-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Εγώ θα έβγαζα λισανς για να τρέξω στο Βόλο και στο Παλλάδιο. Γιατί πρέπει να βγάλω τώρα που δεν θα τρέξω; Και γιατί πρέπει να δηλώσω και συμμετοχή και να πληρώσω;
Και γιατί πρέπει να παραδώσω τη λισανς; Δεν μπορώ να τη κρατήσω; Τι αλλάζει;
Γιατί εγώ καταλαβαίνω ότι η αποχή γίνεται ... απέχοντας; Και όχι συμμετέχοντας;
Κάνω κάπου λάθος;ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΧΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΤΡΕΧΕΣ,ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο A-TEC.
ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΜΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΟΑΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΛΙΣΑΝΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ.
ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ,ΒΡΕ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ,
ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΧΗ ?
ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΗΡΩΑΣ ?
ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΤΡΕΧΕΣ ΣΤΟ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΠΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙΣ ΤΗΝ LICENCE ΣΟΥ ?
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΟΥ ?
Η ΑΠΟΧΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ Ε.Δ. ΤΡΑΒΑΣ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ.
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΦΕΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ) ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΑΠΟΧΗ !!!!
ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΧΗ,ΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ ΤΗΝ LICENCE ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΥΣΑ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΠΑ.ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΟΛΟΙ !!!
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Γιατι να παραδοσει τη λισαν στην ΕΛΠΑ και οχι στον ΣΟΑ?
-
Α,παρεπιπτωντος αυτες ειναι 'διαφωνιες λεπτομερειας', αν η ουσια γινει,τα αλλα περιττευουν!
Υγ.Απλα οταν δουμε καποιες συμμετοχες σε εναν αγωνα ,καλο ειναι να περιμενουμε και ποσοι θα εκκινησουν,συμφωνα με το σκεπτικο του Λωρη!
Απο την αλλη μπορει και να μην γινει τιποτα....
We 'll see.... -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΟΑΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΛΙΣΑΝΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ.
ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΧΗ ?
ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΗΡΩΑΣ ?
ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΤΡΕΧΕΣ ΣΤΟ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΠΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙΣ ΤΗΝ LICENCE ΣΟΥ ?
Η ΑΠΟΧΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ Ε.Δ. ΤΡΑΒΑΣ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ.
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΦΕΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ) ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΑΠΟΧΗ !!!!
ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΧΗ,ΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ ΤΗΝ LICENCE ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΥΣΑ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΠΑ.ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΟΛΟΙ !!!
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
***Αν και καρφώνεις εμένα μέσω άλλου, θα το βουλώσω μόνο και μόνο για να μην πάει το θέμα αλλού
Νομίζω ότι και ο Σάκης , ο κάθε Σάκης ,Σπύρος , Κώστας ακόμα και αν δεν τρέχει μετράει η άποψη του μετά από τόσα χρόνια παρουσίας
Όσο για την κατάθεση αδειών , συμφωνώ αλλά στο ΣΟΑΑ και όχι στην ΕΛΠΑ πραγματικέ μάγκα ….*** -
Yπευθυνος ασφαλειας στο Φθιωτιδας ειναι ο '**Ο υπεύθυνος ασφαλείας Κος Νίκος Μανώλης. **'
Ουτε ο Αθανασιου ,ουτε ο Χαλιβελακης...?
Εκτος και αν εννοουμε υπευθυνο ασφαλειας της λεσχης,το οποιο επρεπε να χαρακτηριστει,γιατι πλεον ως θεσμος( ) υπευθυνος ασφαλειας εννοειται αυτος της ΕΘΕΑ.... -
Υπεύθυνοι ασφαλείας των Ελληνικών Αγώνων Κοι Χαλιβελάκης & Αθανασίου.
Υπεύθυνος ασφαλείας του 26ου RALLY Φθιώτιδας Κος Μανώλης.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Εγώ θα έβγαζα λισανς για να τρέξω στο Βόλο και στο Παλλάδιο. Γιατί πρέπει να βγάλω τώρα που δεν θα τρέξω; Και γιατί πρέπει να δηλώσω και συμμετοχή και να πληρώσω;
Και γιατί πρέπει να παραδώσω τη λισανς; Δεν μπορώ να τη κρατήσω; Τι αλλάζει;
Γιατί εγώ καταλαβαίνω ότι η αποχή γίνεται ... απέχοντας; Και όχι συμμετέχοντας;
Κάνω κάπου λάθος;ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΧΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΤΡΕΧΕΣ,ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο A-TEC.
ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΜΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Καταλαβαίνω αυτή τη λογική αλλά πιστεύω ότι τελικά αυτό που μετράει είναι το πόσο λίγες (θα) ειναι οι συμμετοχές, συγκρινοντας με προηγούμενους αγώνες. Στόχος δεν πρέπει να είναι η παρουσία ή μη συγκεκριμένων οδηγών, αλλά η μαζικότητα (=της μαζας) της αποχής.
Το να μην κατέβει ο Χ 'επώνυμος' αλλά 100 'ανώνυμοι' θα ειναι πρόβλημα. Το να κατέβει ο Χ 'επώνυμος' αλλά 100 'ανώνυμοι' όχι, δεν νομίζω ότι θα ειναι πρόβλημα.
Ούτε η αποχή πρέπει να είναι μέσο προβολής και 'μαγκιάς' (εγώ δεν κατέβηκα, εσύ τι έκανες; )
Εξάλλου δεν χρειάζεται να δηλώσει κάποιος ότι δεν κατεβαίνει στους αγώνες. Απλά! ΑΣ ΜΗ ΚΑΤΕΒΕΙ!ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΜΕ!
-
Ο χρήστης fotis_t έγραψε:
Υπεύθυνοι ασφαλείας των Ελληνικών Αγώνων Κοι Χαλιβελάκης & Αθανασίου.Υπεύθυνος ασφαλείας του 26ου RALLY Φθιώτιδας Κος Μανώλης.
**Υπεύθυνοι **ασφαλείας ή απλοί παρατηρητές ασφαλείας;
Αυτοί άραγε θα φέρουν την ευθύνη (π.χ. ποινική, αστική) σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα λόγω ελλειπών μέτρων ασφαλείας;
Αν όχι, ποιός;Οι λέξεις στα ελληνικά έχουν πολύ συγκεκριμένες έννοιες. Κάποιοι όμως τις χρησιμοποιούν (επίτηδες; ) τελείως λανθασμένα (βλέπε ΕΘΕΑ).....
-
Ειδες που μας μπερδευεις...
Οταν λεμε του 'ταδε ραλλυ' εννοουμε οτι τον εβαλε η λεσχη η η ΕΘΕΑ-ΕΛΠΑ???
Εξαλλου παιζουμε με τις λεξεις?
ελληνικος αγωνας δεν ειναι το φθιωτιδας?
Τι αρμοδιοτητες εχει,δηλαδη και τι ευθυνες?
Αυτο το τελευταιο θα ηθελα να μαθω,οπως και τι συνεπειες σε περιπτωση μη σωστης εργασιας απο αυτον.Μια που τα λεμε ολα,και αφου κανετε σωστους αγωνες,γιατι να μην ξερουμε και αυτες τις λεπτομερειες,ωστε να αποφασισουν με μεγαλυτερη σαφηνεια οι αγωνιζομενοι που εχουν δηλωσει ηδη συμμετοχη?
Υγ με προλαβε εν μερει ο Γβαλα!
-
Με ή χωρίς καταθέσεις λισάνς και παραβόλων, ένας πρωταθληματικός αγώνας με 30 συμμετοχές, λιγότερες και από το πιο τελειωμένο σπριντ, σίγουρα θα έδινε ένα ηχηρό μήνυμα είτε σε αυτόν συμμετείχαν 'πρωτοκλασάτοι' είτε όχι....
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Yπευθυνος ασφαλειας στο Φθιωτιδας ειναι ο '**Ο υπεύθυνος ασφαλείας Κος Νίκος Μανώλης. **'Ουτε ο Αθανασιου ,ουτε ο Χαλιβελακης...?
Εκτος και αν εννοουμε υπευθυνο ασφαλειας της λεσχης,το οποιο επρεπε να χαρακτηριστει,γιατι πλεον ως θεσμος( ) υπευθυνος ασφαλειας εννοειται αυτος της ΕΘΕΑ....BΡΕ ΔΗΜΗΤΡΗ,
Η ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ Η ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.
ΑΛΛΟΣ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΘ.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΔΙΝΕΙ ΤΟ Ο.Κ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΓΙΑ ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο κ.ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ) ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΘΕΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης orfannos έγραψε:
ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΧΗ ?
ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΗΡΩΑΣ ?
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
[color=darkred][i][b]Αν και καρφώνεις εμένα μέσω άλλου, θα το βουλώσω μόνο και μόνο για να μην πάει το θέμα αλλού
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΥΓΑ...ΜΥΓΙΑΖΕΤΑΙ.
ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Έχω την εντύπωση ότι στο ΣΟΑΑ τους έπιασαν οι ζέστες και αδυνατούν να βάλουν με τάξη τις σκέψεις τους στο χαρτί.
Όταν ζητάς από μέλη και μη να 'απεργήσουν' να απέχουν ή τελοσπάντων να δράσουν συνήθως στην επιστολή-ανακοίνωση συμπεριλαμβάνεις :- ανακεφαλαίωση της κατάστασης
- αρίθμηση με αιτήματα-απαιτήσεις που απαιτούν λύση (1ο,2ο,3ο,.......1000ο)
- χρονικό ορίζοντα αποχής (προειδοποιητική για 1,2,3 μήνες ή διαρκής μέχρι να πραγματιοποιηθούν οι όποιες απαιτήσεις)
- κοινοποίηση της επιστολής στη fia , στο Υπουργείο Αθλητισμού, στην Αστυνομία και όπου αλλού νομίζετε.
- άλλους τρόπους δημοσιοποίησης και δράσης
- κοινοποίηση τρόπων διασφάλισης της όποιας αποχής.
Με 'εκκλήσεις' για αποχή μόνο μιδίασμα ίσως συνεπάγεται περί της αποτελεσματικότηας του Συνδέσμου.
Το σχόλιο είναι καλοπροαίρετο (για να μη παρεξηγούμαστε)
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Αυτο το τελευταιο θα ηθελα να μαθω,οπως και τι συνεπειες σε περιπτωση μη σωστης εργασιας απο αυτον.Μια που τα λεμε ολα,και αφου κανετε σωστους αγωνες,γιατι να μην ξερουμε και αυτες τις λεπτομερειες,ωστε να αποφασισουν με μεγαλυτερη σαφηνεια οι αγωνιζομενοι που εχουν δηλωσει ηδη συμμετοχη?
Νομίζω, πως μου ζητάς να λύσω-ουμε τα προβλήματα των Ελληνικών Αγώνων ή να απολογηθώ-ουμε γι' αυτά.
-
Ο χρήστης colin1 έγραψε:
Έχω την εντύπωση ότι στο ΣΟΑΑ τους έπιασαν οι ζέστες και αδυνατούν να βάλουν με τάξη τις σκέψεις τους στο χαρτί.
Όταν ζητάς από μέλη και μη να 'απεργήσουν' να απέχουν ή τελοσπάντων να δράσουν συνήθως στην επιστολή-ανακοίνωση συμπεριλαμβάνεις :- ανακεφαλαίωση της κατάστασης
- αρίθμηση με αιτήματα-απαιτήσεις που απαιτούν λύση (1ο,2ο,3ο,.......1000ο)
- χρονικό ορίζοντα αποχής (προειδοποιητική για 1,2,3 μήνες ή διαρκής μέχρι να πραγματιοποιηθούν οι όποιες απαιτήσεις)
- κοινοποίηση της επιστολής στη fia , στο Υπουργείο Αθλητισμού, στην Αστυνομία και όπου αλλού νομίζετε.
- άλλους τρόπους δημοσιοποίησης και δράσης
- κοινοποίηση τρόπων διασφάλισης της όποιας αποχής.
Με 'εκκλήσεις' για αποχή μόνο μιδίασμα ίσως συνεπάγεται περί της αποτελεσματικότηας του Συνδέσμου.
Το σχόλιο είναι καλοπροαίρετο (για να μη παρεξηγούμαστε)
Eγω δεν ειμαι ΔΣ του Σοαα,αλλα ως οδηγος επειδη βλεπω οτι το συστημα μπαζει απο ολες τις παντες,αυτο που θελω ειναι απολυτο γκρεμισμα του θεσμου της ΕΛΠΑ-ΕΘΕΑ και ξεκινημα με νεο θεσμο ,βασισμενο στα προτυπα της γαλλικης η ιταλικης ομοσπονδιας,η καποιας αλλης χωρας-προτυπο. Ζηταω πολλα?!(οχι απαραιτητα με αλλα προσωπα,προσοχη,μιλαω για θεσμο.Αν κανουν οι ανθρωποι,ας ειναι αυτοι στις ιδιες θεσεις.)
Σαν προσωπο και σαν οδηγος πρωτο και κυριο αιτημα μου,θα ηταν να αποδωθουν ευθυνες για τη γμνη μπαριερα στο Μαυρο Ροδο*κυριοι Αναισθητοι!!!!
Για σκεφθειτε ολοι σαν να ηταν το παιδι σας,τι θα λεγατε ,οτι ειναι επικινδυνο το σπορ,η οτι ΝΑΙ-ΕΚΕΙ και ΚΑΠΟΙΟΣ αλλος ΕΦΤΑΙΓΕ,περα απο το οδηγικο λαθος.*μετα λετε για θεσμους ,εκει υπηρχε παρατηρητης ασφαλειας,στο Φθιωτιδος υπαρχει υπευθυνος ασφαλειας...
Αδικα φορτωνουν μετα οι οδηγοι?.....you can not be played with nothing
ΥΓ.Λωρη,τοτε ο ΥΑ της ΕΘΕΑ που μας λενε για νεο,τη ευθυνη εχει,αν αφου ελεγξει κατι δεν τηρηθει?Καμια.Ειπαμε ,ΜΠΑΖΕΙ.....
-
Ο χρήστης fotis_t έγραψε:
Αυτο το τελευταιο θα ηθελα να μαθω,οπως και τι **συνεπειες **σε περιπτωση μη σωστης εργασιας απο αυτον.Μια που τα λεμε ολα,και αφου κανετε σωστους αγωνες,γιατι να μην ξερουμε και αυτες τις λεπτομερειες,ωστε να αποφασισουν με μεγαλυτερη σαφηνεια οι αγωνιζομενοι που εχουν δηλωσει ηδη συμμετοχη?
Νομίζω, πως μου ζητάς να λύσω-ουμε τα προβλήματα των Ελληνικών Αγώνων ή να απολογηθώ-ουμε γι' αυτά.
Ευχαριστω και καταλαβαινω τη θεση σας.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΧΗ ?
ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΗΡΩΑΣ ?
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Μα η αποχή αγαπητέ ΕΛΕΜ, είναι εκτός των άλλων και μέσο οικονομικής πίεσης προς την ΕΘΕΑ. Πόσο μέρος του παραβόλου πάει σε αυτήν το 40%?
Ε, αν δεν δηλώνει κανένας συμμετοχή, τότε προκύπτει άμεσο οικονομικό πλήγμα και άρα διαπραγματευτικό πλεονέκτημα....
Δηλώνοντας συμμετοχή και τραβώντας χειρόφρενο στην εκκίνηση είναι καλό για το 'Θεαθήναι', όμως επί της ουσίας το χρήμα θα συνεχίσει να ρέει ... -
Ο χρήστης ΝΑΣΕΝΑ έγραψε:
Καλή η απόφαση-πρόσκληση του ΣΟΑΑ, αλλά μήπως θα έπρεπε να λέει και ποιά είναι τα αιτήματα των οδηγών;
Απέχουμε, αλλά μέχρι πότε και μέχρι πότε; Μεχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας; Ποιά είναι αυτά;ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ
ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.
ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
Και οι παραλίες στις παραλίες τους μαζί με τα κουβαδάκια τους παρακαλώ....διότι όχι για αγωνιζόμενος, αλλά ούτε και για θεατής δεν φαίνεσαι....
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΧΗ ?
ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΗΡΩΑΣ ?
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΦΙΛΤΑΤΕ ΛΩΡΗ,
ΜΑΛΛΟΝ ΒΙΑΣΤΗΚΕΣ ΠΟΛΥ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΩ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!
ΑΠΛΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΤΡΕΧΩ ΣΤΑ ΧΩΜΑΤΙΝΑ ΣΠΡΙΝΤ ΜΕ ΤΟ 206 ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΦΗ. ΟΠΩΣ ΕΤΡΕΞΑ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ , ΕΤΣΙ ΕΙΧΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ( ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ) ΕΤΣΙ ΕΙΧΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ!
ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΕΔΩΣΕΣ ( ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ) ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ!
ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ,ΟΤΙ Η ΛΙΣΑΝΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΟΑΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!
ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΠΡΙΝ ΘΙΞΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ!!ΑΥΤΑ
Δ.ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ
ΕΝΑ ΦΤΩΧΑΔΑΚΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ WRC !Υ.Γ ΤΑ ΔΥΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΩ Κε ΜΕΛΕΤΟΠΟΥΛΕ!!!
-
Να προτεινω κατι? Να ανοιχτει ενα τοπικ που επωνυμα πλεον να δηλωνουμε την αποχη μας. Απο οτι βλεπω ειναι αρκετοι αγωνιζομενοι που παρακολουθουν το φορουμ.
Εγω εχω ελαχιστες συμμετοχες σε αγωνες, και εχω αποφασισει να απεχω (παρολο που εφτυσα αιμα να φτιαξω το αυτοκινητο, μολις περσι) πολυ πριν το σκεφτει/ανακοινωσει ο ΣΟΑΑ. Το ξερω οτι δεν θα λυπηθει και πολυ το 'συστημα' που με εχασε (για ποσο δεν ξερω, μπορει και για παντα) αλλα αν χασει 100 μικρους 'πελατες' σαν εμενα, σιγουρα θα θορυβηθειΣαμουρελης Γιωργος
Αποχη...Κυριοι την αποψη σας παρακαλω!