-
Ο χρήστης Sardanapalos έγραψε:
Νασο το ξερεις πολυ καλα οτι εσυ ολο και καποια τρυπα θα βρεις να σφηνωθειςΝαι ρε'συ, αλλά αν είναι πιασμένες όλες οι λωρίδες, πάνε παράλληλα και έχει και νησίδα στη μέση, ούτε εγώ δεν μπορώ να περάσω...
-
Ο χρήστης Sardanapalos έγραψε:
Αυτοι που κανανε τις κοντρες και περασανε μεσα απο την βαρκιζα χωρις αυριο ηταν κατι ταπερ και vti και ενα s2000 που δεν ηταν μαζι μας.Εεεεχμμμ... Τότε γιατί είχαν αυτοκόλλητα του club σας?
Εκεί γύρω ήμουν και εγώ και μασούλαγα, τα είδα με τα μάτια μου...
-
Ποια αυτοκολλητα???? Αφου δεν εχουμε αυτοκολλητα.Μαλον λαθος κανεις φιλε μου.Δεν ειμαστε ουτε HPC ουτε Redliners ουτε Hondaclub.
Τα δικα μας αυτοκινητα ηταν παρκαρισμενα στο παρκινγ του do it (νομιζω ετσι λεγεται) και εμεις στο ζαχο και σαβουριαζαμε.Με τα συγκεκριμενα ατομα που περασανε κοντρα απο το φαναρι της βαρκιζας προς Αθηνα παθαμε πλακα και εμεις ,γιατι εκει περναει κοσμος και εχει γυρω γυρω φαγαδικα και καφετεριες. -
Ρε παιδια , που βρισκονται εκεινα τα αρχεια με τον καραγκιοζη και τον γαιδαρο??? τα εχασα.....
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Νασο το ξερεις πολυ καλα οτι εσυ ολο και καποια τρυπα θα βρεις να σφηνωθεις
Ναι ρε'συ, αλλά αν είναι πιασμένες όλες οι λωρίδες, πάνε παράλληλα και έχει και νησίδα στη μέση, ούτε εγώ δεν μπορώ να περάσω...
Τοτε ετσι θα ειναι αν δεν μπορει να περασει ο Νασος δεν μπορει κανενας
-
Mια απορία βρε παιδιά....
Τί είναι τα «τάπερ» γιατί δεν τα πάω πολύ καλά με την αυτοκινητιστική αργκό.....
-
ειναι το S2K club
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Τί είναι τα «τάπερ» γιατί δεν τα πάω πολύ καλά με την αυτοκινητιστική αργκό.....Honda Civic Type-R
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Mια απορία βρε παιδιά....Τί είναι τα «τάπερ» γιατί δεν τα πάω πολύ καλά με την αυτοκινητιστική αργκό.....
honda civic Type R
-
dpolal
Type-R
Sardanapalos
Ο χρήστης taurus έγραψε:
ΖΩΑ τα μέλη ενός **κλαμπ **'σχιστομάτηδων' ιδιοκτητών αυτοκινήτου που χτες περναγαν μέσα από τη Βάρκιζα, σε κατοικημένη περιοχή και ώρα που δεν ήταν και άδειοι οι δρόμοι με όσα, σπινάροντας, και κάνοντας κόντρες.Και μετά λέτε γιατί σας κυνηγάνε οι μπάτσοι, ΖΩΑ!
το bold
-
Taurus διαβασε παραπανω post τι εγραψα γι αυτη την περιπτωση.Ακρως επικινδυνο και συμφωνω 1000% και εγραψα οτι ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙΣ.
Επρεπε να ειχα κρατησει την αποδειξη για τα σουβλακια απο τον ζαχο και να την σκαναρω τι αλλο να πω -
...
-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Οσο για την αγορα των 5-6.
Και λεφτα εχω να παρω 5-6 S2000 -αν ηθελα να τα πεταξω, θα τα κανα γαρδενιες σε καμια πιστα αντι για RICE-Δηλαδη για σενα το S2000 ειναι Rice ... ?
Japan δεν ειναι;;;;
ε...αρα ειναι Rice....
Δεν το πα και κορεατικο.... -
Αλλο πραγμα εννοουν οταν λενε Rice αλλα τελοσπαντων ....
-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Δηλαδη για σενα το S2000 ειναι Rice ... ?
Condoleesa ?
Πιθανον ....
Εχω ακουσει κι αλλο κουφο σχετικα προσφατα, οτι το S2000 ειναι γυναικειο αυτοκινητο. Με προβληματιζει.... οχι για το αυτοκινητο ομως, για το νοητικο επιπεδο αυτων που τα λενε ...!!Γυναικειο δεν ειναι....
Θελει @@ και χερια να το πας τεζα και να φτασεις σπιτι σου το βραδυ.
Αλλα δεν παυει να ειναι Japan....
Οποτε RICE -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Δηλαδη για σενα το S2000 ειναι Rice ... ?
Condoleesa ?
Πιθανον ....
Εχω ακουσει κι αλλο κουφο σχετικα προσφατα, οτι το S2000 ειναι γυναικειο αυτοκινητο. Με προβληματιζει.... οχι για το αυτοκινητο ομως, για το νοητικο επιπεδο αυτων που τα λενε ...!!Γυναικειο δεν ειναι....
Οποτε RICEΝαι σιγουρα. Απλα κανε ενα search στο google να δεις τι σημαινει Rice κι απο που βγηκε (δεν υποννοει το δημοφιλες δημητριακο απαραιτητα...)
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
...
Γυναικειο δεν ειναι....
Οποτε RICEMήπως, λέω μήπως, θα ταίριαζε καλύτερα να το λέμε sushi λόγο ιαπωνικής καταγωγής;;;;
To RICE μου κάνει κάτι σε κινέζικο...
-
Τα Γερμανικα=λουκανικα;
Τα Ιταλικα=φαρφαλε;
Τα Γαλλικα=μπουγιαμπεσα; -
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=ricers
Δειτε. Japanese ναι, αλλα μιλαει για φτηνα και γεματα αηδιοαξεσουαρ....
-
Ε Τιμο το s2k κατα 99% το εχουν ποζεραδες που κυκλοφορουν
με 30km/h στην παραλια ανοιχτοι(γι'αυτο και τα ξυλωνα εγω τοτε).
Μην κοιτας εσενα που εισαι 106ακιας και τα πας ολα ταπα,
εχεις δει πολλα rx8 να πανε οπως παω εγω του αδερφου μου???Και οσο για εσας του s2k club που κλεισατε το δρομο(με οσα km/h και να εισασταν)πραγματικα ειναι πολυ ηλιθια ενεργεια και κοφτε το.
Να κατσετε διπλα διπλα....για να πατησετε ταπα γκαζι ομως.
Ζώα ζώα ζώα [#2]