξανα 512 γιατί πολύ μας τη λες..
-
-
Σιγά σιγά αρχίζουμε και διαμορφώνουμε καλύτερα.
Κατόπιν των παρατηρήσεων και προτάσεων έχουμε:
[list:31b1365j]INNOVATOR CA400W PEAK TS-T SILVER WIN
INTEL CORE 2 DUO E6300 1.86 GHZ LGA775 - 1066 FSB - BOX
OCZ PC2-5400 DDR2 VALUE PRO DUAL CHANNEL 1GB (2X512MB)
ASROCK CONROEXFIRE-ESATA2
LEADTEK NVIDIA 7600GS TDH 256MB DDR2 PCI-E DVI TV-OUT RETAIL
MITSUMI FDD 3.5' + 7IN1 CARD READER BLACK
WESTERN DIGITAL 250GB WD2500JS 7200RPM SATA2
LG DVD 16X GDR-8164B BULK WHITE
NEC DVD+/-R/RW ND-4571 LABELFLASH 16X BULK DOUBLE LAYER BLACK
MS DSP WIRELESS OPTICAL DESKTOP 2.0
TERRATEC CINERGY 250 PCI TV TUNER[/list:u:31b1365j]Από κουτί είδα ένα innovator του eshop, αυτό εδώ. Στον τίτλο λέει 400w, στα specs λέει 350. Είναι άραγε καλό; Έχει κανείς εμπειρία;
Σχετικά με την MB, ένας γνωστός έχει τον ίδιο συνδυασμό M/B και επεξεργαστή και είναι πολύ ευχαριστημένος, συνεπώς λέω να το δοκιμάσω.
Αποφάσισα επίσης να πάω σε ασύρματο πληκτρολόγιο, ποντίκι. Όταν άκουσα τα επιφωνήματα ανακούφισης από τη μητέρα μου για την απόφαση αυτή, κατάλαβα ότι το πρότζεκτ 'καινούριο Pc' κέρδισε τη συμπάθεια της!
Ουσιαστικά το μόνο που έμεινε είναι να ψαχτώ λιγάκι με το TV-tuner, και να δω τι συνοδευτικό software παρέχεται.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το Ν70 μου αποτελεί πια παρελθόν...
ακούω προτάσεις
Μπανάκι μπανάκι?
'Φτου και βγαίνω' chris, μια χαρά είναι..
...μου το 'κλεψαν
.....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
και μία οικονομική λύση στα 956 ευρώ.τι λέτε?
την οθόνη πώς την κόβετε?
Που είναι η οθόνη;
Μια χαρά μου φαίνεται το συστημα αυτό! Με αλλαγή της GPU σε 1800, όπως σου προτείνει ο φίλος παραπάνω.
Για μένα τα βασικά σε ένα σύστημα είναι mobo, CPU, RAM και GPU... τα υπόλοιπα έπονται (ή συμπληρώνονται στην πορεία εύκολα). Για τη χρήση που είπες πως το θέλεις το PC, Σάββα, πιστεύω πως το παραπάνω σύστημα είναι μια χαρά για 2 χρόνια τουλάχιστον. Για LFS δεν το συζητάμε, φτάνει και περισσεύει για ακόμα περισσότερα χρόνια!
Η κάρτα γραφικών που σου προτείνει ο φίλος, εκτός του ότι είναι Vista ready (από ότι γράφει) έχει και το extra πλεονέκτημα του avivo, έναντι των nVidia. Που σημαίνει πως θα έχεις και δυνατότητα video capturing κι από αναλογικές πηγές (tv, vhs)
-
Btw την 7800GTX αστειευόμενος την ανάφερα στο άλλο ποστ, έχει πάνω απο 300, 00
-
ένα τεράστιο MOV αρχείο (second και ΜΒ!) σε τι να το συμπιέσω και πως?
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Που είναι η οθόνη;
LG 1732p, τρίτη από το τέλος, στραβογκαβομάρα.
(κι εμένα μου πήρε κάμποση ώρα το μεσημέρι για να την εντοπίσω).
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Σιγά σιγά αρχίζουμε και διαμορφώνουμε καλύτερα.Κατόπιν των παρατηρήσεων και προτάσεων έχουμε:
[list:n1vqxnzs]INNOVATOR CA400W PEAK TS-T SILVER WIN
INTEL CORE 2 DUO E6300 1.86 GHZ LGA775 - 1066 FSB - BOX
OCZ PC2-5400 DDR2 VALUE PRO DUAL CHANNEL 1GB (2X512MB)
ASROCK CONROEXFIRE-ESATA2
LEADTEK NVIDIA 7600GS TDH 256MB DDR2 PCI-E DVI TV-OUT RETAIL
MITSUMI FDD 3.5' + 7IN1 CARD READER BLACK
WESTERN DIGITAL 250GB WD2500JS 7200RPM SATA2
LG DVD 16X GDR-8164B BULK WHITE
NEC DVD+/-R/RW ND-4571 LABELFLASH 16X BULK DOUBLE LAYER BLACK
MS DSP WIRELESS OPTICAL DESKTOP 2.0
TERRATEC CINERGY 250 PCI TV TUNER[/list:u:n1vqxnzs]Από κουτί είδα ένα innovator του eshop, αυτό εδώ. Στον τίτλο λέει 400w, στα specs λέει 350. Είναι άραγε καλό; Έχει κανείς εμπειρία;
Έχω εμπειρία απο το φτηνό midi και
Τα έγραφα και πρίν. Για δές αυτό με ένα φτηνό (αλλά 500άρι) τροφοδοτικό
Ιδια λεφτά βγαίνει.Σχετικά με την MB, ένας γνωστός έχει τον ίδιο συνδυασμό M/B και επεξεργαστή και είναι πολύ ευχαριστημένος, συνεπώς λέω να το δοκιμάσω.
Τον ίδιο συνδυασμό σκέφτομαι και εγώ. Υποθέτω υποστηρίζει τον Core 2 εξ' αρχής (χωρίς να χρειάζεται bios update κλπ). Αναμένω εντυπώσεις
Ουσιαστικά το μόνο που έμεινε είναι να ψαχτώ λιγάκι με το TV-tuner, και να δω τι συνοδευτικό software παρέχεται.
Ενδιαφέρον software δεν είναι αυτό που παρέχεται επίσημα
Και σε συνδυασμό με πιάτο γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον.
Ψάξε λίγο στο insomnia.gr για dscaler -
Ο χρήστης lukeduke έγραψε:
Έχω εμπειρία απο το φτηνό midi και
Τα έγραφα και πρίν. Για δές αυτό με ένα φτηνό (αλλά 500άρι) τροφοδοτικό
Ιδια λεφτά βγαίνει.Καλές επιλογές φαίνονται, το tower το είδα δει και εγώ και μου αρέσει, αλλά το τροφοδοτικό πολύ φτηνό φαίνεται. Θα είναι πιστεύεις καλό;
Τον ίδιο συνδυασμό σκέφτομαι και εγώ. Υποθέτω υποστηρίζει τον Core 2 εξ' αρχής (χωρίς να χρειάζεται bios update κλπ). Αναμένω εντυπώσεις
Μόλις το δουλέψω θα ενημερώσω.
Ενδιαφέρον software δεν είναι αυτό που παρέχεται επίσημα
Και σε συνδυασμό με πιάτο γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον.
Ψάξε λίγο στο insomnia.gr για dscalerΤην Πέμπτη που ξαναβγαίνω θα το δούμε πιο αναλυτικά!
-
exω ενα site που εχει 350 LINKS για 350 φωτογραφιες. Θελω να τις αποθηκευσω ολες. πως μπορω να το κανω ΧΩΡΙΣ να τις ανοιγω μια-μια και να παταω save target image ?
-
Νομίζω πως αυτή τη δουλειά κάνει το DownThemAll add-on του FF.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#7]