-
Καλά είναι, ειδικά το upload. Δεν έχει μετατραπεί σε 768 ακόμα; Όταν γίνει θα πιάνεις πάνω από 60 ως και 70 στα ντουζένια του.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://www.ram-shop.gr/showproduct.jsp?prodid=5995Cable NULL MODEM 9/9F 5M
Τελικά Μάνο, η Ελληνική πραγματικότητα είναι υπεράνω Διαδικτύου!
Πήγα σήμερα και πήρα την απάντηση οτι ναι μεν το έχουν στο site αλλά δεν το έχουν γενικώς. Πρέπει να πάρουν παραγγελίες και μετά να δουν αν θα το φέρουν!!!!
Θα ξαναπάω στο Πλαίσιο!
Οχι Κώστα, δεν δούλεψε...οτι και αν έκανα. Και ένα προγραμματάκι RS-232 analyser που κατέβασα μου έδειχνε οτι δεν έβλεπε η μια συσκευή την άλλη (CTS).
-
το FlashGet δε γίνεται integrate στον ff Συνεχίζουν και κατεβαίνουν με τον ενσωματωμένο download manager
edit: άκυρο, δεν είχα διαβάσει αυτό
FlashGot is an extension for integrating FlashGet and Mozilla Firefox 0.9 or later
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Πώς μπορώ να επεξεργαστώ-κάνω resize ένα animation gif χωρίς να χάσω το animation?
edit: άκυρο κάτι έκανα {αβατάρ}
Κουνιέται? Γιατί δεν το βλέπω να κουνιέται?
το άλλαξα ρε μάπα...αμέσως να μου την πεις...!
too fast for u. -
ρε παιδια. μια ερώτηση. εχει κανείς το route66 για p910i με χάρτες αττικής αλλα και ευρώπης;
Σας παρακαλώ οποιος ξέρει να απαντίσει γιατι πάω ιταλία σε 1 μήνα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
αν 8έλουμε να τρέξουμε ένα παιχνίδι σε windowed mode αλλά δεν έχει επιλογή από μέσα, μπορούμε να κάνουμε κάτι;Επίσης, ψάχνω firmware update για ένα cd-r drive της sony που έχω, μοντέλο crx230e, αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα. μπορείτε να βοηθήσετε;
-
Ο ΟΤΕ ξεκίνησε τη διάθεση μιας υπηρεσίας, μέσω της οποίας ο καθένας θα μπορεί να διαπιστώσει αν έχει αναβαθμιστεί ή οχι.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
http://www.ram-shop.gr/showproduct.jsp?prodid=5995
Cable NULL MODEM 9/9F 5M
Τελικά Μάνο, η Ελληνική πραγματικότητα είναι υπεράνω Διαδικτύου!
Πήγα σήμερα και πήρα την απάντηση οτι ναι μεν το έχουν στο site αλλά δεν το έχουν γενικώς. Πρέπει να πάρουν παραγγελίες και μετά να δουν αν θα το φέρουν!!!!
Θα ξαναπάω στο Πλαίσιο!
Οχι Κώστα, δεν δούλεψε...οτι και αν έκανα. Και ένα προγραμματάκι RS-232 analyser που κατέβασα μου έδειχνε οτι δεν έβλεπε η μια συσκευή την άλλη (CTS).
Kouk γιατί δεν δοκιμάζεις με ένα κολλητήρι 2 βύσματα RS232 και 5 μέτρα καλώδιο???
-
Γιατι δεν έχω κολλητήρι!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ο ΟΤΕ ξεκίνησε τη διάθεση μιας υπηρεσίας, μέσω της οποίας ο καθένας θα μπορεί να διαπιστώσει αν έχει αναβαθμιστεί ή οχι.Ωραία Βασίλη! Ολη η περιοχή γύρω μου...ακόμα και η Κύμη...έχουν αναβαθμιστεί....εκτός από την δική μου!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Γιατι δεν έχω κολλητήρι!ε πάρε ένα...
-
Εχω 2 βρε εγκάθετε!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:ysterical:Εχω 2 βρε εγκάθετε!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
αν 8έλουμε να τρέξουμε ένα παιχνίδι σε windowed mode αλλά δεν έχει επιλογή από μέσα, μπορούμε να κάνουμε κάτι;
Επίσης, ψάχνω firmware update για ένα cd-r drive της sony που έχω, μοντέλο crx230e, αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα. μπορείτε να βοηθήσετε;
-
Με Alt+Enter ίσως?
-
ψάξε εδώ
-
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
αν 8έλουμε να τρέξουμε ένα παιχνίδι σε windowed mode αλλά δεν έχει επιλογή από μέσα, μπορούμε να κάνουμε κάτι;
Επίσης, ψάχνω firmware update για ένα cd-r drive της sony που έχω, μοντέλο crx230e, αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα. μπορείτε να βοηθήσετε;
-
Με Alt+Enter ίσως?
-
ψάξε εδώ
-->με alt-enter δεν κάνει τίποτα. Βασικά, αν πατήσω το κουμπί των windows στο πληκτρολόγιο, εμφανίζει κάποια σημεία της γραμμής εργασειών, άλλα αναβοσβήνουν, και αν επιλέξω άλλο παράθυρο, δεν ανεβαίνει...
--> ευχαριστώ πολύ, το βρήκα![/url]
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ο ΟΤΕ ξεκίνησε τη διάθεση μιας υπηρεσίας, μέσω της οποίας ο καθένας θα μπορεί να διαπιστώσει αν έχει αναβαθμιστεί ή οχι.Ακόμα!
Ωραίο μπιχλιμπίδι, bill. Ευχαριστούμε!
-
Εδω και 10 μέρες 768 !!!
-
drdino, δοκίμασες να διαβάζεις το readme του παιχνιδιού μήπως παίρνει κάποιο command line παράμετρο για να ανοίξει σε παράθυρο? Μερικά παιχνίδια υποστηρίζουν τέτοια (βλ.troobleshooting)
-
Ο καλός μας ο ΟΤΕς με άφησε 5,5 μέρες χωρίς ADSL. Γιατί; Επειδή είχαν προβλήματα στο DSLAM. Μετά από πολλές διαμαρτυρίες ένας κύριος μου είπε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι (όντως δεν μπορούσε) και ότι 'ΞΕΡΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ', δηλαδή να πάω σε κάποιο oteshop (από το τλφ μόνο παραγγελίες και διαμαρτυρίες) και να ζητήσω να μου επιστραφούν τα χρήματά μου για τις 3 μέρες (οι δύο πρώτες δεν πιάνονται, είναι bonus για τον ΟΤΕ).
Φυσικά θα μου επέστρεφαν (και αν...) μόνο την αξία της γραμμής, όχι την αξία της αχρηστευμένης σύνδεσης. Δηλαδή μου είπαν να φύγω από τη δουλειά μου, να πάω να στηθώ σε μια ουρά, να συμπληρώσω αιτήσεις, να τις δώσω σε κάποιον υπάλληλο, να του εξηγήσω τι μου συνέβη και βλέπουμε προκειμένου να πάρω 2 ευρώ αντί να μου τα επιστρέφουν μόνοι τους, όπως θα έκανε κάθε σοβαρή επιχείρηση! Μετά γκρινιάζουν για το πούλημα του τέρατος σε ιδιώτες.Όμως... έρχονται τα ωραία!
Όταν με το καλό δημιουργηθεί το ιδιόκτητο δίκτυο της forthnet θα κουνήσω μαντήλι. Αυτή τη στιγμή για τη γραμμή τηλεφώνου και ADSL πληρώνω στον ΟΤΕ μηνιαίως κάπου 35-40 ευρώ χωρίς χρόνο ομιλίας και σύνδεση.http://adslwizard.forthnet.gr/index.asp
Αναμενόμενη κάλυψη μέσω ιδιόκτητου δικτύου FORTHnet: 01/12/2006
Και να καθυστερήσουν δεν με πειράζει τόσο. Αρκεί που υπάρχει ελπίδα.
Μου αρέσει που με πήρε προχθές μια κοπέλα για να μου διαφημίσει τηλεφωνικώς τις ΟΤΕπιλογές. 'Σας ευχαριστώ, αλλά μην κουράζεστε. Μόλις μπορέσω θα σουτάρω τον ΟΤΕ τελείως γιατί έχω χάσει την υπομονή μου ' -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
drdino, δοκίμασες να διαβάζεις το readme του παιχνιδιού μήπως παίρνει κάποιο command line παράμετρο για να ανοίξει σε παράθυρο? Μερικά παιχνίδια υποστηρίζουν τέτοια (βλ.troobleshooting)Στο μάνουαλ δεν είχε τίποτα, δοκίμασα να γράψω -window στον προορισμό της συντόμευσης, ξεκίνησε κανονικά αλλά κόλλησε και μου είπε να ρυθμίσω την επιφάνεια μου σε 16-bit το έκανα, αλλα γμτ τώρα κάθε φορά πρέπει να το ρυθμίζω έτσι;
Επίσης, τις τελευταίες μέρες παρατηρώ μια μείωση στις ταχύτητες μου...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#7]