-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Να δεις τι ωραία που θα γελάσει (αυτός που το πάρει) όταν διαπιστώσει ότι έδωσε 55 χήνες για ένα Nissan...
Σίγουρα το 350 είναι πιο γρήγορο από το RX, αλλά όχι τόσο ώστε να δικαιολογεί τα 20.000 (!!!!!!!!!!) ευρώ που αξίζει παραπάνω.Μιλάς μόνο για την καθόλου διαστρεβλωμένη αγορά της Ελλάδας φαντάζομαι. Ε, λοιπόν για την τιμή στο εξωτερικό, κόψε τα περίπου 15-20Κ που καρπώνεται το κράτος και κάνε έτσι τη σύγκριση...
Καμμία αντίρρηση. Εγώ μιλάω για την Ελλάδα επειδή καλώς η κακώς εδώ μένουμε...
Απλά το 350 Ζ έχει θεοποιηθεί από τα περιοδικά σε 'ουτοπικό' βαθμό. Όχι ότι δεν είναι καλό αυτοκίνητο ή 100% sport. Απλά είναι εκτός πλανήτη να δώσεις τα λευτά αυτά τη στιγμή που έχεις ΤΟΣΕΣ άλλες επιλογές.
Πάντως η Porsche τείνει να εξελιχθεί σε 'ξιπασμένη' μάρκα, από τη στιγμή που έχει χάσει σε μεγάλο βαθμό την εξωτικότητα της και τη βλέπεις παντού.
Άρα δεν πολυέχει νόημα να πληρώσεις ένα σκασμό λευτά μόνο και μόνο για την ασπίδα με τα ελάφια και τη λοιπή πανίδα...
Αφού μιλάμε για 70.000 γιατί δεν περιμένεις την Brera GTA (400 άλογα); -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Cayman γιατί δεν μου αρέσει να οδηγώ καθήμενος στον πίσω άξονα (Z4) και το καπώ (Ζ4) θα το ήθελα ποιο μαζεμένο!.
το εχω πει και εγω αυτο
με το Ζ4 δεν πετας 'κωλο'
πετας 'καμπινα'Σωστος!
Ωραιες photos!!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Cayman γιατί δεν μου αρέσει να οδηγώ καθήμενος στον πίσω άξονα (Z4) και το καπώ (Ζ4) θα το ήθελα ποιο μαζεμένο!.
το εχω πει και εγω αυτο
με το Ζ4 δεν πετας 'κωλο'
πετας 'καμπινα' -
z4m..
-
Ενδιαφέρον πάντως, πάει 50%-50%...
-
Παιδιά το συγκριτικό που είδα στο Auto Motor und Sport και νόμίζω και στους 4Τροχούς ανάμεσα σε Ζ4 3.0si Coupe και Cayman, τι αποτέλεσμα βγάζει; Το διάβασε κάποιος;
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Παιδιά το συγκριτικό που είδα στο Auto Motor und Sport και νόμίζω και στους 4Τροχούς ανάμεσα σε Ζ4 3.0si Coupe και Cayman, τι αποτέλεσμα βγάζει; Το διάβασε κάποιος;Οι 4Τ ανάμεσα στα 2 (αυτόματα και τα 2) βγάζουν καλύτερη την Ζ4
Στο Autozeitung το συγκριτικό ανάμεσα στην Ζ4 , Cayman , 350Z βγάζουν καλύτερη την Cayman. H Cayman με το εξτρά 6άρι και τα 19' λάστιχα φαίνεται ότι μεταμορφώνεται σε επιδόσεις και κρατήματα.
---- link ----
-
Z4m, είδα μια από κοντά και είναι ένα κτήνος με compact διαστάσεις.
Και ο ήχος είναι τρελός! -
Z4 M
-
cayman ειτε ειναι η απλη ειτε η s.επειδη ειναι porsche.
αλλα αν ηταν να εδινα τοσα λεφτα ,υπαρχει μονο μια επιλογη..
.....exige........
-
Αλογάκι ή Προπέλα?
Αλογάκι.....
Αν και η προπέλα πραγματικά πετάει!!!!
-
Z4 παρε. Την Πορσε θελω να την παρω εγω...
-
Z4M για ατελείωτα παντιλίκια και γκάζι, Πόρσε για οτιδήποτε άλλο...
Ζ4Μ ψήφισα πάντως, αλλά με βαριά καρδιά. Αν δεν ήταν μπανγκλοσχεδιασμένο, θα ήταν καρφωτή η ψήφος πάντως...
ντέρμπι??? ΒΜW Z4 M coupe VS Porsche Cayman 2,7