-
Στις 28 Ιουλιου , μεταξυ αλλων, εγραψα :
Παμε τωρα στο ζουμι και την θεση.
Προτιθεμαι-κι ετοιμαζομαι- να τρεξω στις 3 του Σεπτεμβρη στη Λαμια. Ξοδευομαι και δουλευω νυχτες γι αυτο. Ομως θετω στη διαθεση του ΣΟΑΑ την λισανς μου μεχρι τον ευλογο χρονο της 20 Αυγουστου (15 μερες δηλαδη πριν τον αγωνα που ανοιγει την φθινοπωρινη περιοδο) για να μου πει τι θα κανουμε. Εγκαιρα δηλαδη. Αν ως τοτε μας πει ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΠ θα υπακουσω φυσικαΣτις 14 Αυγουστου δηλωσα συμμετοχη.(Μαρτυρας μου ο fotis t.) Χωρις κανενα αλλο σχολιο προς το παρον, αποσυρω την συμμετοχη μου και αισθανομαι υποχρεωμενος ν ανταποκριθω στο καλεσμα του ΣΟΑΑ,χωρις ομως να παυω να ζηταω μια εκτακτη και γρηγορη Γ.Σ που θα αποφασισει τα περαιτερω.
Αντιο Φθιωτιδος και Περιμενω και την δικη σας θεση...
Χρ.Πλατης -
Προτιθεμαι-κι ετοιμαζομαι- να τρεξω στις 3 του Σεπτεμβρη στη Λαμια. Ξοδευομαι και δουλευω νυχτες γι αυτο. Ομως θετω στη διαθεση του ΣΟΑΑ την λισανς μου μεχρι τον ευλογο χρονο της 20 Αυγουστου (15 μερες δηλαδη πριν τον αγωνα που ανοιγει την φθινοπωρινη περιοδο) για να μου πει τι θα κανουμε. Εγκαιρα δηλαδη. Αν ως τοτε μας πει ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΠ θα υπακουσω φυσικαΣτις 14 Αυγουστου δηλωσα συμμετοχη.(Μαρτυρας μου ο fotis t.) Χωρις κανενα αλλο σχολιο προς το παρον, αποσυρω την συμμετοχη μου και αισθανομαι υποχρεωμενος ν ανταποκριθω στο καλεσμα του ΣΟΑΑ,χωρις ομως να παυω να ζηταω μια εκτακτη και γρηγορη Γ.Σ που θα αποφασισει τα περαιτερω.
Χρ.Πλατης -
Χρ.Πλατης -
Και η δική μου lisance στην διάθεση του όποιου οργάνου (ΣΟΑΑ ή ΣΟΑΒΕ)
Έχω λίγα αγωνιστικά χιλιόμετρα , αλλά η 'φωνή' είναι ΔΥΝΑΤΗ :ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
'Οχι να βάλουμε το καπελάκι μας στραβά , όπως οι Γιαπωνέζοι , και να συνεχίσουμε να .... τρέχουμε , ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ STOP !!!
ΟΛΟΙ , μικρά και μεσαία και ΚΥΡΙΩΣ μεγάλα ονόματα .
Είτε είμαστε μέλη , είτε όχι , των συνδέσμων Οδηγών , στους ίδιους (ή περίπου) αγώνες τρέχουμε , τους ίδιους κινδύνους διατρέχουμε .
Αποστόλης Νούσιας
Γιαννενα
Με αυτοανάκλιση της Lisanse μέχρι νεοτέραςΚαι για να προλάβω τον 'γιατρό' , φυσικά οι τοποθετήσεις θα πρέπει να είναι ΕΠΩΝΥΜΕΣ .
-
Αναμένουμε την ανταπόκριση. Όχι όμως μόνο στο Φθιώτιδος και στην Αλυκόπετρα, αλλά και στον Ωμπλό και στο ΕΛΠΑ.
Και είμαι περίεργος σχετικά με αυτό : ' Το Δ.Σ. του Συνδέσμου σας αποφάσισε να σας προσεγγίσει με κάθε τρόπο ...'
Χρήστος Μιχελής
-
Μετά από συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής, του 26ου RALLY Φθιώτιδας και του ΔΣ της ΑΛΑΛ, με θέμα την απόφαση του ΣΟΑΑ για αποχή των μελών του από τους αγώνες, σας πληροφορούμε :
Το 26ο RALLY Φθιώτιδας θα πραγματοποιηθεί κανονικά το Σ/Κ 2-3 Σεπτεμβρίου 2006.
Η ΑΛΑΛ, διοργανώνει πάντα ασφαλείς αγώνες και δεν την αφορούν οι λόγοι, που επικαλείται ο ΣΟΑΑ, για την απόφασή του.
Στο παρελθόν παρατηρήσεις του ΣΟΑΑ, για διοργανώσεις μας, τις είχαμε λάβει σοβαρά υπ' όψιν μας.
Επιπλέον, ευχόμαστε να είναι τυχαίο το γεγονός, πως και στον προηγούμενο αγώνα μας (Ανάβαση Μοσχοκαρυάς), υπήρχε ένταση, από την πλευρά του ΣΟΑΑ. Αναγκαστήκαμε και τότε, με δελτία τύπου να υποσχόμαστε τα αυτονόητα.
Καλούμε τον ΣΟΑΑ να εξαιρέσει τις διοργανώσεις μας, από τις κινητοποιήσεις του και υποσχόμαστε, πως για μια ακόμη φορά, ο παρατηρητής του στον αγώνα μας, θα αναφέρεται όπως και στο παρελθόν, πως συμμετείχε στην καλλίτερη διοργάνωση.
Για το Γραφείο Τύπου
Φώτης Τερτίγκας -
Ανεξαρτητα πως χειριζονται καταστασεις,πιστευω οτι η θεση του ΔΣ του Συνδεσμου,βαση γεγονοτων και προθεσεων της ΕΛΠΑ-ΕΘΕΑ ,συμφωνα με τα οσα ξερουμε,αλλα και με οσα καταγραφει στο ΔΤ ειναι μονοδρομος
Απο κει και περα,ο καθε οδηγος-συνοδηγος-κλπ εχει μυαλο,καρδια,πνευμα .Βλεπει τι γνωριζει,τι ξερει,τι θελει η τι θα ηθελε και πραττει αναλογως.......
-
Η αποφαση του ΔΣ περι αποχης, ειναι αναμφισβητητα μια πραξη πιεσης προς την ΕΘΕΑ για καλυτερους ,ασφαλεστερους και πιο 'ειλικρινεις' αγωνες.
Το αιτημα μου για ΤΑΧΥΤΑΤΗ συγκλειση Εκτακτης Γενικης Συνελευσης,ειναι
-και μονο- μια πραξη πιεσης προς το Δ.Σ. για την χωρις παρεκλιση λειτουργια του Συνδεσμου, με βαση τις Δημοκρατικες διαδικασιες.
Θα πρεπει να αναγγελθει αμεσα, ωστε να μπορει να πραγματοποιηθει μεσα στο πρωτο δεκαπενθημερο του Σεπτεμβρη, αφου πιστευω οτι μετα τις 3-4/9 ολοι θα εχουν γυρισει απο τις διακοπες τους. -
πλατης εγραψε:
'Η αποφαση του ΔΣ περι αποχης, ειναι αναμφισβητητα μια πραξη πιεσης προς την ΕΘΕΑ για καλυτερους ,ασφαλεστερους και πιο 'ειλικρινεις' αγωνες. 'Γιατρε,χωρις παρεξηγηση,καλο ειναι να μην βγαζουμε συμπερασματα απο μονοι μας.
Γραψανε καποια γεγονοτα,προτεινανε κατι στους εμπλεκομενους.
Δεν ειπαν τι θελουν και δεν ειναι απαραιτητο να θελουν αυτο που γραψατε.
Καλο ειναι να αποφευγουμε τις υποθεσεις. -
Δημητρη, ειλικρινα δεν καταλαβαινω το σημειωμα σου. Αλλα αν ειναι να μην βγαζουμε συμπερασμα απ αυτα που διαβαζουμε, τοτε γιατι τα διαβαζουμε???
Σχολια απο εδω μεσα δεν θα κανω. Θα περιμενω τις εξελιξεις και θα τα κανω οταν βρεθουμε ολοι οι 'εμπλεκομενοι' μαζι. Εκτος αν... -
Γιατι ,απλα ως Ελληναρες καποιοι θα δεσουν σκοινι-κορδονι,οτι 'αυτο που λεει ο Πλατης,θελει ο Σοαα....'
Χωρις το ΔΣ να εχει πει ποτε κατι τετοιο.....
Κλασικ γκρικ τροπος σκεψης και εξελιξης της συζητησης/του θεματος.... -
Γιατί βγήκε το Δ.Τ πέντε μέρες πριν τις αναγνωρίσεις και όχι ένα μήνα πριν;
Να σεβόμαστε και λίγο το πρόγραμμα εκείνων που δεν είναι και τόσο μέσα στα 'πράγματα' και δεν μαθαίνουν εγκαίρως. -
ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΟΑΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΛΙΣΑΝΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ.
ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΚΑΤΙ!! ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓ ΩΝΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΑΝ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ! ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΞΙΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΟΣΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ!
-
Καλημερα σε ολους,
Ιδεολογικα και μονο συμφωνω.
Μολις διαβασα ομως και τα μετρα που επιτελους ανακοινωσε και ΕΘΕΑ. Υποχρεωνει στην ουσια τις λεσχες να πληρουν ορισμενες προυποθεσεις για τις οποιες φανταζομαι πως ειμαστε συμφωνοι. Ποια η σταση μας πλεον?Φιλικα
Στελιος -
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... e_id=10874
Αυτό μας καλύπτει;;;
Φαίνεται και σωστό και εφαρμόσιμο....
Αλλά θα εφαρμοστεί από τις λέσχες;;
-
Προταση:
Aς φερουν 100 κασκαντερ ,να κανουν 2-3 αγωνες δοκιμαστικα με τα 'νεα μετρα'(γιατι ,τοσο καιρο αυτα τα μετρα δεν ειναι της ΦΙΑ,*στην ουσια,τι παραμυθιαζομαστε?)
και αν ολα πανε καλα,τρεχουμε!!!!*Μην ψαρωνετε!Τοσα χρονια τυπικα παρομοια μετρα ισχυαν.Ριχτε μια ματια σε Ακροπολις και μια μικροτερη σε Ραλλυ ΕΛΠΑ......
Υγ.Κοιτα να δεις συμπτωση ,η εξαγγελια των 'νεων' μετρων της ΕΘΕΑ....
-
Περιμενουμε ως σεβασμο για τα ατομα μας,κοινοποιημενη απαντηση των επιστολων του Ζακχαιου και Πολιτη,οπως ζητηθηκε απο τους ιδιους.
Επισης δεν αναφερει η ΕΘΕΑ,ποιες ειναι οι συνεπειες σε τυχων λαθη,ατυχηματα,ελλειψεις ,κλπ της λεσχης .
Επισης ποτε θα καταλαβει η ΕΘΕΑ-ΕΛΠΑ οτι δεν συμβαδιζει να δινει εντολες,να ελεγχει και να τιμωρει η επαινει κατα περιπτωση οργανωσεις(λεσχες)αγωνων ,οταν και η ιδια οργανωνει αγωνες!
(αυτη απο που θα ελεγχθει?)Ελλειπεστατη μονιμως η αρχη του σπορ.....
Ο θεσμος της δεν ειναι σε καλες βασεις! -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Περιμενουμε ως σεβασμο για τα ατομα μας,κοινοποιημενη απαντηση των επιστολων του Ζακχαιου και Πολιτη,οπως ζητηθηκε απο τους ιδιους.Επισης δεν αναφερει η ΕΘΕΑ,ποιες ειναι οι συνεπειες σε τυχων λαθη,ατυχηματα,ελλειψεις ,κλπ της λεσχης .
Επισης ποτε θα καταλαβει η ΕΘΕΑ-ΕΛΠΑ οτι δεν συμβαδιζει να δινει εντολες,να ελεγχει και να τιμωρει η επαινει κατα περιπτωση οργανωσεις(λεσχες)αγωνων ,οταν και η ιδια οργανωνει αγωνες!
(αυτη απο που θα ελεγχθει?)Ελλειπεστατη μονιμως η αρχη του σπορ.....
Ο θεσμος της δεν ειναι σε καλες βασεις!ΣΩΣΤΟΣ!!
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Προταση:Aς φερουν 100 κασκαντερ ,να κανουν 2-3 αγωνες δοκιμαστικα με τα 'νεα μετρα'(γιατι ,τοσο καιρο αυτα τα μετρα δεν ειναι της ΦΙΑ,*στην ουσια,τι παραμυθιαζομαστε?)
και αν ολα πανε καλα,τρεχουμε!!!!*Μην ψαρωνετε!Τοσα χρονια τυπικα παρομοια μετρα ισχυαν.Ριχτε μια ματια σε Ακροπολις και μια μικροτερη σε Ραλλυ ΕΛΠΑ......
Υγ.Κοιτα να δεις συμπτωση ,η εξαγγελια των 'νεων' μετρων της ΕΘΕΑ....
+1
Μαλλον... μας δουλευουν -
Χε,απαντησε η ΕΘΕΑ(τροπος του λεγειν απαντησε....)
ΔΤ ο γρηγορος,τωρα και σε πακετο!
Να ελεγε και τιποτα το ΔΤ.....
Αποχη...Κυριοι την αποψη σας παρακαλω!