-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
...Το σημερινό ΖΩΟ με 206 και το αριστερό χέρι στην πόρτα πέρασε το πρωί ΟΛΑ τα κόκκινα φανάρια που συνάντησε από Γλυφάδα μέχρι έξοδο ΑΟ από Βάρης από την λωρίδα για αριστερή στροφή με ΚΟΚΚΙΝΟκαι... βιαζόταν τόσο πολύ που αφού τα περνούσε με κόκκινο έπιανε δεξιά με 60 και τον φτάναμε ΟΛΟΙ
Τουλάχιστον όταν εφαρμοστεί η 700άρα τέτοια «φαινόμενα» πιθανώς να εκλείψουν...
(καλά, μη βαράτε όλοι μαζί, είμαι αιθεροβάμων το ξέρω )
-
Καράζώο ο τύπος με το τρακτέρ που ήταν την περασμένη Κυριακή στις 21,30 στον επαρχιακό δρόμο Λειβαδιάς-Κάστρου περίπου 2 km απο την εθνική,χωρίς καθόλου φώτα....
Το σημείο χωρίς φωτισμό,κινιόμουν με 90 και είδα τελευταία στιγμή πριν πέσω πίσω του έναν μαύρο σκοτεινό όγκο....
Ενστικτωδώς έκοψα αριστερά (ευτυχώς που δεν ερχόταν κανείς) και τον προσπέρασα φανερά ταραγμένος και σοκαρισμένος για το τι θα παθαίναμε 4 άνθρωποι αν πέφταμε πάνω του.... -
Για την τύπισσα με την alfa, φταίνε τα περιοδικά αυτοκινήτου που εκθειάζουν τα κρατήματα της 159. Έπρεπε χωρίς πλάκα να λένε σε παρένθεση
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Για την τύπισσα με την alfa, φταίνε τα περιοδικά αυτοκινήτου που εκθειάζουν τα κρατήματα της 159. Έπρεπε χωρίς πλάκα να λένε σε παρένθεσηΤι σχέση έχει αυτή με τα περιοδικά αυτοκινήτου. Ούτε από απέναντι δεν περνάει...
-
Κινούμαι σε διασταύρωση δύο ρευμάτων στο Χολαργό και έχω stop σε δρόμο που ανεβαίνει δεξιά (προς το ρεύμα το δικό μου).
Θέλω να στρίψω κι εγώ δεξιά, και αφού τσεκάρω ότι δεν ερχόταν κανείς από το δρόμο που έχω προτεραιότητα ξεκινάω.Να που όμως γυναίκα με μερσεντές Α θέλει να στρίψει από το απέναντι ρεύμα αριστερά (να μπει στον ίδιο δρόμο που θέλω κι εγώ). Φυσικά έχω προτεραιότητα ερχόμενος από τα δεξιά, αλλά αυτή δεν το ξέρει και μπαίνει σφήνα μπροστά μου και αρχίζει και βρίζει!!
Την παίρνω στο κυνήγι και αφού τη φτάνω στο φανάρι περνάω δίπλα της και ανοίγω το παράθυρο:
Μ: Είχες στοπ!
ΕΓΩ: Κι εσύ είχες στοπ! Αλλά εγώ ερχόμουν από δεξιά! Ποιος έχει προτεραιότητα;
Μ: Εσύ (με ύφος -ωχ μαλακία έκανα- κλείνει το παράθυρο και φεύγει αφού είχε ανάψει πράσινο...)Το θέμα είναι ότι όταν παίρνει κάποιος δίπλωμα δεν είναι σε θέση να οδηγεί, απλά γιατί δεν ξέρει τον κώδικα...
-
Το ποιο 8εϊκο εχει ακουστει παλι στον χολαργο οπου τυπησα παραβιαζει στοπ σταματαει στην τσιλια απο ενα πιτσιρικα και να ξεκιναει το βρισιδι η τυππισα με την προταση....
Μα καλα που πας???? Δεν βλεπεις οτι ΕΧΩ ΣΤΟΠ? -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Το ποιο 8εϊκο εχει ακουστει παλι στον χολαργο οπου τυπησα παραβιαζει στοπ σταματαει στην τσιλια απο ενα πιτσιρικα και να ξεκιναει το βρισιδι η τυππισα με την προταση....
Μα καλα που πας???? Δεν βλεπεις οτι ΕΧΩ ΣΤΟΠ?ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!
Τί μου θύμησες όμως:
Πρίν λίγα χρόνια,κατηφόριζα έναν μονόδρομο,και διασταυρώνομαι με έναν γείτονα που κινείται αντίθετα και παράνομα,ο οποίος μου λέει:'Καλά ρε,δέν βλέπεις οτι είναι μονόδρομος;'
-
Ζώα οι περίπου 10 πεζόι που κόντεψα να πατήσω χτες. Πεταγόντουσαν από παντού. Στην εθνική, στην παραλιακή, στην όλγας, στην ανθέων. Τραγικό. Μέχρι να φτάσω σπίτι μου, έτρεμα ολόκληρως.
-
Σήμερα αξιώθηκα να δω τρακτέρ να πηγαίνει με 30 στην αριστερή λωρίδα της Εθνικής (ο θεός να την κάνει) Έδεσσας-Θεσ/νίκης, λίγο πριν τη γέφυρα του Γαλλικού ποταμού!
Ζώο και ο νταλικέρης που με ανάγκασε να σταματήσω γιατί θυμήθηκε τελευταία στιγμή να πάει από την δεξιά λωρίδα στην τέρμα αριστερά για να στρίψει στο φανάρι πριν τη Θεσ/νίκη στη διασταύρωση προς Καβάλα/Χαλκιδική κλπ...Αν δεν σταματούσα τελείως (στην αριστερή λωρίδα της Εθνικής ) θα είχε περάσει από πάνω μου...
Ζώο και ο ποδηλάτης που κυκλοφορούσε με μισό ανακλαστήρα έξω από τα Γιαννιτσά, βραδυάτικα!
Άντε να δούμε αύριο που έχω και ταξίδι...
-
-
Ν. Ζέρβα;
Μάλλον το διπλοπάρκαρε το πρωί δίπλα σε κανεναν πάγκο από το παζάρι (φρεσκια είναι η φωτο;) και το ξέχασε -
Ο χρήστης vinman407 έγραψε:
Καράζώο ο τύπος με το τρακτέρ που ήταν την περασμένη Κυριακή στις 21,30 στον επαρχιακό δρόμο Λειβαδιάς-Κάστρου περίπου 2 km απο την εθνική,χωρίς καθόλου φώτα....έπρεπε να καλέσεις την αστυνομία. Βέβαια, για την επαρχία έχω τις επιφυλάξεις μου κατά πόσον κάνουν καλά τη δουλειά τους και δεν επηρεάζονται από συγγένειες, κουμπαριές, φιλίες, κλπ
Αλλά, συνιστώ σε τέτοιες περιπτώσεις να κάνουμε μια προσπάθεια. τι ψυχή έχει ένα τηλεφώνημα;
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Το θέμα είναι ότι όταν παίρνει κάποιος δίπλωμα δεν είναι σε θέση να οδηγεί, απλά γιατί δεν ξέρει τον κώδικα...Φυσικά, ούτε λόγος να γίνεται για μια επανάληψη μετά την απόκτηση του διπλώματος. Εγώ, προσωπικά, έχω κατεβάσει τα ΦΕΚ του ΚΟΚ και καμιά φορά (όχι πολύ συχνά να ομολογήσω) ρίχνω καμιά ματιά.
Αμφιβάλλω αν το κάνει πολύς κόσμος.ΥΓ: Όποιος ενδιαφέρεται μπορώ να του τα στείλω με email.
-
Τελικά αυτή η Βάρης-Κορωπίου
3 αυτοκίνητα στην αριστερή, μετά τα βλάχικα προς το φανάρι της παραλιακής. Βλέπω τον μπροστινό μου απότομο ελιγμό και μπαίνει δεξιά -ευτυχώς άδεια. Ένα παλιό 323 Mazda κόβει κόβει κόβει, σταματάει, αλλάζω λωρίδα κι εγώ, σκεπτόμενος ότι έχει μηχανικό πρόβλημα κι έμεινε.
Ναι καλά... κοιτούσα από τον καθρέπτη κι έκανε... όπισθεν στην αριστερή
-
Γυρνάγαμε σήμερα κατά τις 4 το πρωί από παραλία(Βουλιαγμένης) και ένας ταξιτζής κάνει αλλαγή λωρίδας χωρίς φλας και κλείνει έναν φίλο μου με Ζ3. Τα παίρνει ο φίλος μου και πάει δίπλα του και του λέει: Δεν έχεις φλας;;;!!! μούγκα ο ταρίφας...Τα παίρνει ο φίλος μου και του μπαίνει μπροστά πηγαίνοντας αργά. Μετά από λίγο πάει πάλι δίπλα του και του λέει: Σου μιλάω ρε!!! Φλας δεν έχεις; Τι κάνεις...;;;
Και παίρνει την θεϊκή ατάκα από τον ταξιτζή: Φίλε εγώ δουλεύω...
Ταυτόχρονα κατευάζει το παράθυρα και μια που καθόταν στο πίσω κάθισμα και αρχίζει τα κινέζικα...μόνο αυτή καταλάβαινε τι έλεγε...Αυτά που λέτε. Δούλευε ο άνθρωποος, άρα δικαιολογείται...
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Φίλε εγώ δουλεύω...Μήπως είπε 'σε δουλεύω'
-
Ήρεμα ρε παιδιά , εγώ αυτό το θεωρώ πταίσμα ανάμεσα σε τόσα άλλα.
-
Όχι, δεν είναι πταίσμα είναι θέμα νοοτροπίας...
-
Συναντησα πολλα ζωα χθες το βραδυ πηγαινοντας σπιτι.
2 φορες ζωα οι 'γκαζακιδες' με μηχανακια που εχουν βαλει εξατμιση απο χαλκοσωληνα με αποτελεσμα οταν γκαζωνουν διπλα απο παρκαρισμενα αυτοκινητα να χτυπαει ο συναγερμος στις 03:00 την νυχτα.
3 φορες ζωα τα λαλακισμενα παλι με μηχανακια που οδηγανε σε δρομους με πολυ κινηση χωρις φωτα.Δηλαδη αυτο ειναι καινουργια μοδα??
Την κοπελα που κουβαλουσε ενας αν την βαλει κανενας απο κατω τι θα πει στους γονεις της??
Μα τι ζωα?? -
Κα8ομουν Starbucks Φιλο8εης κ ακουω 2 φρεναρισματα, ενα μεγαλο κ ενα μικροτερο (οι αλλοι 8α ειχαν ΑΒS). Eνας ________ βγηκε απο τον παραδρομο ανοδου της Κηφισιας 8ελοντας να περασει κα8ετα κ τα 2 ρευματα. Βλεποντας οτι ερχονται απο το αντι8ετο, σταματαει στην αριστερη κ μεσαια της ανοδου. Παραλιγο μπαχαλο.
Ζώα ζώα ζώα [#2]