-
Εχω τετοια ασφαλεια και μαλιστα επιπλεον και μικτη.
Στο αυτοκινητο εχω βαλει extra μια τηλεοραση και ενα gps αξιας συνολικα 2.300 ευρω. Αν μου κλεψουν το αυτοκινητο ή το ανοιξουν και παρουνα αυτα απο μεσα η ασφαλιστικη θα τα αποζημειωσει ???? -
Στο αυτοκινητο εχω βαλει extra μια τηλεοραση και ενα gps αξιας συνολικα 2.300 ευρω. Αν μου κλεψουν το αυτοκινητο ή το ανοιξουν και παρουνα αυτα απο μεσα η ασφαλιστικη θα τα αποζημειωσει ???? -
Πριν 4 χρόνια έχασα ένα αυτοκίνητο και είχα τέτοια ασφάλεια, με αποζημίωσαν με βάση την τρέχουσα αξία του και μου είπαν ότι εάν είχα τις αποδείξης από τα έξτρα που είχα απάνω θα με αποζημίωναν και για αυτά.
-
Ο χρήστης jackdaniels έγραψε:
Πριν 4 χρόνια έχασα ένα αυτοκίνητο και είχα τέτοια ασφάλεια, με αποζημίωσαν με βάση την τρέχουσα αξία του και μου είπαν ότι εάν είχα τις αποδείξης από τα έξτρα που είχα απάνω θα με αποζημίωναν και για αυτά.Το να εχω αποδειξεις εξηπακουεται !!!! Ευχαριστω.
Ασφαλεια ολικης και μερικης κλοπης και extra