-
Αγαπητε μου gaze,
ή για καποιους γνωστους 'ο αγγλος'
δεν θα θορηβηθει ποτε το συστημα, απο τιποτα και απο κανενα οσο ειναι μονωπολιο και δεν εχει κανενα κινητρο να βελτιωθει....
τοσα χρονια το ιδιο φρουτο!!
-
Ο χρήστης ΝΑΣΕΝΑ έγραψε:
ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.Για να μείνεις στους αγώνες εσύ και οι όμοιοί σου;
Ή μήπως έχετε πάρει κάνα κληρονομικό χρίσμα και απεχθάνεστε την πλέμπα σαν νέες Αντουανέτες;;
-
Σταματήστε τα
-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΟΑΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΛΙΣΑΝΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ.
ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ,ΒΡΕ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ,
ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΧΗ ?
ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΗΡΩΑΣ ?
ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΤΡΕΧΕΣ ΣΤΟ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΠΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙΣ ΤΗΝ LICENCE ΣΟΥ ?
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΟΥ ?
Η ΑΠΟΧΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ Ε.Δ. ΤΡΑΒΑΣ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ.
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΦΕΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ) ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΑΠΟΧΗ !!!!
ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΧΗ,ΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ ΤΗΝ LICENCE ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΥΣΑ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΠΑ.ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΟΛΟΙ !!!
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΦΙΛΤΑΤΕ ΛΩΡΗ,
ΜΑΛΛΟΝ ΒΙΑΣΤΗΚΕΣ ΠΟΛΥ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΩ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!
ΑΠΛΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΤΡΕΧΩ ΣΤΑ ΧΩΜΑΤΙΝΑ ΣΠΡΙΝΤ ΜΕ ΤΟ 206 ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΦΗ. ΟΠΩΣ ΕΤΡΕΞΑ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ , ΕΤΣΙ ΕΙΧΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ( ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ) ΕΤΣΙ ΕΙΧΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ!
ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΕΔΩΣΕΣ ( ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ) ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ!
ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ,ΟΤΙ Η ΛΙΣΑΝΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΟΑΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!
ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΠΡΙΝ ΘΙΞΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ!!ΑΥΤΑ
Δ.ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ
ΕΝΑ ΦΤΩΧΑΔΑΚΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ WRC !Υ.Γ ΤΑ ΔΥΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΩ Κε ΜΕΛΕΤΟΠΟΥΛΕ!!!
ΑΓΑΠΗΤΕ κ.ΑΓΓΕΛΕΤΟ,
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΧΩΜΑΤΙΝΑ ΣΠΡΙΝΤ ΜΕ ΤΟ 206 ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΦΗ. ΑΠ'ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΛΑΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΝΙ ΡΑΛΛΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΠΡΙΝΤ.
ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ (ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΤΕ ΜΕ WRC),ΕΓΩ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΩ ΟΤΙ ΣΑΣ ΘΕΩΡΩ ΙΣΟ ΜΕ ΕΜΕΝΑ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ Υ.Γ. ΣΑΣ,ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΕ BUCKET ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΔΥΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ?
ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΤΡΕΧΩ ΤΣΑΜΠΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ? ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ ?ΦΙΛΙΚΑ
'EL-EM'
-
edit [Krusenstern] To θέμα είναι πολύ σοβαρό για να αραδιάζουμε τα προσωπικά μας παράπονα για τη διαχείριση του φόρουμ. Μείνετε on-topic παρακαλώ.
-
Ο κ. platis έθεσε ένα ερώτημα , όποιος έχει κάτι να απάντηση ας το κάνει , αν όχι ……ας το αφήσει .
Μη παίζουμε το παιχνίδι κάποιον που πάνε το θέμα αλλού κάνοντας μπάχαλο το ερώτημα γιατί απλά δε τους βολεύει η αποχή .
Αν θέλετε πάλι να βρίσετε κάποιους γιατί είναι προκλητικοί (για δικούς τους λόγους), κάντε το σε άλλο topic και εγώ μαζί σας , παράκληση όχι εδώ είναι πάρα πολλή σοβαρό τα θέμα . -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΟΑΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΛΙΣΑΝΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ.
ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΧΗ ?
ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΗΡΩΑΣ ?
ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΤΡΕΧΕΣ ΣΤΟ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΠΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙΣ ΤΗΝ LICENCE ΣΟΥ ?
Η ΑΠΟΧΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ Ε.Δ. ΤΡΑΒΑΣ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ.
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΦΕΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ) ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΑΠΟΧΗ !!!!
ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΧΗ,ΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ ΤΗΝ LICENCE ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΥΣΑ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΠΑ.ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΟΛΟΙ !!!
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΦΙΛΤΑΤΕ ΛΩΡΗ,
ΜΑΛΛΟΝ ΒΙΑΣΤΗΚΕΣ ΠΟΛΥ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΩ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!
ΑΠΛΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΤΡΕΧΩ ΣΤΑ ΧΩΜΑΤΙΝΑ ΣΠΡΙΝΤ ΜΕ ΤΟ 206 ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΦΗ. ΟΠΩΣ ΕΤΡΕΞΑ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ , ΕΤΣΙ ΕΙΧΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ( ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ) ΕΤΣΙ ΕΙΧΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ!
ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΕΔΩΣΕΣ ( ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ) ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ!
ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ,ΟΤΙ Η ΛΙΣΑΝΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΟΑΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!
ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΠΡΙΝ ΘΙΞΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ!!ΑΥΤΑ
Δ.ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ
ΕΝΑ ΦΤΩΧΑΔΑΚΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ WRC !Υ.Γ ΤΑ ΔΥΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΩ Κε ΜΕΛΕΤΟΠΟΥΛΕ!!!
ΑΓΑΠΗΤΕ κ.ΑΓΓΕΛΕΤΟ,
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΧΩΜΑΤΙΝΑ ΣΠΡΙΝΤ ΜΕ ΤΟ 206 ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΦΗ. ΑΠ'ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΛΑΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΝΙ ΡΑΛΛΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΠΡΙΝΤ.
ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ (ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΤΕ ΜΕ WRC),ΕΓΩ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΩ ΟΤΙ ΣΑΣ ΘΕΩΡΩ ΙΣΟ ΜΕ ΕΜΕΝΑ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ Υ.Γ. ΣΑΣ,ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΕ BUCKET ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΔΥΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ?
'EL-EM'
Κε ΜΕΛΕΤΟΠΟΥΛΕ,
Η ΔΗΛΩΣΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΡΕΧΩ ΣΤΑ ΧΩΜΑΤΙΝΑ ΣΠΡΙΝΤ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΝΙ ΡΑΛΛΥ Ή ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟ! ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΣΤΟΧΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ!
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΡΕΞΕΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΣΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ!ΝΑΙ Κε ΜΕΛΕΤΟΠΟΥΛΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΕΤΕ! ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ!!! ΕΜΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ!!
ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΙΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ!
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΦΑΝΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ ΔΙΟΤΙ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ¨ΦΙΛΩΝ ¨ΣΑΣ!
ΑΥΤΑ κΕ ΜΕΛΕΤΟΠΟΥΛΕ ........ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΤΗΝ ΑΝΟΥΣΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΥ... ΤΣΑΜΠΑ ΔΗΘΕΝ ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΠΛΑΤΕΣ!!!!!
-
Ο χρήστης ΝΑΣΕΝΑ έγραψε:
ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ
ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.
ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
Για τον κύριο με το username 'ΝΑΣΕΝΑ' :
Πολλά smilies χρησιμοποιείς .......ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΚΑ.
ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΗΣ..... edit [kouk]
Νά 'σου πώ (ομόηχο με το ΝΑΣΕΝΑ) άνθρωπέ μου ,
άφησε κατα μέρος τις νουθεσίες , και φρόντισε να γράφΕΙς (και όχι γράφΗς .....) αυτά που έχεις στο μυαλό σου , ότι στο φινάλε έχεις να πείς , σε εύληπτα ΕΛΛΗΝΙΚΑ .
ΔΕΝ θα γίνω Πουαρώ , για να ανακαλύψω τις βαθέως κεκρυμμένες και ΠΑΝΤΩΣ ΑΝΩΝΥΜΑ εκφρασμένες απόψεις σου .Να στο πώ 'λιανά' ?
'Εχεις να πείς κάτι για το θέμα που 'άνοιξε' ο 'platis' ?
Είσαι κάτοχος lisance ?
(για το καλαμπούρι της υπόθεσης , γιατί ΜΟΝΟ για τέτοιο σε 'κόβω' , στο αρχείο της ΕΘΕΑ , ΔΕΝ υπάρχει αγωνιζόμενος με τέτοιο ψευδώνυμο .......... )
Τότε , ...... τί γυρεύει η αλεπού στο παζάρι ???????
(την απάντηση που γυρεύω , ξέρω δεν θα την εύρω !!!!!)Αποστόλης Νούσιας
Γιάννενα
Υ.Γ. Να είσαι προσεκτικός στην χρήση ορισμένων smilies , γιατί για παράδειγμα , η πολλή η φέρνει ...φαμάρα . -
Καί λίγα στατιστικά στοιχεία ( που σπάνια λένε ψέματα ...)
(έως 24/08/2006 , 03:30)Στο θέμα έχουν γίνει 65 δημοσιεύσεις , απο 21 χρήστες , και αυτές έχουν αναγνωστεί ...2024 φορές !!!
Απο τα κείμενα των δημοσιεύσεων προκύπτει :
Χρήστες τον αριθμό 6 ( platis , apostolis , A-TEC , politis n , orfanos και gazos ) έχουν δηλώσει αποχή .
Χρήστες τον αριθμό 13 ( Christos M , Amaxopoulos , Doukeris , Stelios C ,
spo+ , agri , KOUKK , takinen , gvala , el em , colin 1 , gogonatios , Calibrator ) έχουν κάνει δημοσίευση , είτε , απλώς υπέρ της αποχής (χωρις να το δηλώνουν απερίφραστα) , είτε , χωρίς σαφή θέση.Ένας χρήστης ( ΝΑΣΕΝΑ ) έριξε λάδι στη φωτιά
και αναγκάστηκε ο kouk, σαν mod , να επέμβει (πρέπει όμως να λυθεί το θέμα των πολλαπλών usernanes / γνωστών - αγνώστων )
Συμπέρασμα :
2024 αναγνώσεις είναι πολλές !!!!!
Ο.Κ. , το 4ΤForum ΔΕΝ είναι ο ομφαλός της Γής , αλλά δεν παύουν να είναι πολλές !
Και είναι συγκριτικά πάμπολλες με τις δημοσιεύσεις .
Που σημαίνει τί ???Αποστόλης Νούσιας
-
Telika mallon exei simmetoxes to fthiotidos!
http://www.motors.gr/news_rally_fthiotidos_entries_248006.htm -
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Καί λίγα στατιστικά στοιχεία ( που σπάνια λένε ψέματα ...)
(έως 24/08/2006 , 03:30)Στο θέμα έχουν γίνει 65 δημοσιεύσεις , απο 21 χρήστες , και αυτές έχουν αναγνωστεί ...2024 φορές !!!
Απο τα κείμενα των δημοσιεύσεων προκύπτει :
Χρήστες τον αριθμό 6 ( platis , apostolis , A-TEC , politis n , orfanos και gazos ) έχουν δηλώσει αποχή .
Χρήστες τον αριθμό 13 ( Christos M , Amaxopoulos , Doukeris , Stelios C ,
spo+ , agri , KOUKK , takinen , gvala , el em , colin 1 , gogonatios , Calibrator ) έχουν κάνει δημοσίευση , είτε , απλώς υπέρ της αποχής (χωρις να το δηλώνουν απερίφραστα) , είτε , χωρίς σαφή θέση.Ένας χρήστης ( ΝΑΣΕΝΑ ) έριξε λάδι στη φωτιά
και αναγκάστηκε ο kouk, σαν mod , να επέμβει (πρέπει όμως να λυθεί το θέμα των πολλαπλών usernanes / γνωστών - αγνώστων )
Συμπέρασμα :
2024 αναγνώσεις είναι πολλές !!!!!
Ο.Κ. , το 4ΤForum ΔΕΝ είναι ο ομφαλός της Γής , αλλά δεν παύουν να είναι πολλές !
Και είναι συγκριτικά πάμπολλες με τις δημοσιεύσεις .
Που σημαίνει τί ???Αποστόλης Νούσιας
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΟΜΩΣ.... ΚΑΤ΄ΕΜΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ.
- ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΛΙΣΑΝΣ ΕΝΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΣΟΑΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ! ΑΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 6 ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΑΠΟΧΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ. 150 ΕΥΡΩ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΚΑΘΕ ΛΙΣΑΝΣ!
2)ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΕΠΩΝΥΜΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
3)ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΟΑΑ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΑΦΕΣ.
4)ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΛΑΜΙΑΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ.ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 60 ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΟΑΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΧΗ ?
ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΗΡΩΑΣ ?
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΦΙΛΤΑΤΕ ΛΩΡΗ,
Δ.ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ
ΑΓΑΠΗΤΕ κ.ΑΓΓΕΛΕΤΟ,
'EL-EM'
ΑΥΤΑ κΕ ΜΕΛΕΤΟΠΟΥΛΕ ........ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΤΗΝ ΑΝΟΥΣΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΥ... ΤΣΑΜΠΑ ΔΗΘΕΝ ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΠΛΑΤΕΣ!!!!!
AΓΑΠΗΤΕκ.ΑΓΓΕΛΕΤΟ,
ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ.
ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΤΕ ΤΗΝ LICENCE ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΠΑ. ΓΙΑΤΙ ?
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΡΕΧΩ 'ΤΣΑΜΠΑ' ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ (ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ) (ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ?)ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΤΩΡΘΩΣΕΙ (ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ) ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ HOBBY ΜΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.
ΟΤΑΝ (ΚΑΙ ΑΝ) ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ.
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΤΕ ΟΜΩΣ,ΣΤΑΜΑΤΩ ΤΗΝ ΑΝΟΥΣΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Οσον αφορα τις 60 συμμετοχες,για τον αριθμο των οποιων βγαλανε δελτιου τυπου ,οπως ειπε και ο Λωρης,να δουμε πρωτα ποσοι θα εκκινησουν.
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Οσον αφορα τις 60 συμμετοχες,για τον αριθμο των οποιων βγαλανε δελτιου τυπου ,οπως ειπε και ο Λωρης,να δουμε πρωτα ποσοι θα εκκινησουν.***Απο το στόμα μου το πείρες !!!!!!
Μόνο και μόνο που βγείκε πρωτοσέλιδο .............. *** -
O colin 1 εγραψε
Όταν ζητάς από μέλη και μη να 'απεργήσουν' να απέχουν ή τελοσπάντων να δράσουν συνήθως στην επιστολή-ανακοίνωση συμπεριλαμβάνεις :
- ανακεφαλαίωση της κατάστασης
- αρίθμηση με αιτήματα-απαιτήσεις που απαιτούν λύση (1ο,2ο,3ο,.......1000ο)
- χρονικό ορίζοντα αποχής (προειδοποιητική για 1,2,3 μήνες ή διαρκής μέχρι να πραγματιοποιηθούν οι όποιες απαιτήσεις)
- κοινοποίηση της επιστολής στη fia , στο Υπουργείο Αθλητισμού, στην Αστυνομία και όπου αλλού νομίζετε.
- άλλους τρόπους δημοσιοποίησης και δράσης
- κοινοποίηση τρόπων διασφάλισης της όποιας αποχής.
Μ αυτα λοιπον (κι οχι με τα υπολοιπα που εγραψε) συμφωνω απολυτα.
ΟΜΩΣ. Ειμαι μελος του ΣΟΑΑ, υπηρξα και Γραμματεας του, δεν μπορω, δεν μου παει η καρδια να μην πειθαρχησω. Το ΔΣ ειχε την πρωτοβουλια της ληψης μιας σκληρης αποφασης, θα εχει και την ευθυνη της στηριξης της σε μια (απαραιτητη) Γεν. Συνελευση και βεβαια θα κριθει εκ του αποτελεσματος. Σιγουρα αν η αποχη ηταν αποφαση μιας μαζικης Γ.Σ. τα πραγματα θα ηταν διαφορετικα και πιο πειστικα.
Γερο λοιπον το διλημα για οσους πραγματικα ηθελαν να συμμετασχουν. Καμμια φορα η υποχρεωση ειναι πιο δυνατη απο το 'θελω'. Ειναι η απαντηση που εδωσα σημερα το πρωι στα παιδια της Λαμιας οταν με ρωτησαν αν επιμενω στην αποσυρση της δηλωσης συμμετοχης. Ενταξει, χανουμε εναν αγωνα, αλλιως θα χαναμε εναν θεσμο, τον ΣΟΑΑ
Επι του πρακτεου: Γενικη Συνελευση, Γ.Σ, Γ.Σ, Γ.Σ...Τιποτ αλλο. Που θα απαντησει στα ερωτηματα που εβαλε ο Κολιν και θα δεχθει πιθανα κι αλλες ιδεες κι επιχειρηματα. Οπως για παραδειγμα των φιλων της Λαμιας που ανα ρωτιουνται:
Γιατι μας τιμωρειτε? Δεν ημασταν παντα ενταξει? Δεν καναμε οτι μας ζητησατε? Γιατι ολοι στο ιδιο τσουβαλι? Κατα την γνωμη μου εχουν δικηο.
Για να πετυχει ενας διεκδικητικος αγωνας χρειαζονται συμμαχιες. Με τους καλους. Αλιως απομονωση...
Εκκληση λοιπον. Συμπαρασταση στο Δ.Σ. που ομως θα πρεπει να χειριστει το θεμα πιο 'εμπνευσμενα'. Η αποχη δεν τιμωρει, διεκδικει και διαπραγματευεται. Αλλιως... -
Ο χρήστης platis έγραψε:
O colin 1 εγραψεΌταν ζητάς από μέλη και μη να 'απεργήσουν' να απέχουν ή τελοσπάντων να δράσουν συνήθως στην επιστολή-ανακοίνωση συμπεριλαμβάνεις :
- χρονικό ορίζοντα αποχής (προειδοποιητική για 1,2,3 μήνες ή διαρκής μέχρι να πραγματιοποιηθούν οι όποιες απαιτήσεις)
- κοινοποίηση της επιστολής στη fia , στο Υπουργείο Αθλητισμού, στην Αστυνομία και όπου αλλού νομίζετε.
ΟΜΩΣ. Ειμαι μελος του ΣΟΑΑ, υπηρξα και Γραμματεας του, δεν μπορω, δεν μου παει η καρδια να μην πειθαρχησω. Το ΔΣ ειχε την πρωτοβουλια της ληψης μιας σκληρης αποφασης, θα εχει και την ευθυνη της στηριξης της σε μια (απαραιτητη) Γεν. Συνελευση και βεβαια θα κριθει εκ του αποτελεσματος. Σιγουρα αν η αποχη ηταν αποφαση μιας μαζικης Γ.Σ. τα πραγματα θα ηταν διαφορετικα και πιο πειστικα.
Γερο λοιπον το διλημα για οσους πραγματικα ηθελαν να συμμετασχουν. Καμμια φορα η υποχρεωση ειναι πιο δυνατη απο το 'θελω'. Ειναι η απαντηση που εδωσα σημερα το πρωι στα παιδια της Λαμιας οταν με ρωτησαν αν επιμενω στην αποσυρση της δηλωσης συμμετοχης. Ενταξει, χανουμε εναν αγωνα, αλλιως θα χαναμε εναν θεσμο, τον ΣΟΑΑ
Επι του πρακτεου: Γενικη Συνελευση, Γ.Σ, Γ.Σ, Γ.Σ...Τιποτ αλλο. Που θα απαντησει στα ερωτηματα που εβαλε ο Κολιν και θα δεχθει πιθανα κι αλλες ιδεες κι επιχειρηματα. Οπως για παραδειγμα των φιλων της Λαμιας που ανα ρωτιουνται:
Γιατι μας τιμωρειτε? Δεν ημασταν παντα ενταξει? Δεν καναμε οτι μας ζητησατε? Γιατι ολοι στο ιδιο τσουβαλι? Κατα την γνωμη μου εχουν δικηο.
Για να πετυχει ενας διεκδικητικος αγωνας χρειαζονται συμμαχιες. Με τους καλους. Αλιως απομονωση...
Εκκληση λοιπον. Συμπαρασταση στο Δ.Σ. που ομως θα πρεπει να χειριστει το θεμα πιο 'εμπνευσμενα'. Η αποχη δεν τιμωρει, διεκδικει και διαπραγματευεται. Αλλιως...+1
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
O colin 1 εγραψεΌταν ζητάς από μέλη και μη να 'απεργήσουν' να απέχουν ή τελοσπάντων να δράσουν συνήθως στην επιστολή-ανακοίνωση συμπεριλαμβάνεις :
Εκκληση λοιπον. Συμπαρασταση στο Δ.Σ. που ομως θα πρεπει να χειριστει το θεμα πιο 'εμπνευσμενα'. Η αποχη δεν τιμωρει, διεκδικει και διαπραγματευεται. Αλλιως... -
Επειδη στην στατιστικη που αναφερθηκες Αποστολη με αναφερεις στους αναποφασιστους,σε πληροφορω οτι ειμαι μαζι σας υπερ της αποχης.
Πιστευω οτι αυτη πρεπει να ειναι η σταση ολων μας τουλαχιστον εως οτου καθισουν σε ενα τραπεζι ολες οι πλευρες & παρουν αποφασεις μετα απο διαλογο.Το αποφασιζουμε & διαταζουμε επειδη το εζησα γενικα στην χωρα μας αλλα & στον χωρο μας ,μου φερνει αναγουλα.
Μπραβο στον Κο Πλατη για την σταση του βαζοντας πανω απο ολα τον θεσμο του ΣΟΑ.
Δυστυχως στην ΒΕ ο σοααβε αποφασισε να κανει αποχη εως τον ΤΕ & μετα τον τερματισμο.ΚΑΤΑΝΤΙΑ.ΦΙΛΙΚΑ
ΚΟΥΚΚΙΔΗΣΥΓ. Καλα που υπαρχει & το FORUM & ακουγονται φωνες .2500 αναγνωστες του θεματος ειναι πολλοι.Δυστυχως πολλοι διαβαζουν λιγοι εκφερουν γνωμη.Την γνωμη τους την κρατουν για το βραδυνο κουτσομπολιο στην καφετερια.
-
...κοιτούσα την ανακοίνωση για τον πρώτο αγώνα της ΑΜΟΤΟΕ (η αθλητική ομοσπονδία των λεσχών της ΜΟΤΟΕ, μηχανές...) και μου έκανε εντύπωση το παράβολο !
Η συμμετοχή στον αγώνα κοστίζει 40 Ευρώ. (Παράβολο και ασφάλεια αγώνα )
οκ, είναι πιλοτικός αγώνας, αλλά και πάλι...
όλη η είδηση στο νέο site για ενημέρωση της εφημερίδας GO
http://www.gonews.gr/index.php?screen=i ... g=1&id=133 -
Ο ΣΟΑΑ ΠΡΕΠΕΙ να είναι παρών στον αγώνα της Λαμίας δια του ή των εκπροσώπων του, παρά την αποχή, και οι λόγοι είναι ,νομίζω, αυτονόητοι....
Αποχη...Κυριοι την αποψη σας παρακαλω!