-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Δεμ μπορώ να καταλάβω , γμτ, σε ποιόν αρέσουν οι άδειες εξέδρες....ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΝΟΜΑΝΕ!! ΕΙΤΕ ΑΔΕΙΕΣ ΕΙΤΕ ΓΕΜΑΤΕΣ!!!
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΛΠΑ, ΕΘΕΑ , ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, ΛΕΣΧΩΝ? ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ!!Υ.Γ ΣΤΗΝ ΕΛΠΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΑΛΛΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΗΚΕ!! ΒΛΕΠΕΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΛΟΓΩ ΙΣΧΥΡΩΝ ΔΕΣΜΩΝ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ!!
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Παρομοια ερωτηση στον Ν.Ζακχαιο,μετα απο τα οσα ειδες κατοπιν εορτης(νεα μετρα κλπ) στην Καλαματα και οσα εγραψες στην επιστολη ,την οποια δημοσιως τουλαχιστον την εχουν γραμμενη,και μαζι και εσενα,αφου δεν σου απαντανε,και με την γνωση οτι στην Καλαματα ηταν υπευθυνος ασφαλειας ο Αθανασιου και παρον ο Γκουρτσουλης(με οτι αυτο σημαινει),θα τρεξεις στο ΕΛΠΑ?
Ουσιαστικα μια ακομα αφορμη ηταν και το δικο σου συμβαν για να σου προτεινει ο Σοαα αποχη......Anyway.....
Δημήτρη,
Θεωρώ την ερώτηση σου ρητορική και άστοχη. Επίσης θεωρώ πως θα ήταν καλύτερο να μου την κάνεις κατ ιδίαν. Δεν έχω πρόβλημα να απαντήσω δημόσια αλλά μου φαίνεται περίεργο που ρωτάς κάτι ευθέως, σε κάποιον, σε ένα Forum στο οποίο δεν συμμετέχει.
Στο ΕΚΟ δεν τρέχω ως οδηγός αλλά ως συνοδηγός ενός πολύ καλού φίλου. Δυστυχώς Δημήτρη δεν ξέρεις τι συμφωνία έχω κάνει εγώ με αυτόν τον άνθρωπο. Εκτός όμως από τη συμφωνία μας θεωρώ άτιμο να εγκαταλείψω κάποιον φίλο που χρειάζεται τη βοήθεια μου. Στο δικό το μυαλό σε ένα πλήρωμα κάνει κουμάντο ο οδηγός και από τη στιγμή που οι δικοί του σωστοί και απόλυτα τεκμηριωμένοι λόγοι δεν τον παροτρύνουν να απέχει δεν μπορώ παρά να τον ακολουθήσω.Παρόλαυτα στο δικό μου αυτοκίνητο που κάνω εγώ κουμάντο δεν προτίθεμαι να κολλήσω αγωνιστικά νούμερα άμεσα, και όχι επειδή το λέει ο ΣΟΑΑ αλλά επειδή έκανα δύο ώρες να σταματήσω να τρέμω μετά το περιστατικό με το παιδάκι. Εγώ είδα τα χάλια τους από πρώτη σειρά θεωρείο, δεν χρειάζεται να με πείσει κανένας. Ηδη δεν συμμετέχω ως οδηγός σε αγώνες που είχα στο πρόγραμμα μου. Είμαι υπέρ της αποχής τελείως καλόπιστα απλά επειδή το είπε ο ΣΟΑΑ, δεν είμαι καθόλου υπέρ με τη διαδικασία που ακολουθήθηκε όπως και με πολλά άλλα που πολλοί τα ξέρουν και κανένας δε μιλάει. Θα ξανασυμμετέχω όταν προσωπικά θα θεωρήσω ότι έχει γίνει κάποια κίνηση προς την σωστή κατεύθυνση. Επίσης δεν σκοπεύω να απέχω ως οδηγός επ’ άπειρον και θα σταματήσω όταν κατά την προσωπική μου άποψη αυτή η κίνηση δεν θα έχει τίποτε άλλο να προσφέρει πλέον.
Αυτό όμως που δεν μπορώ να συλλάβω είναι πως το μόνο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι η αποχή. Ο ΣΟΑΑ πρότεινε κάτι που απαιτεί ισχυρό πυρήνα και συσπείρωση των αγωνιζόμενων. Αυτό όμως δεν υπάρχει ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα. Αντί λοιπόν να ζητάμε από τους οπαδούς που δεν έχουμε να βγάλουν το φίδι από την τρύπα καλό θα ήταν να κινήσουμε άλλες διαδικασίες. Λέμε ότι οι λέσχες και οι Εθεα δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους? Δεν μπορεί να μην υπάρχει ένας τρόπος να τους βγάλουμε κάρτα!!! Δεν μπορεί να μην μπορούμε να τους αγγίξουμε. Στοιχεία έχουμε πολλά και αδιάσειστα. Βάζοντας το προσωπικό μου λιθαράκι έχω εκθέσει τα γεγονότα σε editorial άρθρο ως αρχισυντάκτης περιοδικού με νούμερα πωλήσεων και αναγνωσιμότητας που δεν περνούν καθόλου απαρατήρητα, έγραψα πως ο τρόπος να ακουστούμε μπορεί να είναι από τη FIA μέχρι τον Τριανταφυλόπουλο. Από τη στιγμή που αυτά που κάνουμε δεν αγγίζουν τον παραλήπτη τους και το μόνο που κάνουν (άθελα τους) είναι να συντηρούν το 'διαίρει και βασίλευε' νομίζω ότι θα έπρεπε η κατάσταση να εξεταστεί διαφορετικά. Ιδέες όπως αυτή της εξόδου του Μεσολογγίου σπάνια βρίσκουν αποδοχή και επιτυχία στην εποχή μας....
ΝΙΚΟΣ ΖΑΚΧΑΙΟΣ
-
Να κάνω μια ρητορική ερώτηση?
Απάντηση έλαβες στην επιστολή σου?
-
Ρητορική η ερώτηση, όπως το πες.
-
Ο χρήστης Nizak Read-only έγραψε:
Παρομοια ερωτηση στον Ν.Ζακχαιο,μετα απο τα οσα ειδες κατοπιν εορτης(νεα μετρα κλπ) στην Καλαματα και οσα εγραψες στην επιστολη ,την οποια δημοσιως τουλαχιστον την εχουν γραμμενη,και μαζι και εσενα,αφου δεν σου απαντανε,και με την γνωση οτι στην Καλαματα ηταν υπευθυνος ασφαλειας ο Αθανασιου και παρον ο Γκουρτσουλης(με οτι αυτο σημαινει),θα τρεξεις στο ΕΛΠΑ?
Ουσιαστικα μια ακομα αφορμη ηταν και το δικο σου συμβαν για να σου προτεινει ο Σοαα αποχη......Anyway.....
Δημήτρη,
Θεωρώ την ερώτηση σου ρητορική και άστοχη. Επίσης θεωρώ πως θα ήταν καλύτερο να μου την κάνεις κατ ιδίαν. Δεν έχω πρόβλημα να απαντήσω δημόσια αλλά μου φαίνεται περίεργο που ρωτάς κάτι ευθέως, σε κάποιον, σε ένα Forum στο οποίο δεν συμμετέχει.
Στο ΕΚΟ δεν τρέχω ως οδηγός αλλά ως συνοδηγός ενός πολύ καλού φίλου. Δυστυχώς Δημήτρη δεν ξέρεις τι συμφωνία έχω κάνει εγώ με αυτόν τον άνθρωπο. Εκτός όμως από τη συμφωνία μας θεωρώ άτιμο να εγκαταλείψω κάποιον φίλο που χρειάζεται τη βοήθεια μου. Στο δικό το μυαλό σε ένα πλήρωμα κάνει κουμάντο ο οδηγός και από τη στιγμή που οι δικοί του σωστοί και απόλυτα τεκμηριωμένοι λόγοι δεν τον παροτρύνουν να απέχει δεν μπορώ παρά να τον ακολουθήσω.Παρόλαυτα στο δικό μου αυτοκίνητο που κάνω εγώ κουμάντο δεν προτίθεμαι να κολλήσω αγωνιστικά νούμερα άμεσα, και όχι επειδή το λέει ο ΣΟΑΑ αλλά επειδή έκανα δύο ώρες να σταματήσω να τρέμω μετά το περιστατικό με το παιδάκι. Εγώ είδα τα χάλια τους από πρώτη σειρά θεωρείο, δεν χρειάζεται να με πείσει κανένας. Ηδη δεν συμμετέχω ως οδηγός σε αγώνες που είχα στο πρόγραμμα μου. Είμαι υπέρ της αποχής τελείως καλόπιστα απλά επειδή το είπε ο ΣΟΑΑ, δεν είμαι καθόλου υπέρ με τη διαδικασία που ακολουθήθηκε όπως και με πολλά άλλα που πολλοί τα ξέρουν και κανένας δε μιλάει. Θα ξανασυμμετέχω όταν προσωπικά θα θεωρήσω ότι έχει γίνει κάποια κίνηση προς την σωστή κατεύθυνση. Επίσης δεν σκοπεύω να απέχω ως οδηγός επ’ άπειρον και θα σταματήσω όταν κατά την προσωπική μου άποψη αυτή η κίνηση δεν θα έχει τίποτε άλλο να προσφέρει πλέον.
Αυτό όμως που δεν μπορώ να συλλάβω είναι πως το μόνο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι η αποχή. Ο ΣΟΑΑ πρότεινε κάτι που απαιτεί ισχυρό πυρήνα και συσπείρωση των αγωνιζόμενων. Αυτό όμως δεν υπάρχει ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα. Αντί λοιπόν να ζητάμε από τους οπαδούς που δεν έχουμε να βγάλουν το φίδι από την τρύπα καλό θα ήταν να κινήσουμε άλλες διαδικασίες. Λέμε ότι οι λέσχες και οι Εθεα δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους? Δεν μπορεί να μην υπάρχει ένας τρόπος να τους βγάλουμε κάρτα!!! Δεν μπορεί να μην μπορούμε να τους αγγίξουμε. Στοιχεία έχουμε πολλά και αδιάσειστα. Βάζοντας το προσωπικό μου λιθαράκι έχω εκθέσει τα γεγονότα σε editorial άρθρο ως αρχισυντάκτης περιοδικού με νούμερα πωλήσεων και αναγνωσιμότητας που δεν περνούν καθόλου απαρατήρητα, έγραψα πως ο τρόπος να ακουστούμε μπορεί να είναι από τη FIA μέχρι τον Τριανταφυλόπουλο. Από τη στιγμή που αυτά που κάνουμε δεν αγγίζουν τον παραλήπτη τους και το μόνο που κάνουν (άθελα τους) είναι να συντηρούν το 'διαίρει και βασίλευε' νομίζω ότι θα έπρεπε η κατάσταση να εξεταστεί διαφορετικά. Ιδέες όπως αυτή της εξόδου του Μεσολογγίου σπάνια βρίσκουν αποδοχή και επιτυχία στην εποχή μας....
ΝΙΚΟΣ ΖΑΚΧΑΙΟΣ
***Δε συμμετέχεις στο φόρουμ ?????????????
Και εμείς ποιόν διαβάζαμε πριν δυο τρεις εβδομάδες στο φόρουμ και φορτώναμε κι άλλο ??????????
Και κάτι ακόμα ….άμα γυρίσει ανάσκελα το πράγμα δεν ξεχωρίζει ούτε οδηγό συνοδηγό ούτε υποχρεώσεις ……….
Καλύτερα να μην απαντούσες , ειδικά όταν κάποιοι κάνανε σημαία τη λαχτάρα σου .
Μπορείς να διανοηθείς ότι αν κοπάναγες κανένα από αυτούς ( εσύ θα γλύτωνες γιατί φοράς χανς ) τη θα είχες να λες σήμερα και από πού ???????Να έχετε ένα τέλειο αγώνα και καλή επιτυχία .
Φιλικά και μόνο .
Ορφανός Στράτος ***
-
Ο χρήστης orfannos έγραψε:
Δημήτρη,
ΝΙΚΟΣ ΖΑΚΧΑΙΟΣ
Και εμείς ποιόν διαβάζαμε πριν δυο τρεις εβδομάδες στο φόρουμ και φορτώναμε κι άλλο ??????????
Και κάτι ακόμα ….άμα γυρίσει ανάσκελα το πράγμα δεν ξεχωρίζει ούτε οδηγό συνοδηγό ούτε υποχρεώσεις ……….
Μπορείς να διανοηθείς ότι αν κοπάναγες κανένα από αυτούς ( εσύ θα γλύτωνες γιατί φοράς χανς ) τη θα είχες να λες σήμερα και από πού ???????Να έχετε ένα τέλειο αγώνα και καλή επιτυχία .
Φιλικά και μόνο .
Ορφανός Στράτος ***
+1!!!
-
Δημήτρη,
ΝΙΚΟΣ ΖΑΚΧΑΙΟΣ
Φιλικά και μόνο .
Ορφανός Στράτος ***
ΑΠΛΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Φιλικά και μόνο .
Ορφανός Στράτος ***
Στράτο και οι υπόλοιποι που συμφωνείτε,
μην εκρήγνησαι έτσι πρωτού εξετάσεις όλα τα στοιχεία. Αυτή η δημοσίευση που διαβάζεις είναι η τέταρτη που κάνω αν και είμαι εγγεγραμμένος από Ένταξη: 24 Μάρ 2004.
Εμένα με διάβασες μια φορά εδω μέσα αρα δεν με διαβάζατε (παρατατικός)
Το ότι δεν συμμετέχω δεν σημαίνει δεν διαβάζω. Επίσης προτίθεμαι να συνεχίσω να μην συμμετέχω για προσωπικούς μου λόγους οι οποίοι σε κάποιους είναι γνωστοί. Η πρώτη μου δημοσίευση ήταν ανακοίνωση-κοινοποίηση και η δεύτερη απάντηση σε ερώτηση που μου έγινε προσωπικά.Οσον αφορά για το όταν γυρίσει ανάσκελα το πράγμα και τα σχετικά έχεις δίκιο αλλά είναι μια γενικότητα. Πραγματικά και HANS να βάλουμε και προσωπικό ελικόπτερο να βάλουμε από πάνω μας αν έρθει η ώρα σου, πάει τελείωσες, και ας γίνουν με την αποχή οι αγώνες ονειρικοί με πτυχιούχους ενδιάμεσους κάθε 150 μέτρα.
ΑΛΛΑ αν πω εγώ δεν πάω να τρέξω συνοδηγός νομίζεις ότι ακυρώνω τη συμμετοχή? Η συμμετοχή είναι συμμετοχή. Απλά θα ταλαιπωρήσω κάποιον που ίσως χρειαστεί να βάλει ένα έρμα στο δίπλα κάθισμα. Αυτό νομίζω πως ένας άνθρωπος σαν εσένα το ξέρει πολύ καλά. Εγώ τηρώ τις δεσμεύσεις μου.Και αν κάποιοι κάνανε σημαία τη λαχτάρα μου δεν το κάνανε γιατί με αγαπάνε. . Τέτοια περιστατικά είναι κακώς κείμενα και πρέπει να τα γνωρίζουν όλοι για να χρησιμοποιηθούν για το καλό όλων, όπως και γίνεται. Πόσοι έχουν πάθει ζημιές από οργανωτές και δεν έχουν πει ποτέ τίποτα? Εγώ θα μπορούσα να είμαι φυλακή τώρα ΕΥ-ΚΟ-ΛΑ. Ομως έχω επιλέξει διαφορετικό τρόπο αντίδρασης από το να τα συζητάω στα forum και να μένουν εκεί. Στην τελική δεν έχω να δώσω λογαριασμό σε κανέναν ούτε το παίζω ηλεκτρονικός ρήτορας όπως μερικοί που δεν έχουν καν αυτοκίνητα και μιλάνε για αποχή. Σταματάω για να μην συνεχίσω και πω κιάλλα που δε χρειάζεται γιατί εγώ συνδικαλιστής του σπορ δεν είμαι, υπάρχουν άλλοι που τους αρέσει αυτό το hobby και μπορούν να σας διαφωτίσουν
Φιλικά,
πολύ πικραμένος,
Νίκος ΖακχαίοςΕπειδή όπως προείπα δεν θέλω να συμμετέχω, οτιδήποτε θέλετε σε PM.
-
Είμαι υπέρ της αποχής τελείως καλόπιστα απλά επειδή το είπε ο ΣΟΑΑ.........
Θα ξανασυμμετέχω όταν προσωπικά θα θεωρήσω...........
Στο ΕΚΟ δεν τρέχω ως οδηγός αλλά ως συνοδηγός ενός πολύ καλού φίλου
-
Ειπα να μη μιλήσω αλλά sorry δεν το μαζεύω.
Takinen τι δεν κατάλαβες στο
Επειδή όπως προείπα δεν θέλω να συμμετέχω, οτιδήποτε θέλετε σε PM.
΄Σε PM Θα σου απαντούσα σοβαρότατα και θα έκανα διάλογο μαζί σου. Οπως πάντα όμως ο γνωστός γραφικός.
Στο χωριό μου λένε ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλλέτω. Να μας πεις λοιπόν τις απόψεις σου για τις ασφαλείς δοκιμές και ειδικά σε δρόμους στενούς όπως ο Μερκούρης. Σου επιστρέφω λοιπόν τα emoticon σου.Αντε γιατί έχουμε γίνει όλοι προφέσορες.
[/quote] -
Ο χρήστης Nizak Read-only έγραψε:
Ειπα να μη μιλήσω αλλά sorry δεν το μαζεύω.Takinen τι δεν κατάλαβες στο
Επειδή όπως προείπα δεν θέλω να συμμετέχω, οτιδήποτε θέλετε σε PM.
΄Σε PM Θα σου απαντούσα σοβαρότατα και θα έκανα διάλογο μαζί σου. Οπως πάντα όμως ο γνωστός γραφικός.
Στο χωριό μου λένε ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλλέτω. Να μας πεις λοιπόν τις απόψεις σου για τις ασφαλείς δοκιμές και ειδικά σε δρόμους στενούς όπως ο Μερκούρης. Σου επιστρέφω λοιπόν τα emoticon σου.Αντε γιατί έχουμε γίνει όλοι προφέσορες.
[/quote]
***Το σποτάκι δεν μας το έστειλες σε ΡΜ !!!!!!!
Εγώ ότι είχα να πω τα είπα , εξάλλου δεν βλέπω να οδηγεί πουθενά ο επιπλέον διάλογος , θα καταντήσουμε και γραφικοί ….μένουμε εκεί που ήμασταν …..μέσα στο ΜΑΝΤΡΙ και περιμένουμε το τσοπάνο για να τον ακολουθήσουμε .***
-
O Nizak σας έφταιξε τώρα? Εκείνος χαλάει την αποχή που δεν γίνεται? Ελληνική φαγωμάρα σ όλο της το μεγαλείο! Πρέπει κ αυτό το θέμα να γυρίσει σε προσωπικές αντιπαραθέσεις?
Αποχή μέσω internet? Μάλιστα. Δεν το βλέπω να γίνεται. Κάποια πληροφόρηση έχουν μόνο όσοι διαβάζουν από το internet χωρίς να γνωρίζουν πιθανόν πράγματα που γίνονται κ που μπορεί να μην βγαίνουν καν στην δημοσιότητα. Υπάρχουν πολλοί οδηγοί που δεν έχουν ιδέα τι συμβαίνει κ απλά ακούνε μέσω του ενός ή του άλλου κλπ.
Άλλοι συμφωνούν στην αποχή, άλλοι συμφωνούν μεν αλλά διαφωνούν με τον τρόπο που γίνεται τέτοια κίνηση. Το σίγουρο είναι πως δεν υπάρχει συνοχή κ ενότητα καμία. Διάλογοι μέσω forum για τόσο σοβαρό θέμα φαίνεται πως δεν οδηγούν πουθενά μια κ οι συγκρούσεις κυριαρχούν έναντι της ουσίας όπως αποδεικνύεται περίτρανα.Μπορεί ο ΣΟΑΑ να επικοινωνήσει κ να μαζέψει όλους τους οδηγούς με lisance εν ενεργεία κ να τους μαντρώσει κάπου σε κάποια αίθουσα ξενοδοχείου ή οπουδήποτε αλλού για ν ακουστούν οι γνώμες όλων? Κ όταν λέμε όλων όλων. Ας τους προσκαλέσει 1 μήνα πριν ανακοινώνοντας τόπο συγκέντρωσης ώστε όλοι να μπορέσουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να παρεβρεθούν. Βόρειοι Νότιοι.
Ή παραδίδονται οι lisance μαζικά κ επιστρέφονται στην ΕΛΠΑ ή κρατούνται μέχρι να υπάρχουν εξελίξεις θετικές. Ή δεν γίνεται τίποτα απολύτως κ η κατάσταση παραμένει έως έχει. Με το ένας δίνει lisance άλλος δεν δίνει, άλλος απέχει κ άλλος όχι δεν προχωράει το θέμα.
Ας βρεί κ ας προτείνει ο ΣΟΑΑ λύσεις σ αυτό. Ας μιλήσει κ με λέσχες στο κάτω κάτω αν κρίνει ότι είναι σωστό. Οι λίγες σοβαρές κ καλές εκτίθενται από τις άλλες που δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους. Τα συμφέροντα τους είναι τα ίδια με των οδηγών μια κ οι τελευταίοι είναι οι πελάτες τους.Μπορεί αυτά που γράφω να είναι για πολλούς χαζομάρες κ ανέφικτα.
Ο ΣΟΑΑ μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο? πολύ πιο ηχηρό? Να δώσει δημοσιότητα μεγαλύτερη με κάποιον τρόπο, ή ότι άλλο κρίνεται αναγκαίο κ εφικτό, ας φτάσει κ στην FIA αν είναι δυνατό όπως προαναφέρθηκε. Δεν ξέρω τι άλλο να πω.Δυστυχώς στην Ελλάδα ποτέ η καταναλωτική νοοτροπία δεν επέτρεψε να γίνει μια αντίδραση για κάτι μαζικά. Πχ όλοι γκρινιάζουν για την τιμή του ενός ή του άλλου προϊόντος αλλά ποτέ δεν αποφάσισε ο κόσμος να το σαμποτάρει μην δεχόμενος το νταβατζιλίκι στην τσέπη του. Καφές
-
Πραγματικά εκπλήσωμε με οτι βλέπω εδώ μέσα. Δίνουν μηδενική αξία στην ζωή την δικιά τους και των τρίτων.Ο σοαα λεει αποχή μπας και βελτιωθεί η κατάσταση στο χαος που λεγετε αγώνες,και αντί να το δείτε προσοπικά,γιατί όλους εμας τους οδηγάρες αφορά το θέμα και οι λόγοι τις αποχής, εκτος του ότι τον γραφουνε κανονικά,τον πυροβολάνε λες και έχει προσοπικές σκοπιμότητες και εφτασε να προτείνει την λύση αυτή.Τι θέλετε δηλαδή απο αυτόν να κάνει τα στραβά μάτια οπως γινόταν τοσα χρόνια και να σας πει ....ολα οκ ολα καλά ο θεός μαζί σας και κανείς αλλος?.....Τέτοιον σοαα θέλετε?αν ναι μην τον ακούτε και πηγένετε στους ασφαλέστατους αγώνες που διοργανώνουνε ορισμένες λέσχες και ειδικά η εθεα,που είναι η κατάστασή τους οπως την περιέγραψε παραπάνω ο Αμαξόπουλος.Ευχομε καλόν αγώνα σέ ολους αυτούς που θεωρούνε πως η ασφαλεια η δικιά τους και των λίγων θεατών που έχουν απομείνει δεν είναι σημαντικός λόγος για να απέχουνε απο τους αγώνες.
-
Συμφωνω με οικονομου ρεισινγκ,ειδικα για την πρωτη παραγραφο του.
Συμφωνω και στα δυο ποστ του Ορφαννου!!!!
Προσωπικα νομιζω Νικο Ζακ,οτι κανεις μεγαλο λαθος με την σταση του να τρεξεις(οτι συμφωνια να εχεις κανει),αλλα και με τον τροπο σκεψης σου,αλλα δεν παυουν να ειναι δικες σου επιλογες.
Ο Τακινεν,εχει δικιο,που θιγει,οτι λες Ναι στην αποχη,αλλα ....ως οδηγος μονο ,και οχι ως συνοδηγος.... (τι διαφορετικο εχουν οι συνοδηγοι?)
Τελικα για αρκετους ισχυει το 'στα απαυτα μας' και το 'δεν θα συμβει σε εμενα' η το 'ολα καλα'
ΟΚ!, πασο......
Υγ.Και εμενα στα απαυτα μου ειναι-ηταν,αλλα οταν επισημως σου λενε 'μην τρεξεις για τους κατωθι λογους και θελουμε να διεκδικησουμε τα ταδε',περιμενω,οπως περιμενουν και αλλοι!
Θελω να μου πειτε ενα λογο ωστε το ΔΣ του Σοαα να προτεινε αποχη χωρις ουσια,εναν οποιοδηποτε λογο...Μην πειτε την ατακα 'εχουν προσωπικη κοντρα με την ΕΘΕΑ'
Ασχετο,Φιλος συνοδηγος δεν ετρεξε και επεισε-αναγκασε και τον οδηγο του να μην τρεξει!
-
Προσωπικα νομιζω Νικο Ζακ,οτι κανεις μεγαλο λαθος με την σταση του να τρεξεις(οτι συμφωνια να εχεις κανει),αλλα και με τον τροπο σκεψης σου,αλλα δεν παυουν να ειναι δικες σου επιλογες.
Προσωπικα πιστευω οτι πρεπει να ανοιξεις γραμμη 090 και να δινεις απλοχερα τις συμβουλες σου σε ολους τους αγωνιζομενους! Μαζι με σενα και αλλοι νεοι φωτεινοι παντογνωστες του Forum...(spo+, Takinen)
Petros R
-
Ο χρήστης petrosR έγραψε:
Προσωπικα νομιζω Νικο Ζακ,οτι κανεις μεγαλο λαθος με την σταση του να τρεξεις(οτι συμφωνια να εχεις κανει),αλλα και με τον τροπο σκεψης σου,αλλα δεν παυουν να ειναι δικες σου επιλογες.Προσωπικα πιστευω οτι πρεπει να ανοιξεις γραμμη 090 και να δινεις απλοχερα τις συμβουλες σου σε ολους τους αγωνιζομενους! Μαζι με σενα και αλλοι νεοι φωτεινοι παντογνωστες του Forum...(spo+, Takinen)
Petros R
Οχι και τόσο νέοι κύριε Πέτρο TypeR.......
(Γράψε επώνυμα, να σου απαντήσω σοβαρά.....Αλλιώς )
-
πετροςR εγραψε 1/8/06 σε αλλο θεμα:
'Νομιζω ομως οτι ισως η μονη λυση ειναι η αποχη.......αλλά και γι αυτό δεν βλέπω φως……ολοι κανουν την παπια.... 'Αν χρειαζεσαι γενικοτερα συμβουλες στειλε μου πμ.
Ο90 δεν εχω ακομα. -
Προς ξεκαθαρισμα με τον Νικο και μονο(ας πουμε οτι δεν με απασχολει ο 'χ κακοπροαιρετος Πετροςαρρρρρρ*' )
Ευχαριστω που απαντησες στην ερωτηση που σου εκανα,γιατι οντως οπως εγραψες ηταν ρητορικη,αφου αναγνωριζω οτι δεν γραφεις συχνα/δεν θελεις να γραφεις.(εξου και το ριντ ονλυ)
Απο την αλλη οφειλεις να αναγνωρισεις πως ρωτησα δημοσια ,για τους λογους που εγραψε ο Ορφαννος(αφου εδω μεσα εστειλες βιντεο και επιστολη),οποτε και σε ρωτησα απο το ιδιο βημα που μας κοινοποιησες τα δρομενα της Καλαματας κλπ.
Τελος περα απο του καθενος τις σκεψεις εδω μεσα κανουμε διαλογο ,ανοιχτο σε ολους.
Κανενα προβλημα και με Νικο και με Στελιο Χ. (πχ αυτα τα ονοματα,επι την ευκαιρια της 'κοντρας')και φυσικα με ολα τα παιδια.Μακαρι να μην συμμετειχαν(κατα τη δικη μου αποψη Πετραρρρρ,και οχι κατα τη δικη σου),ακομα και ως υποστηριξη σε αυτο που θελουμε,απο την αλλη ξαναλεω,ο καθενας αποφασιζει για τον εαυτο του,και αυτο δεν αλλαζει.
- εκτος και αν και αυτος παρεξηγιεται και παρεξηγηθηκε μεσω του γραπτου λογου.....οποτε ολοι οι καλοι χωρανε!
-
+1
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
O Nizak σας έφταιξε τώρα? Εκείνος χαλάει την αποχή που δεν γίνεται? Ελληνική φαγωμάρα σ όλο της το μεγαλείο! Πρέπει κ αυτό το θέμα να γυρίσει σε προσωπικές αντιπαραθέσεις? ....
... Δεν ύπαρχει κανένα νόημα κινήσεων αν η συντριπτική πλειοψηφία δεν αποφασίσει να μην συμμετέχει σε αγώνες. Αλλιώς ας πάει ο καθένας ώπου πιστεύει οτι εμπιστεύεται να τρέξει κ ας μείνουν όλα ως έχουν.
Ο ΣΟΑΑ απλα εδωσε μια κατευθυνση , εκπροσωποντας την αποψη πολλων αγωνιζομενων (μελων και μη μελων) ... δεν ξερουμε ακομα εαν ειναι η συντριπτικη πλειοψηφια ή οχι ... αυτο θα φανει ...
Και φυσικα σε καμια περιπτωση δεν ειπε οτι θα παρει το κεφαλι σε οποιον (οδηγο - συνοδηγο) συμετεχει σε αγωνες ...
Απλα θα πω για αλλη μια φορα ...
Ο καθε ενας τιθεται υπολογος και υπευθηνος των αποφασεων - πραξεων του , πρωτα εναντι του εαυτου του και της συνηδεισης του και υστερα εναντι των υπολοιπων ...Οποιος λοιπον κρινει οτι ολα καλως ... τοτε απλα ολα καλως ...
Του ευχομαι και εγω καλο αγωνα ...
Αποχη...Κυριοι την αποψη σας παρακαλω!